Παρασκευή 27 Νοεμβρίου 2015

Πρωτάθλημα Β΄Κορινθίας: Ο πρώτος συναντά τον έσχατο



http://www.mykorinthia.gr/2015/wp-content/uploads/2010/10/64c6c2009c6dd734d3530c988c7cc437.jpg
 Αρκετούς ενδιαφέροντες αγώνες περιλαμβάνει  , αυτό το Σαββατοκύριακο, η 10η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Β κατηγορίας Κορινθίας.
Η αυλαία της αγωνιστικής ανοίγει , αύριο Σάββατο , στις 3 το απόγευμα  με 2 αγώνες στους Αγίους Θεοδώρους και στο  «Γιάννης Στέφας» στα Ίσθμια.
Στους Αγίους Θεοδώρους οι « Άγιοι» αντιμετωπίζουν σε ενδιαφέροντα αγώνα την Προοδευτική Περιγιαλίου, ενώ στα Ίσθμια ο εκ των πρωτοπόρων της κατηγορίας , Ισθμιακός  υποδέχεται   την εκ των ουραγών ομάδα των Ταρσινών ΄97.
Η αγωνιστική συνεχίζεται την Κυριακή όπου ο έτερος πρωτοπόρος Πανσολυγειακός δοκιμάζεται στην Κλένια  κόντρα στην τοπική ομάδα , όπως και ο ΠΑΟ Κουταλάς , στην Αρχαία Κόρινθο , κόντρα στον τοπικό ¨Άρη, 
Στο Ξυλόκαστρο ο Ηρακλής θα φιλοξενήσει τον  Σαρωνικό, ενώ  το ντέρμπι της ημέρας γίνεται στο Σπαθοβούνι ανάμεσα στην τοπική ομάδα και στον Άγιο Γεώργιο.   
Τέλος ενδιαφέρουσα είναι κα η αναμέτρηση της Προόδου Αγίου Βασιλείου με την Θύελλα Κάτω Διμηνιού.


Η 10η αγωνιστική
Σάββατο 28.11.15 / 15:00
-ΑΓ.ΘΕΟΔΩΡΟΙ-ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ 
-ΙΣΘΜΙΑΚΟΣ -ΤΑΡΣΙΝΑ '97
Κυριακή  29.11.15/ 15:00
-ΠΑΣ ΚΛΕΝΙΑΣ-ΠΑΝΣΟΛΥΓΕΙΑΚΟΣ 
-ΑΟ ΣΠΑΘΟΒΟΥΝΙΟΥ-ΑΓ.ΓΕΩΡΓΙΟΣ 
-ΗΡΑΚΛΗΣ ΞΥΛΟΚΑΣΤΡΟΥ-ΣΑΡΩΝΙΚΟΣ
-ΠΡΟΟΔΟΣ ΑΓ.ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ -ΘΥΕΛΛΑ Κ. ΔΙΜΗΝΙΟΥ
ΑΡΗΣ ΑΡΧ. ΚΟΡΙΝΘΟΥ -ΠΑΟ ΚΟΥΤΑΛΑ
 

Επικίνδυνη έξοδος του Ολυμπιακού στο Βραχάτι , κόντρα στον Παμβοχαϊκό



Σε δύο δόσεις των τριών αγώνων θα γίνει η 6η αγωνιστική στο πρωτάθλημα Volley League «Πάμε Στοίχημα». Το ντέρμπι γίνεται στο Βραχάτι όπου ο Παμβοχαϊκός θα υποδεχτεί τον Ολυμπιακό (28/11, 18.00, Novasports-3, Διαιτητές: Κουτσούλας, Φραγκάκης), ενώ αμφίρροπες αναμετρήσεις αναμένονται στη Λαμία όπου η τοπική ομάδα θα αντιμετωπίσει τον Φοίνικα και στην Αλεξανδρούπολη όπου ο τοπικός Εθνικός θα αντιμετωπίσει την Παναχαϊκή.
Ο Παμβοχαϊκός είναι αήττητος στην έδρα του έχοντας νικήσει 3-2 την Κηφισιά και 3-0 την Ορεστιάδα και εκτός του ότι θέλει να κρατήσει απόρθητο το Βραχάτι θέλει τη νίκη για να μην απομακρυνθεί από το το γκρουπ της πρώτης 4αδας. Η ομάδα του Βραχατίου διανύει μία καλή περίοδο και δείχνει φορμαρισμένη. Σοβαρά αγωνιστικά προβλήματα δεν υπάρχουν και όλοι οι παίκτες είναι στη διάθεση του Γιώργου Χριστόπουλου.


