Πέμπτη 3 Μαρτίου 2016

Μάρτης γδάρτης: Εκτακτο της ΕΜΥ - Ερχονται βροχές, χιόνια, χαλάζι!

https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEhmasHdOdGO-nQbPbsWv1D1leswsD9O5LUyHJALFIqgcLy-RvvEPWHqF-VsBiAyCIbTIz-LFjHqO4-uCN5O-gC_inWIIewyzTdbIlglxMk-dnT9PHrT7KS5ShYA99gaMtMKfhTk14VdXMs/s1600/kairos-meteo-emy-96467.jpg
Εκτακτο δελτίο επιδείνωσης του καιρού εξέδωσε η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία, προειδοποιώντας για σταδιακή μεταβολή του καιρού από το απόγευμα της Πέμπτης μέχρι το πρωί του Σαββάτου.
Αναλυτικότερα:
Α. Ισχυρές βροχές και καταιγίδες που θα συνοδεύονται τοπικά από χαλαζοπτώσεις και θυελλώδεις ανέμους θα εκδηλωθούν:
1. Από σήμερα το απόγευμα και μέχρι το μεσημέρι της Παρασκευής κατά τόπους στο Ιόνιο, την Ήπειρο, τη δυτική Μακεδονία, τη δυτική και κεντρική Στερεά και την Πελοπόννησο.
2. Από τη νύχτα της Πέμπτης και κατά περιόδους στην ανατολική και νότια νησιωτική χώρα. Από την Παρασκευή σταδιακά και μέχρι τις πρωινές ώρες του Σαββάτου, τα φαινόμενα θα περιοριστούν στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα.
3. Κατά τη διάρκεια της νύχτας της Πέμπτης προς Παρασκευή πρόσκαιρα στην κεντρική και ανατολική Μακεδονία και τη Θράκη και πιθανόν στη Θεσσαλία και την ανατολική Στερεά.
Β. Χιόνια θα πέσουν από το βράδυ της Πέμπτης στα ορεινά της Ηπείρου, της δυτικής Μακεδονίας και της δυτικής και κεντρικής Στερεάς και βαθμιαία στα ορεινά της Πελοποννήσου, καθώς και στα ημιορεινά των περιοχών αυτών (από τα 700μ.)

Ισόβια και επιπλέον 129 χρόνια κάθειρξη στον Νίκο Μαζιώτη

Ισόβια και επιπλέον 129 χρόνια κάθειρξη στο Νίκο Μαζιώτη Ισόβια και επιπλέον 129 χρόνια κάθειρξης επέβαλε το Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων για τον Νίκο Μαζιώτη, ο οποίος καταδικάστηκε για κατηγορίες που σύμφωνα με τις Αρχές αφορούν το διάστημα που ήταν καταζητούμενος.

Το δικαστήριο μετά από πολύμηνη διαδικασία εξέδωσε σήμερα την απόφαση του για την αποκαλούμενη «δεύτερη δίκη του Επαναστατικού Αγώνα», στην οποία συγκατηγορούμενοι του Νίκου Μαζιώτη ήταν ο Αντώνης Σταμπούλος που καταδικάστηκε σε κάθειρξη 13 ετών και ο Γιωργος Πετρακάκος, στον οποίο επιβλήθηκε κάθειρξη 34 ετών.

Οριστική διακοπή του Κυπέλλου Ελλάδας με εντολή Κοντονή

Κύπελλο, τέλος για φέτος!
 Είναι πλέον οριστικό. Η φετινή διοργάνωση του Κυπέλλου διακόπτεται οριστικά έπειτα από απόφαση του του υπουργείου και «όπως προβλέπεται στο Νόμο και αφού τηρήθηκαν οι νόμιμες διαδικασίες».
Λίγες ώρες μετά τα επεισοδιακά γεγονότα της Τετάρτης στην Τούμπα με ανακοίνωση του το Υφυπουργείου Αθλητισμού ενημερώνει πως το Κύπελλο Ελλάδος διακόπτεται για φέτος, χωρίς να αναφέρει κάτι συγκεκριμένο για το πρωτάθλημα.

