Τρίτη 24 Μαΐου 2016

ΠΟΤΑΜΙ: Ψήφισαν μια αντισυνταγματική και εγκληματική πράξη..."για την καρέκλα ρε γαμώτο”

http://www.clevernews.gr/wp-content/uploads/2016/04/%CE%93%CE%B9%CF%8E%CF%81%CE%B3%CE%BF%CF%82-%CE%9C%CE%B1%CF%85%CF%81%CF%89%CF%84%CE%AC%CF%82.jpgΟ βουλευτής Αττικής του Ποταμιού Γιώργος Μαυρωτάς με αφορμή τις σημερινές δηλώσεις του Υπουργού Εθνικής Άμυνας κ. Καμμένου για την αύξηση του ΦΠΑ στα νησιά, έκανε στο περιστύλιο της Βουλής, την ακόλουθη δήλωση: «Έχουμε χάσει το μέτρημα με το πόσες φορές ήταν να παραιτηθεί ο κ. Καμμένος. Και με τη σημερινή του δήλωση για τον ΦΠΑ στα νησιά ομολόγησε ανερυθρίαστα ότι ψήφισαν μια αντισυνταγματική και εγκληματική πράξη. Προφανώς το 'για την Ελλάδα ρε γαμώτο" έχει γίνει "για την καρέκλα ρε γαμώτο”

Νέα Δημοκρατία:«Μονόδρομος πια η παραίτηση Καμμένου»

Αρχική
Από το Γραφείο Τύπου της Νέας Δημοκρατίας, για τις σημερινές δηλώσεις του κ. Πάνου Καμμένου στη Σύρο, εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση:

«‘’Η αύξηση του ΦΠΑ στα νησιά είναι μία πράξη εγκληματική, είναι μια απόφαση αντισυνταγματική…’’.
Αυτά δήλωσε σήμερα στη Σύρο ο κ. Πάνος Καμμένος.
Καταγγέλλει αυτά που ο ίδιος και ο συνεταίρος του κ. Τσίπρας ψήφισαν στη Βουλή, μόλις πριν από δύο ημέρες.  
Ομολογεί ότι έκαναν ‘’έγκλημα’’.Ομολογεί ότι νομοθετούν αντισυνταγματικά.
Τώρα πια δεν έχει άλλη επιλογή.
Οφείλει να παραιτηθεί.
Σήμερα».

Κόλαση από την παραδοχή Καμμένου: Αφού το ψήφισε, τώρα ομολογεί ότι είναι η αύξηση του ΦΠΑ στα νησιά είναι εγκληματική και αντισυνταγματική

Αντισυνταγματική και εγκληματική είναι η αύξηση του ΦΠΑ στα νησιά, παραδέχθηκε ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Πάνος Καμμένος από τη Σύρο, όπου βρέθηκε με αφορμή το σύμφωνο "συναντίληψης και συνεργασίας" για την αξιοποίηση του στρατοπέδου στην Ερμούπολη και του πεδίου βολής στη Βάρη.

AdTech Ad
Με βλοσυρό ύφος, ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ υποστήριξε ότι έδωσε μεγάλη μάχη και έφτασε μέχρι το σημείο της παραίτησης, αλλά δεν κατάφερε να κερδίσει αυτό το στοίχημα, αφού οι δανειστές δεν πείστηκαν.

Πρόσληψη δύο Ναυαγοσωστών ΔΕ στο Δημο Ξυλοκάστρου - Ευρωστίνης

http://periodikostep.gr/wp-content/uploads/2016/05/navagosostis-1024x768.jpg
Ο Δήμος Ξυλοκάστρου-Ευρωστίνης ενδιαφέρεται για την πρόσληψη με τρίμηνη σύμβαση:
-Δύο (2) Ναυαγοσωστών ΔΕ για την προστασία και ασφάλεια των λουομένων στις πολυσύχναστες παραλίες του Δήμου σύμφωνα με την αριθμ. 104/2016 Απόφαση Δημοτικού Συμβουλίου και την αριθ. πρ.:37521/2571/17-05-2016 απόφαση έγκρισης του Γενικού Γραμματέα Αποκεντρωμένης Διοίκησης Πελοποννήσου-Δυτικής Ελλάδας κ΄ Ιονίου .
Η προθεσμία των αιτήσεων θα είναι 10 ημέρες από την επόμενη της ανάρτησης της παρούσας στο Δημοτικό Κατάστημα.
Πληροφορίες στα τηλέφωνα:
2743360200 ,2743360243

