Πέμπτη 16 Φεβρουαρίου 2023

Πέθανε σε ηλικία 80 ετών ο Άγγελος Μοσχονάς

 mosxonas 

Έφυγε από τη ζωή στην ηλικία των 80 ετών ένα από τα παλιότερα μέλη της Νέας Δημοκρατίας, ο Άγγελος Μοσχονάς.

Υπήρξε επί σειρά ετών δημοτικός σύμβουλος στο δήμο Αθηναίων, ενώ διετέλεσε και αντιδήμαρχος.

Ήταν από τα παλιά μέλη της ΟΝΝΕΔ και μία από τις πιο ιστορικές μορφές της Νέας Δημοκρατίας.

Σε ανάρτησή του στα μέσα

Μητσοτάκης: Θα είμαστε αυτοδύναμοι στη 2η κάλπη - Ο Τσίπρας θέλει ν' αμφισβητήσει το εκλογικό αποτέλεσμα

 mitsotakis_222 

Συνέντευξη στον δημοσιογράφο Γιώργο Κουβαρά και στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων της ΕΡΤ παραχώρησε απόψε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης.

Μεταξύ άλλων, ο πρωθυπουργός μίλησε για το διακύβευμα των εκλογών και απάντησε στην κριτική της αξιωματικής αντιπολίτευσης -και δη, του Αλέξη Τσίπρα, ο οποίος έχει ανεβάσει τους τόνους της πολιτικής αντιπαράθεσης.
Ο κ. Μητσοτάκης δήλωσε βέβαιος για την κατάκτηση της αυτοδυναμίας στη δεύτερη κάλπη και επανέλαβε ότι δεν πιστεύει στην απλή αναλογική. Ακόμη, υπογράμμισε ότι ο Αλέξης Τσίπρας κάνει διαχείριση της ήττας του και ετοιμάζεται ν' αμφισβητήσει το εκλογικό αποτέλεσμα.

Παράλληλα, είπε ότι η νέα κυβέρνηση θα έχει πολλά νέα πρόσωπα και περισσότερες γυναίκες, ενώ απέκλεισε ένα νέο πακέτο παροχών-στήριξης.

Ολόκληρη η συνέντευξη του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη στην ΕΡΤ και στον δημοσιογράφο Γιώργο Κουβαρά

Μίλτος Τεντόγλου: Σε δημοπρασία για τα παιδιά της Τουρκίας τα «αμφιλεγόμενα» παπούτσια του

 5538900  

Σε μια σημαντική πρωτοβουλία προχωρούν ο Μίλτος Τεντόγλου και ο προπονητής του Γιώργος Πομάσκι. 

Κατά την άφιξη τους από την Γαλλία όπου ο Έλληνας Ολυμπιονίκης πήδηξε στα 8,41μ και έκανε φετινό ρεκόρ στον κόσμο στο μήκος ο ομοσπονδιακός προπονητής αποκάλυψε ότι τα επίμαχα παπούτσια θα δοθούν σε δημοπρασία με τα χρήματα να πηγαίνουν στα παιδιά που επλήγησαν από τους σεισμούς της Τουρκίας. 

«Έχω πει στον Μίλτο να κρατήσουμε τα παπούτσια που του ακύρωσαν το άλμα, να τα βγάλουμε σε δημοπρασία, να πάρουμε τα λεφτά για να τα δώσουμε στα παιδιά της Τουρκίας» είπε ο Γιώργος Πομάσκι.

Για την ακύρωση του ρεκόρ λόγω των παπουτσιών σημείωσε: «Αυτά τα έχουμε συνηθίσει. Δεν έγινε σε μεγάλη οργάνωση. Δεν έχασε μετάλλιο. Αύριο συνεχίζουμε».