Δευτέρα 11 Ιουνίου 2018

Γ. Μανιάτης: «Όχι στο 4ο Μνημόνιο Τσίπρα!» Ομιλία στη Βουλή για το «Μεσοπρόθεσμο Πλαίσιο Δημοσιονομικής Στρατηγικής 2019-2022»

1.       Το 4ο μνημόνιο Τσίπρα  των 5,1 δις € σε βάρος συνταξιούχων κι εργαζομένων.
2.       Η ανικανότητα Τσίπρα - Τσακαλώτου που «κατάφεραν» ανάπτυξη μόλις 1,5% όταν η ΕΕ-28 είχε αθροιστικά ανάπτυξη 10% την περίοδο 2015-17.
3.       Η νέα απάτη της δήθεν «καθαρής» εξόδου, χωρίς διαρθρωτικές μεταρρυθμίσεις, χωρίς την αναγκαία επενδυτική πανστρατιά.
4.       Το ντροπιαστικό άρθρο 109 του Ταμείου Αποικιοκρατίας, που αμετάκλητα κι άνευ όρων εγγυάται για δημόσια περιουσία ύψους 25 δις €. Εμείς δεσμευόμαστε ότι θα το καταργήσουμε το Ταμείο αυτό.
5.       Η χώρα χρειάζεται νέους πολιτικούς συσχετισμούς. Η χώρα χρειάζεται εκλογές με το ΣΥΡΙΖΑ σε στρατηγική ήττα, ως εκπροσώπου της τελευταίας εφεδρείας, του παλαιού κομματικού συστήματος, της δημαγωγίας και του λαϊκισμού, που χρεοκόπησαν τη χώρα.

Δείτε το video της ομιλίας του Γ. Μανιάτη


Γιάννης Μανιάτης

Η «Μυστική Ζωή του Γκλέν Γκούνλτν».



ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ
11/6/18

ΤΑΙΝΙΑ

Αύριο, Τρίτη 12 Ιουνίου,
παρακολουθήστε την «Μυστική Ζωή του Γκλέν Γκούνλτν».

Μια ταινία για την ζωή του πιανίστα Γκλέν Γκούλντ,
ενός από τους διασημότερους πιανίστες του 20ου αιώνα.
Ένα παιδί θαύμα που μπορούσε να διαβάσει μουσική πριν μάθει να διαβάζει τις λέξεις,
ο Γκούλντ ήταν προικισμένος με μια απίστευτη τεχνική δεξιότητα,
που του επέτρεψε να ερμηνεύσει μοναδικά τις συνθέσεις του Μπάχ.

Τρίτη, 12 Ιουνίου στις 23:00.
Στον Τηλεοπτικό Σταθμό της Βουλής των Ελλήνων.





Μπορείτε να παρακολουθείτε το πρόγραμμα του Τηλεοπτικού Σταθμού της Βουλής των Ελλήνων, στον ιστότοπο  http://www.hellenicparliament.gr/Enimerosi/Vouli-Tileorasi .


Στο εβδομαδιαίο πρόγραμμα του Τηλεοπτικού Σταθμού ενδέχεται να συμβαίνουν απροειδοποίητες τροποποιήσεις.
Προτεραιότητα του καναλιού είναι η μετάδοση των κοινοβουλευτικών συνεδριάσεων, ο προγραμματισμός και η διάρκεια των οποίων δεν μπορούν να προβλεφθούν.

ΒΟΥΛΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ
Επικοινωνία
210- 3735128
210- 3735035
Βασιλίσσης Σοφίας 11, Μέγαρο Αρβανίτη, 1ος όροφος, Γραφείο 4
Tv-epikoinonia@parliament.gr

Πρωταθλητής Ευρώπης ο Ολυμπιακός στο hampions League LEN

https://www.eleftherostypos.gr/wp-content/uploads/2018/06/olymopiakos-polo-500.jpg
Το ευρωπαϊκό τρόπαιο του 2002 απέκτησε πλέον… παρέα στην τροπαιοθήκη του Ολυμπιακού. Οπως πριν από 16 χρόνια στη Βουδαπέστη, έτσι κι απόψε στην «Πισίνα Σιόρμπα» της Γένοβας, οι «ερυθρόλευκοι» κατέκτησαν το Champions League υδατοσφαίρισης, επικρατώντας στον τελικό της γηπεδούχου ομάδας, και μάλιστα με το ίδιο ακριβώς σκορ, 9-7! Τότε ήταν η Χόνβεντ σε final-4, τώρα η

