Σάββατο 14 Ιανουαρίου 2017

ΔΕΥΤΕΡΗ ΣΕΡΙ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΥ «ΚΟΛΛΑΝΕ» ΣΤΗΝ ΚΡΗΤΗ ΟΙ «ΕΡΥΘΡΟΛΕΥΚΟΙ» «Τιμωρία» του Ολυμπιακού στα Περιβόλια από τον Γιακουμάκη!

Πλατανιάς - Ολυμπιακός 2-2Πλατανιάς και Ολυμπιακός αναδείχθηκαν ισόπαλοι 2-2 στα Περιβόλια στο πλαίσιο της 11ης αγωνιστικής της Superleague. Οι «ερυθρόλευκοι» με οδηγό τον Ιντέγε προήγηθηκαν γρήγορα σε 2-0, αλλά η ομάδα του Γιώργου Παράσχου αντέδρασε και έφερε το ματς στα ίσια, με πρόσωπο του αγώνα τον Γιακουμάκη.
Οι παίκτες του Πάολο

Έπεσαν πέτρες και βράχια στα ορεινά της Αιγείρας και της Ακράτας

Έπεσαν πέτρες και βράχια στα ορεινά της Ανατολικής Αιγιάλειας – ΔΕΙΤΕ ΒΙΝΤΕΟ Ανοιχτοί οι δρόμοι, συνεχείς εργασίες καθαρισμού
Καταπτώσεις βράχων σημειώθηκαν σήμερα τα ξημερώματα στο ορεινό οδικό δίκτυο της Ανατολικής Αιγιάλειας και συγκεκριμένα στην Επαρχιακή Οδό Ακράτας-Ζαρούχλας (φωτό) αλλά και στον δρόμο Αιγές-Περιθώρι της ορεινής Αιγείρας.
Όπως γράφει ο filodimos.gr σε διάφορα 'δύσκολα' σημεία έπεσαν μεγάλες

Τι (περίεργο…) ενώνει τα “νεοφιλελεύθερα σταγονίδια” με τα “ορφανά του Σημίτη”…


 Τα τελευταία χρόνια, τα χρόνια της βαθιάς, σύνθετης και πολυεπίπεδης κρίσης που διέρχεται η Ελλάδα, παρατηρήθηκαν σε επίπεδο διαδικτύου αρκετές… “ομορφιές”, που θα έλεγε και ο Ντόναλντ Τραμπ.
Δηλαδή, συμπτώσεις και εναγκαλισμοί φαινομενικά αταίριαστων διδύμων και προσώπων. Που βεβαίως, αν ασχοληθείς περισσότερο με την περίπτωσή τους, καταλαβαίνεις και… δεν έχεις πλέον απορίες.

Νίκη ελπίδας για Βέροια επιβλήθηκε 2-0 του Λεβαδειακού

Νίκησε τον Λεβαδειακό και... ελπίζει η Βέροια
Τη δεύτερη νίκη στο εφετινό πρωτάθλημα πανηγύρισε η Βέροια, που ήταν ταυτόχρονα πρώτη εντός έδρας, καθώς με τέρματα των Μίλιεβιτς (35΄) και Καπετάνου (46΄) επιβλήθηκε 2-0 του Λεβαδειακού, στο πλαίσιο της (εξ αναβολής) 11ης αγωνιστικής.

Η ομάδα της Ημαθίας, που είχε πανηγυρίσει τρίποντο για τελευταία φορά πριν από περίπου 4 μήνες, όταν στις 24 Σεπτεμβρίου 2016 είχε περάσει με 2-1 από τη Νέα Σμύρνη, έφτασε στους 11 βαθμούς έναντι 12 του αποψινού αντιπάλου της, ενώ έχει και παιχνίδι (με τον Ηρακλή) λιγότερο.
ΒΕΡΟΙΑ (Θωμάς Γράφας): 
Καντιμοίρης, Βασιλαντωνόπουλος, Μαλόν, Ασίγκμπα, Μπαλάφας, Καλί, Άρτσε (89΄ Μελίσσης), Λινάρδος (90΄+2 Μαυριάς), Μίλιεβιτς (80΄ Τομάς), Καπετάνος, Σαρπόνγκ.
ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ (Γιάννης Χριστόπουλος): 
Ναμάσκο, Μουλόπουλος, Μεντί, Ουόν, Τριποτσέρης (55΄ Βασιλείου), Καλτσάς, Κουλιμπαλί (69΄ Μαχαίρας), Καψάσκης (75΄ Λάτσι), Μιλιάζες, Γιακουμάκης, Μάντζιος.