Το Διοικητικό Συμβούλιο του Παμβοχαϊκού σε αυτό το κρίσιμο αγωνιστικόσημείο,απευθύνει κάλεσμα σε όλο το φίλαθλο κοινό του δήμου Βέλου – Βόχας, αλλά και της Κορινθίας να στηρίξει την προσπάθεια της ομάδος μας το Σάββατο 28/11/2015 στον αγώνα με τον Ολυμπιακό .
Μια προσπάθεια που συνεχώς εντείνετε και βελτιώνεται με ορατά σε όλους αποτελέσματα .
Ας δώσουμε όλοι μαζί με μια φωνή , αγκαλιασμένοι την δύναμη που απαιτείται στην ομάδα μας για ένα καλό αποτέλεσμα.
Σας ευχαριστούμε από καρδιάς για την έως σήμερα στήριξη σας και σας περιμένουμε να ενώσουμε όλοι μαζί τις δυνάμεις μας .
Με τιμή
Το ΔΣ
Γ.Α.Σ ΠΑΜΒΟΧΑΪΚΟΣ


«Διαφήμιση για το βόλεϊ»

Ο κεντρικός του Παμβοχαϊκού και πρώην του Ολυμπιακού Παναγιώτης Πελεκούδας είπε: «Θέλουμε να κάνουμε καλή εμφάνιση και να δώσουμε θέαμα στον κόσμο που θα έρθει στο γήπεδο ή που θα μας παρακολουθήσει από την τηλεόραση. Θα είναι καλή ευκαιρία να διαφημίσουμε το βόλεϊ. Αυτός είναι ο πρώτος στόχος και για τις δύο ομάδες. Θα είναι καλό να παίξουμε όπως τον τελευταίο καιρό που παίζουμε με ενθουσιασμό. Ο Ολυμπιακός μου αρέσει πιο πολύ εφέτος γιατί είναι πιο επιθετικογενής και έχει τον Κοκκινάκη ελεύθερο μέσα στο παιχνίδι. Τον θεωρώ ηγέτη και ταλαντούχο και κάνει τη διαφορά. Εμείς είμαστε λίγο ταλαιπωρημένοι από τη δοκιμασία μας με τον Ηρακλή. Δεν ήταν εύκολο αυτό το 3-1 επί του Ηρακλή. Ο Ολυμπιακός θα πρέπει να παίξει καλά για να μας κερδίσει».
«Έχουμε περιθώρια βελτίωσης»
Ο Ολυμπιακός έχει μόλις μία ήττα στη Σύρο από τον Φοίνικα και όπως είπε ο Ρομπέρτο Πιάτσα στόχος είναι να μην επαναληφθούν τα λάθη εκείνου του αγώνα ενόψει μάλιστα και της δύσκολης συνέχειας. Ο Ντίμα Φιλίποφ θα μείνει εκτός αποστολής σε έναν ακόμα αγώνα.

Ο πασαδόρος του Ολυμπιακού Κώστας Στιβαχτής που αγωνίστηκε στον Παμβοχαϊκό τις σεζόν 2010-12 είπε: «Οπως φαίνεται από τις πρώτες αγωνιστικές, ο Παμβοχαϊκός είναι μία από τις καλύτερες ομάδες στο πρωτάθλημα. Παίζει καλά και πάντα στην έδρα του παίζει ακόμα καλύτερα καθώς υπάρχει το κίνητρο της έδρας. Εμείς θέλουμε να νικήσουμε. Είμαστε αρκετά καλά. Πρώτα πρέπει να δούμε αυτό το ματς και μετά τη δύσκολη συνέχεια. Σιγά, σιγά βρίσκουμε το ρυθμό που θέλει ο προπονητής αλλά υπάρχουν μεγάλα περιθώρια βελτίωσης. Στον Παμβοχαϊκό έπαιζα πριν πολύ καιρό. Τώρα στο μυαλό μου είναι μόνο η νίκη του Ολυμπιακού».
Σερί του Ολυμπιακού 6-0
Ο Παμβοχαϊκός με τον Ολυμπιακό έχουν αναμετρηθεί 14 φορές για το πρωτάθλημα και οι «ερυθρόλευκοι» προηγούνται στις νίκες με 14-10. Ο Παμβοχαϊκός παραδοσιακά δυσκολεύει τον Ολυμπιακό, αλλά οι «ερυθρόλευκοι» μετρούν σερί νικών 6-0 στις μεταξύ τους αναμετρήσεις.


Ο Ντραγκίεφ κόντρα στον Φοίνικα...



Η Λαμία αποχωρεί από το πρωτάθλημα

Ανατροπή η Κέρκυρα, αποχώρηση η Λαμία! (vid) Η Λαμία προηγήθηκε με 2-0 στην Κέρκυρα, αλλά οι γηπεδούχοι, μετά από τέσσερα ματς χωρίς «τρίποντο», έφτασαν στην ανατροπή και πανηγύρισαν με 3-2, αφήνοντας τους ηττημένους με παράπονα από την διαιτησία, ενώ την ώρα του αγώνα η διοίκηση της ΠΑΕ ανακοίνωνε την αποχώρηση από το πρωτάθλημα!

Την ώρα που οι ποδοσφαιριστές της Λαμίας έδιναν τον αγώνα τους απέναντι στην Κέρκυρα, η διοίκηση ανακοίνωσε πως αποχωρεί από το πρωτάθλημα της Football League, διαμαρτυρόμενη για τη διαιτησία!

Γυμνοί στο ντουζ, για... καλό σκοπό

Γυμνοί στο ντουζ, για... καλό σκοπό 
Πενήντα έξι celebrities από τον χώρο της τηλεόρασης, του θεάτρου, της μουσικής, της δημοσιογραφίας, του αθλητισμού, της κοινωνίας και του μόντελινγκ φωτογραφίζονται αυτόν τον Δεκέμβριο... χωρίς τα ρούχα τους, συμμετέχοντας στη μεγάλη καμπάνια του περιοδικού ΕΠΙΛΟΓΕΣ της εφημερίδας ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ κατά του AIDS, εν όψει της Παγκόσμιας Ημέρας κατά της ασθένειας, την 1η Δεκεμβρίου.

Από το... ψυχιατρείο ο ένας από τους τρεις χούλιγκαν της Λεωφόρου - Την Δευτέρα η απόφαση για τον Παναθηναϊκό

Επεισόδια στη Λεωφόρο: Από το... ψυχιατρείο ο ένας από τους τρεις χούλιγκαν  Τρομερά πράγματα προέκυψαν από τη διαδικασία ταυτοποίησης των δραστών των επεισοδίων της Λεωφόρου. Ο ένας εκ των τριών χούλιγκαν αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα. 
Συγκεκριμένα, οι αστυνομικοί από τη ΓΑΔΑ αναφέρουν πως ο ένας χούλιγκαν επισκέπτεται συχνά το ψυχιατρείο στο Δαφνί λόγω ψυχολογικών προβλημάτων και βρίσκεται πάντα στους αγώνες του Παναθηναϊκού.
 Ο δεύτερος χούλιγκαν, ο οποίος πέταξε φωτοβολίδες, έχει βεβαρυμένο ποινικό μητρώο, καθώς έχει κατηγορηθεί στο παρελθόν ξανά για εισβολή στον αγωνιστικό χώρο και πάλι του γηπέδου της Λεωφόρου Αλεξάνδρας.
 Ο τρίτος από τους χουλίγκαν δεν έχει απασχολήσει ξανά τις Αρχές. Αξίζει να σημειωθεί πως η Αστυνομία βρίσκεται κοντά και στην ταυτοποίηση δύο ακόμα ατόμων.
 Στο μεταξύ την  ερχόμενη Δευτέρα αναμένεται να εκδικαστεί από το Πειθαρχικό δικαιοδοτικό όργανο της Super League για τα όσα συνέβησαν στο ντέρμπι του περασμένου Σαββάτου με τον Ολυμπιακό. Στην εκδίκαση παρέστη και ο Ολυμπιακός, παρότι δεν είχε κληθεί σχετικά.