Η ανακοίνωση στέκεται σε επτά σημεία και κάνει «επίθεση» στην Ε.Π.Ο μιλώντας για ανικανότητα της να παρέμβει σε όσα συμβαίνουν στο ελληνικό ποδόσφαιρο.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Η νέα ηγεσία των Ενόπλων Δυνάμεων - Η απόφαση του ΚΥΣΕΑ

Η νέα ηγεσία των Ενόπλων Δυνάμεων
Συνεδρίασε την Πέμπτη το Κυβερνητικό Συμβούλιο Εξωτερικών και Άμυνας (ΚΥΣΕΑ), υπό την προεδρία του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα.
Με την απόφαση για την τοποθέτηση των αντιστράτηγων, αντιναυάρχων, αντιπτεράρχων και υποπτεράρχων, η ηγεσία των Ενόπλων Δυνάμεων διαμορφώνεται ως εξής:
Αρχηγός ΓΕΕΘΑ : ναύαρχος Ευάγγελος Αποστολάκης
Αρχηγός ΓΕΝ : αντιναύαρχος Γεώργιος Γιακουμάκης
Αρχηγός ΓΕΑ : αντιπτέραρχος Χρήστος Βαίτσης
Αρχηγός ΓΕΣ : αντιστράτηγος Βασίλειος Τελλίδης
Διοικητής 1ης Στρατιάς : αντιστράτηγος Ηλίας Λεοντάρης (έως σήμερα Διοικητής Γ Σώματος Στρατού (NRDC-GR ))
Αρχηγός Στόλου : αντιναύαρχος Κωνσταντίνος Καραγεώργης (παραμένων)
Αρχηγός Τακτικής Αεροπορίας : αντιπτέραρχος Χρήστος Χριστοδούλου (παραμένων)
Διοικητής Δ' Σώματος Στρατού : αντιστράτηγος Ιωσήφ Μαυράκης (παραμένων)
Υπαρχηγός ΓΕΕΘΑ : αντιπτέραρχος Γεώργιος Παρασχόπουλος (παραμένων)
Επιτελάρχης ΓΕΕΘΑ : αντιστράτηγος Κωνσταντίνος Γκατζογιάννης(νεοπροαχθείς)
Διοικητής ΑΣΔΕΝ : αντιστράτηγος Ανδρέας Ηλιόπουλος (παραμένων)
Διοικητής Γ' Σώματος Στρατού (NRDC-GR ) : αντιστράτηγος Αλκιβιάδης Στεφανής (νεοπροαχθείς)
Διοικητής Διοίκησης Διοικητικής Μέριμνας Ναυτικού : αντιναύαρχος Μιχαήλ Καούτσκης (νεοπροαχθείς)
Γενικός Επιθεωρητής ΓΕΑ : αντιπτέραρχος Χριστόφορος Σμυρλής (ΜΑ), (νεοπροαχθείς)
Γενικός Επιθεωρητής Στρατού : αντιστράτηγος Ιωάννης Ηλιόπουλος (έως σήμερα Διοικητής 1ης Στρατιάς)
Α' Υπαρχηγός ΓΕΣ : αντιστράτηγος Δημήτριος Θωμαίδης (παραμένων)
Β' Υπαρχηγός ΓΕΣ : αντιστράτηγος Αλέξανδρος Οικονόμου (παραμένων)
Διοικητής Ανωτάτης Στρατιωτικής Διοίκησης Υποστήριξης Στρατού (ΑΣΔΥΣ) αντιστράτηγος Δημήτριος Μπαλαφούτης (παραμένων)
Στρατιωτικός Αντιπρόσωπος στη Στρατιωτική Επιτροπή του Βορειοατλαντικού Συμφώνου (ΣΑ/ΣΕΒΑΣ): αντιστράτηγος Νικόλαος Ζαχαριάδης (παραμένων)
Διοικητής ΣΕΘΑ: αντιναύαρχος Νικόλαος Τσούνης (παραμένων)
Διοικητής Διοίκησης Αεροπορικής Υποστήριξης : υποπτέραρχος Συμεών Αστρεινίδης (παραμένων).