Στήριξη στους εργαζόμενους και την πολυφωνία 230 πρόσωπα της Επιστήμης, του Πολιτισμού και της Τέχνης στηρίζουν τα μέσα ενημέρωσης του ΔΟΛ

230 πρόσωπα της Επιστήμης, του Πολιτισμού και της Τέχνης στηρίζουν τα μέσα ενημέρωσης του ΔΟΛ
Η τύχη δύο ιστορικών εφημερίδων, όπως το «Το Βήμα» και «Τα Νέα», των περιοδικών, του in.gr, των υπόλοιπων ιστοσελίδων και του ΒHMA 99,5 κινητοποίησε τους επί χρόνια συνεργάτες-πανεπιστημιακούς του ΔΟΛ σε μια πρωτοβουλία-κάλεσμα προς τους ανθρώπους της Επιστήμης, των Γραμμάτων, των Τεχνών, του Πολιτισμού και τους Κοινωνικούς Φορείς.

Ένα κείμενο στήριξης των εργαζομένων αλλά και της πολυφωνίας, του πλουραλισμού στην ενημέρωση· για περισσότερη δημοκρατία, εν τέλει, που δεν μπορεί και δεν πρέπει να χαθεί.

Αλέξανδρος Βέλιος: Δυο ηρεμιστικά επέφεραν το θάνατό του – Πιο ισχυρό από τη μορφίνη το ένα!


Αλέξανδρος Βέλιος: Δυο ηρεμιστικά επέφεραν το θάνατό του – Πιο ισχυρό από τη μορφίνη το ένα!Η απόφαση του Αλέξανδρου Βέλιου να δώσει οικειοθελώς τέλος στη ζωή του προκειμένου να μην ταλαιπωρηθεί από τον καρκίνο και να μην ταλαιπωρήσει τους αγαπημένους του είχε προκαλέσει συγκίνηση, σοκ και αντιδράσεις. Σχεδόν τέσσερις μήνες μετά το θάνατό του, στις 4 Σεπτεμβρίου 2016, έρχεται στο φως μια ακόμη αποκάλυψη.
Οι δυο δραστικές ουσίες, που χρησιμοποιούνται και ως φαρμακευτικά σκευάσματα και οι οποίες συγκεντρώνουν τις περισσότερες

Ο ΠΑΣ Κλένια πέρασε από το Ζευγολατιό με νίκη επι του Άρη Βοχαϊκού

Αποτέλεσμα εικόνας για αγιος γεωργιος - αγιοι θεοδωροι κορινθια ποδοσφαιρο
Η κακοκαιρία παρέτεινε την εορταστική περίοδο κατά κάποιον τρόπο σε όλες τις κατηγορίες της Κορινθίας. Αυτό το Σαββατοκύριακο διεξάγεται  η τελευταία αγωνιστική (15η) του 1ου γύρου και για την Β’ Κορινθίας. 
Η αναβληθείσα 14η αγωνιστική θα πραγματοποιηθεί την επόμενη Κυριακή.
Οι αγώνες του Σαββάτου.
Στα Εξαμίλια η Δάφνη επικράτησε με 3 - 1 της Περαχώρας, σε αγώνα ντέρμπι.  
Ύστερα από αμφίρροπη αναμέτρηση στο Ζευγολατιό ο Άρης Βοχαϊκού έχασε με σκορ 1- 2 από τον ΠΑΣ Κλένια. 
Στο Σπαθοβούνι  η τοπική ομάδα επικράτησε με 1 - 0 επί της Προόδου Αγίου Βασιλείου. και φιγουράρει στην  3η θέση της βαθμολογίας, ενώ  στην Αρχαία Κόρινθο ο Άρης επικράτησε με το ευρύ 4 - 1 επι του ΠΑΟ Κουταλά.

