Παρασκευή 12 Αυγούστου 2016

ΕΡΕΥΝΕΣ ΣΕ ΚΡΑΝΙΔΙ - ΠΟΡΤΟ ΧΕΛΙ Τα νησιά... Cayman της Πελοποννήσου - Τι έδειξαν οι έλεγχοι σε δεκάδες offshore

Τα νησιά... Cayman της Πελοποννήσου - Τι έδειξαν οι έλεγχοι σε δεκάδες offshore

Ο έλεγχος των εξωχώριων εταιρειών της Δ.Ο.Υ. Ναυπλίου (καταργούμενης της Δ.Ο.Υ. Κρανιδίου) έχει ανατεθεί στο ΚΕ.ΦΟ.ΜΕ.Π. λόγω αρμοδιότητας.
Από τις εκατόν εξήντα ένα (161) υποθέσεις αρμοδιότητας πλέον ΚΕ.ΦΟ.ΜΕ.Π. ο έλεγχος έχει ολοκληρωθεί σε πενήντα εννέα(59) υποθέσεις και στις εκατόν δύο(102) ο έλεγχος βρίσκεται σε εξέλιξη.
Η Δ.Ο.Υ. Ναυπλίου από την 28.11.2013 που εντάχθηκε στο Ο.Π.Σ. ELENXIS έχει εκδώσει συνολικά οκτακόσιες ογδόντα τρεις (883) εντολές ελέγχου για επιχειρήσεις της ελεγκτικής της αρμοδιότητας, από τις οποίες εξακόσιες τρεις (603) έχουν ολοκληρωθεί, ενώ για  διακόσιες ογδόντα (280) εντολές, ο έλεγχος βρίσκεται σε εξέλιξη.
Σύμφωνα επίσης με τις αποσταλείσες από τη Δ.Ο.Υ. μηνιαίες αναφορές, η Δ.Ο.Υ. Ναυπλίου διενήργησε 881 μερικούς επιτόπιους ελέγχους πρόληψης (προληπτικούς) κατά το διάστημα 25/11/2013 έως 30/6/2016.
Το αποτέλεσμα των ελέγχων αυτών ήταν:

Κυβέρνηση ΝΔ-ΣΥΡΙΖΑ με πρωθυπουργό Καραμανλή ή Αβραμόπουλο;

Κυβέρνηση ΝΔ-ΣΥΡΙΖΑ με πρωθυπουργό Καραμανλή ή Αβραμόπουλο;
Σενάριο... πολιτικής φαντασίας ή ένα απ' τα σενάρια που εξετάζει ήδη το Μαξίμου για την επόμενη ημέρα και μάλιστα μετά από εκλογικό αγώνα που θα γίνει στα μέσα του Φθινοπώρου;

Δεν είναι λίγοι εκείνοι που μιλούν για εκλογές το Φθινόπωρο και τις τοποθετούν μάλιστα στα τέλη Οκτωβρίου ή τις αρχές Νοεμβρίου.
Είναι, σύμφωνα με την “Ημερησία” ένα σενάριο που “βλέπουν” πολλοί πολιτικοί παράγοντες, λέγοντας μάλιστα ότι είναι βέβαιο πως οι εκλογές εάν είναι να γίνουν πρόωρα θα γίνουν μετά το συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ.
Αν και επίσημα κορυφαίοι υπουργοί μιλούν για εκλογές το 2019, σε κατ' ιδίαν συζητήσεις του επιτελείου του πρωθυπουργού όλα τα ενδεχόμενα μένουν ανοιχτά.

