Παρασκευή 31 Αυγούστου 2018

Ομιλία Κυριάκου Μητσοτακη στη Κόρινθο

Η εικόνα ίσως περιέχει: 1 άτομο, κείμενο

ΛΟΥΤΡΑΚΙ: ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ TRIATHLON FESTIVAL EUROPEAN CHAMPIONSHIPS


http://www.trinews.gr/lib_photos/agones/2017_10_15_Triathlon1/2017_10_12_Triathlon1-prerace.jpg 
Λουτράκι, 31 Αυγούστου 2018

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ TRIATHLON FESTIVAL
 EUROPEAN CHAMPIONSHIPS

Το Σάββατο 1 Σεπτεμβρίου και την Κυριακή 2 Σεπτεμβρίου 2018 ολοκληρώνεται στο Λουτράκι το ΤΡΙΑΘΛΟΝ FESTIVAL  EUROPEAN CHAMPIONSHIPS.
Προς τούτο παρακαλούμε τους οδηγούς των οχημάτων να ακολουθήσουν τις υποδείξεις της Τροχαίας για την ομαλή διεξαγωγή του Φεστιβάλ αλλά συγχρόνως για την εξυπηρέτηση και ομαλή λειτουργία της κυκλοφορίας.

Ελεγχόμενη κίνηση οχημάτων επί των οδών:
 ΠΟΣΕΙΔΩΝΟΣ-ΚΑΛΑΝΗΣΩΝ- ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ-ΣΧ.ΜΗΧΑΝΙΚΟΥ( κυκλική διαδρομή) & Λ.ΑΘΗΝΩΝ ( από το ύψος του AVENUE έως το Συνεδριακό Κέντρο Λουτρακίου)
ΣΑΒΒΑΤΟ        1 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ         08:30π.μ.-12:00
                                                            13:30-17:30
ΚΥΡΙΑΚΗ         2 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ         09:00π.μ.-11:00π.μ.
                                                            12:00-14:00


                                                              ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ


Δήμος Λουτρακίου Περαχώρας Αγίων Θεοδώρων

Editor’s pick: κλειστές πόρτες και άκυρες συμφωνίες

logo hi logo
Η πολύωρη έκθεση στον ήλιο πειράζει. Και δεδομένου ότι ο τελευταίος μήνας δεν θύμισε ακριβώς καλοκαίρι, είναι ίσως και δύσκολο να εξηγήσει κανείς τις εξελίξεις των τελευταίων ημερών εκ μέρους των Ευρωπαίων ηγετών.
Την αυλαία ανοίγουν επάξια ο Λουίτζι Ντι Μάιο και ο Ματέο Σαλβίνι, με τον μεν πρώτο να εξετάζει την πιθανότητα βέτο στον επόμενο προϋπολογισμό της Ένωσης ενόψει των

Εγκαίνια δρόμων Πελετά – Κρεμαστή και Φωκιανός - Κυπαρίσσι


 http://static.in2life.gr/media/inlinepics/old/kuparissi_lakonias595_211386_202L40.jpg
Σας ενημερώνουμε ότι, την Κυριακή 2 Σεπτεμβρίου θα πραγματοποιηθούν τα εγκαίνια του  δρόμου "Πελετών - Κρεμαστής" στις 15:00 στα Πελετά, καθώς και του δρόμου "Φωκιανού - Κυπαρίσσι" στις 17:00 στο Φωκιανό και στις 18:00 στο Κυπαρρίσι αντίστοιχα.



Στα εγκαίνια θα παραβρεθεί ο Περιφερειάρχης κ. Πέτρος Τατούλης. 


*Τη σύμβαση υλοποίησης του έργου της συντήρησης του επαρχιακού οδικού δικτύου της γεωγραφικής περιοχής του Δήμου Σπάρτης υπέγραψε την Παρασκευή 31 Αυγούστου 2018 ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου κ. Πέτρος Τατούλης.

Γραφείο Τύπου Περιφέρειας Πελοποννήσου


Συναυλία Μπέττυς Χαρλαύτη στο Μουσείο Περιβάλλοντος Στυμφαλίας


Γραφείο Αντιπεριφερειάρχη ΠΕ Κορινθίας

Τη Μονεμβασία επισκέφθηκε ο ΓΓ του ΚΚΕ Δημήτρης Κουτσούμπας


Τη Μονεμβασία επισκέφθηκε την Πέμπτη 30 Αυγούστου 2018, ο Γενικός Γραμματέας του ΚΚΕ κ. Δημήτρης Κουτσούμπας, στο πλαίσιο διήμερης περιοδείας του στη Λακωνία.
Προχθες (29/8/2018) το απόγευμα ο κ. Κουτσούμπας παρευρέθηκε στη Νεάπολη σε σύσκεψη φορέων, στην οποία συμμετείχαν και κάτοικοι της περιοχής, θέτοντας τα σημαντικότερα προβλήματα που τους απασχολούν.

