Δευτέρα 25 Φεβρουαρίου 2013

Πλήθος κόσμου στην παρουσίαση του βιβλίου του Μητσοτάκη


Πλήθος κόσμου έδωσε το “παρών” στην παρουσίαση του βιβλίου του επίτιμου προέδρου της ΝΔ, Κωνσταντίνου Μητσοτάκη με τίτλο "Μπροστά από την εποχή της. Η κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας 1990-1993", η παρουσίαση του οποίου έγινε σε ένα κατάμεστο χώρο με περισσότερο από 2.000 άτομα.
Εκτός από τα συγγενικά πρόσωπα και τους στενούς συνεργάτες του στην εκδήλωση παραβρέθηκαν μεταξύ άλλων οι κ.κ. Μ. Γλέζος, Φ. Κουβέλης, Π. Καμμένος, Χρ. Γιαννίτσης. Ν. Νικολόπουλος,Πρ. Παυλόπουλος, Π. Ψωμιάδης, Ευ. Μεϊμαράκης, Κ. Χατζηδάκης, Ν. Μπίστης, Ελ. Βόζενμπεργκ, Παπαθανασίου, Δ. Σιούφας, Γ. Καρατζαφέρης, Ευ. Αντώναρος, Π. Δήμας, Μαρκόπουλος, Μ. Ανδρουλάκης, Γ. Αλογοσκούφης, Β. Πολύδωρας, Χρ. Σαρτζετάκης, Γ. Γιακουμάτος, Χρ. Βερελής, Σπ. Χαλβατζής, Ι. Βαρβιτσιώτης, Ευρ. Στυλιανίδης, Ανδρ. Λυκουρέντζος, Χρ.Σταϊκούρας.Ακόμη το παρών έδωσαν οι επιχειρηματίες, Κοπελούζος, Μπόμπολας, Βαρδινογιάννης Βαρδής, Σταύρος Ψυχάρης και ο πρόεδρος της Alpha Bank, Γιάννης Κωστόπουλος.
 Το βιβλίο υπογράφεται από συντακτική επιτροπή, επικεφαλής της οποίας είναι ο Ιωάννης Παλαιοκρασσάς, ενώ τον πρόλογο υπογράφει ο επίτιμος πρόεδρος της ΝΔ Κωνσταντίνος Μητσοτάκης.
Ο κ. Μητσοτάκης για άλλη μία φορά δεν χάρισε τα λόγια του και δήλωσε πως η πορεία της χώρας θα ήταν διαφορετική εάν δεν είχε ανατραπεί η κυβέρνησή του, ενώ άφησε σοβαρές αιχμές κατά των πολιτικών που ακολούθησαν τόσο ο Μιλτιάδης Έβερτ όσο και ο Κώστας Καραμανλής.
Συγκεκριμένα, δήλωσε πως μετά την πτώση της κυβέρνησής του, η χώρα δεν ξαναβρήκε ποτέ το δρόμο της και πως στο κόμμα της Νέας Δημοκρατίας από κόμμα ανοιχτής έκφρασης επικράτησαν οι λαϊκίστικες απόψεις που εξέφραζε η εσωκομματική του αντιπολίτευση.
Ο κ. Μητσοτάκης δήλωσε πως παρά τις προειδοποιήσεις του, ο δανεισμός της Ελλάδας συνεχίστηκε και κορυφώθηκε στη διάρκεια της πρώτης δεκαετίας του 2000, λέγοντας μάλιστα πως άφθονο και φθηνό χρήμα έφτασε στα χέρια ανεύθυνων κυβερνήσεων.Όπως τόνισε το τεράστιο πρόβλημα που αντιμετωπίζει αυτή τη στιγμή η χώρα έχει τις ρίζες του πριν 30 χρόνια, όταν ανέλαβε το ΠΑΣΟΚ την εξουσία το 1981 με την πολιτική "Τσοβόλα δωσ' τα όλα".
Ο κ. Μητσοτάκης αναφέρθηκε στην κυβέρνηση Σημίτη την πρώτη τετραετία λέγοντας πως είχε μεταρρυθμιστικό όραμα και στόχο την είσοδο της χώρας στη νομισματική ένωση, αλλά όπως σημείωσε χαρακτηριστικά έκανε λόγο για "μισή προσπάθεια που έκανε ο Σημίτης.

OI " ΔΥΤΙΚΟΙ ΚΟΡΙΝΘΙΑΚΟΙ ΟΡΙΖΟΝΤΕΣ"  ΜΕΤΕΔΩΣΑΝ ΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΣΕ LIVE ΣΥΝΔΕΣΗ από το «Θέατρον» Κέντρο Πολιτισμού «Ελληνικός Κόσμος».

Δείτε ολόκληρη την εκδήλωση…

Video streaming by Ustream

“Φλερτάρει” με την ακυβερνησία η Ιταλία! Οδηγείται σε επαναληπτικές εκλογές

Pierluigi-Bersani
Στον συνασπισμό της Κεντροαριστεράς υπό τον Πιερλουίτζι Μπερσάνι δίνουν, όπως αναμενόταν, τη νίκη τα πρώτα exit polls των ιταλικών εκλογών, με την Κεντροδεξιά του Σίλβιο Μπερλουσκόνι να συγκεντρώνει υψηλό ποσοστό, και τον Μπέπε Γκρίλο να εξελίσσεται στον ρυθμιστή της επόμενης μέρας.
Πιο συγκεκριμένα, η Κεντροαριστερά συγκεντρώνει 34,5%, η Κεντροδεξιά 29%, το κόμμα του Μπέπε Γκρίλο 19% και ο Μάριο Μόντι μόλις 9,5% σε μια εξαιρετικά απογοητευτική εμφάνιση για τον “καθηγητή”.
Σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις, η συμμετοχή των ψηφοφόρων στις εκλογές έφτασε στο 73,2%, έναντι 80,8% στην αναμέτρηση του 2008.
Στη Γερουσία, η Κεντροδεξιά του Σίλβιο Μπερλουσκίνι φαίνεται να έχει οριακό προβάδισμα έναντι της Κεντροαριστεράς του Πιερλουίτζι Μπερσάνι με 31%-29,5%. Ο “Καβαλιέρε” φαίνεται να κερδίζει και στην περιφέρεια της Σικελίας, όπως και στην κρίσιμη περιφέρεια της Λομβαρδίας.
Το προβάδισμα της Κεντροδεξιάς στη Γερουσία σε συνδυασμό με το υψηλό ποσοστό του Μπέπε Γκρίλο φέρνει πιο κοντά το φάντασμα της ακυβερνησίας, και ανοίγει το δρόμο για επαναληπτικές εκλογές.
Από το επιτελείο του Πιερλουίτζι Μπερσάνι μάλιστα, παραδέχτηκαν ότι εφόσον η ροή των συγκεκριμένων αποτελεσμάτων συνεχιστεί, η Ιταλία οδεύει σε επαναληπτικές εκλογές.

