Σάββατο 5 Νοεμβρίου 2016

Προεδρικές εκλογές στις ΗΠΑ: Ένας χρήσιμος οδηγός για την 8η Νοεμβρίου

Προεδρικές εκλογές στις ΗΠΑ: Ένας χρήσιμος οδηγός για την 8η Νοεμβρίου


Ουάσινγκτον
Η ώρα για την επιλογή του επόμενου προέδρου των Ηνωμένων Πολιτειών σχεδόν έφτασε: θα συνεχίσουν οι Δημοκρατικοί με την Χίλαρι Κλίντον ή θα επιστρέψουν μετά από οκτώ χρόνια οι Ρεπουμπλικάνοι με τον Ντόναλντ Τραμπ;

Ένας χρήσιμος οδηγός για τη διαδικασία: 

Μοιρασιά στη Βοιωτία για Λεβαδειακό και Ξάνθη

Μοιρασιά στη Βοιωτία για Λεβαδειακό και Ξάνθη
Η Ξάνθη παρέμεινε αήττητη για έκτο συνεχή αγώνα στο πρωτάθλημα, διάστημα κατά το οποίο έχει δεχθεί μόλις δύο γκολ με το αποψινό στη Λιβαδειά και με το οποίο ο Ουόν ισοφάρισε στο 80΄ το τέρμα του Γιουνές με κεφαλιά (τρίτο στο πρωτάθλημα), που είχε δώσει προβάδισμα στους ακρίτες από το 22ο λεπτό μετά σέντρα του Λάζιτς.
Στο 42΄ ήταν και πάλι ο Τυνήσιος επιθετικός που έχασε την ευκαιρία ουσιαστικά να «κλειδώσει» το παιχνίδι υπέρ της Ξάνθης, όταν παίρνοντας νέα πάσα από τον Λάζιτς δεν κατόρθωσε να τελειώσει τη φάση από τη μικρή περιοχή.
Το δεύτερο ημίχρονο ανήκε στον Λεβαδειακό, που ήταν συνεχώς στην επίθεση αλλά δεν μπορούσε να βρει διαδρόμους απέναντι στην άψογη αμυντική τακτική της ομάδας του Λουτσέσκου, η οποία πάντως είχε δώσει δικαιώματα χάνοντας μέτρα στο γήπεδο.
Ένα εν κινήσει σουτ του Βασιλείου στο 70΄ από γύρισμα του Καραμπουέ έστειλε την μπάλα λίγο άουτ, μια προσπάθεια του Μάντζιου από το ύψος της περιοχής κατέληξε στην αγκαλιά του Ζίβκοβιτς στο 76΄, αλλά στο 80΄ η επιμονή των «πράσινων» ανταμείφθηκε με το γκολ της ισοφάρισης από τον Ουόν, πρώτο του στο πρωτάθλημα, ο οποίος σκόραρε με κεφαλιά ύστερα από φάουλ του Μιλιάζες.
ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ (Ράτκο Ντόστανιτς): Ναμάσκο, Μουλόπουλος, Μεντί (55΄ Καραμπουέ), Ουόν, Μιλιάζες, Κουλιμπαλί, Μαχαίρας (90΄ Καλτσάς), Τόνι Σίλβα, Μάντζιος, Ζεζίνιο, Γιακουμάκης (69΄ Βασιλείου).

ΞΑΝΘΗ (Ράζβαν Λουτσέσκου): Ζίβκοβιτς, Καρασαλίδης, Ντε Λούκας, Γιουνές, Λουσέρο, Βασιλακάκης (84΄ Νιέτο), Γουάλας, Χατζητερζόγλου (60΄ Μπαξεβανίδης), Λάζιτς, Λισγάρας, Καμαρά (72΄ Φλίσκας).

Συνταγές και facebook "όχημα" για μια πιο υγιεινή διατροφή

logo newsletter

healthyfood.jpgΣυνταγές και facebook “όχημα” για μια πιο υγιεινή διατροφή


Με νόστιμες, γρήγορες, φθηνές και υγιεινές συνταγές μαγειρικής και τη βοήθεια social media τα άτομα των μη προνομιούχων τάξεων μπορούν να βοηθηθούν στην υιοθέτηση πιο υγιεινών διατροφικών συνηθειών.

