Δευτέρα 6 Φεβρουαρίου 2017

Η κληρωτίδα είχε κέφια...έβγαλε πρόωρο τελικό ΠΑΣ Κόρινθος - Κόρινθος 2006. και Ηρακλής Ξυλοκάστρου - Τενεάτης Αθικίων.

Αποτέλεσμα εικόνας για ΠΑΣ ΚΟΡΙΝΘΟΣ - ΚΟΡΙΝΘΟΣ 2006 κυπελλο
Η κληρωτίδα είχε κέφια... σήμερα στα γραφεία της  ΕΠΣ Κορινθίας, όπου έγινε η  κλήρωση των αγώνων της ημιτελικής φάσης του Κυπέλλου Κορινθίας περιόδου 2016 -17.. Στην κλήρωση  μετείχαν οι ομάδες Τενεάτης Αθικίων , ΑΣ Κόρινθος 2006, Ηρακλής Ξυλοκάστρου και ΠΑΣ Κόρινθος και προέκυψαν  τα εξής 2 "ζευγάρια" της φάσης των "4" .
 ΠΑΣ Κόρινθος - Κόρινθος 2006 και
Ηρακλής Ξυλοκάστρου - Τενεάτης Αθικίων. 
Έτσι η κληρωτίδα έβγαλε πρόωρο  τελικό μεταξύ των ομάδων της Κορίνθου οι οποίες πρωταγωνιστούν και στο πρωτάθλημα της Α΄ κατηγορίας, ΄Μία από τις δύο ομάδες θα περάσει στον Τελικό του Κυπέλλου όπου θα μονομαχήσει για την κατάκτηση του κορινθιακού τροπαίου με τον νικητή του έτερου ζευγαριού.

Οι αγώνες της ημιτελικής φάσης είναι διπλοί,και θα γίνουν οι  πρώτοι αγώνες στις 15 Φεβρουαρίου στον Συνοικισμό και στο Ξυλόκαστρο. και η ρεβανς τη 1η Μαρτίου στο ΔΑΚ και στα Αθίκια. 

Οι δυναμικότητα των 4 ομάδων 

ΚΟΡΙΝΘΟΣ 2006
Αποτέλεσμα εικόνας για ΠΑΣ ΚΟΡΙΝΘΟΣ - ΚΟΡΙΝΘΟΣ 2006 κυπελλοΒρίσκεται μετά την 18η αγωνιστική στο πρωτάθλημα επικεφαλής στη βαθμολογία με 45 βαθμούς ( 14 νίκες, 3 ισοπαλίες, μία ήττα) και τέρματα 44 -5. Η ΄06  έχει αναμετρηθεί με τον ΠΑΣ την 8η αγωνιστική , στο ΔΑΚ όπου αναδείχτηκαν ισόπαλοι 1 - 1. Επίσης έχει νικήσει εκτός έδρας με 2 - 0 το Τενεάτη Αθικίων ( 6η αγ.) και εντός έδρας τον Ηρακλή Ξυλοκάστρου 4 - 0 (12η αγ.). Η Κόρινθος ΄06 στο Κύπελλο έφτασε έως την ημιτελική φάση , αποκλείοντας , μάλιστα με μεγάλα σκορ, τον Κύψελο 11- 0, τον Αίαντα Κορίνθου 7 -0 και εκτός έδρας τον Κουταλά με 9 - 0.

ΠΑΣ ΚΟΡΙΝΘΟΣ
Η άλλοτε "κραταιά" ομάδα της Κορινθίας η "Μπάρτσα" και αντίπαλος της ΄06. βρίσκεται στη 3η θέση της βαθμολογίας με 41 βαθμούς (13 νίκες, 2 ισοπαλίες, 3 ήττες) και τέρματα 35 - 11. Ο ΠΑΣ στο πρωτάθλημα έχει νικήσει τον Ηρακλή Ξυλοκάστρου 3 - 0 εντός (1η αγ.) και 1 - 0 εκτός (16η αγ.) και τον Τενεάτη 2 - 0 εκτός (4η αγ.) με τον οποίο αγωνίζεται το Σάββατο στο Συνοικισμό (19η αγ.). Ο ΠΑΣ στο Κύπελλο έφτασε έως την ημιτελική φάση , αποκλείοντας εκτός έδρας τον Ατρόμητο Χιλιομοδίου με 5 - 0 , και την Ελλάδα Βέλου 2 - 1 και τον Πανκαμαριακό εντός μετά από κανονικό αγώνα 1 - 1 στην παράταση με 3 - 1.

ΗΡΑΚΛΗΣ ΞΥΛΟΚΑΣΤΡΟΥ
Η "νεοφώτιστη" στην Α΄Κορινθίας ομάδα του Ξυλοκάστρου βρίσκεται στη 8η θέση της βαθμολογίας με 23 βαθμούς (6 νίκες, 5 ισοπαλίες, 7 ήττες) και τέρματα 21 - 23. Ο Ηρακλής έχει αναμετρηθεί με τον αντίπαλό του Τενεάτη την 10η αγωνιστική , στα Αθίκια όπου αναδείχτηκαν ισόπαλοι 1 - 1. Στο Κύπελλο , ο Ηρακλής έφτασε έως την ημιτελική φάση , αποκλείοντας εκτός έδρας τον ΑΟ Μαψού 5 - 0, τον ΠΑΣ Κλένια με 5 -1 και την Δάφνη με 1 - 0.