Συγκλονίζει η Μαριέττα Γιαννάκου στην πρώτη συνέντευξη μετά την περιπέτεια με την υγεία της: "Με ανησυχεί ότι θα αφήσω μόνη την κόρη μου"

  Τη μεγαλύτερη και πιο δύσκολη μάχη της ζωής της έδωσε η πρώην υπουργός παιδείας, Μαριέττα Γιαννάκου. Στις 28 Μαΐου η 68χρονη πολιτικός μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο  “Ερυθρός Σταυρός” με έμφραγμα του μυοκαρδίου. Υποβλήθηκε άμεσα σε αγγειοπλαστική, παραμένοντας διασωληνωμένη στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας, ώστε να αναρρώσει και να καταφέρει να υποστηριχθεί το αναπνευστικό της σύστημα, μετά από ένα πνευμονολογικό πρόβλημα που αντιμετώπισε.

Ο ΜΕΓΑΣ ΠΑΡΑΚΛΗΤΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΑΣ ΣΤΟN ΑΓΙΟ ΓΕΡΑΣΙΜΟ ΣΤΑ ΜΕΝΤΟΥΡΙΑΝΙΚΑ ΜΕΤΟΧΙΟ ΤΗΣ Ι. ΜΟΝΗΣ ΠΡΟΦΗΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΖΑΧΟΛΗΣ.

104 9740
104 9765Τα Μεντουργιάνικα Δερβενίου και το εκεί Ι. Μετόχιο της Ι. Μονής Προφήτου Ηλιού Ζαχόλης επισκέφτηκε ο Σεβ. Μητροπολίτης μας κ. Διονύσιος προκειμένου να χοροστατήσει, σύμφωνα με το εκδοθέν πρόγραμμά του, στην Ι. Ακολουθία του Μεγάλου Παρακλητικού Κανόνος. Τον Σεπτό Ποιμενάρχη μας πλαισίωσαν ο Πανοσ. Αρχιμ. π. Αρκάδιος Ραζνύ και οι Διάκονοι του, ενώ συμπροσευχήθηκε μαζί τους ο Αρχιερατικός Επίτροπος Ευρωστίνης Αιδεσ. Πρωτ/ρος π. Ιωάννης Γιαννακάς.
104 9746Ωφέλιμους και πνευματικούς λόγους προς την Μοναστική Αδελφότητα και τους παρισταμένους ευσεβείς Χριστιανούς απηύθηνε ο κ. Απόστολος Νικολαΐδης, Κοσμήτορας της Θεολογικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών, ο οποίος αναφέρθηκε στο πρόσωπο της Υπεραγίας Θεοτόκου, ως μητέρας του Κυρίου και Θεού μας αλλά και ως μητέρας όλων των Χριστιανών, στην οποία ακόμα και οι πλέον βλάσφημοι προστρέχουν και αναζητούν στην σκέπη 
104 9768Της την ανακούφιση και την παρηγοριά. Επιπρόσθετα, τόνισε ότι η Παναγία μητέρα μας βρίσκεται πάντοτε κοντά μας έτοιμη να παράσχει σε όλους την βοήθεια και την μεσιτεία της «προς το συμφέρον της αιτήσεως».
Μετά το πέρας της Ι. Ακολουθίας ο Σεβ. Μητροπολίτης μας μοίρασε στους πιστούς από μια εικόνα της Υπεραγίας Θεοτόκου, ως ευλογία, ευχόμενος παράλληλα «καλό και ευλογημένο Δεκαπενταύγουστο»..
104 9744
104 9753104 9751
 imkorinthou.org

Και με αυτό το στοιχείο οι αθλητικογράφοι ξεπέρασαν κάθε ρεκόρ καταγραφής στατιστικών ;p

Ποιος πλήττει πρώτος σε μια σχέση: Οι άνδρες ή οι γυναίκες;



logo newsletter
 



stogiatropliksi.jpg

Ποιος πλήττει πρώτος σε μια σχέση: Οι άνδρες ή οι γυναίκες;


Οι γυναίκες είναι πιθανότερο να νιώσουν πλήξη μέσα στον γάμο σε σύγκριση με τους άνδρες, σύμφωνα με νέα μελέτη ειδικών του Πανεπιστημίου του Γουίνιπεγκ στον Καναδά.