Διαβάστε περισσότερα 

fh1.ets.jpgΒραβείο στη Roche Hellas για την καμπάνια «forHer»


Με το Ασημένιο  Βραβείο τιμήθηκε η Roche Hellas στην εκδήλωση απονομής των Hellenic Responsible Business Awards 2016, για την ενημερωτική καμπάνια «for HER» που αφορά στην πρόληψη του καρκίνου του μαστού και του γυναικολογικού καρκίνου, όπως είναι ο καρκίνος του τραχήλου της μήτρας και ο καρκίνος των ωοθηκών.

Διαβάστε περισσότερα 

Χαμός στο διαδίκτυο με τον υφυπουργό Ζουράρι – Δείτε τι γράφουν


Ο νέος υφυπουργός Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων, Κώστας Ζουράρις «κλέβει» τις εντυπώσεις στο twitter. Δείτε τι γράφουν…

Εφη Αχτσιόγλου: Το alter ego του Γιώργου Κατρούγκαλου, υπουργός Εργασίας

Είναι μόλις 31 ετών και είναι το νεότερο μέλος, και μάλιστα εξωκοινοβουλευτικό, της νέα κυβέρνησης του Αλέξη Τσίπρα. Η Έφη Αχτσίογλου, η δικηγόρος από τα Γιαννιτσά όλο το προηγούμενο διάστημα ως διευθύντρια του πολιτικού γραφείου του υπουργού Εργασίας και επικεφαλής της ομάδας διαπραγμάτευσης ήταν παρούσα σε όλες τις σκληρές διαπραγματεύσεις σε

Η σύνθεση της κυβέρνησης ήρθε από τη Γερμανία ή από την Κουμουνδούρου;

tsipras-merkel
Σε κάθε ανασχηματισμό υπάρχει και ένα αφήγημα. Θεωρώντας πως αυτός ο πρωθυπουργός προσγειώθηκε ανώμαλα στην πραγματικότητα των διεθνών ισορροπιών, βρίσκεται με την πλάτη στον τοίχο. Καθυστέρησε πολλούς μήνες να

"ΠΑΣΑΣ" Ο ΑΣΤΕΡΑΣ στα Γιάννενα έκανε τη ζημιά, νικώντας τον ΠΑΣ με ανατροπή!

ΠΑΣ Γιάννινα - Αστέρας Τρίπολης 1-2
Ο Αστέρας Τρίπολης πήγε στα Γιάννενα μετρώντας μόνο ήττες στα εκτός έδρας παιχνίδια του, όμως έκανε τη ζημιά, νικώντας τον φορμαρισμένο ΠΑΣ με ανατροπή στο σκορ, 2-1. Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν με κεφαλιά του Ζάιρο στο 63', αλλά ο Αστέρας απάντησε με τον ίδιο τρόπο, αρχικά με τον Φαρίνια (72') κι έπειτα με τον Μάσα (77'). Πρώτη εντός έδρας ήττα για τον ΠΑΣ Γιάννινα.

Αυτό το... ράγκμπι θα το λατρέψουν ακόμη κι οι Ελληνες! (vds+pics)

Αυτό το... ράγκμπι θα το λατρέψουν ακόμη κι οι Ελληνες! (vds+pics)
Κακά τα ψέματα το ράγκμπι είναι ένα άθλημα το οποίο δεν είναι ιδιαίτερα αγαπητό στους Ελληνες. Ουσιαστικά μιλάμε για κάτι «ξένο» προς την κουλτούρα μας.
Ωστόσο αν κάποιος δει την τολμηρή φωτογράφηση που έκαναν 12 από τα 28 μέλη μιας βρετανικής ομάδας γυναικών του αθλήματος. τότε μάλλον θα γίνει φανατικός οπαδός του!

Η Κόρινθος ΄06 νίκησε 3 - 0 τον Αστέρα , Ο Ισθμιακός με ανατροπή 2 - 1 τον Πανκαμαριακό στο Ξυλόκαστρο. Ο Πέλοπας πήρε το ντερμπι στο Βέλο


Στα πλαίσια της 7ης αγωνιστικής στο πρωτάθλημα της Α΄ κατηγορίας Κορινθίας, στο ΔΑΚ Κορίνθου η πρωτοπόρος Κόρινθος 2006 , επικράτησε με 3 - 0 του Αστέρα Δερβενίου,
H Κόρινθος ΄06 πήρε προβάδισμα με αμφισβητούμενο πέναλτι στο 23′  πού εκτέλεσε ο  Πασαλίδης, ζευγάρωσε τα τέρματά της στο 65΄ με τον Λελούδα και τα τριπλασίασε στο 78΄με τον Τσουμάνη.
KOPINΘOΣ 06: Xανδρινός, Pοθώνης,Φίλης, Σιδέρης , Σπέτσι, Καζάλοφ, Πασαλίδης, Στίλα (84΄Βρενόζι), Τσουμάνης, Λελούδας΄, Κόκκας ( 78΄Λέκκας).

