Τετάρτη 24 Μαΐου 2023

ΑΣΕΠ 2Γ2022: Δείτε τα αποτελέσματα και τη βαθμολογία του μεγάλου διαγωνισμού

 ΑΣΕΠ 2Γ2022: Δείτε τα αποτελέσματα και τη βαθμολογία του μεγάλου διαγωνισμού 

Ανακοινώθηκαν τα αποτελέσματα και οι βαθμολογίες του μεγάλου διαγωνισμού του ΑΣΕΠ 2Γ2022, βάζοντας τέλος στην αγωνία πολλών υποψηφίων. 

Η ανακοίνωση του ΑΣΕΠ:

Η Κεντρική Επιτροπή Διαγωνισμού (Κ.Ε.Δ.) ανακοινώνει την έκδοση και καταχώριση στην ιστοσελίδα του Α.Σ.Ε.Π. των Πινάκων Βαθμολογίας της γραπτής εξέτασης των υποψηφίων Πανεπιστημιακής και Τεχνολογικής Εκπαίδευσης που έλαβαν μέρος στον πανελλήνιο γραπτό διαγωνισμό (Πρόσκληση / Προκήρυξη 2Γ/2022 – Φ.Ε.Κ. 75/21.11.2022/τ. Α.Σ.Ε.Π.), σύμφωνα με το άρθρο 8 του ν. 4765/2021 (Α΄ΣΤΑΔΙΟ).

Εκλογές 2023 - Υπηρεσιακή κυβέρνηση: Κασκαρέλης στη θέση του Δένδια - Φαβορί για το Άμυνας ο Στεφανής

 kaskarelis-stefanis_mak 

Ολοκληρώνεται όπως όλα δείχνουν τo παζλ με τα πρόσωπα που θα στελεχώσουν την υπηρεσιακή κυβέρνηση υπό τον Ιωάννη Σαρμά και η οποία θα οδηγήσει τη χώρα μας στις εκλογές της 25ης Ιουνίου. Αύριο Πέμπτη ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης πρόκειται να παραδώσει τα «κλειδιά» του Μεγάρου Μαξίμου στον κ. Ιωάννη Σαρμά ενώ την Παρασκευή ο Γιάννης Μπρατάκος και ο Γιώργος Γεραπετρίτης πρόκειται να παραδώσουν τα χαρτοφυλάκιά τους στα πρόσωπα που θα κληθούν να τους αντικαστήσουν μέχρι τις εκλογές.

Φεστιβάλ χορωδιών στο Ξυλόκαστρο

 

Το 16ο Φεστιβάλ χορωδιών θα γίνει στο Ξυλόκαστρο το Σάββατο, 27 Μαίου 2023, στις 8 το απόγευμα, στο κλειστό θέατρο ” Άγγελος Σικελιανός ”.

Διοργανωτής είναι ο Μουσικός και Μορφωτικός Σύλλογος Ξυλοκάστρου ." Ο Αυλός". Συμμετέχουν τέσσερις χορωδίες. Το φεστιβάλ στηρίζει η Περιφέρεια της Πελοποννήσου και ο δήμος Ξυλοκάστρου – Ευρωστίνης.

Δωρεάν rapid test την Πέμπτη 25 Μαΐου σε 29 σημεία στην Πελοπόννησο.

Σε ποια σημεία γίνοvται δωρεάν rapid test την Πέμπτη 25 Μαΐου 

Συνεχίζονται σε πανελλαδική κλίμακα οι εξορμήσεις από τις Κινητές Ομάδες Υγείας (ΚΟΜΥ) του Εθνικού Οργανισμού Δημόσιας Υγείας (ΕΟΔΥ) με διενέργεια δωρεάν rapid test για όλους τους πολίτες.

Επίσης ο ΕΟΔΥ ανακοίνωσε ότι: «Η έκδοση ψηφιακής βεβαίωσης αποτελέσματος για τους διαγνωστικούς ελέγχους COVID-19 πραγματοποιείται από το gov.gr, στην υπηρεσία «Βεβαίωση αρνητικού διαγνωστικού ελέγχου κορονοϊού COVID-19». Η σύνδεση με τη συγκεκριμένη υπηρεσία απαιτεί τους προσωπικούς κωδικούς πρόσβασης στο taxisnet.

Για τους μη εμβολιασμένους πολίτες η ψηφιακή βεβαίωση αρνητικού αποτελέσματος από το gov.gr είναι διαθέσιμη μόνον εφόσον ο έλεγχος έχει πραγματοποιηθεί σε ιδιωτικό διαγνωστικό κέντρο».

Την Πέμπτη 25 Μαΐου τα σημεία ελέγχων στην Πελοπόννησο είναι τα ακόλουθα:

Νίκη Κεραμέως: Σας ευχαριστώ από καρδιάς!

  

Φίλες και φίλοι,

Σας ευχαριστώ από καρδιάς που με τιμήσατε με την ψήφο σας σε μια εκλογική νίκη ιστορικής σημασίας, τόσο για τη Νέα Δημοκρατία όσο και για την Ελλάδα.

Εκτός από τη μεγάλη τιμή που μας έκαναν εκατομμύρια πολίτες που επέλεξαν τη Νέα Δημοκρατία και τον Κυριάκο Μητσοτάκη, μας επιφόρτισαν και με τη μεγάλη ευθύνη να αξιοποιήσουμε αυτή τη δυναμική ψήφο, ώστε να προχωρήσουμε ακόμη πιο τολμηρά, ακόμη πιο αποτελεσματικά.

Η επερχόμενη εκλογική αναμέτρηση είναι ιδιαίτερα κρίσιμη - η κάλπη θα πρέπει να γεμίσει ξανά από την αρχή, γι' αυτό και δεν χωρά εφησυχασμός, επανάπαυση, ολιγωρία. Όλοι μαζί μπορούμε να πετύχουμε μία ισχυρή αυτοδυναμία της Νέας Δημοκρατίας, με στόχο να εξασφαλίσουμε τη σταθερότητα και την πρόοδο που χρειάζεται η χώρα μας.

Συνεχίζουμε να προχωράμε Σταθερά - Τολμηρά - Μπροστά, με τον Κυριάκο Μητσοτάκη και τη Νέα Δημοκρατία.

Για την Ελλάδα που αξίζει, μας εμπνέει, μας ενώνει.
Μια Ελλάδα για όλους.

ΜΠΟΡΟΥΜΕ
#MeTiNiki

Νίκη Κεραμέως
Βουλευτής Β1 Βορείου Τομέα Αθηνών