ΤΕΝΕΑΤΗΣ ΑΘΙΚΙΩΝ
Ο αντίπαλος του Ηρακλή βρίσκεται στη 13η θέση της βαθμολογίας με 26 βαθμούς (3 νίκες, 7 ισοπαλίες, 8 ήττες) και τέρματα 12 - 25. Ο Τενεάτης στο Κύπελλο  έφτασε έως την ημιτελική φάση , αποκλείοντας εκτός έδρας τον Ασπρόκαμπο 2 - 0, τον Ισθμιακό μετά από κανονικό αγώνα  και παράταση 
1 - 1 στα  πέναλτι με 5 -4 και τον Παννεμεατικό μετά από κανονικό αγώνα  και παράταση 2 - 2 στα  πέναλτι με 4 -2 Δήμος Ξυλoκάστρου - Ευρωστίνης Πρόσκληση για συνεδρίαση Διοικητικού Συμβουλίου του Ν.Π.Δ.Δ.«ΗΛΙΑΣ ΚΑΤΣΟΥΛΗΣ» 8/2/2017 Ώρα 14:30

Δήμος Ξυλoκάστρου - Ευρωστίνης
Αποτέλεσμα εικόνας για δήμος ξυλοκάστρου ευρωστίνηςΠρος: Μέλη Διοικητικού Συμβουλίου του Ν.Π.Δ.Δ. «ΗΛΙΑΣ ΚΑΤΣΟΥΛΗΣ».
Σας καλούμε      στη συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου του Νομικού Προσώπου Δημοσίου Δικαίου Παιδείας & Κοινωνικής Αλληλεγγύης- Πολιτισμού Αθλητισμού & Περιβάλλοντος Δήμου Ξυλοκάστρου –Ευρωστίνης «ΗΛΙΑΣ ΚΑΤΣΟΥΛΗΣ», που θα πραγματοποιηθεί : Την  ΤΕΤΑΡΤΗ   8 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ   2017  και ώρα 14.30  στο Δημοτικό Κατάστημα Ξυλοκάστρου, σύμφωνα με τις διατάξεις των άρθρων 234 και 240 του Ν. 3463/2006 και του άρθρου 67 του Ν.3852/2010, για τη συζήτηση και λήψη απόφασης στα παρακάτω θέματα:
1. Προγραμματισμός εκδήλωσης ενόψει της επίσκεψης του Προέδρου της Δημοκρατίας.
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ Δ.Σ.
ΗΛΙΑΣ   ΑΝΔΡΙΚΟΠΟΥΛΟΣ
Δήμος Ξυλoκάστρου - Ευρωστίνης

Ο έρως χρόνια... κοιτά-Ποιες οι προτιμήσεις ανδρών και γυναικών

Ο έρως χρόνια... κοιτά - Ποιες οι προτιμήσεις ανδρών και γυναικών

agedifferenceromanou.jpg
Άνδρες και γυναίκες δεν έχουν τελικά μεγάλες διαφορές μεταξύ τους, όσον αφορά στην ηλικία που επιθυμούν να έχει ο/η ερωτικός τους σύντροφος. Πρόσφατη μελέτη από το Πανεπιστήμιο Åbo Akademi ήλθε να ανατρέψει την πεποίθηση ότι οι άνδρες προτιμούν τις “μικρούλες”, ανεξάρτητα από την ηλικία τους.

Διαβάστε περισσότερα 

10 τροφές που μειώνουν την αρτηριακή πίεση... φυσικά

bloodpressureremedyromanou.jpg
Δεν αρκεί να βγάλετε το αλάτι από τη ζωή σας για να

Παράγοντας κινδύνου για καρδιαγγειακά ο αριθμός των παιδιών

Παράγοντας κινδύνου για καρδιαγγειακά ο αριθμός των παιδιών

womankidromanou.jpg
Ένας νέος παράγοντας κινδύνου για καρδιαγγειακή νόσο είναι ο αριθμός των παιδιών που έχει ένα ζευγάρι, σύμφωνα με την καθηγήτρια Vera Regitz-Zagrosek, διευθύντρια της Ευρωπαϊκής Καρδιολογικής Εταιρείας. Τα σχόλιά της, ήλθαν με αφορμή μία νέα μελέτη στην επιθεώρηση Circulation, που βρήκε ότι οι πολλαπλές εγκυμοσύνες αυξάνουν την πιθανότητα

Tόνωση δεν προσφέρει μόνο ο καφές


energyboostersromanou22.jpgTόνωση δεν προσφέρει μόνο ο καφές


Όταν τα επίπεδα της ενέργειάς μας πέφτουν, τότε η μόνη λύση που μας έρχεται στο μυαλό ακούει στο όνομα καφεΐνη. Ως αποτέλεσμα, οι περισσότερες γυναίκες στα 30 τους καταναλώνουν 165 mg καφεΐνης καθημερινά, αριθμός που στην

ΤΙΤΙΒΙΣΜΑΤΑ (συνέχεια)

ΤΙΤΙΒΙΣΜΑΤΑ (συνέχεια)

TITIΒΙΣΜΑΤΑ