Τετάρτη 4 Μαΐου 2022

Ενεργειακή κρίση: Έτοιμο το κυβερνητικό σχέδιο για φθηνότερο ρεύμα - Αύριο οι ανακοινώσεις

 logariasmos-reyma-dei-2 

Τις τελικές αποφάσεις της κυβέρνησης για το σχέδιο μείωσης των δυσβάσταχτων για τους πολίτες λογαριασμών του ηλεκτρικού ρεύματος αναμένεται να ανακοινώσει ακόμα και αύριο, Πέμπτη, ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης.

Έπειτα από σειρά συσκέψεων,

Ολυμπιακός: «47 πρωταθλήματα και συνεχίζουμε να ονειρευόμαστε»

Ολυμπιακός: «47 πρωταθλήματα και συνεχίζουμε να ονειρευόμαστε»  

Οι «ερυθρόλευκοι» αν και ήθελαν έστω τον πόντο για να πετύχουν τον στόχο τους, κέρδισαν 2-1 τον ΠΑΟΚ  μέσα στην Τούμπα και σήκωσαν στον «ουρανό» το πολυπόθητο τρόπαιο, τέσσερις αγωνιστικές πριν την ολοκλήρωση των πλέι-οφ στην Super League. 

Ολυμπιακός: Πρωταθλητής Ελλάδας για 47η φορά -  «Διπλό» μέσα στη Τούμπα

«47 Πρωταθλήματα και Συνεχίζουμε Να Ονειρευόμαστε!», ανέφεραν σε μήνυμά τους στο «Twitter» οι πρωταθλητές Ελλάδας.

Δείτε την ανάρτηση των «ερυθρόλευκων»:

47 Πρωταθλήματα και Συνεχίζουμε Να Ονειρευόμαστε! / 47 Championships and We Keep On Dreaming! 🦁 #Olympiacos #Champions #GreekChampions #Olympiacos47 #slgr #Greece #Piraeus #WeLovePiraeus #Football #WeKeepOnDreaming

 

Ο Θρύλος νίκησε με ανατροπή τον ΠΑΟΚ και έκανε πάρτι τίτλου μέσα στην Τούμπα. Πανηγύρισε το 47ο

 ΠΑΟΚ - Ολυμπιακός 1-2: Πανηγύρισε το 47ο στην Τούμπα

Ο Θρύλος νίκησε με ανατροπή τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα (1-2) και κατέκτησε με εμφατικό τρόπο και μαθηματικά το φετινό πρωτάθλημα – Το 3ο σερί και 47ο συνολικά 

Ο αποκλεισμός από τον ΠΑΟΚ βάρυνε το κλίμα στον Ολυμπιακό και άπαντες γνώριζαν πως μία καλή αντίδραση θα ήταν να κατακτήσουν το πρωτάθλημα στην Τούμπα. Οι πρωταθλητές νίκησαν τους Θεσσαλονικείς με 2-1 κάνοντας ανατροπή του σκορ και τελείωσαν και μαθηματικά με το 47ο πρωτάθλημα και

Super League 2: Επιστροφή των έξι πόντων στον Απόλλωνα Λάρισας που ξεχρέωσε κι υποβιβασμός Πιερικού!

 Super League 2: Επιστροφή των έξι πόντων στον Απόλλωνα Λάρισας που ξεχρέωσε κι υποβιβασμός Πιερικού! 

Λίγες ώρες πριν την τυπική επικύρωση της βαθμολογίας της Super League 2 (σ. την Παρασκευή 06/05) o Απόλλων Λάρισας πήρε πίσω τους έξι βαθμούς και έμεινε στην κατηγορία, με τον Πιερικό να παίρνει την άγουσα για την Γ' Εθνική.

Η ομάδα της Φιλιππούπολης εξόφλησε τους ποδοσφαιριστές, στους οποίους χρωστούσε και παραμένει στη 2η κατηγορία, εν αντιθέσει με εκείνη της Κατερίνης... Συγκεκριμένα, πριν από επτά μέρες ενεργοποιήθηκε η ποινή αφαίρεσης βαθμών και βάσει των τελευταίων αποτελεσμάτων ο Απόλλων Λάρισας υποβιβαζόταν ως 16ος με 29 πόντους.

Ωστόσο πληρώνοντας τα οφειλόμενα και ξεχρεώνοντας ανέβηκε 11ος με 35 πόντους, πράγμα που σημαίνει ότι ο Πιερικός πέφτει στη Γ' Εθνική μαζί με Καβάλα, Ολυμπιακό Βόλου και Τρίκαλα.

Έτσι διαμορφώνεται η βαθμολογία του 1ου ομίλου της Super League 2:

ΠΑΟΚ – Ολυμπιακός: Στέψη στην Τούμπα

 Η ενδεκάδα του Ολυμπιακού για το ματς με τον ΠΑΟΚ 

ΠΑΟΚ κι Ολυμπιακός διασταυρώνουν για ακόμα μία φορά φέτος τα ξίφη τους στην Τούμπα, αυτή τη φορά για τα πλέι οφ της Superleague. Ο Δικέφαλος του Βορρά φιλοξενεί απόψε (19:00, Novasports Prime) τους Πειραιώτες σε εξ αναβολής παιχνίδι της τέταρτης αγωνιστικής.

Μία ισοπαλία θα είναι αρκετή για τον Ολυμπιακό στην Τούμπα, ώστε να κατακτήσει το 47ο πρωτάθλημα Ελλάδας στην ιστορία του. Ο ΠΑΟΚ, από την άλλη, θα προσπαθήσει να παρατείνει την αγωνία των «ερυθρόλευκων», παίρνοντας ακόμα μία τόνωση ηθικού ενόψει του τελικού του Κυπέλλου Ελλάδας. 

Τα κρούσματα κορονοϊού από την αρχή της πανδημίας στην Πελοπόννησο - Σήμερα 813 νέα κρούσματα ( 117 στην Κορινθία, 162 στην Μεσσηνία, 218 στην Αχαΐα.)

 

Μεγάλη Αύξηση  κρουσμάτων κορωνοϊού ,  σε σχέση με χθες (+408) καταγράφηκε  το τελευταίο 24ωρο,  στην Πελοπόννησο. Συνολικά  παρατηρήθηκαν 813 νέες μολύνσεις ,  εκ των οποίων  τρεις περιοχές  ( Ηλεία, Μεσσηνία και Αχαΐα ) καταγράφουν  σήμερα μεγαλύτερο αριθμό  νέων κρουσμάτων (514) σε σχέση με τις υπόλοιπες περιοχές (299).  

  Συγκεκριμένα: