Παρασκευή 5 Μαρτίου 2021

Κορωνοϊός: Από γκάφα των Λοιμωξιολόγων μπήκε «λουκέτο» στον ερασιτεχνικό αθλητισμό

  

Μεγάλη ένταση επικράτησε στη σύσκεψη των Λοιμωξιολόγων με τον υφυπουργό Αθλητισμού, Λευτέρη Αυγενάκη και τον γενικό γραμματέα Αθλητισμού, Γιώργο Μαυρωτά, κατά τη διάρκεια της οποίας διαπιστώθηκε ότι από λάθος δεδομένα και εντυπώσεις των Λοιμωξιολόγων μπήκε προχτές νέο «λουκέτο» στον ερασιτεχνικό αθλητισμό και τη Football League.

Παρατείνεται η ενεργειακή ανασφάλεια της Πελοποννήσου . Νέα πολύμηνη καθυστέρηση στο έργο του Δυτικού Διαδρόμου μετά την απόφαση του Πρωτοδικείου Καλαβρύτων

 https://www.efsyn.gr/sites/default/files/styles/promo/public/pylones_ilektriko_revma_0.jpg?itok=cin1pDBT

Αθήνα, 5 Μαρτίου 2021


Σε καθεστώς ενεργειακής ανασφάλειας παραμένει η Πελοπόννησος, σύμφωνα με πηγές του ΑΔΜΗΕ μετά την απόφαση του Πρωτοδικείου Καλαβρύτων υπέρ της αίτησης ασφαλιστικών μέτρων που κατέθεσαν πέντε μοναχές της Ιεράς Μονής Αγίων Θεοδώρων τον περασμένο Νοέμβριο.

Αναλαμβάνοντας την ευθύνη που του αναλογεί για την ενεργειακή αναβάθμιση της Πελοποννήσου ως ο Εθνικός Διαχειριστής Μεταφοράς, ο ΑΔΜΗΕ ασκεί και θα συνεχίσει να ασκεί κάθε νομικό δικαίωμα που έχει στη διάθεσή του προκειμένου να ξεμπλοκάρει το έργο ύψους 110 εκατ. ευρώ που έχει εδώ και μήνες ολοκληρωθεί σε βαθμό 98%.

Ενημέρωση Επιτροπών της Βουλής επί του νέου Συμφώνου για τη Μετανάστευση και το Άσυλο

 

Αθήνα, 05 Μαρτίου 2021

 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 

Το νέο Σύμφωνο για τη Μετανάστευση και το Άσυλο ήταν το θέμα της ημερήσιας διάταξης της κοινής συνεδρίασης  της Ειδικής Διαρκούς Επιτροπής Ευρωπαϊκών Υποθέσεων και της Διαρκούς Επιτροπής Δημόσιας Διοίκησης, Δημόσιας Τάξης και Δικαιοσύνης της Βουλής των Ελλήνων. Τις συναρμόδιες επιτροπές ενημέρωσαν ο Αντιπρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, αρμόδιος για την προώθηση του ευρωπαϊκού τρόπου ζωής μας,  κ. Μαργαρίτης Σχοινάς και ο Υπουργός Μετανάστευσης και Ασύλου κ. Νότης Μηταράκης.

Στα εισαγωγικά του σχόλια, ο Α’ Αντιπρόεδρος και Πρόεδρος της Επιτροπής Ευρωπαϊκών Υποθέσεων, κ. Νικήτας Κακλαμάνης, αναγνώρισε τη σημαντική