Σκοπιανό: Εγινε το τηλεφώνημα Τσίπρα-Ζάεφ – Σε ποιο όνομα κατέληξαν

https://www.eleftherostypos.gr/wp-content/uploads/2018/04/zaef-500.jpg
Πραγματοποιήθηκε πριν από λίγη ώρα η τηλεφωνική επικοινωνία του Αλέξη Τσίπρα με τον Ζόραν Ζάεφ για το Σκοπιανό. 
Σύμφωνα με τις πληροφορίες οι δύο άνδρες μίλησαν για περίπου μία ώρα και συμφώνησαν σε νέα συνομιλία αύριο το πρωί για να ολοκληρωθούν όλα τα ανοιχτά θέματα. Όλα δείχνουν πως θα ισχύει το North Makedonia στα αγγλικά και θα ισχύει erga omnes.
Από το Μέγαρο Μαξίμου ανακοινώθηκαν τα εξής: «Ο Πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας, είχε σήμερα το μεσημέρι τηλεφωνική επικοινωνία με τον Πρωθυπουργό

Πόσο πιθανό είναι να δούμε τον Λουκά Παπαδήμο… Πρόεδρο της Δημοκρατίας;


Του Νίκου Φυλάγγελου

Τα σχετικά δημοσιεύματα που είδαν το φως της δημοσιότητας, θα μπορούσαν να κατηγοριοποιηθούν ως… σενάρια.
Πολύ περισσότερο το καλοκαίρι, όταν οι εφημερίδες “πρέπει” να γεμίσουν ύλη, το περιεχόμενο της οποίας να μπορεί να δελεάσει κάποιος αναγνώστη να φτάσει μέχρι το περίπτερο και να αγοράσει το φύλλο.

Την Τετάρτη (13.06.2018) η κηδεία του Παύλου Γιαννακόπουλου

Παναθηναϊκός: Σε λαϊκό προσκύνημα η σορός του Παύλου Γιαννακόπουλου | Newsit.gr
Σύμφωνα με όσα αναφέρει η ενημέρωση της ΚΑΕ Παναθηναϊκός:

«H οικογένεια του Παύλου Γιαννακόπουλου ενημερώνει πως η νεκρώσιμος ακολουθία θα τελεστεί την Τετάρτη 13 Ιουνίου στις 15:00, στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Αθηνών.
Όσοι επιθυμούν να αποδώσουν φόρο τιμής θα έχουν την ευκαιρία να αποχαιρετήσουν τον Παύλο Γιαννακόπουλο στο λαϊκό προσκύνημα στο Ναό Θεοτόκου Γοργοεπήκοου και Αγίου Ελευθερίου(εντός του περιβάλλοντος χώρου της Ιεράς Μητρόπολης Αθηνών) από τις 08:00-13:30.
Η ταφή θα πραγματοποιηθεί στο Α’ Νεκροταφείο Αθηνών σε αυστηρά οικογενειακό κύκλο.»

Τι σχεδιάζει η Κυβέρνηση για την Αυτοδιοίκηση μέχρι το 2022


Τον κυβερνητικό σχεδιασμό για τους Ο.Τ.Α. μέχρι το 2022 περιλαμβάνει η Αιτιολογική Έκθεση του πολυνομοσχεδίου υλοποίησης των μνημονιακών προαπαιτούμενων, που κατετέθη στη Βουλή το βράδυ της Παρασκευής.
Ειδικότερα, οι κυβερνητικές προτεραιότητες για την Αυτοδιοίκηση τα επόμενα έτη προσδιορίζονται ως εξής :

Τα βασικότερα σημεία των δράσεων «ψηφιακό βήμα» και «ψηφιακό άλμα» για την αναβάθμιση των επιχειρήσεων

Εμφάνιση 18486320_426375131051997_1089633946789037566_n.jpgΆρθρο του Αναστασίου Λυμπερίου



Δύο νέες χρηματοδοτικές Δράσεις συνολικού προϋπολογισμού 100 εκατομμυρίων ευρώ, ανακοίνωσε το Υπουργείο Οικονομίας και Ανάπτυξης που αφορούν την ψηφιακή αναβάθμιση όλων των μικρομεσαίων επιχειρήσεων.