Διαβάστε περισσότερα

Σε εξέλιξη δυο πυρκαγιές σε Λακωνία και Αρκαδία

Σε εξέλιξη είναι δύο πυρκαγιές που ξέσπασαν νωρίτερα λίγο μετά τις 12.00 το μεσημέρι σε Αρκαδία και Λακωνία.
Σύμφωνα με την Πυροσβεστική Υπηρεσία στην περιοχή της Βάστας Μεγαλόπολης Αρκαδίας από τις 12.20 το μεσημέρι, καίγεται χαμηλή βλάστηση, χωρίς να απειλεί κατοικημένες περιοχές.
Επιχειρούν δύο ελικόπτερα πετζετέλ, 6 οχήματα με 12 πυροσβέστες και 9 άτομα πεζοπόρο τμήμα.
Μια δεύτερη πυρκαγιά ξέσπασε στις 12.40 στην περιοχή Σιδηροκάστρου του Δήμου Ανατολικής Μάνης βορειοανατολικά του Γυθείου και καίει χαμηλή βλάστηση.
Επιχειρούν εναέριες και επίγειες δυνάμεις για την κατάσβεση, 2 πετζετέλ, 2 καναντέρ, 11 οχήματα με 22 πυροσβέστες, 6 άτομα πεζοπόρα τμήματα.

Τις προσπάθειες κατάσβεσης συντονίζει ο Διοικητής Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Πελοποννήσου κ. Χιώνης.

Σε τρεις φάσεις η απoγραφή στους Φορείς Κοινωνικής Ασφάλισης (ΦΕΚ)

Η απόφαση του υφυπουργού Εργασίας, Τάσου Πετρόπουλου με τον «Καθορισμό της διαδικασίας, του τρόπου και της αποτύπωσης της απογραφής των πάσης φύσεως περιουσιακών στοιχείων, απαιτήσεων και υποχρεώσεων, καθώς και των χρηματικών διαθεσίμων των φορέων κύριας κοινωνικής ασφάλισης του άρθρου 53 του N.4387/2016, οι οποίοι από 01.01.2017 εντάσσονται στον Ενιαίο φορέα Κοινωνικής Ασφάλισης (ΕΦΚΑ)», το αντικείμενο και τα μέλη των επιτροπών.
Όπως αναφέρεται, η όλη διαδικασία θα γίνει σε τρεις φάσεις.
Διαβάστε αναλυτικότερα ολόκληρο το ΦΕΚ.

aftodioikisi.gr

ΠΡΟΣΟΧΗ ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΠΥΡΚΑΓΙΩΝ ΣΤΗΝ ΚΟΡΙΝΘΙΑ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ 13/8 - ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΗ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ

pyrkagia_kindynos-630x400


ΕΛΛΗΝΙΚΗ  ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ
ΑΥΤΟΤΕΛΗ Δ/ΝΣΗ
ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ
ΤΜΗΜΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ
Π.Ε. ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ 

                                                          ΔΕΛΤΙΟ  ΤΥΠΟΥ

 Από την Δ/νση Πολιτικής Προστασίας της Περιφέρειας Πελοποννήσου, ανακοινώνεται ότι ο βαθμός επικινδυνότητας εκδήλωσης πυρκαγιών για τo Σάββατο 13-8-16 σε όλους τους Δήμους του Νομού Κορινθίας ανέρχεται στο επίπεδο (4)
Συνεπώς, εφιστούμε την προσοχή προς όλους τους πολίτες, όπως λαμβάνουν τα απαραίτητα μέτρα αυτοπροστασίας και περιορίζουν τις οποιεσδήποτε δραστηριότητες στην ύπαιθρο , εφαρμόζοντας τις διατάξεις πυροπροστασίας και αποφεύγοντας τις μετακινήσεις σε περιοχές απαγορευμένης κυκλοφορίας κατόπιν σχετικής απόφασης που έχει εκδοθεί .(ΑΔΑ: 66ΝΨ7Λ1-ΡΙΥ).
 Επίσης , παρακαλούνται όλες οι υπηρεσίες να βρίσκονται σε ετοιμότητα για την αντιμετώπιση κάθε έκτακτης ανάγκης προς αποτροπή εκδήλωσης πυρκαγιάς , υποστηρίζοντας το έργο των κατά τόπο Πυροσβεστικών Υπηρεσιών .


