Κυριακή 20 Μαρτίου 2022

Οι Αντετοκούνμπο δώρισαν το σπίτι με θέα την Ακρόπολη – Ποιος είναι ο μεγάλος νικητής

 Ο Αντετοκούνμπο «ξαναχτύπησε» με κρύο ανέκδοτο και έφυγε τρέχοντας από τους δημοσιογράφους [βίντεο] 

Ολοκληρώθηκε το μεγαλύτερο giveaway που έχει γίνει ποτέ στα ελληνικά social media!

Τα αδέρφια Αντετοκούνμπο να χαρίζουν σε έναν τυχερό follower, ένα σπίτι αξίας άνω των 100.000 ευρώ, με θέα την Ακρόπολη. Νικήτρια ήταν μια κοπέλα, η οποία κερδίζει ένα επιπλωμένο ρετιρέ με θέα την Ακρόπολη, αξίας άνω των 100.000 ευρώ.

Ο Θανάσης Αντετοκούνμπο στην αρχή της κλήρωσης ευχαρίστησε τον Θεό που αυτός και η οικογένειά του έχουν τη δυνατότητα να κάνουν ένα τόσο μεγάλο δώρο ενώ στη συνέχεια πρόσθεσε πως ενώ ήταν μια σημαντική χρονιά για εκείνον στο NBA, δεν μπόρεσε να απολαύσει τις επιτυχίες του, καθώς η Ελλάδα πέρασε ένα φρικτό καλοκαίρι εξαιτίας των πυρκαγιών.

Ο διαγωνισμός αρχικά κοινοποιήθηκε στον λογαριασμό του γνωστού influencer, Αλέξανδρου Κοψιάλη, όμως μετά τον σάλο που προκάλεσαν κάποιες δηλώσεις του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, αποχώρησε και το project ανέλαβαν αποκλειστικά τα αδέρφια Αντετοκούνμπο.

Ωστόσο, στη live κλήρωση που πραγματοποιήθηκε πριν από λίγη ώρα στο Instagram, ο Αλέξανδρος Κοψιάλης συμμετείχε στη διαδικασία ως συντονιστής.

Τελικός Indian Wells, Σάκκαρη - Σβιόντεκ 0-2: «Λύγισε» η Μαρία αλλά ανέβηκε στο Νο3 κόσμου!

 sakkarimain 

Την ευκαιρία να κερδίσει τον μεγαλύτερο τίτλο της καριέρας της έχασε στην Καλιφόρνια η Μαρία Σάκκαρη
Η Ελληνίδα τενίστρια αν και πάλεψε στο 1ο σετ του τελικού του Indian Wells ηττήθηκε με 6-4,6-1 από την Ίγκα Σβιόντεκ η οποία έφτασε στους 5 τίτλους καριέρας και θα είναι την Δευτέρα (21/3) στο Νο2 της παγκόσμιας κατάταξη 

Από την άλλη η Μαρία Σάκκαρη έχει πλέον 1/5 στους τελικούς αλλά είχε φανταστική πορεία στο Indian Wells και την Δευτέρα θα είναι στο Νο3.  Έτσι "ισοφαρίζει" τον Στέφανο Τσιτσιπά ο οποίος είναι ο πρώτος από την Ελλάδα που έφτασε στο Νο3.

«Βόμβα» από Ζελένσκι: Είμαι έτοιμος για διαπραγματεύσεις με Πούτιν - Αν αποτύχουν, θα έχουμε Γ' Παγκόσμιο Πόλεμο

 zelenskyy_neo_diagelma_xr

 Την στιγμή που πόλεις - κλειδιά της Ουκρανίας βρίσκονται υπό στενή πολιορκία από τις ρωσικές στρατιωτικές δυνάμεις ο Βολοντίμιρ Ζελένσκι δήλωσε και πάλι ότι  είναι έτοιμος να διαπραγματευτεί με τον Ρώσο ομόλογό του Βλαντιμίρ Πούτιν. Ωστόσο δεν δίστασε να πει πως σε περίπτωση που υπάρξουν

Κακοκαιρία: Ανακοίνωση της Περιφέρειας της Αττικής για τη λειτουργία των σχολείων

 Κακοκαιρία: Ανακοίνωση της Περιφέρειας της Αττικής για τη λειτουργία των σχολείων 

Ανακοίνωση για τη λειτουργία των σχολείων στην Αττική τη Δευτέρα 21 Μαρτίου, λόγω της κακοκαιρίας, εξέδωσε η Περιφέρεια Αττικής.