Η αγωνιστική συνεχίζεται την Κυριακή με τον αγώνα του Φωκά Αρχαίων Κλεωνών απέναντι στον ΑΟ Ρομά την πιο  γρήγορη ομάδα στην Κορινθία και με το μεγάλο ντέρμπι της αγωνιστικής ανάμεσα στους Αγίους Θεοδώρους και τον Άγιο Γεώργιο. Οι  Άγιοι πραγματοποιούν μια χρονιά με αρκετά σκαμπανεβάσματα στην απόδοσή τους. Παρέμειναν ωστόσο σχετικά κοντά στην 3άδα και σίγουρα έχουν την εμπειρία αλλά και την φανέλα για να κυνηγήσουν την κούρσα. Ο Άγιος Γεώργιος σε μια εξαιρετική χρονιά πρωταθλητισμού, έχει καταφέρει να βάλει τις βάσεις για να παλέψει ακόμη πιο δυνατά την άνοδο και τον τίτλο στον Β’ γύρο. Βρίσκεται σταθερά στην πρώτη 3άδα και πλέον ενισχύθηκε με σημαντικές μεταγραφές την παρούσα μεταγραφική περίοδο. Ο Σαρωνικός Γαλατακίου στη φυσική του έδρα υποδέχεται τον Κύψελο που βρίσκεται στο φάσμα του υποβιβασμού.Ρεπό έχει η πρωτοπόρος Θύελλα Κάτω Διμηνιού

Η 15η αγωνιστική

Σάββατο 14 / 1 / 17 - 15:00
Άρης Αρχαίας Κορίνθου – ΠΑΟ Κουταλά 4 - 1
Δάφνη Εξαμιλίων – ΑΟ Περαχώρας 3 - 1
Άρης Βοχαϊκού – ΠΑΣ Κλένια. 1 -2
ΑΟ Σπαθοβουνίου – Πρόοδος Αγίου Βασιλείου  1 - 0
Κυριακή  15 / 1 / 17 - 15:00
Σαρωνικός Γαλατακίου – ΠΑΣ Κύψελος
Φωκάς Αρχαίων Κλεωνών – ΑΟ Ρομά.
Άγιοι Θεόδωροι – ΠΑΣ Άγιος Γέωργιος
Ρεπό η Θύελλα Κάτω Διμηνιού

H Κόρινθος ΄06 πέρασε από το Χιλιομόδι και ξέφυγε στο +4 του ΠΑΣ που λαχτάρισε από το Βέλο στο Συνοικισμό . Μεγάλες εκτός έδρας νίκες για Πέλοπα και Πανκαμαριακό


Η αγωνιστική δράστη του πρωταθλήματος της Α΄κατηγορίας Κορινθίας, μετά από διακοπή σχεδόν ενός μήνα, λόγω Εορτών Χριστουγέννων και Πρωτοχρονιάς καθώς την αναβολή των προγραμματισμένων αγώνων στις 7 Ιανουαρίου λόγω δυσμενών καιρικών συνθηκών, ξεκίνησε και πάλι σήμερα με τους  αγώνες της 15ης  (τελευταίας Α΄γύρου) αγωνιστικής.  
Η 14η Αγωνιστική  που ήταν προγραμματισμένη για την 7η Ιανουαρίου 2017 και αναβλήθηκε λόγω δυσμενών καιρικών συνθηκών θα γίνει εμβόλιμα την Τετάρτη 18 Ιανουαρίου .
Η πρωτοπόρος Κόρινθος ΄06, επικράτησε με 2 - 0 στο γήπεδο της Κλένιας επί του Ατρόμητου Χιλιομοδίου, που βρίσκεται στις τελευταίες θέσεις της βαθμολογίας 

