Κυριακή 11 Οκτωβρίου 2015

Ο Παναρκαδικός πέρασε μέσω Χαλκίδας στην κορυφή - Το Λουτράκι σκόνταψε με την Καλαμάτα


Ισόπαλο 0-0 έληξε το ντέρμπι ανάμεσα στον Α. Ο. Λουτρακίου και τη Καλαμάτα. Μάλιστα, αν οι γηπεδούχοι ήταν πιο εύστοχοι στο τελευταίο λεπτό των καθυστερήσεων, τότε θα έχανε και το ματς!
Οι δύο ομάδες είχαν μερικές ευκαιρίες να σκοράρουν όμως δεν τα κατάφεραν και έμειναν στο μηδέν, ενώ στις καθυστερήσεις ο Χατζηστάμου έχασε μοναδική ευκαιρία τετατετ να δώσει το τρίποντο στο Λουτράκι αλλά αστόχησε.
ΛΟΥΤΡΑΚΙ (Νίκος Μεσολόγγης): Διαμαντής, Χουστουλάκης, Παπαναστασίου, Σιώκος, Μωρέδης, Τσώκος, Παπουτσής (66' Χατζηστάμου), Μάγγος, Κωβαίος (79' Χρυσαφίδης), Πούτσι (60' Ζερβός), Αποστολάκης.
ΚΑΛΑΜΑΤΑ (Κώστας Κλάδης): Θωμάς, Νινιός, Καλαγκάνης, Λένγκα, Ίλιεφ, Τσιμικλής, Γαλανόπουλος, Τορεζάνι, Αγγελόπουλος (86' Μπινιχάκης), Αθανασόπουλος (90'+2 Βορίλας), Κωνσταντινίδης (70' Καραλής).
Στην κορυφή της βαθμολογίας και με το απόλυτο έμεινε μόνος ο Παναρκαδικός , μετά την νίκη του και μέσα στην Χαλκίδα επί της τοπικής ομάδας με 3 - 0  , ενώ ο ο Παναργειακός σκόνταψε (0-0) μέσα στο ΔΑΚ Άργους με την Δόξα Νέας Μανωλάδας.
Πρώτες νίκες για Αιολικό (1-2 μέσα στη Βάρδα) και Ηρακλή Ψαχνών (1-0 τον ΑΟ Λεβάντε, στο ντέμπι των ουραγών), μεγάλο "διπλό"  (0-1) και ήττα  για την Ερμονίδας από τον Βύζαντα (0-1), ενώ χθες είχαμε την ΑΕ Σπάρτης να καταβάλει εύκολα με 3 - 0 στην πρωτεύουσα της Λακωνίας τον ηρωικό Κανάρη Νενήτων Χίου.


3ος Όμιλος
Ηρακλής Ψαχνών – Λεβάντε 1-0
Λουτράκι – Καλαμάτα 0-0
Χαλκίς ΑΟ – Παναρκαδικός 0-3
Παναργειακός – Δόξα Μανωλάδας 0-0
Σπάρτη – Κανάρης Νενήτων 3-0
Ερμιονίδα – Βύζας Μεγάρων 0-1
Παμβουπρασιακός – Αιολικός 1-2



Η Βαθμολογία
1

Παναρκαδικός        
8 -0
9
2

ΑΕ Σπάρτης
5- 1
4 -0
7
3

Καλαμάτα
7
4

Βύζας Μεγάρων
4 -4
6
5

ΑΟ Λουτράκι
4 -2
5 -5
1 -3
1 -3
5
6

Παναργειακός
4
7

Κανάρης Νενήτων
4
8

ΑΟ Χαλκίς
4
9

 Αιολικός
4- 1
3
10

Ένωση Ερμιονίδας 3 -3
3
11

Ηρακλής Ψαχνών
1 -6
3
12

 Δόξα Νέας Μανωλάδας
2 - 3
5 -7
0 -4
2
13

ΠΑΟ Βάρδας
1
14

ΑΟ Λεβάντε
0
 
ΕΠΟΜΕΝΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ
ΑΟ Λεβάντε - ΑΟ Χαλκίς
Κανάρης Νενήτων - ΠΑΟ Βάρδας
Μαύρη Θύελλ -  Παναργειακός
Βύζας Μεγάρων Αιολικός
Παναρκαδικός    - ΑΕ Σπάρτης
ΑΟ Λουτράκι - Ηρακλής Ψαχνών
Δόξα Νέας Μανωλάδας  - Ένωση Ερμιονίδας.








































