Τα σχολεία της Δευτεροβάθμιας και Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης στην Αττική θα λειτουργήσουν κανονικά καθώς σύμφωνα με τις μετεωρολογικές προβλέψεις δεν συντρέχει λόγος να ληφθούν ειδικά μέτρα για μη πραγματοποίηση των δια ζώσης μαθημάτων.

Σε περίπτωση που διαπιστωθεί επιδείνωση των καιρικών φαινομένων αυτό θα εκτιμηθεί και θα υπάρξει νεότερη ανακοίνωση. Να σημειωθεί ότι η λειτουργία ή μη των βρεφονηπιακών σταθμών, αποτελεί ευθύνη των δήμων οι οποίοι και είναι αρμόδιοι να ενημερώσουν τους ενδιαφερόμενους.

Έκτακτο δελτίο από την ΕΜΥ

Πόλεμος στην Ουκρανία: Τελεσίγραφο των Ρώσων για τη Μαριούπολη

Πόλεμος στην Ουκρανία: Τελεσίγραφο των Ρώσων για τη Μαριούπολη 

Η Ουκρανία καλείται να δώσει την απάντησή της για παράδοση της Μαριούπολης μέχρι τα ξημερώματα της Δευτέρας, σύμφωνα το ρωσικό υπουργείο Άμυνας και όπως αναφέρει το πρακτορείο Ria. Οι Ρώσοι κάλεσαν τους «εθνικιστές μέσα στην πόλη» να παραδώσουν τα όπλα, σημειώνοντας ότι θα τους προσφέρουν ασφαλές πέρασμα τη Δευτέρα.

«Oι αρχές της Μαριούπολης

Πόλεμος στην Ουκρανία: Σενάριο «πτώσης» του Πούτιν με ατύχημα, δηλητηρίαση ή ξαφνική ασθένεια

 

Σάλο έχει προκαλέσει το σενάριο «πτώσης» του Βλαντιμίρ Πούτιν από την εξουσία της Ρωσίας, που παρουσίασε  με σχετική ανάρτηση στην επίσημη σελίδα της υπηρεσίας στο Facebook η Κεντρική Υπηρεσία Πληροφοριών του υπουργείου Άμυνας της Ουκρανίας.

Βαθμολογία Super League play offs: Μείωσε τη διαφορά ο ΠΑΟΚ

Βαθμολογία Super League play offs: Μείωσε τη διαφορά ο ΠΑΟΚ 

Μεγάλος κερδισμένος μετά τη 2η αγωνιστική των play offs είναι ο ΠΑΟΚ. Η ομάδα της Θεσσαλονίκης πέρασε νικηφόρα από το ΟΑΚΑ επικρατώντας της ΑΕΚ με 1-0 και είδε τη διαφορά της από την κορυφή να μειώνεται στους δέκα βαθμούς πριν τη διακοπή του πρωταθλήματος για τις Εθνικές ομάδες. Ο Ολυμπιακός δεν κατάφερε να φύγει νικητής από τα Γιάννενα και έμεινε στο 1-1 με τον ΠΑΣ αν και προηγήθηκε στο σκορ με τον Ελ Αραμπί. Στο άλλο ματς των play offs ο Παναθηναϊκός παρά τα προβλήματα του στάθηκε όρθιος στο "Κλεάνθης Βικελίδης", αφού έμεινε στο 0-0 με τον Άρη

Τα αποτελέσματα

ΑΕΚ-ΠΑΟΚ 0-1: Νέο «διπλό» στο ΟΑΚΑ, με Τσόλακ, και στο -10 από την κορυφή

ΑΕΚ-ΠΑΟΚ 0-1: Νέο «διπλό» στο ΟΑΚΑ, με Τσόλακ, και στο -10 από την κορυφή (highlights)!

 Ούτε η κούραση από τον αγώνα στη Γάνδη, την Πέμπτη, ούτε οι απουσίες, εμπόδισαν τον ΠΑΟΚ να ξανανικήσει την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ μετά το Κύπελλο και για την 2η αγωνιστική των playoffs της Super League!

 Mε 1-0 επιβλήθηκαν οι Θεσσαλονικείς - σε ένα ματς που πήγε όπως εκείνοι ήθελαν - χάρη σε ένα γκολ του Τσόλακ (50'), μετά από εξαιρετική προσπάθεια του Μίτριτσα. 