ΑΣΤΕΡΑΣ ΔΕΡΒΕΝΙΟΥ : Παναγιωτόπουλος, Κουτρούλης (85′ Ψαρρός ),
Μετεβελής, Μαγγίνας, Μεντής, Βασιλάρης, Χάντης, Φώλιας, Τόλιας ( 56΄λ. τρ. Πρίφτη) , Βυζάς, Δημόπουλος (46΄ Ταφά). 


OΙσθμιακός, με ανατροπή νίκησε στο Ξυλόκαστρο, με 2 - 1  τον Πανκαμαριακό. Την ίδια ώρα ο Πέλοπας Κιάτου έφυγε νικητής με 1 - 0 από στο Βέλο  στο γειτονικό ντέρμπι με την τοπική Ελλάδα , ενώ στο  Συνοικισμό ο ΠΑΣ Κόρινθος συνέτριψε εκ νέου με 5 - 0 τον Ατρόμητο Χιλιομοδίου, σκορ με το οποίο τον είχε αποκλήσει  από το Κύπελλο την Τετάρτη, στο Χιλιομόδι. Στο "Θώδειο" στάδιο ο Ολυμπιακός Λουτρακίου έμεινε στη "λευκή ισοπαλία με τον τον Ηρακλή Ξυλοκάστρου, ενώ στη Νεμέα ισόπαλο με σκορ 1 - 1 έληξε το τοπικό ντέρμπι ανάμεσα στον Παννεμεατικό  και την Θύελλα Πετρίου. Στο Λέχαιο ο τοπικός Ηρακλής έχασε με 0 - 1 από  τον Τενεάτη Αθικίων, ενώ στον γειτονικό Άσσο ο τοπικός Ολυμπιακός νίκησε με 4 - 0 τον Πανσολυγειακό. Ο αγώνας του Άσσου μεταδόθηκε ζωντανά από το Grrekradio web Channel kai τους Δυτικούς  Κορινθιακούς Ορίζοντες.

Η 7η αγωνιστική
ΠΑΣ Κόρινθος -  Ατρόμητος Χιλιομοδίου  5 - 0
Παννεμεατικός -  Θύελλα Πετρίου 1 - 1
Κόρινθος '06 - Αστέρας Δερβενίου 3 - 0
Ολυμπιακός Άσσου -  Πανσολυγειακός 4 - 0
Πανκαμαριακός -  Ισθμιακός 1 - 2
ΣΦΛ Ολυμπιακός -  Ηρακλής Ξυλοκάστρου 0 - 0
Ηρακλής Λεχαίου -  Τενεάτης Αθικίων 0 - 1
 Ελλάς Βέλου -  Πέλοπας Κιάτου 0 - 1

Η Βαθμολογία
1
Κόρινθος '06
7
18 - 1
19
2
Ισθμιακός
7
12 - 3
17
3
Πέλοπας Κιάτου
7
11 - 2
16
4
ΠΑΣ Κόρινθος
7
16 - 4
15
5
Ελλάς Βέλου
7
12 - 11
12
6
Παννεμεατικός
7
7 - 6
12
7
Αστέρας Δερβενίου
7
11 - 8
11
8
Ηρακλής Ξυλοκάστρου
6
10 - 6
10
9
Ηρακλής Λεχαίου
7
12 - 12
7
10
ΣΦΛ Ολυμπιακός
7
7 - 12
7
11
Πανσολυγειακός
7
4 - 15
7
12
Πανκαμαριακός
6
8 - 9
6
13
Ολυμπιακός Άσσου
7
11 - 13
6
14
Τενεάτης Αθικίων
7
4 - 14
5
15
Ατρόμητος Χιλιομοδίου
7
5 - 24
3
16
Θύελλα Πετρίου
7
4 - 12
2