ysterografa.gr

Αυστηρό μήνυμα Σαμαρά στην Τουρκία

Antonis-Samaras-Herald-Tribune
Σαφή μηνύματα σε Άγκυρα και Βρυξέλλες έστειλε ο Αντώνης Σαμαράς παρουσιάζοντας τους βασικούς στόχους της κυβέρνησης όσον αφορά τα ενεργειακά και την αξιοποίηση των κοιτασμάτων στο Αιγαίο.
Λίγες μέρες πριν την επίσημη επίσκεψή του στην Κωνσταντινούπολη ο Πρωθυπουργός θέλησε να στείλει ένα ξεκάθαρο μήνυμα στην κυβέρνηση Ερντογάν και να προετοιμάσει το έδαφος για την ενδεχόμενη ανακήρυξη ΑΟΖ το επόμενο διάστημα.
Επισημαίνοντας πως τόσο η Αθήνα όσο και η Αγκυρα δηλώνουν πως επιθυμούν την ειρηνική επίλυση της υπόθεσης, ο Αντώνης Σαμαράς φρόντισε να υπενθυμίσει πως η ελληνική πλευρά είναι αυτή που έχει υπογράψει τη σύμβαση για το Διεθνές Δίκαιο της Θάλασσας και όχι η Τουρκία.
” Καταθέσαμε στον ΟΗΕ «ρηματική διακοίνωση» όπου επισημαίνουμε ότι η Τουρκία δίνει «οικόπεδα» επί της ελληνικής υφαλοκρηπίδας νοτίως της Ρόδου για έρευνα και εξηγήσαμε ότι αυτός ο χώρος, βάσει του Διεθνούς Δικαίου της Θάλασσας βρίσκεται μέσα στα ελληνικά κυριαρχικά δικαιώματα.
Η Άγκυρα απάντησε ότι διαφωνεί με αυτή μας τη θέση επικαλούμενη το Διεθνές Δίκαιο της Θάλασσας. Με μια μικρή διαφορά όμως: Εμείς το επικαλούμαστε, ενώ το έχουμε υπογράψει, ενώ η απέναντι πλευρά το επικαλείται χωρίς να το έχει υπογράψει!” τόνισε ο Πρωθυπουργός.

ΔΗΝΜΗΤΡΗΣ ΚΟΤΤΑΡΙΔΗΣ / ysterografa.gr

Εξηγήσεις Ψωμιάδη για παράνομο στοιχηματισμό

makis2
Ελεύθερος χωρίς την επιβολή περιοριστικών όρων αφέθηκε ο προσωρινά κρατούμενος επιχειρηματίας Μάκης Ψωμιάδης, όπως αναφέρει το ΑΜΠΕ, που απολογήθηκε για παράνομο στοιχηματισμό την περίοδο 2009-2011, κατηγορία σε βαθμό πλημμελήματος.
Ο επιχειρηματίας, που παραμένει κρατούμενος για την υπόθεση των στημένων αγώνων, κλήθηκε να δώσει εξηγήσεις γιατί φέρεται να «έπαιξε» σε πέντε αγώνες της Καβάλας, ομάδας που ήταν μεγαλομέτοχος, αλλά και σε άλλους άγνωστους του εσωτερικού και του εξωτερικού.
Απολογούμενος ο Μ. Ψωμιάδης στον εφέτη ανακριτή, Γιώργο Καλόφωνο, που ερευνά την υπόθεση για τους στημένους αγώνες, ισχυρίστηκε ότι δεν είχε μετοχική σχέση με την Καβάλα, αφού -όπως είπε- μέτοχος ήταν ο γιος του και όχι ο ίδιος, ενώ απέδωσε όλη την υπόθεση σε «δημοσιογραφικά παιχνίδια».
Σύμφωνα με πληροφορίες, πάντως, η κατηγορία που αποδίδεται στον Μ. Ψωμιάδη φαίνεται να μην προσδιορίζει στοιχηματικά κέρδη και να μην εντοπίζει αν τα πονταρίσματα του επιχειρηματία ήταν υπέρ ή κατά των αγώνων της ομάδας του.

ysterografa.gr

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ TOY ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ​Σ - ΑΝΤΑΠΑΝΤΗΣ​Η ΣΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ


Από το Γραφείο Τύπου της Νέας Δημοκρατίας, ως ανταπάντηση στο Γραφείο Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση:
«Το Γραφείο Τύπου του κ. Σκουρλέτη βαφτίζει “διαστρέβλωση” την αδυναμία του να απαντήσει επί της ουσίας στα όσα τραγελαφικά, αλλά και επικίνδυνα λένε τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ.
Το μόνο που είναι ικανοί να κάνουν, είναι να μοιράζουν μεταξύ τους, τους ρόλους για το θέατρο σκιών που καθημερινά ανεβάζουν».

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΒΙΒΛΙΟΥ ΙΔΡΥΜΑΤΟΣ Κ. ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ (LIVE)

Το βιβλίο του Ιδρύματος Κωνσταντίνος Κ. Μητσοτάκης με τίτλο : «Μπροστά από την εποχή της. Η κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας 1990-1993», το οποίο έχει επιμεληθεί ο πρώην υπουργός Ιωάννης Παλαιοκρασσάς, παρουσιάζεται σήμερα Δευτέρα 25 Φεβρουαρίου και ώρα 18:30, στο «Θέατρον» Κέντρο Πολιτισμού «Ελληνικός Κόσμος». Η εκδήλωση, που θα ολοκληρωθείμε την ομιλία του πρώην πρωθυπουργού Κωνσταντίνου Μητσοτάκη, θα μεταδοθεί απευθείας από το διαδίκτυο από την επίσημη σελίδα του στο facebook από τη διεύθυνση: facebook.com
OI " ΔΥΤΙΚΟΙ ΚΟΡΙΝΘΙΑΚΟΙ ΟΡΙΖΟΝΤΕΣ" ΘΑ ΜΕΤΑΔΩΣΟΥΝ ΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ
 

«Ένα νέο Brand για τη διεθνή τουριστική αγορά: Πελοπόννησος»


