Πέμπτη 9 Νοεμβρίου 2023

Ψήφισμα του Περιφερειακού Συμβουλίου Πελοποννήσου για τα προβλήματα των αγροτών

 Ψήφισμα του Περιφερειακού Συμβουλίου Πελοποννήσου για τα προβλήματα των αγροτών 

Ψήφισμα για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο πρωτογενής τομέας, εξέδωσε το Περιφερειακό Συμβούλιο της Περιφέρειας Πελοποννήσου.

Στο ψήφισμα αυτό, επισημαίνονται:

“Το Περιφερειακό Συμβούλιο Πελοποννήσου, αφού έλαβε υπόψη τις δίκαιες διαμαρτυρίες πολλών παραγωγών και κτηνοτρόφων σχετικά με τις πληρωμές της Ενιαίας Ενίσχυσης, ομόφωνα ψηφίζει:

Ρεν- Παναθηναϊκός 3-1: «Πνίγηκε» στη Βρετάνη / Conference League ΠΑΟΚ - Αμπερντίν 2-2: Και ο βαθμός ήταν αρκετός!

 Ρεν- Παναθηναϊκός 3-1: «Πνίγηκε» στη Βρετάνη 

Ο Παναθηναϊκός … φλερτάρει με τον αποκλεισμό από το Europa League , καθώς έχασε με 3-1 από τη Ρεν στη Γαλλία. Κακή εμφάνιση ειδικά στο β’ μέρος από την ομάδα του Ιβάν Γιοβάνοβιτς, η οποία έπαιζε με παίκτη παραπάνω για περίπου μία ώρα, αλλά υποτάχθηκε στην ανωτερότητα των Γάλλων.  Πλέον η υπόθεση πρόκριση δυσκολεύει πολύ μετά και τη νίκη της Βιγιαρεάλ με 2-1 επί της Μακάμπι Χάιφα.

Οι «πράσινοι» βρέθηκαν πίσω στο

Europa League: Μεγάλη βραδιά για τη «μάχη» της πρόκρισης για ΑΕΚ, Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό / Conference League ΠΑΟΚ: Με στόχο το 4/4 κόντρα στην Αμπερντίν

 

Η αρχή γίνεται στη Γαλλία εκεί όπου ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει τη Ρεν (19:4) με τους «πράσινους» να πρέπει να φύγουν με ένα θετικό αποτέλεσμα μετά την ήττα στη Λεωφόρο την περασμένη αγωνιστική και με τη Βιγιαρεάλ να είναι μια ανάσα από πίσω στην τρίτη θέση και με παιχνίδι λιγότερο (αυτό που αναβλήθηκε την 3η αγωνιστική με την Μακάμπι Χάιφα).