Ευτυχώς, δεν έχει πιο κάτω... ΕΛΛΑΔΑ - ΟΥΓΓΑΡΙΑ 4-3

Ευτυχώς, δεν έχει πιο κάτω...
Μετά από 12 ματς χωρίς νίκη, επιτέλους, η κατρακύλα και η... γελιοποίηση της εθνικής ομάδας ποδοσφαίρου, έλαβε τέλος.
Η «γαλανόλευκη», έχοντας αποκλειστεί εδώ και καιρό και μάλιστα ούσα τελευταία στη βαθμολογία, επικράτησε της -σχεδόν αδιάφορης- Ουγγαρίας με 4-3, με σκόρερ τους Σταφυλίδη, Ταχτσίδη, Μήτρογλου και Κονέ.

ΣΥΛΛΥΠΗΤΗΡΙΑ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ κ. ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ ΜΕΪΜΑΡΑΚΗ ΣΤΟΝ ΤΟΥΡΚΟ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ κ. AHMET DAVUTOGLU


http://sfairika.gr/site/wp-content/uploads/2015/10/CACHE_650X650_1_233318.jpg
O Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας κ. Ευάγγελος Μεϊμαράκης, μετά την πολύνεκρη τρομοκρατική επίθεση στην Άγκυρα, απέστειλε σήμερα συλλυπητήρια επιστολή στον Τούρκο Πρωθυπουργό κ. Ahmet Davutoglu.    Εκφράζει εκ μέρους της Νέας Δημοκρατίας, βαθιά θλίψη για τα θύματα της επίθεσης και εύχεται ταχεία ανάρρωση στους τραυματίες

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ κ. ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ ΜΕΪΜΑΡΑΚΗ


http://sfairika.gr/site/wp-content/uploads/2015/10/CACHE_650X650_1_233318.jpg

Ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, κ. Ευάγγελος Μεϊμαράκης, παραβρέθηκε σήμερα στους εορτασμούς για την απελευθέρωση της πόλης της Κοζάνης από τον τουρκικό ζυγό και έκανε τις ακόλουθες δηλώσεις:

Σήμερα, είναι μια μέρα γιορτής της ιστορικής επετείου.
Και βρισκόμαστε εδώ, για να τιμήσουμε όλους εκείνους, που με πίστη και όραμα έδωσαν τη μάχη, για να μπορεί η Ελλάδα να είναι ελεύθερη.
Τότε δεν υπήρχαν μνημόνια.
Δεν υπήρχαν πλεονάσματα.
Δεν υπήρχαν ελλείμματα.

Δημοσκόπηση: Οι ψηφοφόροι της ΝΔ θέλουν για αρχηγό τους τον Μεϊμαράκη... και οι ψηφοφόροι του ΣΥΡΙΖΑ (για τη ΝΔ) τον ...Τζιτζικώστα.. τυχαίο;;


vaggelis-meimarakis-proedros-ndΗ δημοσκόπηση της Metron Analysis για την εβδομαδιαία εφημερίδα “Παραπολιτικά”, αναφορικά με τη μάχη ηγεσίας στη Νέα Δημοκρατία, έχει ορισμένα εξαιρετικά ενδιαφέροντα ευρήματα.

Από εκείνους που στις εκλογές της 20ης Σεπτεμβρίου ψήφισαν Νέα Δημοκρατία, το 89% βλέπει θετικά τον Βαγγέλη Μεϊμαράκη, το 64% τον Κυριάκο Μητσοτάκη, το 59% τον Απόστολο Τζιτζικώστα και το 41% τον Άδωνη Γεωργιάδη.

Αντιθέτως, από εκείνους που ψήφισαν στις εκλογές ΣΥΡΙΖΑ, το 53% βλέπει θετικά τον Απόστολο Τζιτζικώστα, τον 34% τον Βαγγέλη Μεϊμαράκη, το 21% τον Κυριάκο Μητσοτάκη και το 8% τον Άδωνη Γεωργιάδη.

