Δευτέρα 28 Σεπτεμβρίου 2020

Καιρός: “Πνίγηκαν” πάλι η Ναύπακτος και το Μεσσολόγγι– Ορμητικοί χείμαρροι οι δρόμοι (video) - Φωτιά από κεραυνό σε σπίτι στην Παλαιοπαναγιά

 


Η Ναύπακτος βρέθηκε στο μάτι της έντονης βροχόπτωσης η οποία μέσα σε λίγες ώρες μετατράπηκε πάλι σε… Λιμνούπολη. Επίκεντρο η οδός Καλυδώνος η οποία πλημμύρισε από τα νερά της βροχής και χρειάστηκε η επέμβαση της Πυροσβεστικής που έσπευσαν στο σημείο με δύο οχήματα προκειμένου να αντλήσουν τα συσσωρευμένα νερά.

Σοβαρά, ωστόσο, προβλήματα παρατηρούνται και στα ορεινά της Ναυπακτίας με τα μεγαλύτερα στην περιοχή της Πυλλήνης, στην Γαβρολίμνη, αλλά και σε εκείνη της Τρικόρφου του δήμου Ναυπακτίας. Σε όλα τα σημεία έσπευσαν μηχανήματα για την αποκατάσταση της κυκλοφορίας, ενώ έχουν γίνει τρεις κλήσεις στην Πυροσβεστική για απάντληση υδάτων από πλημμυρισμένα υπόγεια και ισόγεια. 

Προβλήματα προκάλεσε η κακοκαιρία και στο Μεσολόγγι. Σύμφωνα με την Πυροσβεστική, έχουν γίνει 20 κλήσεις στο Μεσολόγγι για αντίστοιχα προβλήματα. 

Τέλος ενας κεραυνός έχει προκαλέσει φωτιά σε ένα σπίτι την περιοχή της Παλαιοπαναγίας 

Τα χαρακτηριστικά της  σημερινής κακοκαιρίας στη Ναύπακτο,  είναι διαφορετικά από της προχθεσινής, αφού το συνολικό ύψος βροχής θα έχει μακρύτερη χρονική διάρκεια.

nafpaktianews.gr