Σάββατο 3 Φεβρουαρίου 2024

Πανσερραϊκός - Άρης 1-1: O Άλεξιτς «απάντησε» στον Μορόν στις καθυστερήσεις!

 Πανσερραϊκός - Άρης 1-1: O Άλεξιτς «απάντησε» στον  Μορόν στις καθυστερήσεις! 

Μια ...γκολάρα του Ισπανού πρώτου σκόρερ της Super League, Λόρεν Μορόν, δεν έφτασε στον Άρη για να πάρει δεύτερο σερί εκτός έδρας τρίποντο με το μίνιμουμ σκορ, αφού ο Πανσερραϊκός έμεινε αήττητος για 5η αγωνιστική χάρη στον νεοεισελθόντα Άλεξιτς, που σκόραρε στο 90+5' (1-1)!  

Ο Λόρεν Μορόν δεν ήταν αρκετός για τον Άρη ώστε να επιστρέψει από τις Σέρρες με το τρίποντο στις αποσκευές του!

Βόλος - Παναιτωλικός 1-1: Ό,τι έκαναν στην αρχή

Βόλος - Παναιτωλικός 1-1: Ό,τι έκαναν στην αρχή  

Οι υποσχέσεις των πρώτων λεπτών και τα γκολ από Σενγκέλια και Γκαρσία δεν είχαν συνέχεια. Σε ένα ματς χωρίς άλλες φάσεις Βόλος και Παναιτωλικός έμειναν στο 1-1, πήραν από ένα βαθμό και σίγουρα δεν έμειναν ευχαριστημένες καθώς παραμένουν κοντά στην επικίνδυνη ζώνη. Ο Βόλος έμεινε για τέταρτο ματς χωρίς νίκη και ο Παναιτωλικός δίχως τρίποντο στο πρωτάθλημα εκτός έδρας για ακόμη ένα παιχνίδι του.

Ο Παναιτωλικός ξεκίνησε δυναμικά

Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός: Με περιγραφή τελικά το ντέρμπι «αιωνίων» της Super League

Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός: Με περιγραφή τελικά το ντέρμπι «αιωνίων» της Super League 

Θα έχει τελικά σπικάζ. Ανατροπή δεδομένων, σχετικά με την περιγραφή του ντέρμπι, Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός, από την Cosmote TV. Κανονικά με περιγραφή θα διεξαχθεί το ντέρμπι 

Κανονικά με περιγραφή θα διεξαχθεί το ντέρμπι Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός για την 21η αγωνιστική στη Super League (04.02.2024 / 21:00), αφού οι δημοσιογράφοι της Cosmote TV αποφάσισαν να αναστείλουν την απεργία τους.

 Η αναμέτρηση αναμένονταν να διεξαχθεί δίχως περιγραφή, αφού την Παρασκευή (02.02) οι εργαζόμενοι της Cosmote TV εξήγγειλαν απεργία. Ωστόσο, μια ημέρα μετά, υπήρξαν εξελίξεις, οι οποίες οδήγησαν στην αναστολή αυτής, με αποτέλεσμα το παιχνίδι να έχει κανονικά μετάδοση.

Α΄ Κορινθίας ( 20η αγωνιστική): Χωρίς νικητή , "άσφαιρο", το ντέρμπι κορυφής στο Λουτράκι , Ο Ηρακλής Ξυλοκάστρου πέρασε από τους Αγίους Θεοδώρους, Ευρεία νίκη του Αστέρα Δερβενίου 4 - 0 τον Πανσολυγειακό.

 

 https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEhFULcPUyYhkJARIWtjG9mzjO6KTqvqntgm4KJOr5jZ7hZs8DVy_RRzbxibJxvJhyKcGIFConrH5sRdGQiaCVdHp0nf-OzbV915hObs7scqPqVzIphW4hKttMf4ZFlt_35HSDXRSMriFAA/s1600/sarwnikos_ektos.jpg

Με ενδιαφέρουσες αναμετρήσεις και  ντέρμπι  όλων των ειδών.. συνεχίστηκε , σήμερα Σάββατο 3/2/24 στα πλαίσια της 20ης αγωνιστικής ημέρας το Πρωτάθλημα της Α΄ κατηγορίας Κορινθίας ,

Χωρίς νικητή με «άσφαιρη» ισοπαλία τελιωσε το ντέρμπι κορυφής στο «Θώδειον» Στάδιο  ανάμεσα  στους δύο βασικούς πρωταγωνιστές του πρωταθλήματος τον πρωτοπόρο  στο βαθμολογικό πίνακα, ΑΟ Λουτράκι και  τον  (δεύτερο ) Πέλοπα  Κιάτου .  . 

Στο ντέρμπι  στους Αγίους Θεοδώρους ανάμεσα στην τοπική ομάδα και τον  Ηρακλή  Ξυλοκάστρου νικητής ανεδείχθηκαν οι φιλοξενούμενοι  με σκορ 2 – 3 και  ανέβηκαν στην τρίτη θέση της βαθμολογίας,  θέση που κατείχε ο Τενεάτης Αθικίων , ο οποίος είχε  ρεπό.

Στο Δερβένι ο Αστέρας επικράτησε με 4 - 0 του Πανσολυγειακού, ενώ την ίδια ώρα ισόπαλοι  έληξαν οι αγώνες, Κύψελος  Κορίνθου -Ατρόμητος Χιλιομοδίου (2 -2) και Ισθμιακός -  Θύελλα Πετρίου ( 1 – 1)

Στο Ζευγολατιό στο τοπικό ντέρμπι ανάμεσα στον ΑΟ Ζευγολατιού και στον Άρη Βοχαϊκού  έληξε με νίκη 0 – 2 υπέρ του Άρη, ενώ τέλος στο Άσσο ο  Ολυμπιακός Άσσου  και η Ελλάς Βελου ανεδείχθησαν ισόπαλοι 1 - 1.

20η Αγωνιστική

Super League 2: Εύκολα ο Ολυμπιακός Β’ τον Γιούχτα - Άλωσε την Καρδίτσα ο ΠΑΟΚ Β’

 Super League 2: Εύκολα ο Ολυμπιακός Β’ τον Γιούχτα

Σε κεκλεισμένων των θυρών αναμέτρηση στον Ρέντη με την οποία άνοιξε η αυλαία στην 17η αγωνιστική του νότιου ομίλου της Super League 2, ο Ολυμπιακός Β’ επικράτησε εύκολα του Γιούχτα με 3-1.

Οι «ερυθρόλευκοι» ήταν καλύτεροι σε όλη τη διάρκεια του αγώνα και επέστρεψαν στις επιτυχίες έπειτα από δύο ανεπιτυχείς προσπάθειες. Αντίθετα, η ομάδα από το Ηράκλειο συμπλήρωσε 12 αγωνιστικές δίχως νίκη και κατρακυλά στην κατάταξη. Τα γκολ για την ομάδα του Αριέλ Ιμπαγάσα πέτυχαν οι Κωστούλας (20'), Μπα (27') και Μπρίνιτς (53'), ενώ για τους Κρητικούς μείωσε ο Λώλης στο 81'. 

 Στο πρόγραμμα του Σαββάτου (3/2), για τον Α’ όμιλο, η Αναγέννηση Καρδίτσας έχασε με 0-3 (20′ Κανίς, 82′,90′ Σαποβάλοφ) από τον ΠΑΟΚ Β’. Στην 5η θέση με 24 βαθμούς ο “Δικέφαλος του Βορρά”, παρέμειναν στους 20 βαθμούς και στην 7η θέση οι Θεσσαλοί.

Αναλυτικά το πρόγραμμα της Super League 2

Super League 2: Αυλαία με δύο αναμετρήσεις

  

Αγωνιστική τριών ημερών για το δεύτερο τη τάξει πρωτάθλημα του ελληνικού ποδοσφαίρου, με το μεγάλο ματς της Αναγέννησης Καρδίτσας με τον ΠΑΟΚ Β’ να κεντρίζει το ενδιαφέρον. 

Η πρώτη ημέρα περιλαμβάνει από ένα ματς για κάθε όμιλο, σε μια αγωνιστική που περιλαμβάνει δύο σπουδαία ματς με τεράστιο βαθμολογικό ενδιαφέρον.

Στο πρόγραμμα του Σαββάτου (3/2), για τον Α’ όμιλο, η Αναγέννηση Καρδίτσας υποδέχεται τον ΠΑΟΚ Β’. Οι γηπεδούχοι έχουν μείνει αρκετά πίσω στην βαθμολογία, αλλά ο στόχος των play offs παραμένει εφικτός και αυτόν θα διεκδικήσουν, απέναντι σε μια ομάδα νεανική αλλά άκρως ανταγωνιστική.

Για τον δεύτερο όμιλο, ο Ολυμπιακός Β’ που στα δύο τελευταία ματς μετράει μία νίκη και μία ισοπαλία, φιλοξενεί στου Ρέντη τον Γιούχτα, με τον οποίο ισοβαθμούν.

Αναλυτικά το πρόγραμμα της Super League 2

Super League (21η Αγωνιστική): Στην… σκιά του ντέρμπι

  

Το ντέρμπι των “αιωνίων” μπορεί να επισκιάζει όλα τα ματς της αγωνιστικής, ωστόσο οι δύο αναμετρήσεις της πρώτης ημέρα της 21ης “στροφής” του πρωταθλήματος παρουσιάζουν εξαιρετικό ενδιαφέρον.