Την έκθεση «Άθως. Το Άγιον Όρος» θα εγκαινιάσει ο Πρόεδρος της Βουλής



Ο Πρόεδρος της Βουλής, κ. Νικόλαος Βούτσης, θα τελέσει τα εγκαίνια της έκθεσης με θέμα «Άθως. Το Άγιον Όρος», στην αίθουσα Ελευθερίου Βενιζέλου του Μεγάρου του Κοινοβουλίου, την ερχόμενη Πέμπτη, 26 Μαΐου 2016, στις 6 μ.μ.
Η έκθεση διοργανώθηκε από τη Διακοινοβουλευτική Συνέλευση Ορθοδοξίας, με την ευκαιρία του αφιερωματικού έτους Ελλάδας-Ρωσίας, αλλά και της χιλιόχρονης παρουσίας Ρώσων μοναχών στο Άγιον Όρος (1016-2016).

Mειώσεις στις συντάξεις των μονοσυνταξιούχων του ΤΣΑΥ με τροπολογία του πολυνομοσχεδίου

logo newsletter




tsai_sintaxiouhi.jpg 

Mειώσεις στις συντάξεις των μονοσυνταξιούχων του ΤΣΑΥ με τροπολογία του πολυνομοσχεδίου


Νέες μειώσεις στην κύρια σύνταξη των μονοσυνταξιούχων του ΤΣΑΥ προβλέπει τροπολογία του Υπουργείου Υγείας που «πέρασε» την Κυριακή μαζί με την ψήφιση του πολυνομοσχεδίου.
Διαβάστε περισσότερα

Έρχεται Μητρώο για τους εργαζόμενους των ΟΤΑ – Τι περιλαμβάνει

«Μητρώο Ανθρώπινου Δυναμικού των Φορέων Τοπικής Αυτοδιοίκησης», ονομάζεται η ηλεκτρονική βάση που περιγράφεται στο προσχέδιο του «Αυτοδιοικητικού Πολυνομοσχεδίου» – όπως θα μπορούσε να ονομαστεί το νομοσχέδιο του υπουργείου Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης, με τίτλο «Ρύθμιση θεμάτων ΟΤΑ και άλλες διατάξεις» (δείτε ολόκληρο το νομοσχέδιο ΕΔΩ).
Το προσχέδιο της νομοθετικής πρωτοβουλίας του Παναγιώτη Κουρουμπλή έχει διανεμηθεί στους αιρετούς της Αυτοδιοίκησης για διαβούλευση και περαιτέρω επεξεργασία. Σύμφωνα με πληροφορίες αναμένεται να κατατεθεί και να ψηφιστεί από τη Βουλή μέχρι το τέλους του Ιουνίου.

Την παρέμβαση του εισαγγελέα προκάλεσαν οι καταγγελίες του Δημάρχου Αλίμου ότι εκδίδουν ανήλικα παιδιά στο Ελληνικό

Εισαγγελική παρέμβαση για όσα δημόσια καταγγέλθηκαν ότι συμβαίνουν σε βάρος ανήλικων παιδιών στο χώρο του παλιού αεροδρομίου στο Ελληνικό σημειώθηκε σήμερα μετά από...
airetos.gr

Κουρουμπλής: Έτσι θα πάψουν να είναι αναγκαία τα ΚΕΠ – Αλλάζει & ο Καλλικράτης

Την ολοκλήρωση του «Μητρώου Πολιτών» μέχρι τον Οκτώβριο με στόχο την αντιμετώπιση της γραφειοκρατίας, εξήγγειλε ο υπουργός Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης κ. Παναγιώτης Κουρουμπλής, στη διάρκεια συνέντευξης που έδωσε σήμερα στην κρατική τηλεόραση της ΕΡΤ. Μάλιστα, ο κ. Κουρουμπλής τόνισε ότι «τα ΚΕΠ θα έχουν έναν ρόλο μέχρι που να πάψει να είναι τόσο αναγκαίος. Η τεχνολογία εξελίσσεται και την παρακολουθείς. Και οι υπηρεσίες που έχεις δημιουργήσει κατά καιρούς για να λύσεις τρέχοντα προβλήματα, ενδεχομένως ξεπερνιούνται. Όταν όλα αυτά μπορείς να τα κάνεις από το σπίτι σου να δίνεις αυτές τις εντολές”