Με την νίκη της η ΄06 ξέφυγε στο +4 του ΠΑΣ Κόρινθος που λαχτάρησε στο Συνοικισμό μέχρι να αποσπάσει την ισοπαλία στο  93'  και μάλιστα με ανύπαρχτο πέναλτι με σκορ 3 - 3  από την Ελλάδα Βέλου , που είχε το προβάδισμα στο σκορ
 Τώρα τον ΠΑΣ έπιασε στην δεύτερη  θέση της βαθμολογίας ο Πέλοπας Κιάτου, μετά το νικηφόρο πέρασμά του με 4 - 0 από το Ξυλόκαστρο επί του   τοπικού Ηρακλή. Τώρα ο Πέλοπας θα λύσει τους λογαριασμούς του με τον ΠΑΣ στο μεγάλο ντέρμπι της Τετάρτης στο Κιάτο
Βαθμούς "ανάσας" πήρε ο Ηρακλής Λεχαίου με την εκτός έδρας  νίκη του με 2-1 στο "Γιάννης Στέφας" επι του Ισθμιακού
Στο "Κώστας Βυζάς" ο Αστέρας Δερβενίου  στο ντέρμπι της Δυτικής Κορινθίας έχασε με 1 - 3 από τον Πανκαμαριάκο, ό όποιος στο ίδιο γήπεδο , ένα μήνα πριν τον  απέκλεισε , στην παράταση, από το Κύπελλο. Ο αγώνας κινδύνευσε να τιναχθεί στον αέρα στο δεύτερο ημίχρονο όταν υπήρξε ολιγόλεπτη διακοπή του αγώνα καθώς φίλαθλοι έβρισαν τον ένα επόπτη.
Στα Αθίκια ο Τενάτης , και ο Παννεμεατικός, με τον οποίο αποτελεί  ζευγάρι και στο Κύπελλο, σε αγώνα που θα διεξαχθεί στη Νεμέα, αναδείχτηκαν ισόπαλοι με σκορ 1 - 1. Ο Τενεάτης προηγήθηκε με τον Ρομάριο και ισοφαρισε ο Κοντογιάννης με πέναλτι γιά την ομάδα της Νεμέας.

Βαθμούς "σωτηρίας" πήραν ο Πανσολυγειακός με 1 - 0 επί του ουραγού  Ολυμπιακό Λουτρακίου, όπως και η Θύελλα Πετρίου με το ίδιο σκορ επί του Ολυμπιακό Άσσου
 Σε όλους τους  αγώνες τηρήθηκε ενός λεπτού σιγή, στη μνήμη του επί  31 χρόνια άλλοτε Προέδρου της ΕΠΣ Κορινθίας , Σπύρου Νίκα , που "έφυγε" προχθές από τη ζωή για το μεγάλο ταξίδι σε ηλικία 89 ετών.


Η 15η αγωνιστική
Ηρακλής Ξυλοκάστρου - Πέλοπας Κιάτου 0 - 4
Ισθμιακός - Ηρακλής Λεχαίου 1 - 2
Πανσολυγειακός -  ΣΦΛ Ολυμπιακός 1 - 0
Αστέρας Δερβενίου – Πανκαμαριακός 1 - 3
Θύελλα Πετρίου - Ολυμπιακός Άσσου 1 -0
Ατρόμητος Χιλιομοδίου - Κόρινθος '06 0 -2
ΠΑΣ Κόρινθος - Ελλάς Βέλου 3 - 3
Αθικίων Τενεάτης Αθικίων - Παννεμεατικός
  1 -1