Στο Πανθεσσαλικό Στάδιο, ο Βόλος υποδέχεται (17:30) τον Παναιτωλικό, με τις δύο ομάδες να δίνουν μάχη ώστε να διατηρηθούν εκτός της ζώνης του υποβιβασμού.

To ντέρμπι της Κορινθίας ΑΟ ΛΟΥΤΡΑΚΙ - ΠΕΛΟΠΑΣ ΚΙΑΤΟΥ σε ζωντανή διαδικτυακή ραδιοφωνική μετάδοση απο το mpalaradio.caster.fm

 Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή. 

Μπορεί  το ντέρμπι των δύο "αιωνίων αντιπάλων" Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός αύριο να μεταδοθεί  χωρίς τηλεοπτικό σχολιασμό, όμως το σημερινό ντέρμπι κορυφής της Α΄ κατηγορίας Κορινθίας ΑΟ ΛΟΥΤΡΑΚΙ - ΠΕΛΟΠΑΣ ΚΙΑΤΟΥ θα έχει ζωντανή διαδικτυακή ραδιοφωνική μετάδοση με τον Τάσο Μητσόπουλο απο το  mpalaradio.caster.fm/

Γ΄ κατηγορία Κορινθίας : 14η αγωνιστική

 https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEgwA4936pDm1ovCRgWFEkqSNWFDlIL950FNimTTXsDfoulXKTYd1hwMHGXeuOdxwR9FyFzwkw87ZlqvrH9_ancuTg0ezqNQJapoDmr8Du1tbbpNUdj5SoxOrzOEcgIS5XZLTdjDZFx3sXo/w400-h300/fwkas.jpg

Με τα παιγνίδια της 14ης αγωνιστικής ημέρας, συνεχίζεται στις  11:00 το πρωί της Κυριακής 4 Φεβρουαρίου 2024, το πρωτάθλημα της  Γ΄ κατηγορίας Κορινθίας

Στο  Ζευγολατιό η  Δάφνη Πουλίτσας αγωνίζεται με τον  ΑΟ Περαχώρας, ενώ την ίδια στιγμή ο Φωκάς Αρχαίων Κλεωνών αντιμετωπίζει εντός έδρας, στο Σπαθοβούνι  την Προοδευτική  Περιγιαλίου  .   

Στη Κλένια  η ΑΕ Σολομού ΄23 μάχεται με τον Άγιο   Γεώργιο την ενώ στη Νεμέα , ο  Οφέλτης  Αρχαίας Νεμέας υποδέχεται την  Ελλάδα Βέλου Β.

Τέλος στην Αρχαία Κόρινθο ο  Βελλερεφών  Αρχαίας Κορίνθου υποδέχεται τους Νέους Στιμάγκας.  

 

14η Αγωνιστική

Β΄ Κορινθίας (18η αγωνιστική): Ντέρμπι για όλα τα γούστα σε Αρχαία Κόρινθο, Λυκοποριά, Ξυλόκαστρο, Ασπρόκαμπο και Ξυλοκέριζα.

https://protinewskorinthias.gr/wp-content/uploads/2020/11/gogoln-2.jpg

Με την  ενδιαφέρουσα 18η  αγωνιστική  ημέρα  συνεχίζεται αύριο Κυριακή 4/2/24 στις 15:00 , το πρωτάθλημα της Β΄ κατηγορίας Κορινθίας

Της αγωνιστικής δεσπόζει το ντέρμπι , στην Αρχαία Κόινθο μεταξύ της Κορίνθου 2006 και του Σαρωνικού Γαλατακίου, ενώ την ίδια στιγμή   ο Πανευρωστινιακός και ο Ολυμπιακός Λουτρακίου αγωνίζονται εντός έδρας με Θύελλα Κάτω Διμηνιού και Ηρακλή Λεχαίου, αντίστοιχα.

Από την αγωνιστική δεν λείπουν και τα γειτονικά ντέρμπι. Στο Ξυλόκαστρο ο  Πανκαμαριακός   μάχεται μέ τον ΑΟ Λυκοποριάς  και στη Ξυλοέριζα ο Εθνικός Ξυλοκερίζης αγωνίζεται με την Δάφνη Εξαμιλίων.

Την ίδια στιγμή ο ς Αετός Κρυονερίου υποδέχεται στην έδρα του , τον Παννεμεατικό, ενώ τέλος στη μάχη της ουράς, νικηφόρα αποτελέσματα , θα αναζητήσουν ο ΑΟ Ασπρόκαμπου   με την Πρόοδο  Αγίου Βασιλείου και ο Αστέρας Κορίνθου με τον ΠΑΣ Κλένια

18η Αγωνιστική