Ολόκληρο το ν/σ που αλλάζει τη λειτουργία της Αυτοδιοίκησης

Όπως είχε προαναγγείλει η aftodioikisi.gr, τo Υπουργείο Εσωτερικών & Διοικητικής Ανασυγκρότησης έδωσε στη δημοσιότητα το προσχέδιο του ν/σ που αφορά στους ΟΤΑ και ρυθμίζει διάφορα θέματα της λειτουργίας τους.
Στο προσχέδιο του ν/σ του ΥΠΕΣ περιλαμβάνονται 150 άρθρα σε εφτά κεφάλαια τα οποία περιέχουν πλήθος ρυθμίσεων για τους ΟΤΑ ως εξής:

Βραβεύτηκε η Μυθική Πελοπόννησος στη Διεθνή Έκθεση Προϊόντων “YIWU FAIR SPRING-IMPORTED COMMODITIES FAIR 2016”



Για 5η συνεχή χρονιά η Διεθνής Έκθεση Προϊόντων “Yiwu Fair SpringImported Commodities Fair 2016”, άνοιξε τις πύλες της στο κοινό από 13 έως 16 Μαΐου 2016, στην πόλη Yiwu της επαρχίας Zhejiang της ΛΔ της Κίνας.
Η Περιφέρεια Πελοποννήσου συμμετείχε για πρώτη φορά στην εν λόγω Έκθεση, μετά τη συμφωνία του Περιφερειάρχη Πελοποννήσου κ. Πέτρου Τατούλη και του Δημάρχου του Δήμου της Yiwu τον Ιούλιο 2015, αλλά και του πρωτοκόλλου συνεργασίας μεταξύ της Περιφέρειας Πελοποννήσου, του Κινεζικού Λαϊκού Συνδέσμου Φιλίας με ξένες χώρες (CPAFFC) και της Κινεζικής-Ελληνικής Εταιρείας Οικονομικής και Πολιτιστικής Ανάπτυξης (CHAECD), που υπογράφηκε το 2015.

Lonely Planet «Πρώτη στην κατάταξη των κορυφαίων προορισμών η Πελοπόννησος»



Την ιδιαίτερη ικανοποίησή του γιατί το Lonely Planet κατέταξε την Πελοπόννησο στην  πρώτη θέση από τους κορυφαίους προορισμούς για το 2016, όπως ανακοίνωσε σήμερα ο Guardian, εξέφρασε ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου κ. Πέτρος Τατούλης.

                                               

«Είναι εμφανές πλέον και στους πιο δύσπιστους ότι η πολιτική και στρατηγική μας επιλογή να επενδύσουμε στο τουριστικό μας προϊόν με σχέδιο, τόλμη, αποφασιστικότητα και συνέπεια ώστε να το αναδείξουμε και να δημιουργήσουμε τις συνθήκες ισόρροπης και δυναμικής ανάπτυξής του αποδίδει με εντυπωσιακό τρόπο καρπούς» δήλωσε σχετικά ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου.


Δημοπράτηση έργων στην Αρκαδία

http://www.exploring-greece.gr/_tp_media/Arkadia/5016_f.JPG 
Τη δημοπράτηση των έργων «Αποκατάσταση βατότητας οδού Ζώνη – Παλαμάρι από Ε.Ο. Μεγαλόπολης – Καρύταινας» και «Ασφαλτόστρωση και συντήρηση των δρόμων 1) Λεοντάρι προς Κοιμητήριο Λεονταρίου και 2) Λεοντάρι προς παλαιό Σιδηροδορμικό Σταθμό Λεονταρίου» στην Περιφερειακή Ενότητα Αρκαδίας υπέγραψε ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου κ. Πέτρος Τατούλης τη Δευτέρα 23 Μαΐου 2016.