Πέτρος Τατούλης "Με συνέπεια και αξιοπιστία η Πελοπόννησος εδραιώνεται στις διεθνείς αγορές"



Εμφάνιση PA100023.JPG
"Η δυναμική και διακριτή παρουσία της Περιφέρειας Πελοποννήσου, των προϊόντων και των επιχειρήσεών της επιβεβαιώθηκε για μια ακόμα χρονιά, στη διεθνή έκθεση τροφίμων και ποτών Anuga 2015" ήταν η κοινή διαπίστωση του Ομοσπονδιακού Υπουργού Τροφίμων και Αγροτικής Οικονομίας της Γερμανίας κ. Christian Scmidt, του Περιφερειάρχη Πελοποννήσου κ. Πέτρου Τατούλη και του Υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων κ. Ευάγγελου Αποστόλου, κατά τη συνάντησή τους στα εγκαίνια της έκθεσης το Σάββατο 10 Οκτωβρίου 2015, όπου τιμώμενη χώρα είναι η Ελλάδα. 
Εμφάνιση PA100004.JPGΟ Περιφερειάρχης Πελοποννήσου, μαζί με τους Υπουργούς κ. Schmidt, και κ. Αποστόλου, τον κ. Jurgen Roters, Δήμαρχο Κολωνίας και τoν κ. Wolfgang Ingold πρόεδρο της Γερμανικής Ομοσπονδίας Βιομηχανιών Τροφίμων και Ποτών επισκέφθηκαν τα Ελληνικά περίπτερα, όπου αποτυπώθηκε η εξωστρεφής και δυναμική πορεία των προϊόντων από την Ελλάδα και ιδιαίτερα από την Πελοπόννησο.
Εμφάνιση IMG_4382.JPG 
Σε δηλώσεις του ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου, συνοδευόμενος από τους Θεματικούς  Αντιπεριφερειάρχες κ.κ. Κωνσταντίνα Νικολάκου και Περικλή Μαντά, και τον Περιφερειακό Σύμβουλο κ. Γεώργιο Μπακούρη, ανέφερε ότι "Η Περιφέρεια Πελοποννήσου βρίσκεται για ακόμα μια φορά στην Anuga με το δικό της περίπτερο. Πιστεύουμε ακράδαντα ότι τα δικά μας προϊόντα είναι κατεξοχήν στο σύνολό τους βιολογικά, είναι προϊόντα εξαιρετικά φιλικά και είναι προϊόντα τα οποία έχουν μια δική τους ποιότητα, η οποία έχει πιστοποιηθεί. 
Εμφάνιση PA100078.JPGΤα περισσότερα προϊόντα μας, και αυτό πρέπει να το γνωρίζουν όλοι οι καταναλωτές, είναι προϊόντα που είναι πλήρη με ω3 παράγοντες, με αντιοξειδωτικές ουσίες, που βοηθούν πάρα πολύ στην ευεξία, στην καλή ζωή. Ένα σημαντικό γεγονός που ευνοεί αυτά τα χαρακτηριστικά στα προϊόντα μας είναι το εξαιρετικό μικροκλίμα της περιφέρειάς μας. Απ' την άλλη πλευρά είναι και οι παραδοσιακές μας καλλιέργειες. 
Εμφάνιση IMG_4346.JPG
Στην Πελοπόννησο συνεχίζουμε να καλλιεργούμε με τον ίδιο τρόπο που καλλιεργούσαν τη γη οι πρόγονοί μας  ο οποίος είναι ίδιος εδώ και αιώνες. Γι' αυτό και τα προϊόντα είναι εξαιρετικά ποιοτικά και περιζήτητα. Δεν είναι ωστόσο προϊόντα που μπαίνουν απλώς στη διατροφική αλυσίδα, αλλά είναι προϊόντα τα οποία επηρεάζουν άμεσα την υγεία του ανθρώπου".
Ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου πραγματοποίησε επίσης επαφές με τον Σεβασμιότατο Μητροπολίτη Γερμανίας κ.κ. Αυγουστίνο, τον Πρέσβη της Ελλάδας στο Βερολίνο κ. Θεόδωρο Δασκαρέλη, τον Γενικό Πρόξενο της Ελλάδας στο Ντίσελντορφ κ. Γρηγόρη Δελαβέκουρα και τον Πρόεδρο του Ελληνογερμανικού επιμεητηρίου κ. Κελέμη.