Τρίτη 6 Φεβρουαρίου 2024

Λουτράκι: Οι μαθητές του γυμνασίου ευαισθητοποιούνται για τα αδέσποτα και το περιβάλλον

 Λουτράκι: Οι μαθητές του γυμνασίου ευαισθητοποιούνται για τα αδέσποτα και το περιβάλλον 

Μια δυναμική περιβαλλοντική ομάδα έχει συσταθεί στο Γυμνάσιο Λουτρακίου με τη βοήθεια της εκπαιδευτικού Αναστασίας Χαλιώτη. Εκμεταλλευτήκαμε ένα εκπαιδευτικό πρόγραμμα και τα παιδιά ενημερώθηκαν από εκπροσώπους εθελοντικών οργανώσεων για το θέμα των αδέσποτων, πρόσθεσε. Στη συνέχεια τα παιδιά διάχυσαν αυτήν την ενημέρωση και στο περιβάλλον τους, στους γονείς και τους φίλους τους αλλά και δραστηριοποιήθηκαν μαζεύοντας χρήματα και αγοράζοντας τροφή για τα αδέσποτα σκυλάκια, τόνισε η κα Χαλιώτη.

Βασιλιάς Κάρολος: «Ήρθε η στιγμή ο Χάρι να επιστρέψει στο σπίτι του;» – Τι γράφουν τα βρετανικά ταμπλόιντ

 βασιλιάς Κάρολος πρίγκιπας Χάρι

Έπειτα από χρόνια αλληλοσπαραγμού, οι πρίγκιπες Χάρι και Ουίλιαμ θα μπορούσαν να αναθερμάνουν τις σχέσεις τους; Η άφιξη του δούκα του Σάσεξ σήμερα στο Λονδίνο για να επισκεφθεί τον βασιλιά Κάρολο, ο οποίος πάσχει από καρκίνο, ζωντανεύει ξανά την ελπίδα μιας συμφιλίωσης στους κόλπους της βασιλικής οικογένειας.

Ο μικρότερος γιος του βασιλιά έφυγε από το Λος Άντζελες χωρίς να χάσει χρόνο, μετά τη σοκαριστική

Αύριο στα Αθίκια 2ος προημιτελικός του Κυπέλλου Κορινθίας Τενεάτης Αθικίων και Ελλάς Βέλου.

https://encrypted-tbn0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcR9-yH9HQOXRdmg8EE8UfvJAnVhEwUmUyPnZg&usqp=CAU

 Αύριο  Τετάρτη 7/2  στις 15:00 , στο γήπεδο  των Αθικίων θα διεξαχθεί ο 2ος προημιτελικός ( πρώτος αγώνας) του Κυπέλλου Κορινθίας  μεταξύ του Τενεάτη Αθικίων και της Ελλάδος Βέλου.

Να σημειώσουμε ότι την προηγούμενη Τετάρτη 24/1 , στον 1ο προημιτελικό (πρώτος αγώνας) ο ΠΑΣ Κόρινθος  επικράτησε  , στο Θώδειον Στάδιο με 2 -0 επί του Α.Ο Λουτράκι   του Κυπέλλου Κορινθίας .


Σκοτώθηκε σε συντριβή ελικοπτέρου ο πρώην Πρόεδρος της Χιλής Σεμπάστιαν Πινιέρα.

 

Ο πρώην πρόεδρος της Χιλής, Σεμπαστιάν Πινιέρα σκοτώθηκε σήμερα σε ηλικία 74 ετών, όταν το ελικόπτερο στο οποίο επέβαινε συνετρίβη σήμερα στην κοινότητα Λάγο Ράνκο στην περιφέρεια Λος Ρίος, μεταδίδει το πρακτορείο ειδήσεων Reuters επικαλούμενο τη χιλιανή εφημερίδα La Tercera.

Ο Σεμπαστιάν Πινιέρα διετέλεσε πρόεδρος της Χιλής από το 2010 έως το 2014 και από το 2018 έως το 2022.