Ορκίστηκε η νέα κυβέρνηση, αύριο το πρώτο υπουργικό συμβούλιο

Νέα κυβέρνηση LIVE - Ορκίστηκαν! Το μαύρα ρούχα της Γεροβασίλη - Τα αστεία του Καμμένου και ο σοβαρός Τσίπρας
Ορκίστηκε η νέα κυβέρνηση παρουσία του Προέδρου της Δημοκρατίας Προκόπη Παυλόπουλου και του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα   Την ορκωμοσία της νέας κυβέρνησης έκανε ο Επίσκοπος Μεθώνης ο κ. Κλήμης.                                        Θρησκευτικό όρκο έδωσαν δέκα υπουργοί, εκ των οποίων οι έξι προέρχονται από τους ΑΝΕΛ.  Συγκεκριμένα στο Ευαγγέλιο ορκίστηκαν οι Παναγιώτης Κουρουμπλής, ως Υπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, Χρήστος Σπίρτζηςως Υπουργός Υποδομών και Μεταφορών, Γιώργος Βασιλειάδης, ως Υφυπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού, Λυδία Κονιόρδου, ως Υπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού, Τέρενς- Σπένσερ- Νικόλαος Κουίκ, ως Υφυπουργός Εξωτερικών, Μαρία Κόλλια Τσαρουχά, ως Υφυπουργός Εσωτερικών, Βασίλης Κόκκαλης, ως Υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, Νίκος Μαυραγάνης, ως Υφυπουργός Υποδομών και Μεταφορών, Κώστας Ζουράρις, ως Υφυπουργός Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων, Ελενα Κουντουρά, ως Υπουργός Τουρισμού.
Πολιτικό όρκο οι: Παναγιώτης Σκουρλέτης ως Υπουργός Εσωτερικών, Δήμος Παπαδημητρίου ως Υπουργός Οικονομίας και Ανάπτυξης, Νικόλαος Παππάς, ως Υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών και Ενημέρωσης, Κωνσταντίνος Γαβρόγλου, ως Υπουργός Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων, Ευτυχία Αχτσιόγλου, ως Υπουργός Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης, Χαράλαμπος-Σταύρος Κοντονής, ως Υπουργός Δικαιοσύνης, Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων, Όλγα Γεροβασίλη, ως Υπουργός Διοικητικής Ανασυγκρότησης,  Γεώργιος Σταθάκης, ως Υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας, Ιωάννης Μουζάλας, ως Υπουργός Μεταναστευτικής Πολιτικής, Χριστόφορος Βερναρδάκης, ως Υπουργός Επικρατείας, Δημήτριος Τζανακόπουλος, ως Υπουργός Επικρατείας, Νικόλαος Τόσκας, ως Αναπληρωτής Υπουργός Εσωτερικών, Αλέξανδρος Χαρίτσης, ως Αναπληρωτής Υπουργός Οικονομίας και Ανάπτυξης, Γεώργιος Κατρούγκαλος, ως Αναπληρωτής Υπουργός Εξωτερικών, Σωκράτης Φάμελλος, ως Αναπληρωτής Υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας, Ιωάννης Τσιρώνης, ως Αναπληρωτής Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, Δημήτριος Λιάκος, ως Υφυπουργός στον Πρωθυπουργό, Αστέριος Πιτσιόρλας, ως Υφυπουργός Οικονομίας και Ανάπτυξης, Δημήτριος Μπαξεβανάκης, ως Υφυπουργός Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων, Αικατερίνη Παπανάτσιου, ως Υφυπουργός Οικονομικών, Ιωάννης Μπαλάφας, ως Υφυπουργός Μεταναστευτικής Πολιτικής, Νεκτάριος Σαντορινιός, ως Υφυπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής 
 Να σημειωθεί ότι όσοι υπουργοί, αναπληρωτές ή υφυπουργοί δεν αλλάζουν χαρτοφυλάκια ή τίτλους υπουργείων δεν μετέχουν στην ορκωμοσία.
Μετά την ορκωμοσία στο προεδρικό Μέγαρο από τον πρόεδρο της Δημοκρατίας Προκόπη Παυλόπουλο, οι νέοι υπουργοί θα ενημερωθούν αύριο, Κυριακή 6 Νοεμβρίου, στις 12:30 μ.μ. στο κτήριο της Βουλής των Ελλήνων, στο πρώτο υπουργικό συμβούλιο της νέας κυβέρνησης. Οι τελετές παράδοσης παραλαβής θα γίνουν τη Δευτέρα.  