H Ομιλία Περιφερειάρχη Πελοποννήσου Πέτρου Τατούλη

Την άμεση επιμήκυνση της τουριστικής σεζόν στην Πελοπόννησο και τη διεύρυνση των πηγών άντλησης τουριστών στον προορισμό, έχει θέσει ως στόχο ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου Πέτρος Τατούλης. Τους κύριους άξονες επαναπροσδιορισμού του Brand «Πελοπόννησος» και τη στρατηγική που θα ακολουθηθεί την προσεχή 10ετία για την ανέλιξη του τουριστικού κλάδου στην περιφέρεια, παρουσίασε ο κ. Τατούλης στο πλαίσιο ειδικής εκδήλωσης που πραγματοποιήθηκε σήμερα στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών, παρουσία της υπουργού Τουρισμού, κ. Όλγας Κεφαλογιάννη.
Κυρίαρχο ρόλο στη δημιουργία ταυτότητας του προορισμού Πελοπόννησος θα αποτελέσουν οι «10 εμπειρίες», δράσεις με συγκεκριμένα προϊόντα, μέσα από τη σύνθεση των οποίων θα προσεγγιστούν νέες αγορές που θα τροφοδοτούν με τουρίστες την περιφέρεια όλο το χρόνο. Οι 10 εμπειρίες είναι οι : 1. Γεύσεις με ιστορία, 2. Συναρπαστικές διαδρομές, 3. Ανεκτίμητη κληρονομιά, 4. Γη των μύθων, 5. Φύση και δραστηριότητες, 6. Ευεξία και πολυτέλεια, 7. Μυθικές παραλίες, 8. Βουνά για κάθε εποχή, 9. Οικογενειακό ταξίδι, 10. Ρομαντικός προορισμός.

Απάντηση X. A. σε Στρατούλη για τους άθλιους υπαινιγμού​ς του κατά των αστυνομικώ​ν

Χρυσή Αυγή - Γραφείο Τύπου

Να δούμε τι θα έλεγε ο Στρατούλης αν δεχόταν αυτός τις ριπές από τα καλάσνικοφ των αλβανών. Για να μη θυμηθούμε τις κλάψες του, όταν τον προπηλάκιζαν κάποιοι δήθεν "Χρυσαυγίτες". Ο Σύριζα είναι αποφασισμένος να μετατρέψει τη χώρα σε παράδεισο αλλοδαπών εγκληματιών, με τους αστυνομικούς άοπλους ενάντια σε συμμορίες με πολεμικά όπλα.

Με όρους το επίδομα ανεργίας ελευθεροεπ​αγγελματιώ​ν

Επίδομα ανεργίας σε επαγγελματίες (ΟΑΕΕ, ΕΤΑΠ-ΜΜΕ) εάν δεν οφείλουν εισφορές!Τη χορήγηση του επιδόματος ανεργίας των 360 ευρώ μόνο στους άνεργους ελεύθερους επαγγελματίες που δεν οφείλουν ασφαλιστικές εισφορές προβλέπει απόφαση του υπουργού Εργασίας Γιάννη Βρούτση.
Οι άνεργοι ελεύθεροι επαγγελματίες, για να δικαιούνται το επίδομα ανεργίας, θα πρέπει, επίσης, να έχουν πραγματοποιήσει τουλάχιστον τρία έτη ασφάλισης. Επίσης, προϋποθέσεις αποτελούν να έχουν διακόψει αποδεδειγμένα την επαγγελματική τους δραστηριότητα και να μην λαμβάνουν σύνταξη από οποιαδήποτε αιτία από φορέα κύριας ασφάλισης, τον ΟΓΑ, το ΝΑΤ, ή το Δημόσιο, ή φορέα κύριας ασφάλισης της αλλοδαπής. Όλη η απόφαση (Δικαιούχοι, προϋποθέσεις, ύψος βοηθήματος, δικαιολογητικά)...

Νέα κίνηση ανατροπής από τον Πάπα

papal-conclave
Η απόφασή του να παραιτηθεί ήταν η πρώτη μεγάλη ανατροπή, πρωτοφανής για τα τελευταία πολλά εκατοντάδες χρόνια. Φαίνεται ωστόσο ότι ο Πάπας Βενέδικτος 16ος δεν ήθελε να περιοριστεί σε αυτή τη μεγάλη τομή, και σήμερα προχώρησε σε ακόμη μια.
Όπως λοιπόν ανακοίνωσε επίσημα το Βατικανό, ο απερχόμενος Ποντίφικας, ο οποίος κατεβαίνει και τυπικά από την Αγία Έδρα την Πέμπτη 28 Φεβρουαρίου, αποφάσισε να αλλάξει το συγκεκριμένο εδάφιο του Καταστατικού Νόμου της Ρωμαιοκαθολικής Εκκλησίας, και να επιτρέψει στο Κονκλάβιο το οποίο θα επιλέξει τον διάδοχό του, να ξεκίνησει άμεσα, πριν τις 15 Μαρτίου.
Η σχετική πληροφορία είχε διαρρεύσει εδώ και μερικές μέρες, καθώς ήταν έκδηλη η τάση στο Βατικανό “να τελειώνει” με τη διαδοχή του Πάπα, προκειμένου να μην υπάρξει κενό εξουσίας για μεγάλο διάστημα, και απ’ την άλλη να ξεκινήσει άμεσα η επόμενη μέρα για την Καθολική Εκκλησία.

ysterografa.gr

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ​-ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ 3ου ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ


ΕΠΙΜΟΡΦΩΤΙΚΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ
  ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ
« Η ασφάλεια στη διαδικτυακή πλοήγηση - ηλεκτρονικά παιχνίδια »
Η εκδήλωση διοργανώνεται από εκπαιδευτικούς του Συλλόγου Διδασκόντων του 3ου Δημοτικού Σχολείου Λουτρακίου,  σε συνεργασία με την Σχολική Σύμβουλο της 2ης Εκπαιδευτικής Περιφέρειας Ν. Κορινθίας, κ. Ταγκάλου.

3ο Δημοτικό Σχολείο Λουτρακίου
Αίθουσα πολλαπλών χρήσεων

Τετάρτη 27 Φεβρουαρίου 2013
Ώρα 6 μ.μ.
Η ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΑΠΕΥΘΥΝΕΤΑΙ ΣΕ ΕΝΗΛΙΚΕΣ

Πάνος Μπέλίτης: Το ΠΑΣΟΚ έχει τελειώσει όπως το γνωρίζαμε από το 1974 και μετά.