Πρόκειται για τις Δράσεις "Ψηφιακό Βήμα" και "Ψηφιακό Άλμα" που αφορούν την υποστήριξη επιχειρήσεων όλων των κλάδων

ΔΙΕΘΝΗΣ ΕΚΔΟΤΙΚΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΥΡΩΣΤΙΝΙΩΝ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑΚΩΝ ΚΑΘΗΓΗΤΩΝ Χριστίνας και Γεωργίου Ανδρ. Γεωργαντόπουλου


https://i1.rgstatic.net/ii/profile.image/283026408919040-1444490162095_Q512/George_Georgantopoulos.jpg http://galaxy.hua.gr/~geo/images/stories/georgantopoulou.jpg
Ο Διεθνής Εκδοτικός Οίκος  Επιστημονικών και Πανεπιστημιακών Συγγραμμάτων WILEY συμπεριέλαβε στις εκδόσεις του  και στη σειρά Science, Society and New Technologies Series (Engineering, Energy and Architecture set) το επιστημονικό σύγγραμμα των Ευρωστίνιων Πανεπιστημιακών Καθηγητών Χριστίνας και Γεωργίου Ανδρ. Γεωργαντόπουλου  (Head of  Engineering  του Πολυτεχνείου του Bahrain  η πρώτη και Ομ. Καθηγητής Αεροδυναμικής της Σχολής Ικάρων ο δεύτερος).
Το πόνημα τους αφορά την Μηχανική Ρευστών και τις εφαρμογές της στις

Χιλιάδες μόνιμες προσλήψεις μέχρι το 2022 –Τι ψηφίζεται στο πολυνομοσχέδιο

Τον προγραμματισμό 42.521 μονίμων προσλήψεων για τα επόμενα έτη αποτυπώνει το “Μεσοπρόθεσμο Πλαίσιο Δημοσιονομικής Στρατηγικής  ...

ΑΙΡΕΤΟΣ.GR


Συντάξεις -Δημόσιο: «Έξυπνη» κίνηση για υπαλλήλους που προσλήφθηκαν μεταξύ 1987 -1992


Δημόσιοι υπάλληλοι που προσλήφθηκαν μεταξύ των ετών 1987 έως 1992 μπορούν να έχουν την 25ετία στο Δημόσιο με αναγνωρίσεις πλασματικού χρόνου και επιπλέον να χρησιμοποιήσουν πλασματικά έτη λόγω τέκνων για να φτάσουν στην 37ετία.
Για παράδειγμα, υπάλληλος με πρόσληψη το 1987 έχει 25ετία το 2012 και το 2018 έχει 31 έτη. Δικαιούται να αναγνωρίσει 4 έτη σπουδών, 2 έτη στρατιωτική θητεία και επιπλέον 1 έτος για ένα παιδί, 3 έτη αν έχει δύο παιδιά και 5 έτη αν έχει τρία ή περισσότερα. Συνολικά, έχει δικαίωμα να αναγνωρίσει 6 έτη (σπουδές, θητεία) και μαζί με χρόνο παιδιών 7 ή 9 ή και 11 έτη.
Επομένως, στα 31 έτη που έχει το 2018, προσθέτει άλλα 6 και κλείνει την 37ετία. Αν είναι και 59 ετών, θα βγει με πλήρη σύνταξη στα 60,5.

aftodioikisi.gr

ΑΣΕΠ-3Κ/2018-Προσωρινά επιτυχόντες: Πολλοί με ειδική εμπειρία, λίγοι «παρατασιούχοι» (ποσοστά)

Πολύ ενδιαφέροντα είναι τα στοιχεία που προκύπτουν από την πρώτη επεξεργασία των προσωρινά διοριστέων της Προκήρυξης 3Κ/2018 του ΑΣΕΠ. Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες της aftodioikisi.gr ενώ τα ποσοστά όσων εργάσθηκαν στο παρελθόν στους δήμους και, άρα, έχουν δηλώσει ειδική εμπειρία είναι πολύ υψηλά στους επιτυχόντες ειδικά της κατηγορίας ΔΕ, οι

