Δευτέρα 28 Σεπτεμβρίου 2020

Πλήρωσε πάλι τα λάθη του Πογιάτος . ΑΕΛ - Παναθηναϊκος 1-1.

 https://www.fosonline.gr/media/news/2020/09/28/110578/main/ael-panathinaikos-1-1-isofarisi.jpg 

Ακόμα δύο βαθμούς άφησε στην περιφέρεια ο Παναθηναϊκός, καθώς ήρθε ισόπαλος 1-1 με τη Λάρισα στο «Αλκαζάρ». Οι «πράσινοι» για ένα ακόμα παιχνίδι… έδειξαν στον αντίπαλό τους την… κερκόπορτα στο αριστερό άκρο της άμυνάς τους.

Κι αυτό διότι ο Ντάνι Πογιάτος άλλαξε τον Χουανκάρ με τον Πούγγουρα, με

Καιρός: “Πνίγηκαν” Στερεά και Πελοπόννησος

  

Τα “δόντια “του εξακολουθεί να δείχνει ο καιρός με ισχυρές βροχές και καταιγίδες. Στο “μάτι” της κακοκαιρίας βρέθηκαν περιοχές της Δυτικής Στερεάς αλλά και της Πελοποννήσου.

Καθώς ο καιρός θυμίζει κάπως τον Ιανό, τα προβλήματα αυτή τη φορά είναι, ευτυχώς, ηπιότερα. Ωστόσο, πάλι πλημμύρισαν περιοχές, όπως το Μεσολόγγι, η Ναύπακτος και η Πάτρα. Μάλιστα, στην ορεινή Ναυπακτία το ύψος της βροχής έφτασε τα 86 χιλιοστά.

Ο καιρός δεν… χαρίστηκε ούτε στην Πάτρα, όπου σε “ποτάμι” μετατράπηκε ο πεζόδρομος της Ρήγα Φεραίου αλλά και η Γεροκωστοπούλου μετά την δυνατή νεροποντή που σημειώθηκε το μεσημέρι της Δευτέρας (29.08.2020).

Το μπουρίνι μόλις λίγων λεπτών ήταν αρκετό για να δημιουργηθεί σοβαρότατο πρόβλημα συσσώρευσης των υδάτων, με αποτέλεσμα οι δρόμοι να πλημμυρίσουν. Σύμφωνα με τοπικά μέσα ενημέρωσης, το φρεάτιο της ΔΕΑΥΠ στην συμβολή της Ρήγα Φεραίου και της Γεροκωστοπούλου δεν μπόρεσε να απορροφήσει τα νερά, με τους καταστηματάρχες να γίνονται… στο ίδιο έργο θεατές.

daily_rain

Σύμφωνα με την ΕΜΥ, η κακοκαιρία πλήττει ιδιαιτέρως τα νησιά του Ιονίου, την Ήπειρο, τη Δυτική Στερεά, τη δυτική και βαθμιαία την υπόλοιπη Πελοπόννησο και πρόσκαιρα την Ανατολική Στερεά και τη Θεσσαλία. Τις πρωινές ώρες της Τρίτης (29.09.2020), τα φαινόμενα είναι πιθανόν να επηρεάσουν τη Θράκη και τα νησιά του βορειοανατολικού Αιγαίου. Πρόσκαιρα θα επηρεαστούν και τα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου.

Άστατος θα είναι ο καιρός αύριο, Τρίτη (29.09.2020) με τοπικές βροχές και

Συναγερμός στη Λέσβο: Αγνοούνται τρεις ψαράδες – Χαλαζόπτωση στο νησί

Στην Θεσσαλονίκη ο Χρίστος Δήμας για την υπογραφή της συμφωνίας συνεργασίας με τις ΗΠΑ στον τομέα της επιστήμης και της τεχνολογίας.

 Ο Υφυπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Βουλευτής Κορινθίας, Χρίστος Δήμας, παρέστη σήμερα στη Θεσσαλονίκη, εκ μέρους της Ελληνικής Κυβέρνησης, για την υπογραφή της συμφωνίας συνεργασίας με τις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής στον τομέα της έρευνας, της καινοτομίας, της επιστήμης και της τεχνολογίας. Τη συμφωνία εκ μέρους της Κυβέρνησης των ΗΠΑ υπέγραψε ο Υπουργός Εξωτερικών, κ. Mike Pompeo, ενώ παρόντες στην τελετή υπογραφής ήταν ο Υπουργός Ανάπτυξης & Επενδύσεων, κ. Άδωνις Γεωργιάδης, ο Ελληνικής καταγωγής, Υφυπουργός Άμυνας και επικεφαλής Τεχνολογίας των ΗΠΑ, κ. Michael Kratsios και ο Πρέσβης στην Ελλάδα, κ. Geoffrey Pyatt.