Καιρός: Θα ζήσουμε λευκά Χριστούγεννα; Οι πιο κρύες μέρες του Δεκεμβρίου

http://www.skaikairos.gr/system/weather_photos/weather_photo_imgs/000/062/959/original/10906437_866990193321546_1283953216678545024_n.jpg
Ο Νοέμβριος μας αποχαιρετά με βροχές, καταιγίδες και νοτιάδες και ο Δεκέμβριος θα έχει μεγάλο ενδιαφέρον όπως δείχνουν οι μακροπρόθεσμες προβλέψεις των μετεωρολόγων. 
Σύμφωνα με τις πρώτες ενδείξεις, τις πρώτες ημέρες του Δεκέμβρη ο καιρός θα είναι γλυκός κατά την διάρκεια της ημέρας αλλά νωρίς το πρωί και αργά το βράδυ το κρύο θα είναι πολύ έντονο. 
Λίγο πριν συμπληρωθεί το πρώτο δεκαήμερο του Δεκεμβρίου ο καιρός θα χαλάσει πολύ με έντονες βροχοπτώσεις και από τις 15 του μηνός και μετά, δηλαδή και μέσα στα Χριστούγεννα, θα έχει τσουχτερό κρύο και χιόνια ακόμα και σε πεδινές περιοχές. Χιόνια θα πέσουν επίσης σε όλα τα ορεινά και ημιορεινά της κεντρικής χώρας. 
Ο καιρός θα δείξει τα δόντια του τον Ιανουάριο και τον Φεβρουάριο αλλά οι μετεωρολόγοι εκτιμούν ότι είναι ακόμα νωρίς για να πει κανείς με βεβαιότητα αν τον φετεινό Χειμώνα θα τον θυμόμαστε για πολλά χρόνια.

newsit.gr

Ντέρμπι κορυφης στην Κόρινθο - Η ΄06 κόντρα στον ΑΟΖ σε μονομαχία "ζωής - θανάτου"



http://sportgame.gr/wp-content/uploads/2015/05/spati.jpg 
Όλοι οι δρόμοι αύριο  στις 3 το απόγευμα  οδηγούν στην Κόρινθο και συγκεκριμένα στο ΔΑΚ. 
Εκεί ,στο πλαίσιο της 10ης αγωνιστικής , του πρωταθλήματος της Α΄κατηγορίας Κορινθίας διεξάγεται το ντέρμπι κορυφής , ανάμεσα στις   ισόβαθμες πρωτοπόρες  ομάδες Κόρινθος ΄06 και ΑΟ. Ζευγολατιού. Το ντέρμπι «ζωής – θανάτου» που  θα  μεταδοθεί ραδιοφωνικά από το ιστολόγιο μας , μέσω  του greekradiowebchannel, θα διευθύνει  ο  διαιτητής Νεοφυτιάδης με βοηθούς τους Σεφέρη και Μπέτσογλου. 
Ο νικητής του αγώνα θα έχει κάνει ένα βήμα προς την κατάκτηση του τίτλου ενώ ο ηττημένος   κινδυνεύει να βρεθεί στην Τρίτη θέση σε περίπτωση νίκης του Παννεμεατικού , ο οποίος αγωνίζεται στην έδρα του  με την Ελλάδα Βέλου. 
Την ίδια στιγμή στο γειτονικό , προς τη Νεμέα , Πετρί, η τοπική Θύελλα  αναζητά τρίποντο νίκης κόντρα στον Πέλοπα Κιάτου, ενώ  στο Δερβένι , στο «Κώστας Βυζάς», ο Αστέρας Δερβενίου υποδέχεται τον ουραγό Κύψελο Κορίνθου. 
το Συνοικισμό της Κορίνθου η Κόρινθος αντιμετωπίζει τον Πανκαμαριακό  σε ενδιαφέροντα αγώνα , ενώ στο Χιλιομόδι, ο Ατρόμητος στο γειτονικό ντέρμπι αντιμετωπίζει τον Τενεάτη Αθικίων. 
Τέλος η 10η αγωνιστική συμπληρώνεται με τους αγώνες  του Ολυμπιακού Λουτρακίου με τον Ηρακλή Λεχαίου και της  Δάφνης Εξαμιλίων με τον Ολυμπιακό Άσσου

