Τρίτη 14 Μαΐου 2024

Μητσοτάκης και Καραμανλής σε εκδήλωση για τις φυσικές καταστροφές – «2 δισ. για την ενίσχυση υποδομών της Πολιτικής Προστασίας»

Μητσοτάκης και Καραμανλής σε εκδήλωση για τις φυσικές καταστροφές – «2 δισ. για την ενίσχυση υποδομών της Πολιτικής Προστασίας» 

Το μήνυμα πως η Ελλάδα θα επενδύσει πάνω από 2 δισ. ευρώ για την ενίσχυση των υποδομών πολιτικής προστασίας εξέπεμψε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης στο συνέδριο με θέμα «Προωθώντας την Καινοτομία στην Αντιμετώπιση Φυσικών Καταστροφών – Ανταλλαγή Καλών Πρακτικών: Μία Πράξη Πολιτισμού», όπου παρευρέθηκε και ο Κώστας Καραμανλής.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης μίλησε στην εκδήλωση για την αντιμετώπιση των φυσικών καταστροφών, παρουσία μεταξύ άλλων και του πρώην πρωθυπουργού Κώστα Καραμανλή. Οι δυο τους μάλιστα αντάλλαξαν και θερμή χειραψία.

Υπογραφή Μνημονίου Κατανόησης μεταξύ της Διακοινοβουλευτικής Συνέλευσης Ορθοδοξίας και της Παγκόσμιας Μουσουλμανικής Λίγκας


Αθήνα, 14 Μαΐου 2024

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Το μήνυμα ότι η ανάγκη του διαλόγου και η αμοιβαία συνεργασία μεταξύ των κοσμικών φορέων που εκπροσωπούν διαφορετικούς θρησκευτικούς κόσμους, είναι απαραίτητες περισσότερο από ποτέ για την αντιμετώπιση των παγκόσμιων προκλήσεων, εξέπεμψαν κατά την διάρκεια της συνάντησής του με τον Αναπληρωτή Γενικό Γραμματέα της Παγκόσμιας Μουσουλμανικής Λίγκας κ. Αlshehri Abdulwahab Mohammed A’, ο Α’ Αντιπρόεδρος της Βουλής, κ. Ιωάννης Πλακιωτάκης.