Δήλωση του πρώην Υπουργού και Μέλους της Π.Γ. ΠΑΣΟΚ, κ. Πάνου Μπεγλίτη, για την διαδικασία εκλογής συνέδρων στο Συντακτικό Συνέδριο του ΠΑΣΟΚ
 

«Η χθεσινή μαζική προσέλευση των μελών και φίλων του ΠΑΣΟΚ στην διαδικασία για την εκλογή συνέδρων  στο Συντακτικό Συνέδριο του κόμματος μας , απέδειξε πως το ΠΑΣΟΚ  είναι μια παράταξη που έχει ακόμα υγιή  κύτταρα  που προέρχονται μέσα από την κοινωνία. Και αυτό το γεγονός είναι ιδιαίτερα ελπιδοφόρο.
Από τα κατεστραμμένα κύτταρα του στελεχιακού  δυναμικού δεν έχει τίποτα να περιμένει το ΠΑΣΟΚ. Πολλά από αυτά τα στελέχη έκαναν καριέρα σε εύκολους καιρούς. Τώρα στα δύσκολα φαίνονται οι πολιτικές αντοχές και η πολιτική ηθική του καθενός μας. Εμείς μένουμε στο ΠΑΣΟΚ με όλες μας τις δυσκολίες. Και το αισιόδοξο είναι πως  αυτοί  οι πολίτες που στέκουν στο πλάι μας, είναι απλοί πολίτες, που δεν έχουν σχέση με το πελατειακό ΠΑΣΟΚ. Είναι οι άνεργοι, οι μικρομεσαίοι, οι αγρότες, οι νεολαίοι που ψάχνουν δουλειά, οι υπάλληλοι, οι ελεύθεροι επαγγελματίες που δοκιμάζονται .
 Ήμουν εχθές στην Κορινθία και κατάλαβα πως ο κόσμος αυτός, δεν συμμετείχε σε αυτές τις διαδικασίες για λόγους κομματικού πατριωτισμού. Δεν λειτούργησε δηλαδή το ένστικτο της κομματικής επιβίωσης. Προσήλθαν στις διαδικασίες οι πολίτες  συνειδητά,  για να υπάρξει ο χώρος της δημοκρατικής παράταξης ,να παραμείνει το ΠΑΣΟΚ παράγοντας πολιτικής σταθερότητας και καταλύτης εξελίξεων στον χώρο της Κεντροαριστεράς.

Δεν προσήλθε στις εκλογές αυτές το πελατειακό ΠΑΣΟΚ. Αυτό πάντα φεύγει  στις δύσκολες για το  ΠΑΣΟΚ εποχές και ξαναεπιστρέφει όταν το ΠΑΣΟΚ βρίσκεται σε ανοδική πορεία. Αυτός είναι ο οπορτουνισμός του πολυσυλλεκτικού ΠΑΣΟΚ της παλαιάς περιόδου.  

Οι πολίτες ζητούν να φύγουμε από ένα παρελθόν που μας έχει τραυματίσει και μας έχει οδηγήσει στα σημερινά αδιέξοδα. Αυτό το παρελθόν πρέπει να το παλέψουμε με ριζικές ανατροπές, χωρίς καμία νοσταλγία για εκείνες τις εποχές που δημιούργησαν πολιτικά αδιέξοδα, αλλοιώσεις και διαθλάσεις στο συνολικό μας DNA. Πολλές φορές τα προσπεράσαμε όλα αυτά, βολευτήκαμε και κρυφτήκαμε πίσω από το προσχηματικό άλλοθι της αυτοκριτικής. Η αυτοκριτική ήταν η ευφυής ανακάλυψη της Αριστεράς για να καλύπτει διαχρονικά τις ιστορικές της ευθύνες.   

 Δεν αρκεί όμως μόνο   η αυτοκριτική και η απόδοση ευθυνών. Πρέπει να γίνει κάτι πιο σημαντικό. Πρέπει να υπάρξει ριζική αλλαγή της στρατηγικής του ΠΑΣΟΚ. Το ΠΑΣΟΚ έχει τελειώσει όπως το γνωρίζαμε από το 1974 και μετά. Πολλοί δεν έχουν την τόλμη να το ομολογήσουν. Πρέπει να διαρρήξουμε τις σχέσεις με ό,τι στο παρελθόν οδήγησε σε προβληματικές καταστάσεις. Παραμένοντας ζωντανοί πρέπει να δουλέψουμε για όλα αυτά, για να παραμείνει η παράταξή μας  παράγοντας πολιτικής σταθερότητας .Γιατί αυτό είναι προς το συμφέρον της χώρας .»

N. Δ .: Aδιανόητες οι σημερινές δηλώσεις του Βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Δ. Στρατούλη


Από το Γραφείο Τύπου της Νέας Δημοκρατίας, σχετικά με τις σημερινές δηλώσεις του Βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Δ. Στρατούλη στο MEGA, για την απόπειρα απόδρασης στις φυλακές Τρικάλων, εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση:

«Είναι αδιανόητες οι σημερινές δηλώσεις του Βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Δ. Στρατούλη που, ούτε λίγο, ούτε πολύ, αμφισβήτησε την επιχειρησιακή δυνατότητα της ΕΛ.ΑΣ. και της εξωτερικής φρουράς των φυλακών να χρησιμοποιούν τα όπλα τους εναντίον επικίνδυνων, οπλισμένων ποινικών κρατουμένων που επιχείρησαν να αποδράσουν.

Άραγε, τι θα προτιμούσε ο κ. Στρατούλης και ο ΣΥΡΙΖΑ; Να μπαινοβγαίνουν όποτε θέλουν και με όποιον τρόπο στις φυλακές επικίνδυνοι βαρυποινίτες, με την αστυνομία, απλώς να τους κοιτάζει;

Κατανοούμε την αγωνία του κ. Στρατούλη να υπερασπιστεί το πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ που επιθυμεί την αστυνομία άοπλη.  

Όμως, ας γνωρίζει ο ίδιος και όσοι έχουν αντίστοιχες με αυτόν απόψεις, ότι στην Ελλάδα υπάρχει οργανωμένη πολιτεία, που τηρεί τους νόμους και προασπίζεται το δικαίωμα όλων των πολιτών στην ασφάλεια».

O Ελληνικός λαός δεν είναι αφελής, γιατί πλέον τους έχει καταλάβει!