TΤΡΙΠΟΛΗ άξιον εστί: αιμοδοσία



ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
       Στις 2 και 3 Ιουνίου 2016, Πέμπτη και Παρασκευή, ο σύλλογός μας θα πραγματοποιήσει την 3η εθελοντική αιμοδοσία του στο πνευματικό κέντρο του Ι.Ν. Μεταμορφώσεως του Σωτήρος, στην Τρίπολη. Η αιμοληψία θα πραγματοποιηθεί από κινητή μονάδα αιμοδοσίας του Νοσοκομείου ΠΑΙΔΩΝ «Η Αγία Σοφία».      
       Η αιμοδοσία θα πραγματοποιηθεί και τις δυο μέρες από τις 11:00 το πρωί έως τις 17:00 το απόγευμα.
                                                                Για τον ΑΞΙΟΝ ΕΣΤΙ
                                                                               Το  Δ.Σ.

Πέτρος Τατούλης προς Κυβέρνηση «Παραδώσατε την εθνική κυριαρχία για 100 χρόνια»



«Η Κυβέρνηση έχει παραδώσει την εθνική κυριαρχία της χώρας για 99 χρόνια στον ξένο παράγοντα. Οι παράγοντες της Αριστεράς έχουν συνειδητοποιήσει το κακό που έχουν κάνει στη χώρα;» τόνισε ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου κ. Πέτρος Τατούλης στο Περιφερειακό Συμβούλιο Πελοποννήσου, απαντώντας σε ερώτηση σχετικά με το σχέδιο της Περιφέρειας για την αξιοποίηση της δημόσιας περιουσίας σε συνεργασία με το ΤΑΙΠΕΔ, υπογραμμίζοντας ότι «στο λεξιλόγιο της Κυβέρνησης δεν υπάρχει ο όρος αξιοποίηση, παρά μόνο ρευστοποίηση της δημόσιας περιουσίας». 

Τι έγινε λοιπόν με το χρέος στο τελευταίο Eurogroup;

Γράφει ο Ευάγγελος Βενιζέλος
 
Το ετερόκλητο μέτωπο  που  ελέγχει την κυβέρνηση από τον Ιανουάριο του 2015 με κοινό παρονομαστή την αντιμνημονιακή προϋπηρεσία και τον εξουσιαστικό κυνισμό, οικοδόμησε την επιχείρηση πολιτικής εξαπάτησης σημαντικού μέρους της ελληνικής κοινωνίας στην υπόθεση του δημοσίου χρέους. Στον ισχυρισμό ότι η μεγάλη παρέμβαση στο χρέος που έγινε το 2012 ήταν από ανεπαρκής έως βλαπτική. Στον ισχυρισμό ότι το ελληνικό δημόσιο χρέος είναι «επονείδιστο» (όπως τα χρέη των τριτοκοσμικών δικτατοριών) και «διαγραπτέο

Όταν δεν θα άλλαζαν τον ΦΠΑ

Γράφει η Σοφία Βούλτεψη
 
Ως γνωστόν, με το πολυνομοσχέδιο που ψηφίστηκε την περασμένη Κυριακή, η κυβέρνηση προχώρησε στην αύξηση του ΦΠΑ κατά μία μονάδα – από το 23% στο 24%.
Και το ψήφισαν όλοι, μηδέ του κ. Καμμένου εξαιρουμένου, που ορκιζόταν πως ο ΦΠΑ στα νησιά δεν αλλάζει όσο… υπάρχει (ο Καμμένος)!
Ο κ. Τσίπρας υποστήριξε πως αναγκάστηκε να δεχθεί αυτή την αύξηση, επειδή, όπως είπε, οι δανειστές ζητούσαν αύξηση του ΦΠΑ στο ρεύμα και στο νερό από το 13% στο 23%!
Και επειδή οι δανειστές (τους οποίους θα έδιωχνε κλοτσηδόν από τις 26 Ιανουαρίου 2015) του έβαλαν το μαχαίρι στο λαιμό, εκείνος αποφάσισε να αυξήσει τις τιμές όλων των αγαθών!