                                                                                                                             Ο   Αντιπεριφερειάρχης
                                                                                                                                      Π.Ε. Κορινθίας

                                                                                                                     Πελοπίδας Καλλίρης

Το σκάνδαλο της ΕΛΣΤΑΤ, απαντά στις απορίες

meimarakis-mitsotakis-vouli
Αμφότεροι Σαμαράς και Μητσοτάκης κινούνται στον ολισθηρό δρόμο της ανθελληνικής σιωπής για το σκάνδαλο της ΕΛΣΤΑΤ.
Διαλέγουν να ξεχάσουν τη διακυβέρνηση Καραμανλή (και ότι αυτή πρέσβευε), διαλέγουν να ξεχάσουν την επίσημη γραμμή της ΝΔ μέχρι το 2012, όπου κύριο αντιπολιτευτικό εργαλείο ήταν η σύσταση εξεταστικής για τη νόθευση στοιχείων του ελλείμματος αλλά και η διερεύνηση της τότε παράλληλης πολιτικής στόχευσης του ΠΑΣΟΚ, για «άδειασμα» των ταμείων και υπαγωγή στο επαχθές Μνημόνιο.

“Η γέφυρα των κατασκόπων” απόψε στο Δερβενι

Μην χάσετε σήμερα Παρασκευή 12/8 το πολύ ενδιαφέρον δραματικό θρίλερ, σε σκηνοθεσία Στίβεν Σπίλμπεργκ που προβάλεται στο Δημ.Κινηματογράφος Δερβενίου 'Το Διάλειμμα'

                                “Η γέφυρα των κατασκόπων” (140΄, 2015)
Μια πλούσια παραγωγή, με εξαιρετική φωτογραφία, που αναδεικνύει το ψυχροπολεμικό κλίμα της εποχής,
Πρωταγωνιστούν: Τομ Χανκς, Μαρκ Ράιλανς, Έιμι Ράιαν, Άλαν Άλντα, Σεμπάστιαν Κοχ, Όστιν Στόουελ, Ιβ Χιούσον
Δεκαετία του '50. Αρχές Ψυχρού Πολέμου, οι σχέσεις Η.Π.Α. και Σοβιετικής Ένωσης είναι ήδη τεταμένες αλλά η κατάσταση χειροτερεύει όταν το FBI συλλαμβάνει τον Rudolf Abel (Mark Rylance), έναν Σοβιετικό πράκτορα που ζει στη Νέα Υόρκη. Η κυβέρνηση, στην προσπάθειά της να βρει έναν ανεξάρτητο δικηγόρο για την υπεράσπιση του Abel, αναθέτει στον James Donovan (Tom Hanks), έναν αναγνωρισμένο δικηγόρο που όμως ειδικεύεται στα ασφαλιστικά. Ο Donovan δέχεται, βάζοντας στόχο να εξασφαλίσει στον πελάτη του μια δίκαιη δίκη. Λίγο καιρό αργότερα, ένα αμερικανικό κατασκοπικό αεροπλάνο καταρρίπτεται στη Σοβιετική Ένωση και ο πιλότος του, Francis Gary Powers, συλλαμβάνεται. Η CIA, παρόλο που επίσημα αρνείται την εμπλοκή της, ανησυχεί μήπως ο Powers αποκαλύψει απόρρητες πληροφορίες. Τότε η CIA προσεγγίζει τον Donovan για να αναλάβει αθόρυβα να διαπραγματευτεί την πρώτη ανταλλαγή κρατουμένων μεταξύ ΗΠΑ και Ρωσίας.
- Oscar β΄ ανδρικού ρόλου στον Μαρκ Ράιλανς.