Επίσκεψη του Αν. Υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων κ. Τσιρώνη Ιωάννη στο Ξυλόκαστρο


http://achaianews.gr/images/FOTOGRAFIES/2017/03_2017/B/453.jpg
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ


Ανακοινώνουμε την επίσκεψη  του Αν. Υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων κ. Τσιρώνη Ιωάννη την Τρίτη 12 Ιουνίου 2018 στον δόμο μας.
Το πρόγραμμα που θα ακολουθηθεί είναι:
12.30 μμ.  ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΞΥΛΟΚΑΣΤΡΟΥ-ΕΥΡΩΣΤΙΝΗΣ ΣΤΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ
13.00 μμ. ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΗ ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΣΥΛΛΟΓΟ ΑΛΙΕΩΝ ΞΥΛΟΚΑΣΤΡΟΥ «ΑΓΙΟΣ ΣΩΣΤΗΣ» ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΣΤΟ ΞΥΛΟΚΑΣΤΡΟ.
14.00 μμ  ΦΑΓΗΤΟ
16.00 μμ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΣΤΟΝ ΔΕΝΔΡΟΚΟΜΙΚΟ ΣΤΑΘΜΟ ΞΥΛΟΚΑΣΤΡΟΥ
18.00 μμ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΣΤΗΝ ΓΕΩΡΓΙΚΗ ΠΡΑΚΤΙΚΗ ΣΧΟΛΗ ΑΧΕΠΑ ΒΕΛΟΥ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ.
 


Γραφείο Τύπου Δήμου Ξυλοκάστρου - Ευρωστίνης

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΕΣ ΛΥΣΕΙΣ ΣΤΟ ΜΑΘΗΜΑ ΤΩΝ ΑΡΧΑΙΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΩΝ ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ 11/06/2018 ΔΙΔΑΓΜΕΝΟ ΚΕΙΜΕΝΟ



ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΕΣ ΛΥΣΕΙΣ ΣΤΟ ΜΑΘΗΜΑ ΤΩΝ ΑΡΧΑΙΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΩΝ ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ 11/06/2018

ΔΙΔΑΓΜΕΝΟ ΚΕΙΜΕΝΟ

Σ  Δικό μας λοιπόν έργο, είπα εγώ, των ιδρυτών της πολιτείας ( είναι) να αναγκάσουμε τις εξαιρετικές φύσεις να φτάσουν στο μάθημα που προηγουμένως είπαμε ότι είναι το ανώτερο, δηλαδή και να δουν το αγαθό και να ανέβουν εκείνο τον ανηφορικό δρόμο, και, αφού ανέβουν και δουν αρκετά, να μην τους επιτρέπουμε αυτό που τώρα επιτρέπεται.

Γ  Και ποιο είναι αυτό;

Πέθανε η Βιργινία Τσουδερού

https://www.eleftherostypos.gr/wp-content/uploads/2018/06/virginia-tsouderou-500.jpg
Απεβίωσε σήμερα σε ηλικία 94 ετών η Βιργινία Τσουδερού. Η Βιργινία Τσουδερού γεννήθηκε στις 24 Ιουνίου 1924 στο Ηράκλειo Κρήτης. Σπούδασε φιλοσοφία, οικονομικά και πολιτικές επιστήμες στο Πανεπιστήμιο της Οξφόρδης στο Ηνωμένο Βασίλειο, καθώς και δημοσιονομία και οικονομικά περιφερειακής ανάπτυξης στα πανεπιστήμια της Μινεσότα και του Ράντκλιφ-Χάρβαρντ στις ΗΠΑ.
Μεταξύ άλλων διατέλεσε εμπειρογνώμονας στον Διεθνή Οργανισμό Υγείας και

Ακόμα μία σημαντική εκπαίδευση για τους θεραπευτές του ΚΑΑ ‘ΠΑΛΛΑΔΙΟΝ’