Άρης – Παναθηναϊκός 0-0: Δεν έχασαν, δεν χάθηκαν…

 Άρης – Παναθηναϊκός 0-0: Δεν έχασαν, δεν χάθηκαν… 

Ο Παναθηναϊκός είχε πολλά προβλήματα με απουσίες και δεν ήθελε να χάσει στο «Κλεάνθης Βικελίδης» από τον Άρη. Τα κατάφερε, αφού μπόρεσε να πάρει ισοπαλία 0-0 από τους Θεσσαλονικείς και πλέον ελπίζει για τη συνέχεια.

Αντίθετα οι «κίτρινοι» έχασαν μεγάλη ευκαιρία να πάρουν τρεις βαθμούς και να κάνουν αποφασιστικό βήμα για την έξοδό τους στην Ευρώπη.

Super League 2: Η Ξάνθη με τον Αλί Μπαμπά 3 - 0 τον ΠΑΟΚ Β΄ - Τρεις εξ’ αναβολής αγώνες στις 23/3 και 24/3

 

Επέστρεψε στις νίκες μετά από 6 σερί παιχνίδια ο ΑΟ Ξάνθης, επικρατώντας την Κυριακή το απόγευμα επί του ΠΑΟΚ Β’ με σκορ 3-0 στο γήπεδό του για την 25η αγωνιστική της Super League 2. Η πρώτη νίκη με τον Κώστα Ανυφαντάκη στον πάγκο, ήρθε από τα γκολ που σημείωσε ο Αλί Μπαμπά στο 15′ και το 87′ και ο Βιθέντε Γκόμεθ με πέναλτι που κέρδισε ο Τσέλιος (72′) διαμορφώνοντας το τελικό σκορ. Η Ξανθιώτικη ομάδα επέστρεψε στις νίκες μετά τις 13/2 και το 3-0 επί του Πιερικού. 

Τα κρούσματα κορονοϊού από την αρχή της πανδημίας στην Πελοπόννησο - Σήμερα 1.177 νέα κρούσματα ( 178 στην Κορινθία, 318 στην Αχαΐα.)

 

  Μεγάλη μείωση, κρουσμάτων κορωνοϊού ,  σε σχέση με χθες, (-652) καταγράφηκε  το τελευταίο 24ωρο,  στην Πελοπόννησο. Συνολικά σήμερα παρατηρήθηκαν 1.177 νέες μολύνσεις ,  εκ των οποίων  τέσσερις  περιοχές  (Μεσσηνία,Κορινθία, Λακωνία και Αχαΐα ) καταγράφουν  σήμερα  διπλάσιο αριθμό  νέων κρουσμάτων (805) , σε σχέση με τις υπόλοιπες περιοχές (372).  

  Συγκεκριμένα

Επτακόσια είκοσι (720) νέα κρούσματα  κατεγράφησαν στη Περιφέρεια Πελοποννήσου, εκ των οποίων 178 νέες μολύνσεις  παρατηρήθηκαν στην Π. Ε. Κορινθίας , 159 στην Π. Ε. Μεσσηνίας και οι υπόλοιπες 383 αναφέρθηκαν στις Π. Ε. Αργολίδας (101) Αρκαδίας (132) και Λακωνίας (150).

Επίσης άλλα 457 κρούσματα ανακοινώθηκαν σήμερα στις Π. Ε. Αχαΐας ( 318) και Ηλείας (139).   

Σήμερα 20 / 3 /22 κατεγράφησαν, συνολικά 1.177 νέα κρούσματα σε όλη την  Πελοπόννησο, όπου από την αρχή της πανδημίας, έφτασαν τα 241.259 (122.949 στην Περιφέρεια Πελοποννήσου)

Σήμερα Κυριακή 20 / 3 / 22, ανακοινώθηκαν νέα κρούσματα στις Π.Ε. Ενότητες Αχαΐας (318),  Μεσσηνίας  (159),  Κορινθίας (178), Ηλείας (139), Αργολίδας (101), Αρκαδίας (132) και Λακωνίας (150)

Αναλυτικά τα κρούσματα στους 7 νομούς στην Πελοπόννησο μέχρι σήμερα:

Π.Ε. Αχαΐας                90.010

Π.Ε. Κορινθίας           35.172

Π.Ε. Μεσσηνίας         34.794

Π.Ε. Ηλείας                27.456

Π.Ε. Αργολίδας          20.798

Π.Ε. Αρκαδίας            18.216

Π.Ε. Λακωνίας           14.850