ΕΚΤΑΚΤΟ: Οριστική διακοπή του Κυπέλλου Ελλάδος αποφάσισε ο Κοντονής

Οριστική διακοπή του Κυπέλλου Ελλάδος αποφάσισε ο Κοντονής
Οριστική είναι η διακοπή του θεσμού του Κυπέλλου Ελλάδος, όπως ενημέρωσε η κυβερνητική εκπρόσωπος Όλγα Γεροβασίλη λέγοντας «δεν βλέπω να γίνεται τελικός» στους δημοσιογράφους που βρίσκονταν έξω από το Υπουργικό Συμβούλιο.
Έτσι, ακυρώνεται και ο προγραμματισμένος για απόψε (19:30) αγώνας της ΑΕΚ με τον Ατρόμητο για την ημιτελική φάση.

Και δεν μιλάμε απλώς για αναβολή, αλλά για οριστική ματαίωση τόσο του αγώνα, όσο και ολόκληρης της διοργάνωσης.
Σε λίγη ώρα αναμένεται να υπάρξει και επίσημη ανακοίνωση από την Γενική Γραμματεία Αθλητισμού.

Προσλήψεις σε Δημόσιο και ΟΤΑ – Ποιες θέσεις έχουν ανοίξει σε όλη τη χώρα (διαρκής ενημέρωση)

Δείτε αναλυτικά στην aftodioikisi.gr τις θέσεις που ανοίγουν στο δημόσιο και τους ΟΤΑ τις τελευταίες ώρες κάνοντας κλικ στους παρακάτω συνδέσμους:
Πρόσληψη 139 ατόμων στο Εθνικό Αρχαιολογικό Μουσείο (προκήρυξη)
Επτά προσλήψεις στο Δήμο Δομοκού (προκήρυξη)
Δήμος Δεσκάτης: Προκήρυξη θέσεων εργασίας
Δέκα προσλήψεις στο Δήμο Άρτας (προκήρυξη)
Μετάταξη 5 υπαλλήλων στο Οικονομικό Επιμελητήριο της Ελλάδας
Πρόσληψη 22 ατόμων για τις θέσεις των Εθνικών Εμπειρογνωμόνων στην Ευρωπαϊκή Επιτροπή
Πρόσληψη στον Ευρωπαϊκό Οργανισμό Εκπαίδευσης
Θέση εργασίας στο Δήμο Οροπεδίου Λασιθίου (προκήρυξη)
Προσλήψεις 23 ατόμων στο Δήμο Πολυγύρου
Πρόσληψη αναπληρωτή καθηγητή στα ΤΕΙ Αθήνας

Το σχέδιο της κυβέρνησης για το Δημόσιο – Γιατι αντιδρούν οι εργαζόμενοι

Μπορεί το παιχνίδι με τους «θεσμούς» να έρχεται από άποψη ειδησεογραφίας σε δεύτερη μοίρα σε σχέση με το προσφυγικό αυτήν την περίοδο, ωστόσο, η πραγματικότητα είναι ότι κρίνονται πολλά τις επόμενες ημέρες, ιδιαίτερα όσον αφορά την περιβόητη αξιολόγηση.

“Η Τουρκία οφείλει να αποδεχθεί την ιστορική αλήθεια και να αναγνωρίσει τα εγκλήματα που έγιναν στην αρχή του προηγούμενου αιώνα”

Την Έκθεση "Η Γενοκτονία μετά τη Γενοκτονία" που έχει ως θέμα την καταστροφή θρησκευτικών κτηρίων και μνημείων των Αρμενίων έφερε στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο ο Ευρωβουλευτής του ΠΑΣΟΚ κ. Νίκος Ανδρουλάκης σε συνεργασία με τις οργανώσεις "Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία Αρμενίων για τη Δικαιοσύνη και τη Δημοκρατία" και " Έρευνα για την Αρμένικη Αρχιτεκτονική".
Η Έκθεση αποτελείται από φωτογραφίες οι οποίες απεικονίζουν την αλλαγή που έχει επέλθει στα θρησκευτικά μνημεία από την αρχή του 20ου αιώνα μέχρι σήμερα που βρίσκονται στην Τουρκία.