ΣΕ ΗΛΙΚΙΑ 63 ΕΤΩΝ Πέθανε από καρδιακή ανακοπή ο Ανδρέας Βγενόπουλος

Πέθανε από καρδιακή ανακοπή ο Ανδρέας Βγενόπουλος.
Όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση του νοσοκομείου ΥΓΕΙΑ «σήμερα Σάββατο 5 Νοεμβρίου 2016 στις 03.30 το πρωί απεβίωσε ο Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου Ανδρέας Βγενόπουλος από καρδιακή ανακοπή».
Ποιος ήταν ο Αδρέας Βγενόπουλος

Η ραδιοφωνική μας ποδοσφαιρική μετάδοση από τον γήπεδο του Άσσου ( Ολυμπιακός Άσσου - Πανσολυγειακός). - Κόντρα στην Κόρινθο ΄06 , ο Αστέρας Δερβενίου, Δύσκολη έξοδο για Ισθμιακό, . Ντέρμπι στο Βέλο

θα μεταδοθεί  σε ζωντανή ραδιοφωνική μετάδοση από το GREEKRADIO WEB CHANNEL  σε παράλληλη αναμετάδοση από τους "ΔΥΤΙΚΟΥΣ ΚΟΡΙΝΘΙΑΚΟΥΣ ΟΡΙΖΟΝΤΕΣ" ο αγώνας του Ολυμπιακού Άσσου με τον Πανσολυγειακό , για το πρωτάθλημα της Α΄κατηγορίας Κορινθίας ενώ παράλληλα θα μεταδίδονται και στιγμιότυπα από τον αγώνα Κόρινθος '06 - Αστέρας Δερβενίου.

Το Ειδησειογραφικό διαδικτυακό κανάλι της Κορινθίας Το αθλητικό ραδιόφωνο της Κορινθίας
 Mε τους αγώνες της 7ης αγωνιστικής ημέρας, συνεχίζεται σήμερα Σάββατο, στις 3.00 μ.μ., το πρωτάθλημα της Α΄ κατηγορίας Κορινθίας. Η αγωνιστική περιλαμβάνει ενδιαφέροντες αγώνες. Στο ΔΑΚ Κορίνθου η πρωτοπόρος Κόρινθος 2006 , αντιμετωπίζει τον Αστέρα Δερβενίου, ενώ ο Ισθμιακός, έχει δύσκολη έξοδο στο Ξυλόκαστρο, κόντρα στον Πανκαμαριακό. Την ίδια ώρα στο Βέλο και στο γειτονικό ντέρμπι η Ελλάδα μάχεται με τον Πέλοπα Κιάτο, ενώ στο  Συνοικισμό ο ΠΑΣ Κόρινθος υποδέχεται με τον Ατρόμητο Χιλιομοδίου, τον οποίο την Τετάρτη στο Χιλιομόδι , τον είχε αποκλήσει με το ευρύ 5 - 0 από το Κύπελλο. Στο "Θώδειο" στάδιο ο Ολυμπιακός Λουτρακίου υποδέχεται τον Ηρακλή Ξυλοκάστρου, ενώ στη Νεμέα στο τοπικό ντέρμπι ο Παννεμεατικός αντιμετωπίζει την Θύελλα Πετρίου. Στο Λέχαιο ο τοπικός Ηρακλής φιλοξενεί τον Τενεάτη Αθικίων, ενώ στον γειτονικό Άσσο ο τοπικός Ολυμπιακός αντιμετωπίζει τον Πανσολυγειακό. Ο αγώνας του Άσσου θα μεταδοθεί ζωντανά απο το Grrekradio web Channel kai τους Δυτικούς  Κορινθιακούς Ορίζοντες.

Η 7η αγωνιστική
ΠΑΣ Κόρινθος -  Ατρόμητος Χιλιομοδίου 
Παννεμεατικός -  Θύελλα Πετρίου
Κόρινθος '06 - Αστέρας Δερβενίου
Ολυμπιακός Άσσου -  Πανσολυγειακός
Πανκαμαριακός -  Ισθμιακός
ΣΦΛ Ολυμπιακός -  Ηρακλής Ξυλοκάστρου
Ηρακλής Λεχαίου -  Τενεάτης Αθικίων
 Ελλάς Βέλου -  Πέλοπας Κιάτου