Από το Γραφείο Τύπου της Νέας Δημοκρατίας, ως ανταπάντηση στο Γραφείο Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση:
«Για άλλη μια φορά, σύμφωνα με τον κ. Σκουρλέτη, που επιμένει να αδειάζει τον αρχηγό του, ο κ. Τσίπρας δεν εννοεί αυτά που λέει. Του θυμίζουμε επί λέξει τι ακριβώς είπε ο κ. Τσίπρας στις 15/11/2012 κατά την επίσκεψή του στη Λάρκο: “Όπως το μεγαλύτερο έγκλημα δεν είναι οι μισθοί και οι συντάξεις, γιατί αυτούς θα τους επαναφέρουμε με έναν νόμο και ένα άρθρο, όταν πολύ γρήγορα θα βρεθούμε, με τη βοήθεια του λαού, σε θέση διακυβέρνησης για να αντιστρέψουμε αυτή την καταστροφή”. Προφανώς, με τις σημερινές παραπομπές στο πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ, ο κ. Σκουρλέτης πέτυχε το στόχο του: Να αποδείξει ότι ο αρχηγός του είναι είτε ψεύτης, είτε αφελής. Το σίγουρο, πάντως, είναι ότι ο Ελληνικός λαός δεν είναι αφελής, γιατί πλέον τους έχει καταλάβει!».

Ποιος, τελικά, λέει αλήθεια και ποιος ψέματα;


Από το γραφείο Τύπου της Νέας Δημοκρατίας, σχετικά με τα όσα είπε ο Εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ Π. Σκουρλέτης, στο Real FM και στο δημοσιογράφο Ν. Χατζηνικολάου, για μισθούς και συντάξεις, εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση:
«Μετά τον κ. Δραγασάκη και ο κ. Σκουρλέτης σπεύδει να “αδειάσει” τον αρχηγό του, ακυρώνοντας τη δέσμευση του κ. Τσίπρα για άμεση αποκατάσταση μισθών και συντάξεων και κατάργηση του λεγόμενου χαρατσιού.
Ποιος, τελικά, λέει αλήθεια και ποιος ψέματα;
Ο κ. Τσίπρας, που στις 15/11/2012 στη ΛΑΡΚΟ, δήλωνε: “Μισθοί και συντάξεις θα αποκατασταθούν από τον ΣΥΡΙΖΑ αμέσως με ένα άρθρο”;
Ο κ. Παπαδημούλης, που στις 6/6/2012, στο in.gr δήλωνε: “Θα καταργήσουμε το χαράτσι”;
Ή ο εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ που συντάσσεται με τον κ. Δραγασάκη για να βγάλουν ψεύτη τον αρχηγό τους;
Το ποιος “πριονίζει” την καρέκλα του κ. Τσίπρα δεν απασχολεί κανέναν.
Ο Ελληνικός Λαός, όμως, περιμένει άμεσα ξεκάθαρη απάντηση, για το ποια, τελικά, είναι η θέση του ΣΥΡΙΖΑ. Εκείνη του αρχηγού του ή εκείνη του κ. Δραγασάκη και του εκπροσώπου του ΣΥΡΙΖΑ;».

Πρώτη ανακοίνωση ΣΥΡΙΖΑ για εθνικό θέμα, αλλά… «ξέχασε» τρεις μήνες!

Γράφει η Σοφία Βούλτεψη
 
Δηλαδή, για να καταλάβουμε: Ο ΣΥΡΙΖΑ αποφάσισε να εκδώσει την πρώτη του ανακοίνωση για εθνικό θέμα επειδή πρέπει οπωσδήποτε να αντιπολιτεύεται οποιαδήποτε κίνηση της κυβέρνησης;

Και κατηγορεί το υπουργείο των Εξωτερικών για «μεγάλη καθυστέρηση» όσον αφορά στη ρηματική διακοίνωση προς τον ΟΗΕ, όσον αφορά στην προκλητική συμπεριφορά της Τουρκίας στα θέματα της ΑΟΖ και της εκμετάλλευσης των κοιτασμάτων;

Δηλαδή, ο ΣΥΡΙΖΑ, που με μεγάλη καθυστέρηση εξέδωσε την πρώτη του «εθνικού περιεχομένου» ανακοίνωση – ενώ μέχρι πρόσφατα ανεχόταν τα στελέχη του να μιλούν για Καρντάκ και «Μακεδονίες» και να διερωτώνται «από πού και ως πού οι Πόντιοι είναι Έλληνες» και να διακηρύσσουν πως για την διχοτόμηση της Κύπρου ευθύνονται ο ελληνικός και ο τουρκικός ιμπεριαλισμός – κατηγορεί για… καθυστερήσεις στην υπεράσπιση των εθνικών δικαίων;

Καλώς τους κι’ ας αργήσανε.

Μύλος γίνεται τις τελευταίες δεκαετίες, πότε με την Τουρκία και πότε με τους Σκοπιανούς.

Πλην όμως, σιγή ισχύος από ΣΥΝ και ΣΥΡΙΖΑ μεριά…

Πειραματικ​ό Σχολείο Παν/μίου Αθηνών - Άλλη μία πράξη τρέλας

Άλλη μία πράξη τρέλας από τη Διευθύντρια του Σχολείου Ελένης Δανίλη. Αυτή τη φορά ανάγκασε μία καθηγήτρια, σε παραίτηση αφού την έβγαλε από την τάξη, την έκανε ρεζίλι μπροστά στους μαθητές,κλείδωσε την τάξη και έβγαλε τα παιδιά έξω για να μην κάνουν μάθημα.
Την τραβούσε από το χέρι και το μόνο που έκανε η κατά πολλά χρόνια σεβαστή καθηγήτρια ήταν να παραιτηθεί γιατί δεν μπορούσε άλλο τους εκβιασμούς.
Τι άλλο πρέπει να γίνει σε αυτό το σχολείο για να δει και να δώσει ένα τέλος ο Υπουργός στην τρέλα της;

pan.koufakos@gmail.com

Αιφνιδιαστική παρέμβαση Χρύσανθου στο Mega για τον Βλαστό

Xrysanthos-Lazaridis
Αιφνιδιαστική τηλεφωνική παρέμβαση στην πρωινή εκπομπή “Κοινωνία Ώρα Mega” με τον Γιώργο Οικονομέα και τον Δημήτρη Καμπουράκη έκανε ο Χρύσανθος Λαζαρίδης, βουλευτής Επικρατείας της Νέας Δημοκρατίας και εκ των πλέον στενών συνεργατών του Αντώνη Σαμαρά.
Ο κ. Λαζαρίδης παρενέβη για όσα είχαν ακουστεί σχετικά με την απόπειρα απόδρασης Βλαστού από τις φυλακές Τρικάλων, και μεταξύ άλλων σχολίασε: “Σε ποιά χώρα του κόσμου λέγονται αυτά τα πράγματα; Δηλαδή, τι πρέπει να κάνουμε, να ανοίξουμε τις φυλακές; Δεν έπρεπε να σταματήσουν την απόπειρα απόδρασης; Είναι καλό ότι πιάστηκε ένας βαρυποινίτης που πήγαινε να ξεφύγει. Αντί να πούμε μπράβο στην Αστυνομία και να της δώσουμε συγχαρητήρια, αρχίζουμε να γκρινιάζουμε για το ποιός πυροβόλησε πρώτος; Επιτέλους, αρχίζουμε να γινόμαστε κανονικό κράτος”, δήλωσε ο Χρύσανθος Λαζαρίδης.
Ο στενός συνεργάτης του Πρωθυπουργού είχε διάλογο με τους παρουσιαστές της εκπομπής καθώς και με καλεσμένους στο πάνελ, όπου μεταξύ άλλων συζητήθηκε και το γεγονός ότι οι σωφρονιστικοί υπάλληλοι σε πολλές φυλακές της χώρας παραμένουν απλήρωτοι.

ysterografa.gr

Τσολιάδες στην Ακρόπολη

Περήφανοι τσολιάδες...