H βαθμολογία

( Σε 14 αγώνες)
1
Κόρινθος '06
34 - 4
36
3
Πέλοπας Κιάτου
30 - 8
32
2
ΠΑΣ Κόρινθος
28 - 9
32
4
Ισθμιακός
23 - 9
28
5
Πανκαμαριακός
23 - 17
22
6
Αστέρας Δερβενίου
24 - 20
22
7
Ελλάς Βέλου
27 - 23
21
8
Ηρακλής Ξυλοκάστρου
18 - 23
19
9
Παννεμεατικός
16 - 22
17
11
Πανσολυγειακός
10 - 26
15
10
Τενεάτης Αθικίων
10 - 20
13
12
Ολυμπιακός Άσσου
21 - 32
10
13
Ηρακλής Λεχαίου
18 - 24
13
14
Θύελλα Πετρίου
9 - 18
12
15
Ατρόμητος Χιλιομοδίου
13- 37
9
16
ΣΦΛ Ολυμπιακός
8 - 23
9

Αναβολή αγώνων σε super και football League λόγω χιονιά

Αναβολή στο Ηρακλής - Κέρκυρα, μόνο με... θαύμα θα γίνει την Κυριακή
Ηρακλής και Κέρκυρα βρέθηκαν κανονικά στον αγωνιστικό χώρο του Καυτανζογλείου σταδίου για το μεταξύ τους παιχνίδι που ήταν προγραμματισμένο να διεξαχθεί στις 15:00 (11η αγωνιστική), ωστόσο ο χιονιάς δεν επέτρεψε τη διεξαγωγή του. Πυκνό χιόνι, αλλά και πάγος είχε καλύψει το χόρτο στα

Ντέρμπι κορυφής στο 3ο όμιλο της Γ ΄Εθνικής


Με τους αγώνες της αγώνες της 15ης και τελευταίας αγωνιστικής του Α΄ γύρου συνεχίζεται αύριο Κυριακή 15/1 το πρωτάθλημα  της Γ΄ Εθνικής κατηγορίας, στον 3ο Όμιλο. 
Οι αγώνες της  14ης αγωνιστικής του ομίλου που ανεβλήθησαν λόγω καιρικών συνθηκών ( έγινε μόνο ο αγώνας Αιολικός - ΑΟ Ζευγολατιού) την περασμένη Κυριακή 8/1, θα διεξαχθούν την Κυριακή 22/1, οπότε λήγει και τυπικά ο πρώτος γύρος.
Στη Πάτρα θα διεξαχθεί το ντέρμπι κορυφής ανάμεσα στην πρωτοπόρο του ομίλου Παναχαϊκή και την 2η του ομίλου ΑΕ Ερμιονίδας, την ίδια στιγμή που ο Παναρκαδικός δοκιμάζεται στον Ταύρο κόντρα στον Φωστήρα. 
Δύσκολη έξοδο στη Μεγαλόπολη πραγματοποιεί εναντίον της τοπικής Δόξας ο Αιολικός, ενώ ο ΠΑΟ Βάρδας υποδέχεται τον Παναργειακο. 
Στη Χαλκιδα "ποδαρικό" στην τοπική ομάδα κανει ο ΑΟ Λουτρακίου, την στιγμή πού το Ζευγολατιό υποδεχεται την Αχαϊκή. 
Στη Θήβα η τοπική ομάδα αντιμετωπίζει τον στέρα Αμαλιάδας, ενώ ρεπό έχει ο Τσικλητήρας. 
Ολοι οι αγώνες αρχίζουν στις 15:00, πλήν του αγώνα της Δόξας Μεγαλόπολη με τον Αιολικό που αρχίζει στις 13:00

Η 15η Αγωνιστική
 Δόξα Μεγαλόπολης - Αιολικός (13:00)
 Φωστήρας Αθηνών - Παναρκαδικός
 Παμβουπρασιακός - Παναργειακός
 ΑΟ Χαλκίς -ΠΑΟ Λουτράκι
 Παναχαϊκή - ΑΕ Ερμιονίδας
 ΑΟ Ζευγολατιού - Αχαϊκή
ΑΟ Θήβα   - Αστέρας Αμαλιάδας
Ρεπό ο Τσικλητήρας