Σε 17 δήμους τα οκτάμηνα προγράμματα κοινωφελούς εργασίας






Σε 17 δήμους της χώρας, θύλακες υψηλής και μακροχρόνιας ανεργίας θα εφαρμοστεί πιλοτικά η νέα γενιά προγραμμάτων   ...
airetos.gr

«Για πάντα μαζί» ...με την Άννα Καπόνε Πάπας



Ήταν αναμενόμενο… το περιμέναμε πολύ καιρό. Ο λόγος; Μα φυσικά για την Άννα Καπόνε Πάπας η οποία κάνει την παρουσία της με ένα τραγούδι έκπληξη.
Ένα τραγούδι γέφυρα ανάμεσα στους θαμαστές της και την ίδια, ένα τραγούδι που αναμένεται να είναι «προφητικό». Ο τίτλος του είναι, «Για πάντα μαζί» 

Νέες 1.500 θέσεις εργασίας από τις δομές των ΕΣΠΑ – Όλες οι νέες δομές (λίστα)

Ολοκληρώθηκε η διαβούλευση του Υπουργείου Εργασίας με τις 13 Περιφέρειες της χώρας και η συνεργασία με τις αρμόδιες υπηρεσίες του Ευρωπαϊκού Κοινωνικού Ταμείου, προκειμένου να εξειδικευθούν εθνικές πολιτικές κοινωνικής προστασίας με τη λειτουργία δομών και δράσεων στο πλαίσιο των Περιφερειακών Επιχειρησιακών Προγραμμάτων (ΠΕΠ) και των Περιφερειακών Στρατηγικών Κοινωνικής Ένταξης και ειδικότερα του Θεματικού Στόχου 9 (Προώθηση της κοινωνικής ένταξης και καταπολέμηση της φτώχειας).
Υπολογίζεται ότι πανελλαδικά, για το σύνολο των δομών, θα προκηρυχθούν περί τις 1500 θέσεις εργασίας. Οι ακριβείς ειδικότητες ανά δομή και τα απαιτούμενα προσόντα θα περιγράφονται στις προκηρύξεις, όταν αυτές δημοσιευθούν.
Οι δομές των οποίων θα επιδοτηθεί η λειτουργία είναι:

Έρχονται 1.600 προσλήψεις για τους πρόσφυγες – Περιμένουμε 15.000 την εβδομάδα που θα μείνουν 2 με 3 χρόνια παραδέχεται ο Μουζάλας!

Μετά την είδηση για τα 20.000 voucher για πρόσφυγες που, σύμφωνα με το ρεπορτάζ της aftodioikisi.gr, έδωσε κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης του ΔΣ της ΕΝΠΕ, ο αναπληρωτής υπουργός Εσωτερικών Γιάννης Μουζάλας είχε ακόμη δύο ειδήσεις και δύο εκτιμήσεις κατά την, επίσης κλειστή, συνεδρίαση του ΔΣ της ΚΕΔΕ.
Συγκεκριμένα ο κ. Μουζάλας:

ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΟΥ ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΑΘΗΝΩΝ ΚΑΙ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΤΗ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ ΤΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ κ. ΓΙΩΡΓΟΥ ΑΡ. ΜΠΟΥΛΟΥΚΟΥ



ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ


ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΟΥ ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΑΘΗΝΩΝ ΚΑΙ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΤΗ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ ΤΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ

κ.  ΓΙΩΡΓΟΥ ΑΡ. ΜΠΟΥΛΟΥΚΟΥ


Σχετικά με τις συκοφαντικές αναφορές που δημοσιεύει σήμερα η Εφημερίδα των Συντακτών και αφορούν την οικογενειακή, επαγγελματική και πολιτική μου πορεία δηλώνω:

«Τόσο η οικογενειακή μου Ιστορία και παράδοση αγώνων για την Δημοκρατία, όσο και η υποδειγματική, αταλάντευτη και ασυμβίβαστη προσωπική μου διαδρομή και προσήλωση στις δημοκρατικές αξίες και αρχές, δεν αφήνουν κανένα περιθώριο σε κανέναν συκοφάντη με υπονοούμενα να σπιλώνει το όνομά μου. Ντροπή σας…!!!
           
Σε όλους όσους ενοχλούνται, από όπου και αν αυτοί προέρχονται, για την αγωνιστική μου δράση ως Αντιπρόεδρος του ΔΣΑ, τους διαμηνύω ότι θα συνεχίσω πρωτοστατώντας να αγωνίζομαι ακόμη πιο δυναμικά για τα δίκαια αιτήματα του πρώτου επιστημονικού συλλόγου της Χώρας μας και όλων των συναδέλφων μου.»


Γιώργος Μπουλούκος



ΕΡΩΤΗΣΗ ΝΤΟΡΑΣ ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗ ΣΤΟ ΥΠΕΞ ΚΟΤΖΙΑ Καθυστερήσεις στην υπογραφή της ελληνο-ιταλικής Συμφωνίας Οριοθέτησης Θαλασσίων Ζωνών

Πολιτικό Γραφείο
Ντόρας Μπακογιάννη

 
Ερώτηση στον Υπουργό Εξωτερικών κ. Νικόλαο Κοτζιά

Αθήνα, 3 Μαρτίου 2016
 
ΘΕΜΑ: Καθυστερήσεις στην υπογραφή της ελληνο-ιταλικής Συμφωνίας Οριοθέτησης Θαλασσίων Ζωνών

Ο Πρωθυπουργός στη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου στη ΔΕΘ τον περασμένο Σεπτέμβριο, εν μέσω προεκλογικής περιόδου, ανέφερε ότι η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ επρόκειτο να υπογράψει, μετά τις εκλογές, συμφωνία για την οριοθέτηση των θαλασσίων ζωνών με την Ιταλία. Η συμφωνία αυτή φαίνεται ότι θα βασίζεται στην ελληνο-ιταλική συμφωνία οριοθέτησης της υφαλοκρηπίδας του 1977.
Είναι εξάλλου γνωστό ότι οι διαπραγματεύσεις για την σύναψη της εν λόγω συμφωνίας είχαν αρχίσει επί της προηγούμενης κυβέρνησης και εντάσσονται σε μια στρατηγική σταδιακής οριοθέτησης θαλασσίων ζωνών με γειτονικές χώρες (όπως Αλβανία, Ιταλία, Αίγυπτος, Λιβύη), η οποία χρονολογείται από το 2006 και αποτελούσε έναν από τους κεντρικούς άξονες της εξωτερικής πολιτικής της κυβέρνησης της Νέας Δημοκρατίας (2004-2009). Στο πλαίσιο αυτό τοποθετείται και η σύναψη και υπογραφή, το 2009, της Συμφωνίας Οριοθέτησης Θαλασσίων Ζωνών με την Αλβανία.
Όπως προκύπτει από τις ανωτέρω δηλώσεις του κ. Πρωθυπουργού, καθώς και από σχετικά δημοσιεύματα του Τύπου, οι διαπραγματεύσεις για τη σύναψη της νέας ελληνο-ιταλικής συμφωνίας οριοθέτησης, φαίνεται ότι είχαν θετική κατάληξη. Μάλιστα, από τις αρχές του Σεπτεμβρίου του 2015, υπήρξε συνεννόηση υπογραφής της.
Ερωτάται ο κ. Υπουργός:
  1. Για ποιο λόγο καθυστερεί η υπογραφή της εν λόγω ελληνο-ιταλικής συμφωνίας;
  2. Εάν και πότε επίκειται η υπογραφή της;
                                                                                                                                       Η ερωτώσα βουλευτής

       Ντόρα Μπακογιάννη

ΔΡΑΣΗ: Η κυβέρνηση ζητά συναίνεση στην ανικανότητα

3/3/2016

Δελτίο Τύπου



Εν όψει της αυριανής σύσκεψης των πολιτικών αρχηγών, η Δράση επισημαίνει ότι δεν υπάρχει κανένα περιθώριο «συναίνεσης» στις πολιτικές της κυβέρνησης, είτε πρόκειται για το μεταναστευτικό, είτε για το ασφαλιστικό, είτε για οτιδήποτε άλλο. 

Εθιμοτυπκή συνάντηση Αντιπεριφερειάρχη κ. Πελοπίδα Καλλίρη και του νέου Αστυνομικού διευθυντή Νομού Κορινθίας κ. Φωτόπουλου Ευάγγελου.