Απόψεις απαράδεκτες και επικίνδυνες

Image


Από το γραφείο Τύπου της Νέας Δημοκρατίας, σχετικά με την αποκαλυπτική, για τις προθέσεις του ΣΥΡΙΖΑ, συνέντευξη του κ. Δραγασάκη στη ΝΕΤ και το δημοσιογράφο Μανώλη Κοττάκη, εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση:

«Ο υπεύθυνος οικονομικής πολιτικής του ΣΥΡΙΖΑ και βουλευτής κ. Δραγασάκης χαρακτήρισε επί της ουσίας ψεύτη τον αρχηγό του κ. Τσίπρα, αμφισβητώντας στην πράξη όλες τις δεσμεύσεις του κόμματός του. Ο κ. Δραγασάκης χθες, γκρέμισε το δόγμα του ΣΥΡΙΖΑ ότι θα ακυρώσει με έναν νόμο το Μνημόνιο, αποκαθιστώντας κατώτατο μισθό και συντάξεις στα προ κρίσης επίπεδα και καταργώντας το λεγόμενο “χαράτσι της ΔΕΗ”.
Με περισσή ειλικρίνεια, ο κ. Δραγασάκης δήλωσε επί λέξει ότι:
·
την κατάργηση του “χαρατσιού” θα την εξετάσουν μόνον για ορισμένες κατηγορίες πολιτών (π.χ. άνεργοι)
·
θα ήταν ανεύθυνο να ισχυριστεί ότι καταργείται η εισφορά αλληλεγγύης χωρίς να την αντικαταστήσει με κάτι άλλο
·
δεν πρόκειται να αποκαταστήσει τις συντάξεις στα επίπεδα που βρίσκονταν πριν 3-4 χρόνια
·
δεν μπορεί να εγγυηθεί την αποκατάσταση του κατώτατου μισθού

Είναι προφανές ότι ένας από του δύο, είτε ο κ. Τσίπρας που ισχυρίζεται ότι με έναν νόμο θα επαναφέρει μισθούς- συντάξεις στα προ κρίσης επίπεδα, είτε ο κ. Δραγασάκης λέει ψέματα. Περιμένουμε άμεσα να μας διευκρινίσουν τα λαλίστατα στελέχη του  ΣΥΡΙΖΑ αν καλύπτονται από τις δηλώσεις του υπεύθυνου οικονομικής πολιτικής τους.
Και κάτι ακόμα: Στη χθεσινή του συνέντευξη, ο κ. Δραγασάκης κάνει λόγο για δημιουργία “πολεμικού συμβουλίου”, σε περίπτωση που εκλεγεί ο ΣΥΡΙΖΑ και δεν γίνουν αποδεκτές οι θέσεις του από την Ευρώπη. Ποια είναι η θέση του ΣΥΡΙΖΑ γι' αυτό; Συμφωνεί με την άποψη Δραγασάκη; Γιατί, αν συμφωνεί, τέτοιες απόψεις είναι απαράδεκτες, επικίνδυνες για τη διεθνή εικόνα της χώρας και μόνο διχόνοια σπέρνουν στον Ελληνικό λαό».

ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣ​ΟΣ -"ΑΛΛΗΛΕΠΙΔΡΑΣΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΩΝ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΩΝ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΩΝ"

Tatoulis-Trip - Bouklis21.02.13.jpg
Στην Τρίπολη,έδρα της Περιφέρειας, πραγματοποιήθηκε την, Πέμπτη (21.02.13), συνάντηση εργασίας μεταξύ του Περιφερειάρχη Πελοποννήσου κου Π.Τατούλη, εκπροσώπου της Περιβαλλοντικής Επιτροπής του Πανεπιστημίου Πατρών: αν.Καθηγητή κου Ι.Τρυπαναγνωστόπουλου και του Γραμματέα του Περιφερ.Συμβουλίου και Περιφερειακού Συμβούλου, Λ.Μπούκλη.
 
Θέμα της συνάντησης ήταν η έναρξη επίσημης συνεργασίας μεταξύ της Περιφέρειας Πελοποννήσου και του Πανεπιστήμιου Πατρών, σε συνέχεια της επίσκεψης του Λ.Μπούκλη στην Πρυτανεία (Πάτρα, 15.01.13).
Η εφαρμογή της καινοτομίας, π.χ. σε θέματα εξοικονόμησης ενέργειας και η δημιουργία/παρακολούθηση "πράσινων" δεικτών σε θέματα αειφόρου και βιώσιμης ανάπτυξης σε όλο το φάσμα της οικονομίας αποτέλεσαν τα κύρια στοιχεία της συνάντησης, η οποία τις επόμενες εβδομάδες θα προχωρήσει στην από κοινού διαμόρφωση συμφώνου συνεργασίας.
Χαρακτηριστικά, σε θέματα εξοικονόμησης ενέργειας, αναφέρθηκε ότι αν παράλληλα με την πρόσφατη «βίαιη» ενεργειακή μείωση της κατανάλωσης λόγω της οικονομικής κρίσης επιδιωχθεί μία μεθοδευμένη στρατηγική εξοικονόμησης ενέργειας κατά20% (για εναρμόνιση με τον στόχο 20-20-20 για το 2020) και εφαρμοστεί για μια30ετία, τότε η πρωτογενής ενέργεια, σε εθνικό επίπεδο, που θα εξοικονομηθεί ισοδυναμεί με την ενέργεια του πετρελαίου που πιθανολογείταιστα κοιτάσματα του Ιονίου και εκτιμάται σε 80-100 δις ¤.
Επιπρόσθετος στόχος, μεταξύ άλλων, αποτελεί και η μεταφορά τεχνογνωσίας από το Πανεπιστήμιο στην ευρύτερη Πελοποννησιακή κοινωνία και η μόνιμη διασύνδεσή του με νέους / νέες για την δημιουργία καινοτόμων επιχειρήσεων.
 