Εμφάνιση palladion 2.JPG 

Τρίπολη, 11 Ιουνίου 2018


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ



Ειδική εκπαίδευση  στη μέθοδο Ιδιοδέκτριας Νευρομυικής Διευκόλυνσης ( PNF ) παρακολούθησαν οι φυσικοθεραπευτές του ΚΑΑ ΠΑΛΛΑΔΙΟΝ συμμετέχοντας σε ένα σημαντικό σεμινάριο που φιλοξενήθηκε στις εγκαταστάσεις του Κέντρου της Τρίπολης. Πρόκειται για μία μέθοδο που αρχικά αναπτύχθηκε για τη θεραπεία ασθενών με νευρολογικές διαταραχές - όπως η πολιομυελίτιδα - και στη συνέχεια εξελίχθηκε σε μία μέθοδο θεραπείας τόσο για νευρολογικές όσο για ορθοπεδικές και τραυματιολογικές παθήσεις.

Απόφαση του Πανελλαδικού Συντονιστικού Οργάνου της ΑΝΤΑΡΣΥΑ (3.6.2018)

https://cdn1.bbend.net/media/com_news/story/2015/01/12/543297/main/antarsia2.jpg 
11.6.2018

Απόφαση του Πανελλαδικού Συντονιστικού Οργάνου της ΑΝΤΑΡΣΥΑ (3.6.2018)

1.            Κάθε μέρα που περνάει το αφήγημα της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ ΑΝΕΛ δέχεται καινούργια πλήγματα από την επιδείνωση της διεθνούς οικονομικής και πολιτικής κρίσης. Τη βδομάδα που πέρασε «έσκασε» η ιταλική βόμβα. Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας προκαλεί πολιτική κρίση καθώς μπλοκάρει για χάρη της ΕΕ μια κυβέρνηση που βγήκε με πρόγραμμα αμφισβήτησης της ευρωζώνης και διορίζει πρωθυπουργό τον τεχνοκράτη «ψαλιδοχέρη» του ΔΝΤ! Το ότι η διαμάχη αφορά μερίδες της ιταλικής αστικής τάξης (στέλεχος των τραπεζών και του Μπερλουσκόνι ήταν ο προτεινόμενος υπουργός οικονομικών) δεν μπορεί να κρύψει από την μια

Δεν έκαναν λάθος, κάτι θέλουν να κρύψουν

Γράφει η Σοφία Βούλτεψη
Ο κ. Κοτζιάς υποστηρίζει τώρα ότι «οι διαπραγματεύσεις δεν είναι μια ευθεία γραμμή, έχουν τα πάνω τους και τα κάτω τους». Και ότι «η ηγεσία των Σκοπίωντη στιγμή που βρέθηκε αντιμέτωπη με το μεγάλο ναι και το μεγάλο όχι συνειδητοποίησε τις μεγάλες δυσκολίες που υπάρχουν για την υλοποίησή της και ότι αυτό έπαιξε ένα ρόλο στο να θελήσει να αναστοχαστεί και να συζητήσει για ορισμένες διευκρινήσεις της ίδιας της συμφωνίας».
Αυτά είπε το βράδυ της 4ης προς 5η Ιουνίου στην ΕΡΤ. Αλλά στις 29 Μαΐου, από το Βερολίνο, μας είπε ότι «έγινε» η συμφωνία.
Πότε είπε την αλήθεια, λοιπόν; Στις 29 Μαΐου ή στις 4 Ιουνίου;

Γιατί έξοδο από την Ευρωπαϊκή Ένωση

Γράφει ο Ηλίας Ευαγγελόπουλος 

Πάντα ήμουν και είμαι καθαρός στον λόγο μου. Από την στιγμή που μπήκαμε στα μνημόνια και κάποιοι μιλούσαν για την επιστροφή στο εθνικό νόμισμα έγραψα ότι επιστροφή στο εθνικό νόμισμα χωρίς ταυτόχρονη έξοδο από την Ευρωπαϊκή Ένωση, το μόνο που θα καταφέρει είναι να δυσχεράνει τη θέση μας αφού το ευρωιερατείο θα συνεχίσει να αποφασίζει για μας αλλά και στο σύγχρονο

"ΤΗΕ DERVENIANS", ΤΟ ΠΡΩΤΟ MIXED ENSEMBLE ΤΗΣ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ - ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΟ!

