Παρασκευή 19 Οκτωβρίου 2018

Ντέρμπι κορυφης σε Μυτιλήνη , Καλαμάτα στην Γ εθνική


https://notosport.eleftheriaonline.gr/media/k2/items/cache/6ed7afe8a68e7e34cb5f2708c77d75f7_XL.jpg
Με τους αγώνες της 4ης αγωνιστικής συνεχίζεται το πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής κατηγορίας στους ομίλους 6ο, 7ο και 8ο όπου συμμετέχουν και  ομάδες από την Πελοπόννησο.

Κύπελλο Ελλάδος: Το πρόγραμμα της 2ης αγωνιστικής των ομίλων - Στο Παμπελοποννησιακό το Παναχαϊκή - Ολυμπιακός

https://www.fosonline.gr/media/news/2018/10/19/27019/main/pampeloponisiako.jpg
 Γνωστοποιήθηκε από την ΕΠΟ το πρόγραμμα της 2ης αγωνιστικής των ομίλων του κυπέλλου, με τον Ολυμπιακό να αντιμετωπίζει τελικά την Παναχαϊκή στο Παμπελοποννησιακό Στάδιο.
Αυτό ήταν και το πιθανότερο σενάριο για την έδρα του αγώνα των δύο ομάδων ο οποίος θα διεξαχθεί την 1/11.
Είχε και αλλαγές το πρόγραμμα
Η μετάθεση του αγώνα της Super League ΠΑΟΚ-Παναθηναϊκός για τη Δευτέρα

Καιρός: Έκτακτο δελτίο από την ΕΜΥ! Επιδείνωση από τη Δευτέρα

https://www.eleftherostypos.gr/wp-content/uploads/2017/11/xalazi-1000-1.jpg
Άκρως χειμωνιάτικος θα είναι ο καιρός από τη Δευτέρα, όπως προβλέπει το έκτακτο δελτίο επιδείνωσης που εξέδωσε το μεσημέρι της Παρασκευής (19.10.2018) η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία. Εκτός από τις βροχές, τις καταιγίδες, τις χαλαζοπτώσεις και τους πολύ ισχυρούς ανέμους, έρχονται και τα πρώτα χιόνια!
Ο καιρός θα αρχίσει να δείχνει τα… δόντια του από την Κυριακή. Σύμφωνα με την ΕΜΥ, από το μεσημέρι και από τα δυτικά θα αρχίσει να βρέχει. Τα ξημερώματα της Δευτέρας, όμως, τα πράγματα θα γίνουν… χειρότερα, με το κύμα κακοκαιρίας θα εξαπλώνεται σε όλη τη χώρα.
Από το μεσημέρι, τα φαινόμενα θα είναι πιο ισχυρά, κυρίως στη δυτική και κεντρική Μακεδονία, τη Θεσσαλία, τις Σποράδες και από το απόγευμα στα νησιά του Ιονίου και τις υπόλοιπες ηπειρωτικές περιοχές. Οι άνεμοι θα φτάσουν έως και τα 8 μποφόρ.
Το ίδιο σκηνικό θα επικρατήσει και την Τρίτη, όταν στην κεντρική και βόρεια Ελλάδα αναμένεται να πέσουν και τα πρώτα χιόνια στα ορεινά.
Ο καιρός θα αρχίσει να… αλλάζει ξανά από το βράδυ της Τρίτης, όταν τα φαινόμενα σταδιακά θα εξασθενήσουν.

Καιρός: Όλο το έκτακτο δελτίο της ΕΜΥ

Η βαθμολογία στη Superleague μετά την τιμωρία της ΑΕΚ!

Superleague: Η βαθμολογία μετά την τιμωρία της ΑΕΚ! | Newsit.gr
Στην έκτη θέση της Superleague και στο -6 από την κορυφή βρέθηκε η ΑΕΚ, μετά την οριστική αφαίρεση τριών βαθμών για τα όσα έγιναν στο «ΟΑΚΑ» στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό.
Η Ένωση έχει 10 βαθμούς, όσους κι ο Παναθηναϊκός, ο οποίος βρίσκεται από πάνω της στη βαθμολογία, λόγω της διαφοράς τερμάτων. Στην κορυφή βρίσκεται ο ΠΑΟΚ με τον Ατρόμητο, στην τρίτη θέση είναι ο Ολυμπιακός, ενώ τέταρτος είναι πλέον ο Άρης.

Η βαθμολογία της Superleague

1. ΠΑΟΚ 16 (10-1)
2. Ατρόμητος 16 (8-1)

3. Ολυμπιακός 13 (11-3)
4. Άρης 12 (9-2)
5. Παναθηναϊκός 10 (13-4)
6. ΑΕΚ 10 (11-3) 

7. Ξάνθη 9
8. Παναιτωλικός 8
9. Πανιώνιος 7
10. ΑΕΛ 6
11. ΠΑΣ Γιάννινα 6
12. Αστέρας Τρίπολης 4
13. Λαμία 3
14. Λεβαδειακός 3
15. ΟΦΗ 2
16. Απόλλων Σμύρνης 0

Α΄ κατηγορία Κορινθίας : Συγκριτικά στοιχεία ομάδων σε σχέση με την περυσινή περίοδο

Στο πρωτάθλημα της Α΄ κατηγορίας Κορίνθιας έχουμε διανύσει  τρεις αγωνιστικές ημέρες και βρισκόμαστε στο «κατώφλι» της τέταρτης. Από τις 16 ομάδες που απαρτίζουν την φωτεινή Α΄ κατηγορία, οι 9 μετείχαν στην ίδια κατηγορία  και την παρισινή περίοδο. Οι ομάδες  αυτές είναι ο Πανκαμαριακός, η Κόρινθος 2006, ο Αστέρας Δερβενίου, ο Τενεάτης Αθικίων, ο Ηρακλής Ξυλοκάστρου, ο Παννεμεατικός , η Ελλάς Βέλου, ο Άγιος Γεώργιος και η Θύελλα Πέτριου.
Συγκριτικά με την χθεσινή περίοδο οι 9 αυτές ομάδες παρουσιάζουν την παρακάτω εικόνα:
ΑΣΤΕΡΑΣ ΔΕΡΒΕΝΙΟΥ

Δράσεις και την Ένταξη των Ρομά και την Εξάλειψη του Αντιαθιγγανισμού


 
 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Η βουλεύτρια Κορινθίας ΣΥ.ΡΙΖ.Α., και αντιπρόεδρος της Διαρκούς Επιτροπής Δημόσιας Διοίκησης, Δημόσιας Τάξης και Δικαιοσύνης, Μαρία Θελερίτη συμμετείχε ως εκπρόσωπος του Ελληνικού Κοινοβουλίου στην Διακοινοβουλευτική Συνεδρίαση του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, στις 18 Οκτωβρίου 2018 στις Βρυξέλλες, με θέμα «Θεμελιώδη δικαιώματα και κοινωνική ένταξη των Ρομά - Καταπολέμηση του αντιαθιγγανισμού/ της αθιγγανοφοβίας».
Στην συνεδρίαση την οποία διοργάνωσε η Επιτροπή Πολιτικών Ελευθεριών