Σε αυτή την τοπική και ενδοπεριφερειακή διασύνδεση σημαντικό ρόλο θα αποτελέσει το τρίπολο συνεργασίας: Περιφέρειας Πελοποννήσου, Πανεπ. Πατρών και Πανεπ. Πελοποννήσου.
Η επικείμενη συνεργασία της Περιφέρειας Πελοποννήσου και του Πανεπιστημίου Πατρών, υπογραμμίζει, εκτός των άλλων, και το γεωγραφικό αδιαίρετο της Πελοποννησιακής γης, όπου ισοτίμως μετέχουν, ως ίσοι μεταξύ ίσων, τόσο η Αχαϊα όσο και η Ηλεία, δίπλα σε Κορινθία, Αρκαδία, Αργολίδα, Λακωνία Μεσσηνία.

Λάμπρος Μπούκλης
Περιφερειακός Σύμβουλος
Γραμματέας Περιφ.Συμβουλίου Πελοποννήσου
Επικεφαλής Οικολογικής Συμπολιτείας του Μοριά

Συνεδριάζει την 1η Μαρτίου το συμβούλιο της Δημοτικής Κοινότητας Ισθμίας

Ύστερα απο πρόσκληση του Προέδρου της Δημοτικής Κοινότητας Ισθμίας ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΣΠΑΝΟΥ, συνεδριάζει το συμβούλιο της κοινότητας , στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Καταστήματος Ισθμίας στις  01 Μαρτίου 2013, ημέρα Παρασκευή και ώρα 18:00  για συζήτηση και λήψη απόφασης, για τα παρακάτω   θέματα  της ημερήσιας διάταξης:
1)    Χορήγηση προέγκρισης καταστήματος υγειονομικού ενδιαφέροντος στην υπό σύσταση εταιρεία Α.& Δ. ΑΠΟΣΤΟΛΟΠΟΥΛΟΥ Ε.Ε. για κατάστημα «ΨΗΤΟΠΩΛΕΙΟ» στο Καλαμάκι
2)    Εξέταση αιτήματος ΠΛΑΣΤΗΡΑ ΙΩΑΝΝΗ, για επέκταση δικτύου φωτισμού στον Κάβο Ισθμίας.
3)    Λήψη ή μη απόφασης για διαγραφή τελών Ακίνητης Περιουσίας (ΤΑΠ) από οριστικούς καταλόγους ετών  2005-2009.
 

Ο Ποσειδώνας στο χάντμπολ ''έπνιξε'' στον Κορινθιακό τον Φοίβο Συκεών με 34-22


Μια εξαιρετική εμφάνιση έκανε η ομάδα μας το Σάββατο 23 Φεβρουαρίου για την 15η Αγωνιστική της Α1 Εθνικής Κατηγορίας με αντίπαλο την ομάδα του ΦΟΙΒΟΥ ΣΥΚΕΩΝ με 34-22 στο Λουτράκι...


Από το ξεκίνημα του παιχνιδιού η ομάδα μας μπήκε περισσότερο δυνατά από τον αντίπαλο της. Ξεκίνησε δυνατά στην άμυνα καταρχήν, κλείνοντας τους διαδρόμους στους αντιπάλους.
Στην συνέχεια έλεγχε τον ρυθμό του παιχνιδιού με ρυθμιστή και πάλι την άμυνα. Μια άμυνα με αλληλοκαλύψεις, με αποτέλεσμα να έχει την δυνατότητα να πραγματοποιήσει η ομάδα μας περισσότερες επιτυχημένες επιθέσεις.
Είχαμε επισημάνει ότι θα είναι ένα παιχνίδι που θα κριθεί στις άμυνες και επιβεβαιωθήκαμε πλήρως.
Ο Προπονητής του Φοίβου προσπάθησε με διαφορετικές τακτικές να κόψει την πορεία του Ποσειδώνα αλλά ήταν αδύνατο γιατι στο γήπεδο υπήρχαν οι αφηνιασμένοι Πέρρος και Βλαχογεώργος. Ο Πέρρος εκτελούσε ενώ ο Βλαχογεώργος έκλεινε στο τέρμα κάθε απειλή με την υποβοήθηση από τους αμυντικούς του στην αμυντική διάταξη και με την σιδερένια θέληση τους για να νικήσουν και να αφιερώσουν την νίκη τους στον Βλάνταν που σε λίγες ώρες θα γίνει…. ΜΠΑΜΠΑΣ. Τα ποσοστά επιτυχίας της ομάδας ήταν ιδιαίτερα υψηλά.
Ο Πέρρος το είχε πάρει προσωπικά και δείχνει την ιδιοσυγκρασία του ως αθλητή. Έτρεχε σε όλες τις φάσεις και κάλυπτε όσο μπορούσε τα κενά των συναθλητών του. Ήταν μπροστά από τους αιφνιδιασμούς και πίσω στην άμυνα. Εξαιρετικός και συνάμα διαστημικός. Έκανε ένα σκόρ που φαντάζει ΜΟΝΑΔΙΚΟ και ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΟ για την ομάδα μας αλλά και για τον χώρο του Χάντμπολ.
20 γκόλ σε έναν αγώνα. Ναι…20 γκόλ. Εκπληκτικό. Θαυμαστό από όπου και να το δεις. Και με μαν του μαν στην άμυνα. Είναι ένας εξαιρετικός παίκτης που κοσμεί με την παρουσία του το Ελληνικό Χάντμπολ και ως χαρακτήρας και ως ικανότητες.
Αξιοθαύμαστοι ήταν όλοι οι συμπαίκτες του με ποσοστά άνω του 75% σε επιτυχή ολοκλήρωση. Και με μια άμυνα που ήταν αρκετά δυνατή και σκληρή αλλά δεν άντεξε στον ρυθμό μας.
Με το τέλος του παιχνιδιού όλοι οι παίκτες δέχτηκαν το θερμό χειροκρότημα από τους θεατές. Αυτή την φορά δεν καταφέραμε να πείσουμε περισσότερους φιλάθλους να έρθουν κοντά μας. Ζητάμε μεγαλύτερη υποστήριξη από τον κόσμο. Κερδίσαμε τον Φοίβο αλλά χάσαμε στους φιλάθλους από την θερμή παρουσία τους.