Πήρε Βλάχο το Λουτράκι


 Την απόκτηση του Γιώργου Βλάχου ανακοίνωσε ο ΑΟ Λουτράκι.
Ο 25χρονος (21/08/1991) επιθετικός αγωνίστηκε τα δύο τελευταία χρόνια στον Εθνικό, με τον οποίο είχε 20 συμμετοχές και 3 γκολ στη Γ Εθνική ενώ παλαιότερα φόρεσε τη φανέλα του Βύζαντα Μεγάρων, του Αχαρναϊκού, του Φωστήρα και του Πανιώνιου.
Αναλυτικά η ανακοίνωση :
«O Α.Ο Λουτράκι ανακοινώνει την απόκτηση του ποδοσφαιριστή Γιώργου Βλάχου.»

Διπλό “χτύπημα” με Κατσαβριά και Ντούνη το Ζευγολατιό

Σε δυο σπουδαίες μεταγραφές προχώρησε ο Α.Ο. Ζευγολατιού δείχνοντας με αυτό το τρόπο την πρόθεση της διοίκησης να ενισχύσει το έμψυχο δυναμικό της ομάδας. Στο πλαίσιο αυτό, οι νεοφώτιστοι ήρθαν σε συμφωνία με δυο ικανότατους ποδοσφαιριστές που είναι δεδομένο ότι θα μπορέσουν να κάνουν τη διαφορά και να βοηθήσουν την ομάδα στην προσπάθεια που καταβάλει για να κερδίσει την παραμονή. Πιο συγκεκριμένα, στην περσινή νταμπλούχο  Κορινθίας θα αγωνίζονται από εδώ και στο εξής ο 33χρονος αμυντικός μέσος που μπορεί να καλύψει θέση και ως στόπερ, Βασίλης Ντούνης ο οποίος προ ημερών αποδεσμεύτηκε από τη Θύελλα Ραφήνας. Πλην των “πρασίνων”, το νέο απόκτημα του Ζευγολατιού έχει περάσει από Κεραυνό Κερατέας και Ηράκλειο.
Κοινή πορεία πλεύσης χάραξε και ο 27χρονος μέσος Αγγελος Κατσαβριάς που μέχρι πρότινος άνηκε στον Ιωνικό ενώ αγωνίστηκε και για μερικούς μόλις μήνες στον Ατρόμητο Πειραιά, έχοντας συνεργαστεί στην ομάδα των Καμινίων με τον νυν προπονητή του Ζευγολατιού, Βαγγέλη Λαϊβερά.
Με αυτές τις δυο κινήσει ο πρόεδρος, Θανάσης Πισιμίσης δείχνει την πρόθεση του να ανεβάσει το επίπεδο του συλλόγου.

Σήμερα οι πρώτοι αγώνες για το 2017 στην Α΄Κορινθίας, Ενδιαφέροντες αγώνες σε Κλένια , Κόρινθο , Ισθμια , Ξυλόκαστρο, Δερβένι


Η αγωνιστική δράστη του πρωταθλήματος της Α΄κατηγορίας Κορινθίας, μετά από διακοπή σχεδόν ενός μήνα, λόγω Εορτών Χριστουγέννων και Πρωτοχρονιάς καθώς την αναβολή των προγραμματισμένων αγώνων στις 7 Ιανουαρίου λόγω δυσμενών καιρικών συνθηκών, αρχίζει και πάλι σήμερα   Σάββατο  14 Ιανουαρίου, στις 3.00 το απόγευμα.
Θα διεξαχθούν οι αγώνες της 15ης  (τελευταίας Α΄γύρου) αγωνιστικής. 

 Η 14η Αγωνιστική  που ήταν προγραμματισμένη για την 7η Ιανουαρίου 2017 και αναβλήθηκε λόγω δυσμενών καιρικών συνθηκών θα γίνει εμβόλιμα την Τετάρτη 18 Ιανουαρίου .

Η 15η αγωνιστική περιλαμβάνει αρκετούς ενδιαφέροντες αγώνες.