Εμφάνιση THE DERVENIANS Logo.jpg 
Εμφάνιση THE DERVENIANS 4.jpg
Εμφάνιση THE DERVENIANS.jpgΕμφάνιση THE DERVENIANS 1.jpgΟι “DERVENIANS”, οι «Δερβεναίοι» δηλαδή είναι ένα νέο μουσικό σχήμα «σαρξ εκ της σαρκός» της Δημοτικής Φιλαρμονικής Δερβενίου!

Είναι το πρώτο mixed ensemble όχι μόνο του Δήμου Ξυλοκάστρου-Ευρωστίνης, αλλα ολόκληρης της περιφέρειας Πελοποννήσου.


Γεμάτα με όρεξη και αγάπη για τη μουσική, 5 νέοι του Δερβενίου και ένας … μικρότερος τους, ο Παναγιώτης, ήρθαν να κάνουν τη καθημερινότητα μας ακόμα μελωδικότερη σε γνωστούς lounge pop δρόμους!

Στους δρόμους του Δερβενίου και όχι μόνο! Ήρθαν για να μείνουν!

Οι “DERVENIANS” αποτελούνται από τους:


1.Νίκο Καλάη , τούμπα
2.Σταύρο Καψάλη, ευφώνιο
3.Βλάση Μετεβελή, σαξόφωνο άλτο
4.Ανδριάνα Σανδραβέλη, τρομπέτα
5.Μιρένα Βαβαρέτου, κρουστό καχόν και αρχιμουσικό της Δημοτικής Φιλαρμονικής Ξυλοκάστρου
6.Παναγιώτη Παναγάκο, τρομπέτα και αρχιμουσικό της Δημοτικής Φιλαρμονικής Δερβενίου.

Η παρθενική τους εμφάνιση πραγματοποιήθηκε το περασμένο Σάββατο 9 Ιουνίου, στην καθιερωμένη θερινή εκδήλωση του Δημοτικού Ωδείου Ευρωστίνης!

Εμφάνιση The DERVENIANS Τσακνής.jpg
Ευχάριστη έκπληξη αποτέλεσε το γεγονός οτι μεταξύ άλλων στο κοινό τους ήταν καί ο Διονύσης Τσακνής, συνθέτης, στιχουργός και ερμηνευτής πασίγνωστων τραγουδιών και μέχρι πρότινος πρόεδρος της ΕΡΤ, ο οποίος μίλησε με επαινετικά λόγια για τους "DERVENIANS".

Ποιό θα είναι το επόμενο μουσικό τους εγχείρημα;


Το σίγουρο είναι πως οι καλοκαιρινές βραδιές στο Δερβένι θα αποκτήσουν άλλο νόημα!



ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΦΙΛΑΡΜΟΝΙΚΗ ΔΕΡΒΕΝΙΟΥ

Πέτρος Τατούλης «Το 2019 αναβαθμισμένοι όλοι οι αθλητικοί χώροι στην Περιφέρεια Πελοποννήσου»


 Εμφάνιση IMG_6240.JPG
Εμφάνιση IMG_6238.JPGΠεριφέρεια Πελοποννήσου θα συνεχίσει να χρηματοδοτεί τα Παπαφλέσσεια και τα επόμενα χρόνια" δήλωσε ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου κ. Πέτρος Τατούλης το Σάββατο 9 Ιουνίου 2018, κατά τη διάρκεια των διεθνών αγώνων στίβου «Παπαφλέσσεια», που διεξήχθησαν στην Καλαμάτα και των οποίων η Περιφέρεια είναι κάθε χρόνο χορηγός.

Ο Περιφερειάρχης ανέφερε ακόμα  ότι η Περιφέρεια «εκτελεί έργα σε όλους τους αθλητικούς χώρους, σε όλες τις Περιφερειακές ενότητες, με στόχο το 2019 όλοι οι αθλητικοί χώροι να είναι απολύτως αναβαθμισμένοι και ασφαλείς για τους αθλητές όλων των αγωνισμάτων»

Οι φετινοί αγώνες των «Παπαφλεσσείων» συνέπεσαν με τα 130 χρόνια παρουσίας και προσφοράς στα αθλητικά δρώμενα του Μεσσηνιακού και με την ευκαιρία αυτή, ο