Ρωγμές σε σπίτια και κατολισθήσεις σε Τρίκαλα και Καρδίτσα από τον ισχυρό σεισμό των 5 ριχτερ.

https://www.eleftherostypos.gr/wp-content/uploads/2018/02/seismos-patra-500.jpg
Πανικό προκάλεσε στους κατοίκους και των δύο νομών της δυτικής Θεσσαλίας -Τρικάλων και Καρδίτσας- ο ισχυρός σεισμός 5 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ.
Κάτοικοι της περιοχής του Δήμου Πλαστήρα, ανέφεραν στο ΑΠΕ-ΜΠΕ πως ο σεισμός ήταν ιδιαίτερα αισθητός. Επίσης πολλοί κάτοικοι των Τρικάλων και της Καρδίτσας βγήκαν έντρομοι έξω από τα σπίτια τους. Μέχρι τώρα έχουν αναφερθεί κατολισθήσεις σε επαρχιακούς δρόμους.

Να ψηφίζεις ΣΥΡΙΖΑ και να σε κυβερνά η Παπακώστα

https://www.eleftherostypos.gr/wp-content/uploads/2018/08/ypourgiko-symvoulio-500.jpg


Γράφει ο Γιῶργος Μιχαηλίδης 

Την Παρασκευή το μεσημέρι ο Αλέξης Τσίπρας μίλησε στο πρώτη συνεδρίαση του νέου υπουργικού συμβουλίου μετά τον περιβόητο ανασχηματισμό. Ήταν τόσο μεγάλο που δύσκολα χωρούσε στην αίθουσα.
Κάθονταν στις υπουργικές θέσεις, σε δανεισμένες καρέκλες, μέχρι και όρθιους είδαμε. Αυτά παθαίνεις όταν έχεις την μεγαλύτερη κυβέρνηση στην ΕΕ, όπως έδειξε και η έρευνα του EleftherosTypos.gr που μπορείτε να διαβάσετε ΕΔΩ. Σε μεγάλες κυβερνήσεις,

Europa League Σε όμιλο... Champions League o Ολυμπιακός, πιο εύκολη η κλήρωση για ΠΑΟΚ

Σε όμιλο... Champions League o Ολυμπιακός, πιο εύκολη η κλήρωση για ΠΑΟΚhttps://www.eleftherostypos.gr/wp-content/uploads/2018/08/olympiakos-europa-league-500.jpg
Ολοκληρώθηκε πριν λίγο η κλήρωση για τους ομίλους του Europa League με τη συμμετοχή του Ολυμπιακού.
Οι ερυθρόλευκοι κληρώθηκαν στον 6ο όμιλο μαζί με Μίλαν (Ιταλία), Ρεάλ Μπέτις (Ισπανία) και Ντουντελάνζ (Λουξεμβούργο).
Σε πολύ δύσκολο όμιλο έπεσε ο Ολυμπιακός, αφού ως επικεφαλής του 6ου ομίλου θα αντιμετωπίσει τις Μίλαν, Ρεάλ Μπέτις και την Ντούντελανζ από το Λουξεμβούργο.
Από την πλευρά του ο ΠΑΟΚ είναι στον 12ο όμιλο με αντιπάλους τις Τσέλσι (Αγγλία), ΜΠΑΤΕ Μπορίσοφ (Λευκορωσία), και Βίντι (Ουγγαρία),που στα playoffs του Champions League έμεινε έξω από την ΑΕΚ, η οποία θα αντιμετωπίσει στο Champions League την Μπενφίκα που απέκλεισε τον ΠΑΟΚ. Ουσιαστικά οι δύο δικέφαλοι λοιπόν, «αντάλλαξαν» αντιπάλους στα ευρωπαϊκά κύπελλα.

ΚΑΤΟΛΙΣΘΗΣΕΙΣ ΣΕ ΕΠΑΡΧΙΑΚΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ Ισχυρός σεισμός 5,1 Ρίχτερ σε Τρίκαλα και Καρδίτσα

σεισμός
Σεισμός μεγέθους 5 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ σημειώθηκε πριν από λίγο και έγινε αισθητός σε Τρίκαλα και Καρδίτσα. Ο σεισμός είχε εστιακό βάθος 10 χιλιόμετρα.Ισχυρός σεισμός 4,9 Ρίχτερ έγινε στις 10.12 και έγινε αισθητός σε Τρίκαλα και Λάρισα και Καρδίτσα. Ο σεισμός αρχικά είχε μέγεθος 5,2 ρίχτερ αλλά σύμφωνα με την αυτόματη λύση του γεωδυναμικού Ινστιτούτου

Μπέρνλι-Ολυμπιακός 1-1: Στάθηκε στο ύψος των... ομίλων

https://cdn.newsit.gr/wp-content/uploads/2018/08/4537836-768x470.jpg
 
Τα είδε όλα ο Ολυμπιακός στην Αγγλία που δεν έδειξε το καλό πρόσωπο των προηγούμενων αγώνων και η Μπέρνλι τον είχε στα σχοινιά για 83 λεπτά. Οι ποδοσφαιριστές του Ντάις έχαναν τη μία ευκαιρία μετά την άλλη και στο τέλος το πλήρωσαν με τον Ποντένσε να κάνει το 0-1 και να τελειώνει την πρόκριση. Το τελικό 1-1 δεν άλλαξε κάτι όσον αφορά στην πρόκριση και οι «ερυθρόλευκοι» βρίσκονται στη φάση των ομίλων.