Παρασκευή 25 Οκτωβρίου 2024

Α΄ Κορινθίας ( 6η αγωνιστική): Δοκιμάζεται ο Πέλοπας Κιάτου στο Πετρί. Ντέρμπι σε Λέχαιο (ΠΑΣ Κύψελος - Αγ. Θεόδωροι) και Ξυλόκαστρο ( Ηρακλής Ξυλοκάστρου - Ελλάς Βέλου).

 Ψάχνουν βαθμούς Θύελλα Πετρίου και Πέλοπας – korinthia.net.gr

Με τα ενδιαφέροντα παιγνίδια της 6ης αγωνιστικής συνεχίζεται στις 16:00 το απόγευμα του Σαββάτου 26-10-2024 το πρωτάθλημα της Α΄ κατηγορίας Κορινθίας.

Ο πρωτοπόρος με το απόλυτο των Βαθμών Πέλοπας Κιάτου , μάχεται στο Πετρί της Νεμέας κόντρα στην Θύελλα Πετρίου, ενώ στο «Γιάννης Στέφας», ενδιαφέρον παρουσιάζει η αναμέτρηση , του Ισθμιακού με τον Τενεάτη Αθικίων .

Από την 6η αγωνιστική δεν απουσιάζουν και τα ντέρμπι. Στο γήπεδο Λεχαίου ,ο Κύψελος  Κορίνθου αντιμετωπίζει την ομάδα των Αγίων Θεοδώρων, ενώ στο Ξυλόκατρο ο τοπικός Ηρακλής μάχεται με την Ελλάδα Βέλου .

Στον Άσσο ο τοπικός Ολυμπιακός υποδέχεται τον Αστέρα Δερβενίου, ενώ στο γήπεδο της Κλένιας ο Ατρόμητος Χιλιομοδίου αγωνίζεται με τον ΑΟ Ζευγολατιού.

Ενδιαφέρουσα μονομαχία  και στο Γαλατάκι όπου ο τοπικός Σαρωνικός αντιμετωπίζει τον Ολυμπιακό  Λουτρακίου, ενώ τέλος , στο Ζευγολατιό, για την πρώτη τους νίκη στο πρωτάθλημα θα μονομαχήσουν  ο Άρης Βοχαΐκού με τον Πανσολυγειακό

 

6η Αγωνιστική  

Conference League: Πρώτη ήττα για την Πάφο με την «απόλυτη» Χάιντενχαμ - Συνέχισαν με νίκες Λέγκια και Λουγκάνο

 Conference League: Πρώτη ήττα για την Πάφο με την «απόλυτη» Χάιντενχαμ  

Η Πάφος γνώρισε την πρώτη της ήττα σε δύο αγωνιστικές της League Phase του Conference League χάνοντας 1-0 στην Κύπρο από την Γερμανική Χάιντενχαϊμ που έκανε το «2 στα 2»

Η πρωτοπόρος του Κυπριακού πρωταθλήματος που είχε ξεκίνησε με 4αρα στην Μολδαβία έχασε στο «Aλφαμέγα» με το μίνιμουμ σκορ από την Γερμανική Χάιντενχαϊμ.  

Το μοναδικό τέρμα της 9ης ομάδας της Βundesliga πέτυχε ο Μαϊνκα στο 25' ζευγαρώοντας τις επιτυχίες της.

Oύτε με τη δεύτερη κατάφερε να νικήσει η Ρεάλ Μπέτις μένοντας στο 1-1 στην Σεβίλλη κόντρα στην Κοπεγχάγη.

Το γρήγορο γκολ του Αμπντε (8') ισοφάρισε ο Ντικς αφήνοντας Ανδαλουσιανούς και Δανούς μ' έναν πόντο σε δύο αγωνιστικές.

Με 1-0 επιβλήθηκε στη Φινλανδία η Ελσίνκι της Ντιναμό Μινσκ με την oμάδα της Λευκορωσίας ν' αγωνίζεται με 10 από το 82' όταν αποβλήθηκε ο Μελνιτσένκο.

Το προφίλ της αγωνιστικής:

Μάλμε – Ολυμπιακός 0-1: Πανάξιο διπλό με ένα εκρηκτικό πρώτο 45λεπτο. Ένας Ολυμπιακός «να τον πιεις στο ποτήρι» , ψυχωμένος πέρασε από το Μάλμε!

Μάλμε – Ολυμπιακός 0-1: Πανάξιο διπλό με ένα εκρηκτικό πρώτο 45λεπτο! 

Αποστολή εξετελέσθη! Και μάλιστα με ένα πρώτο ημίχρονο – μαγεία μέσα στη Σουηδία! Ο Ολυμπιακός επικράτησε 1-0 της Μάλμε, χάνοντας αρκετές ευκαιρίες για να φύγει με καλύτερο σκορ από τη σκανδιναβική χώρα. Στο πρώτο 45λεπτο έκανε ό,τι ήθελε τους Σουηδούς, έχοντας σε φοβερή μέρα τον Ζέλσον (όσο άντεξε) που είχε και δοκάρι στο 10’. Στο δεύτερο μέρος οι Σουηδοί ισορρόπησαν, προσπάθησαν να απειλήσουν δίχως όμως να χρειαστεί η συμβολή του Τζολάκη για να διατηρηθεί το 0-1, ενώ ο Ελ Κααμπί έχασε και πέναλτι για να κλειδώσει τη νίκη και να μην αποκτήσουν θάρρος από το πουθενά η Μάλμε. Ένα εκρηκτικό πρώτο 45λεπτο έφτανε για τον Ολυμπιακό για να πάρει μία πολύ σημαντική νίκη και να συνεχίσει το φετινό του οδοιπορικό στο νέο φορμάτ του Γιουρόπα Λιγκ.