Εθιμοτυπική συνάντηση πραγματοποιήθηκε  σήμερα Πέμπτη 03-03-2016, στην Περιφερειακή Ενότητα Κορινθίας μεταξύ του Αντιπεριφερειάρχη κ. Πελοπίδα Καλλίρη και του νέου Αστυνομικού διευθυντή Νομού Κορινθίας κ. Φωτόπουλου Ευάγγελου.
Ο Αντιπεριφερειάρχης  αφού ευχήθηκε στο κ. Φωτόπουλο καλή δύναμη στα νέα του καθήκοντα, τονίζοντας  μεταξύ άλλων ότι η Περιφερειακή Ενότητα Κορινθίας θα έχει  μια καλή και παραγωγική συνεργασία προς όφελος όλων των πολιτών του Νομού.
 
Γραφείο Τύπου Αντιπεριφερειάρχη

ΗΜΕΡΙΔΑ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ ΔΗΜΟΥ ΞΥΛΟΚΑΣΤΡΟΥ-ΕΥΡΩΣΤΙΝΗΣ



ΔΗΜΟΣ ΞΥΛΟΚΑΣΤΡΟΥ-ΕΥΡΩΣΤΙΝΗΣ
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Ο Δήμος Ξυλοκάστρου-Ευρωστίνης
ενημερώνει ότι
τη Δευτέρα 7 Μαρτίου 2016, στις 4.00 μ.μ.,
στο ξενοδοχείο Sikyon Coast, στο Ξυλόκαστρο,
θα πραγματοποιηθεί εκδήλωση με θέμα
«Ξυλόκαστρο-ο τόπος μας: Τουρισμός & Μεταποίηση αγροτικών προϊόντων Πυλώνες Ανάπτυξης 2016-2020».
Στις θεματικές ενότητες της εκδήλωσης θα παρουσιαστούν αναπτυξιακά εργαλεία χρηματοδότησης, πλάνο για την ανάπτυξη της τουριστικής ταυτότητας του Ξυλοκάστρου, τα βήματα για την επίτευξη εξωστρέφειας και το νέο σύστημα κατάταξης των τουριστικών καταλυμάτων.
Για τα θέματα αυτά θα ακολουθήσει συζήτηση, κατάθεση απόψεων και προβληματισμών από όλους τους συμμετέχοντες: επιχειρηματίες, τεχνοκράτες, υπηρεσιακούς και θεσμικούς παράγοντες.
Η προσέλευση είναι ελεύθερη για το κοινό.

Πράγματι! Κάπου πρέπει να σταματήσει αυτή η πλάκα!

Γράφει η Σοφία Βούλτεψη
 
Πράγματι κάπου πρέπει να τελειώσει αυτή η πλάκα. 
Αλλά δεν πρόκειται για την «πλάκα», όπως την ανέφερε ο κ. Τσίπρας στη συνέντευξή του στο Ν. Χατζηνικολάου ότι μετέτρεψε το «Όχι» του δημοψηφίσματος σε «Ναι».
Η «πλάκα» που πρέπει να τελειώσει είναι να βυθίζεται η οικονομία στην ύφεση και η κυβέρνηση να συνεχίζει και πάλι μια αέναη διαπραγμάτευση. 
Η «πλάκα» που πρέπει να τελειώσει είναι να βυθίζεται η χώρα σε χάος υπό το βάρος της προσφυγικής κρίσης και η κυβέρνηση να επιμένει ότι «έχουν γνώσιν οι φύλακες» και δεν «επαναπαύεται». 

Νέα έργα στην Αρκαδία υπέγραψε ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου


http://www.arcadiaportal.gr/sites/default/files/styles/large/public/field/image/dsc064661_2_1.jpg?itok=HVG3QbKR
Νέα έργα στην Περιφερειακή Ενότητα Αρκαδίας υπέγραψε ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου κ. Πέτρος Τατούλης την Τετάρτη 2 Φεβρουαρίου 2016.
Πρόκειται για τις συμβάσεις υλοποίησης του έργου «Συντήρηση και αποκατάσταση δρόμων που συμβάλλουν στην Επ. Οδό Τρίπολης – Παλλάντιο  (Παλλάντιο – Τζίβα & Παλλάντιο – Μάκρη)» και του έργου «Συντήρηση επαρχιακής Οδού Στάδιο – Λιθοβούνια – Στενό και δρόμων που συμβάλλουν σε αυτήν (Ρίζες – Μαγούλα – Λιθοβούνια)» στο Δήμο Τρίπολης.