Τετάρτη 2 Οκτωβρίου 2019

Η ΝΤΟΡΑ ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗ ΕΚ ΜΕΡΟΥΣ ΤΟΥ ΕΛΚ ΑΠΗΥΘΥΝΕ ΕΡΩΤΗΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΤΙΚΟ ΣΤΟΝ ΓΑΛΛΟ ΠΡΟΕΔΡΟ ΕΜΑΝΟΥΕΛ ΜΑΚΡΟΝ




 
  Η βουλευτής της ΝΔ Ντόρα Μπακογιάννη απηύθυνε ερώτηση, εκ μέρους του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος (ΕΛΚ), στον Γάλλο Πρόεδρο Εμανουέλ Μακρόν, στη Γενική Συνέλευση του Συμβουλίου της Ευρώπης,  για την μεταναστευτική κρίση και την αντιμετώπισή της από το σύνολο των χωρών της Ευρώπης.
Συγκεκριμένα η Ντόρα Μπακογιάννη ρωτώντας τον Γάλλο Πρόεδρο είπε: «Η

Παγκόσμια Ημέρα Ζώων Με αφορμή την 4η Οκτωβρίου ο Πηδηχτούλης σας ενημερώνει για την στείρωση ( Video )





   
Δείτε το βίντεο εδώ
 
Video link : https://youtu.be/Pi4rEM_48mk

ΔΕΛΤΙΟ  ΤΥΠΟΥ

Παγκόσμια Ημέρα Ζώων : Ο «Πηδηχτούλης» ενημερώνει για τα οφέλη της στείρωσης
Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα των Ζώων, η Animal Action Hellas λανσάρει την νέα έκδοση του «Πηδηχτούλη».  Ένα κοινωνικό μήνυμα που δημιουργήθηκε εθελοντικά, με πολλή αγάπη και με σκοπό να ενημερώσει το κοινό για τα οφέλη της στείρωσης.  


ΤΙΜΗΤΙΚΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΦΙΛΑΡΜΟΝΙΚΗΣ ΔΕΡΒΕΝΙΟΥ ΣΤΗΝ 198η ΕΠΕΤΕΙΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΩΣΗ ΤΗΣ ΤΡΙΠΟΛΙΤΣΑΣ (video)


Mε τιμητική πρόσκληση του Δήμου Τριπόλεως η Δημοτική Φιλαρμονική Δερβενίου του Δήμου Ξυλοκάστρου - Ευρωστίνης έλαβε μέρος το πρωί της Κυριακής 29 Σεπτεμβρίου 2019 στις επετειακές εκδηλώσεις για την Απελευθέρωση της Τρίπολης, στις οποίες παρέστη η  Α.Ε. ο Πρόεδρος της Ελληνικής  Δημοκρατίας κ. Προκόπιος Παυλόπουλος
 Η Δημοτική Φιλαρμονική Δερβενίου συμμετείχε στη παρέλαση για την 'Αλωση της Τριπολιτσάς. Συμμετείχαν επιπλέον και οι Φιλαρμονικές: Μεσσήνης, Τριπόλεως και του Στρατού. 
 Παρέλασαν ανάπηροι πολέμου, μαθητές και μαθήτριες των σχολείων, αντιπροσωπείες ιστορικών πόλεων, χορευτικών συνόλων, συλλόγων, των Προσκόπων, των Οδηγών, τμημάτων των Ενόπλων Δυνάμεων και των Σωμάτων Ασφαλείας. 

Τη Δημοτική Φιλαρμονική Δερβενίου διεύθυνε ο αρχιμουσικός της κ. Παναγιώτης Παναγάκος., ενώ την αποστολή συνόδεψαν ο πρόεδρος του Ν.Π.Δ.Δ. "Ηλίας Κατσούλης" του Δήμου Ξυλοκάστρου-Ευρωστίνης κ. Γιάννης Σκέρος καί ο Εντεταλμένος Δημοτικός Σύμβουλος για την Εποπτεία και το Συντονισμό του Δήμου στη Δ.Ε. Ευρωστίνης, κ Ανδρέας Καραβάς.
  Αποδόθηκαν μουσικά από τη Φιλαρμονική κατά τη διάρκεια της παρέλασης τα εμβατήρια «ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΞΑΚΟΥΣΤΗ» καί «ΑΕΡΟΠΟΡΟΣ».
 Ο αρχιμουσικός καί οι μουσικοί της Δημοτικής Φιλαρμονικής Δερβενίου εκφράζουν τις ευχαριστίες τους προς τον Δήμο Τριπόλεως για την πρόσκληση και την φιλοξενία , καθώς και στον αρχιμουσικό της Δημοτικής Φιλαρμονικής Τριπόλεως, κ. Σωτήρη Κωστούρο !
Ευχαριστούμε θερμά και προσωπικά το προσωπικό ιατρό του Προέδρου της Δημοκρατίας για την άμεση επέμβαση του σε ιατρικό περιστατικό μουσικού της Φιλαρμονικής μας, που προέκυψε κατά τη διάρκεια της παρέλασης.
Σημειωση: Το οπτικό ακουστικό υλικό αποτελείται από στιγμιότυπα του τηλεοπτικού καναλιού Super Tv καθώς και φίλων της φιλαρμονικής μας, που έκαναν λήψη με το κινητό τους τηλέφωνο.
Τους ευχαριστούμε θερμά 


Δημοτική Φιλαρμονική Δερβενίου