Τα υπόλοιπα αποτελέσματα της 15ης Αγωνιστικής ήταν: Αερωπός Έδεσσας – ΑΣΕ ΔΟΥΚΑΣ 20-27 , Φίλιππος Βέροιας – ΠΑΟΚ 17-27, Άρης Νίκαιας – ΧΑΝΘ 22-23, Πανελλήνιος – Α.Ε.Κ. 23-25 και Διομήδης Άργους – ΓΑΣ Κιλκίς 26-17.
Η Βαθμολογία έχει διαμορφωθεί ως εξής:

1
ΔΙΟΜΗΔΗΣ ΑΡΓΟΥΣ
29
2
Α.Σ.Ε ΔΟΥΚΑ
26
3
Π.Α.Ο.Κ
26
4
Α.Ε.Κ.
26
5
Γ.Α.Σ ΚΙΛΚΙΣ
16
6
ΑΕΡΩΠΟΣ ΕΔΕΣΣΑΣ
13
7
ΠΟΣΕΙΔΩΝ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ
12
8
Χ.Α.Ν.Θ
10
9
ΦΟΙΒΟΣ ΣΥΚΕΩΝ
8
10
ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΒΕΡΟΙΑΣ
6
11
ΑΡΗΣ ΝΙΚΑΙΑΣ
6
12
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ Γ.Σ
2
 
loutrakiblog.gr

Αποτελέσματα Β1' & Β2' κατηγορίας Κορινθίας

Β1΄ Κατηγορια
20η αγωνιστική
ΠΟΣΕΙΔΩΝ Κ.ΒΡΥΣΗΣ - ΑΣ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ
ΔΑΦΝΗ ΕΞΑΜΙΛΙΩΝ - ΠΓΣ Η ΚΟΡΙΝΘΟΣ 3-0 α.α.
ΚΟΡΙΝΘΟΣ '06 - ΑΟ ΜΑΨΟΥ 4-0
ΑΓ.ΓΕΩΡΓΙΟΣ - ΑΣΤΕΡΑΣ ΚΟΡΙΝΘΟΥ 3-0
ΑΙΑΣ ΑΓΙΟΝΟΡΙΟΥ - ΑΟ ΠΕΡΑΧΩΡΑΣ 0-1
ΣΟΦΙΚΟ '05 - ΠΑΟ ΚΟΥΤΑΛΑ 1-0
ΝΕΑ ΑΣΤΕΡΙΑ ΛΟΥΤΡ - ΠΡΟΟΔΟΣ ΑΓ.ΒΑΣ. 1-2
  ΑΠΣ ΑΓΙΑΝΝΗΣ ΦΩΚΑΣ ΑΡΧ.ΚΛ. 2-0 .

H ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
( Σε 20 αγώνες)

1
 ΚΟΡΙΝΘΟΣ ‘06
56
  2 
 ΠΡΟΟΔΟΣ ΑΓ. ΒΑΣ.
46
3
  Α.Ο ΜΑΨΟΥ
40
ΔΑΦΝΗ ΕΞΑΜΙΛΙΩΝ
39
5
 ΑΓΙΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
39
6
 ΑΟ ΠΕΡΑΧΩΡΑΣ
38
ΑΣ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ
34
ΣΟΦΙΚΟ '05
32
ΑΙΑΣ ΑΓΙΟΝΟΡΙΟΥ
28
10
 ΑΠΣ ΑΓΙΑΝΝΗΣ
27
11
 ΠΟΣΕΙΔΩΝ ΚΥΡΑ ΒΡΥΣΗΣ
27
12
 ΝΕΑ ΑΣΤΕΡΙΑ ΛΟΥΤΡΑΚΙ
21
13
 ΑΣΤΕΡΑΣ ΚΟΡΙΝΘΟΥ
15
14 
ΠΑΟ ΚΟΥΤΑΛΑΣ
12
15
 ΦΩΚΑΣ ΑΡΧ. ΚΛ.
7
16
 ΠΓΣ ΚΟΡΙΝΘΟΣ
-10

Β2΄ Κατηγορια
20η αγωνιστική
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΑΣΣΟΥ - ΑΡΑΤΟΣ 3 - 0
ΠΑΜΒΟΧΑΪΚΟΣ   ΑΟ ΖΕΥΓΟΛΑΤΙΟΥ 0 -3 α.α.
ΑΠΕΣΣΑΣ -ΤΑΡΣΙΝΑ '97 1 - 1 
ΑΟ ΑΣΠΡΟΚΑΜΠΟΥ - ΝΕΟΙ ΣΤΙΜΑΓΚΑΣ 2 - 3
ΔΑΦΝΗ ΠΟΥΛΙΤΣΑΣ - ΘΥΕΛΛΑ ΛΕΟΝΤΙΟΥ 3 - 0 
ΑΟ ΛΥΚΟΠΟΡΙΑΣ - ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΜΠΟΖΙΚΩΝ 3 - 0 α. α.
ΚΕΡΑΥΝΟΣ Μ.ΒΑΛΤΟΥ - ΑΟ ΛΑΥΚΑΣ 0-3 α.α.
  ΡΕΠΟ ΠΑΜΦΕΝΕΑΤΙΚΟΣ

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
 
1
OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΑΣΣΟΥ
18
54-12
48
2
Α.Ο. ΛΥΚΟΠΟΡΙΑΣ
19
61-22
43
3
Α.Ο. ΖΕΥΓΟΛΑΤΙΟΥ
19
42-13
41
4
ΔΑΦΝΗ ΠΟΥΛΙΤΣΑΣ
19
43-18
38
5
ΝΕΟΙ ΣΤΙΜΑΓΚΑΣ
18
40-26
35
6
ΤΑΡΣΙΝΑ '97
19
37-25
35
7
ΑΠΕΣΣΑΣ ΧΑΛΚΙΟΥ
19
50-19
34
8
ΑΡΑΤΟΣ
18
39-38
21
9
ΑΟ ΑΣΠΡΟΚΑΜΠΟΥ
18
33-35
21
10
ΠΑΜΦΕΝΕΑΤΙΚΟΣ
18
36-26
20
11
ΘΥΕΛΛΑ ΛΕΟΝΤΙΟΥ
19
38-54
20
12
Α.Ο. ΛΑΥΚΑΣ
19
25-57
16
13
Γ.Α.Σ. ΠΑΜΒΟΧΑΙΚΟΣ ΒΡΑΧΑΤΙΟΥ
18
10-50
0
14
ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΜΠΟΖΙΚΩΝ
19
16-75
-2
15
ΚΕΡΑΥΝΟΣ Μ. ΒΑΛΤΟΥ
18
9-63
-8