Η πρωτοπόρος Κόρινθος ΄06, αγωνίζεται στο γήπεδο της Κλένιας κόντρα στονΑτρόμητο Χιλιομοδίου, που βρίσκεται στις τελευταίες θέσεις της βαθμολογίας και χρειάζεται βαθμούς για την παραμονή του στη κατηγορία. 

Στο Συνοικισμό ο ΠΑΣ Κόρινθος μάχεται σε ενδιαφέροντα αγώνα με την Ελλάδα Βέλου. Με νίκη της η "Μπάρτσα"  "καραδοκεί" σε τυχόν αποτυχία της ομάδας της ΄06, στο Χιλιομάδι, να περάσει αυτή για πρώτη φορά επικεφαλής στη βαθμολογία.   Οι φιλοξενούμενοι από την άλλη έχουν το αγωνιστικό τους προφίλ σε κάθε ματς και αποτελούν έναν από τους κορυφαίους συλλόγους της κατηγορίας. Αναμένεται σπουδαίο παιχνίδι.


Δύσκολο αγώνα στο Ξυλόκαστρο, κόντρα στον τοπικό Ηρακλήδίνει ο Πέλοπας Κιάτου, που με ήττα χάνει και τις λιγοστές ελπίδες που έχει για τίτλο. 
Παραδοσιακό μεγάλο ματς που έχει προσφέρει μεγάλες συγκινήσεις μέσα στα χρόνια.  Οι κόκκινοι θέλουν τη νίκη που θα τους κρατήσει στο κυνήγι του τίτλου, λίγες ημέρες πριν και από το μεγάλο ντέρμπι με τον ΠΑΣ Κόρινθος στο Κιάτο. 


Από την άλλη μεριά ο Ισθμιακός, στο "Γιάννης Στέφας" αντιμετωπίζει τον Ηρακλή Λεχαίου που ψάχνει βαθμούς παραμονής. 


Στο "Κώστας Βυζάς" ο Αστέρας Δερβενίουμάχεται στο ντέρμπι της Δυτικής Κορινθίας με τονΠανκαμαριάκο, ό όποιος στο ίδιο γήπεδο , ένα μήνα πριν τον  απέκλεισε , στην παράταση, από το Κύπελλο. 
Και οι δύο ομάδες θέλουν να μπουν με το δεξί στη νέα χρονιά. Σε μια χρονιά που και οι δύο έχουν αξιώσεις να πλασσαριστούν όσο ψηλότερα γίνεται στον βαθμολογικό πίνακα 


Στα Αθίκια ο Τενάτης , υποδέχεται τονΠαννεμεατικό, με τον οποίο αποτελεί  ζευγάρι και στο Κύπελλο, σε αγώνα που θα διεξαχθεί στη Νεμέα. 



Τώρα στη μάχη της ουράς για  βαθμούς "σωτηρίας" ψάχνουν ο Πανσολυγειακός με τονΟλυμπιακό Λουτρακίου, όπως και η Θύελλα Πετρίου με τον Ολυμπιακό Άσσου


 Σε όλους τους  αγώνες θα τηρηθεί ενός λεπτού σιγή, στη μνήμη του επί  31 χρόνια άλλοτε Προέδρου της ΕΠΣ Κορινθίας , Σπύρου Νίκα , που "έφυγε" προχθές από τη ζωή για το μεγάλο ταξίδι σε ηλικία 89 ετών.


Η 15η αγωνιστική
Ηρακλής Ξυλοκάστρου - Πέλοπας Κιάτου
Ισθμιακός - Ηρακλής Λεχαίου
Πανσολυγειακός -  ΣΦΛ Ολυμπιακός
Αστέρας Δερβενίου - Πανκαμαριακός
Θύελλα Πετρίου - Ολυμπιακός Άσσου
Ατρόμητος Χιλιομοδίου - Κόρινθος '06
ΠΑΣ Κόρινθος - Ελλάς Βέλου
Αθικίων Τενεάτης Αθικίων - Παννεμεατικός