Η  10η αγωνιστική
ΔΑΦΝΗ ΕΞΑΜΙΛΙΩΝ-ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΑΣΣΟΥ  
ΕΛΛΑΣ ΒΕΛΟΥ-ΠΑΝΝΕΜΕΑΤΙΚΟΣ
ΣΦΛ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ-ΗΡΑΚΛΗΣ ΛΕΧΑΙΟΥ
ΚΟΡΙΝΘΟΣ-ΠΑΝΚΑΜΑΡΙΑΚΟΣ
ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΧΙΛΙΟΜΟΔΙΟΥ-ΤΕΝΕΑΤΗΣ 
AΣΤΕΡΑΣ ΔΕΡΒΕΝΙΟΥ-ΠΑΣ ΚΥΨΕΛΟΣ
ΚΟΡΙΝΘΟΣ '06-ΑΟ ΖΕΥΓΟΛΑΤΙΟΥ
ΘΥΕΛΛΑ ΠΕΤΡΙΟΥ-ΠΕΛΟΨ ΚΙΑΤΟΥ



Η αλήθεια για το περιστατικό του δήθεν καυγά Μεϊμαράκη με συνεργάτη του Σαμαρά


meimarakis-samaras
Οι οπαδοί, στελέχη και βουλευτές του Αντώνη Σαμαρά (από την εποχή της ΠΟΛΑΝ) που ταυτόχρονα στήριξαν την υποψηφιότητα Τζιτζικώστα, έχοντας χάσει την ψυχραιμία τους (φτιάχνοντας τα χυδαία σποτάκια κατά Μεϊμαράκη), οδηγούνται σε ένα ακόμη ολίσθημα.

Προσπαθούν να αποδομήσουν το ηγετικό προφίλ του Βαγγέλη Μεϊμαράκη με μόνο επιχείρημα το παρορμητικό του χαρακτήρα του. Και πως γίνεται αυτό; Εμφανίζοντάς τον ως μόνιμα οξύθυμο, μόνιμα να μιλάει με «Γαλλικά» και μόνιμα να είναι έτοιμος να εκραγεί…

Ο Βορίδης μεταξύ Τζιτζικώστα και Σαμαρά

samaras voridis polan laos

Ο Μάκης Βορίδης, υπαρχηγός Τζιτζικώστα, και αρχηγός της Κ.Ο της ΝΔ στην ακραία περίπτωση που κερδίσει τις εσωκομματικές εκλογές ο Περιφερειάρχης Μακεδονίας, παίζει το ρόλο του συνδετικού κρίκου ανάμεσα στον υποψήφιο Τζιτζικώστα και στον Αντώνη Σαμαρά τον οποίο και προτείνει για πρωθυπουργό.

Ήδη, από το βήμα της Βουλής ζητά από τον Αλέξη Τσίπρα να παραιτηθεί ο ίδιος και η κυβέρνησή του και να φτιαχτεί μία νέα κυβέρνηση με πρωθυπουργό τον Αντώνη Σαμαρά.