Ολοκληρώνεται η αστική, μνημονιακή φυσιογνωμία του ΣΥΡΙΖΑ

syriza2
Παναγιώτης Μαυροειδής
Η βασική επιχειρηματολογία της ηγεσίας του ΣΥΡΙΖΑ για την αποδοχή του περίφημου δημοσιονομικού «κόφτη», δηλαδή της Αυτόματης Μνημονιακής Προσαρμογής (συμβολική και πολιτική αντίθεση με την αλήστου μνήμης Αυτόματη Τιμαριθμική Αναπροσαρμογή των μισθών!), ήταν περίπου η εξής: «Με τον τρόπο αυτό, καθώς και με την προώθηση της αξιολόγησης και την υιοθέτηση των μέτρων του νέου Μνημονίου, κερδίζουμε ένα καθαρό πολιτικό χρόνο τριών ολόκληρων ετών».
Να τον κάνουν τι αυτόν τον χρόνο;
Θα αρκούσε αυτό μόνο το παράδειγμα για να καταδειχθεί  ότι η πεμπτουσία του χαρακτήρα και της πολιτικής του ΣΥΡΙΖΑ είναι ακριβώς η συνέχιση της κυβερνητικής διαχείρισης και μιας άθλιας αντιλαϊκής πολιτικής. Με κάθε τίμημα, με κάθε «υπογραφή», με κάθε «μέτρο». Όσοι πίστεψαν ότι ο ΣΥΡΙΖΑ «δε θα κάνει τα πολλά –άλλωστε αυτά δεν είναι...

 Περισσότερα: pandiera.gr

Στην 3η ημέρα των play off Κορυφή για ΠΑΟ και ΠΑΟΚ, νίκησαν ΑΕΚ και Πανιώνιο

 Ο ΠΑΟΚ έφυγε με το «διπλό» από τη Νέα Σμύρνη
Με το «διπλό» έφυγε από τη Νέα Σμύρνη ο ΠΑΟΚ Ο «δικέφαλος του βορρά» επιβλήθηκε με 2-0 του Πανιωνίου κι έφτασε στους 7 βαθμούς. Ο Αθανασιάδης στο 27’ και ο Μακ στο 77’ πέτυχαν τα γκολ για την ομάδα του Ιβιτς. Κακός στο πρώτο ημίχρονο ο Πανιώνιος, ο οποίος αγωνίστηκε χωρίς τον Μπακασέτα, ο οποίος έμεινε εκτός αποστολής, λόγω των δημοσιευμάτων ότι έχει υπογράψει στην ΑΕΚ.
 Πανιώνιος (Μαρίνος Ουζουνίδης): Διούδης, Βλάχος, Τασουλης, Ρισβάνης, Οικονόμου, Κόρμπος (75’ Καθάριος), Σιώπης, Μασούρας, Χαλκιαδάκης (84’ Βιγιάλμπα), Καραμάνος, Ανσαριφάρντ (46’ λ.τρ. Μπαργκαν)
ΠΑΟΚ (Βλάνταν Ιβιτς): Γλύκος, Λέοβατς (82’ Σκόνδρας), Μαλεζάς (87’ Χατζησαΐας), Τζαβέλλας, Κίτσιου, Χαρίσης, Τσίμιροτ, Πέλκας (74’ Μπερμπάτοφ), Μακ, Ροντρίγκες, Αθανασιάδης.

Κορυφή για ΠΑΟ και ΠΑΟΚ, νίκησαν ΑΕΚ και Πανιώνιο
Ο «δικέφαλος» του Βορρά βρίσκεται στην πρώτη θέση μαζί όμως με τον Παναθηναϊκό, ο οποίος επικράτησε εύκολα με 3-0 της ΑΕΚ στη Λεωφόρο και... πάτησε και εκείνος κορυφή. Ο Λουντ στο 11΄, ο Μπεργκ στο 30΄ και ο Κλωναρίδης στο 90΄ χάρισαν στο «τριφύλλι» το πρώτο του «τρίποντο» στο μίνι πρωτάθλημα της Super League.
Ο Παναθηναϊκός με... μεστή εμφάνιση και σοβαρότητα στο παιχνίδι του κυριάρχησε σε όλο το 90λεπτο απέναντι σε μία αγνώριστη ΑΕΚ, που έμεινε από δυνάμεις. Αν η ΑΕΚ του δεύτερου ημιχρόνου στην Τούμπα απογοήτευσε με την εμφάνισή της, με τη σημερινή της απόδοση στη Λεωφόρο προβλημάτισε πάρα πολύ για το κατά πόσο μπορεί να διεκδικήσει μέχρι το τέλος την πρωτιά και κατ΄επέκταση το «εισιτήριο» για τους προκριματικούς του Champions League.
Ομάδα χωρίς... νεύρο, χωρίς ενέργεια, με πολλά κενά στις πτέρυγες και καθόλου έμπνευση στο παχινίδι της ήταν η ομάδα του Νίκου Παναγιωτάρα (απουσίασε ξανά από τον πάγκο ο Στέλιος Μανωλάς).
 ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Α.Στραματσόνι): Στιλ, Κουτρουμπής (79΄ Βλαχοδήμος), Λέτο (60΄ Μπουμάλ), Μπεργκ, Ζέκα, Λουντ, Βιγιαφάνες (87΄ Κλωναρίδης), Ταυλαρίδης, Νάνο, Μέστο, Μολέδο
ΑΕΚ (Ν.Παναγιωτάρας):
Ανέστης, Αρθο, Σιμόες (70΄ Κορδέρο), Πλατέλλας (46΄ Μπουονανότε), Γιόχανσον, Τζιμπούρ, Μάνταλος (85΄ Πέκχαρτ), Αραβίδης, Βίλα, Κολοβέτσιος, Μπακάκης

Η βαθμολογία των πλέι οφ:

ΠΑΟΚ 7
Παναθηναϊκός 7
ΑΕΚ 5
Πανιώνιος 1

Η επόμενη αγωνιστική (26/5/2016)
18:15 ΠΑΟΚ-Πανιώνιος
20:30 ΑΕΚ-Παναθηναϊκός

EUROGROUP - ΕΙΔΟΜΕΝΗ, ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΝΤΕΡΜΠΙ ΤΩΝ 8

Μεγάλη ημέρα ξημερώνει αύριο. Η ελληνική Κυβέρνηση των Τσίπρα - Καμένου διά του εξουσιοδοτημένου της αντιπροσώπου Υπουργού Οικονομικών Ευκλείδη Τσακαλώτου μεταβαίνει στις Βρυξέλλες για να λάβει το αντίτιμο της εκποίησης της Ελλάδας. Δικαίως ελπίζουν οι ντόπιοι συγκυβερνήτες για μια πλούσια αμοιβή τους. Τι άλλο να κάνουν πια για να κερδίσουν την εύνοια των Γερμανών και των Γάλλων που ξεκινούν επίσημα να αποικούν την Ελλάδα για 99 χρόνια.

ΑΛΚΥΩΝ-ΔΙΑΒΡΩΣΗ ΑΚΤΩΝ-ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΟΥ Δ.Δ ΒΑΛΙΜΙΤΙΚΩΝ Δ. ΑΙΓΙΑΛΕΙΑΣ




Κορινθιακός: Eνιαία περιοχή, με ενιαία Χωροταξία και Διοίκηση
                      
ΑΙΓΙΟ   22/5/2016


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΠΟΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΑΙΤΙΕΣ ΤΗΣ ΔΙΑΒΡΩΣΗΣ ΤΩΝ ΑΚΤΩΝ ΣΤΑ ΒΑΛΙΜΙΤΙΚΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΕΜΕΝΗ ΑΙΓΙΟΥ – ΤΙ ΠΡΑΤΟΥΝ  ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣ ΑΙΓΙΑΛΕΙΑΣ;


        Διαβάζοντας στα ΜΜΕ της Αιγιάλειας, την διαμαρτυρία του Προέδρου του Δ.Δ Βαλιμιτίκων Δήμου Αιγιάλειας κ. Παπαχριστόπουλο, για την υφιστάμενη και συνεχιζόμενη διάβρωση των ακτών, ως Ομοσπονδία Οικολογικών Οργανώσεων του Κορινθιακού Κόλπου κατανοούμε και συμμεριζόμαστε πλήρως την αγωνία του αλλά και των κατοίκων της περιοχής.
 Θα θέλαμε να θέσουμε μερικά ερωτήματα και προτάσεις δημοσίως προς την Δημοτική Αρχή του Δήμου Αιγιάλειας στον Αντιπεριφερειάρχη Αχαΐας και στους επιστήμονες που στελεχώνουν  την Περιφερειακή Ενότητα Αχαΐας.