Το ΕΣΠΑ της Περιφέρειας στις υπηρεσίες της καμπάνιας του υποψηφίου κ. Τζιτζικώστα;


tzitzikostas-apostolis
Πολλή φασαρία έχει γίνει τις τελευταίες ημέρες για τις διαφημίσεις της Περιφέρειας Κ. Μακεδονίας και αν αυτές διοχετεύονται υπέρ του υποψηφίου για την Προεδρία της ΝΔ κ. Απόστολου Τζιτζικώστα.
Διαβάζουμε σε blog που ασχολείται εκτενώς με τα Νεοδημοκρατικά:

Ξανά στάση πληρωμών για να πληρωθούν μισθοί και συντάξεις



Μαγική εικόνα είναι το πρωτογενές πλεόνασμα (4,5 δισεκ. ευρώ) την περίοδο Ιανουαρίου – Οκτωβρίου, που εμφανίζεται  ... 

Ανοιχτό Πανεπιστήμιο: Καταργείται η κλήρωση και μειώνονται τα δίδακτρα – Σπουδές για όλους

Ανοίγει ο δρόμος για πανεπιστημιακές σπουδές για όλους, καθώς προτείνεται το Ανοιχτό Πανεπιστήμιο Ελλάδας να γίνει πιο ανοιχτό!
Σύμφωνα με πρόταση που κατέθεσε στο υπουργείο Παιδείας, ο πρόεδρος του Ελληνικού Ανοικτού Πανεπιστημίου Βασίλης Καρδάσης και υιοθετήθηκε, το Ιδρυμα από την επόμενη χρονιά μόνο για τα προπτυχιακά μπορεί να δεχτεί το σύνολο των αιτούντων και μάλιστα με μειωμένα δίδακτρα κατά 50 ευρώ ανά θεματική ενότητα.

Ποιοι δήμοι ακολουθούν τη Σαλαμίνα στο «Μνημόνιο» – Ετοιμάζονται τα σχετικά ΦΕΚ



Μετά το Δήμο Σαλαμίνας, ακόμη, τουλάχιστον, δύο δήμοι ετοιμάζονται, σύμφωνα με πληροφορίες της aftodioikisi.gr, να ενταχθούν και επίσημα σε πρόγραμμα εξυγίανσης. Πρόκειται για τους Δήμους Γόρτυνας και Φαιστού για τους οποίους  η aftodioikisi.gr σας είχε ενημερώσει από τον περασμένο Μάρτιο, και επιβεβαίωσε μόλις χθες κατά την ομιλία του στην έκτακτη Γενική Συνέλευση της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων Αττικής (ΠΕΔΑ) Υφυπουργός Εσωτερικών & Διοικητικής Ανασυγκρότησης, Γιάννης Μπαλάφας. Ωστόσο, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, οι δύο συγκεκριμένοι δήμοι μαζί με τον Δήμο Σαλαμίνας, είναι οι τρεις πρώτοι μιας λίστας τουλάχιστον δέκα, για τους οποίους είχε μιλήσει ο τότε υπουργός Εσωτερικών Νίκος Βούτσης, επίσης, τον περασμένο Μάρτιο.
Να σημειωθεί ότι η ένταξη σε πρόγραμμα εξυγίανσης ενός «κόκκινου» δήμου, δηλαδή ενός δήμου που δεν ισοσκελίζει τον προϋπολογισμό του σημαίνει μεταξύ άλλων την πραγματοποίηση δαπανών που χαρακτηρίζονται ως ανελαστικές (μισθοδοσία κλπ) υποχρεωτικά μέτρα είσπραξης οφειλών, περιορισμό ακόμη και αναστολή προσλήψεων, επιβολή υποχρεωτικών μετατάξεων,  αύξηση των ιδίων εσόδων από τέλη, φόρους και εισφορές, αύξηση του ανωτάτου συντελεστή επιβολής του Τέλους Ακίνητης Περιουσίας (σε ποσοστό ως και 3 τοις χιλίοις) και του τέλους επί των ακαθαρίστων εσόδων και παρεπιδημούντων (από 0,5% ως και 2%).

aftodioikisi.gr