Τετάρτη 9 Νοεμβρίου 2022

Ενδιάμεσες εκλογές ΗΠΑ - Διάγγελμα Μπάιντεν: Το μήνυμα το πήρα, αλλά το κόκκινο κύμα δεν ήρθε ποτέ

 Ενδιάμεσες εκλογές ΗΠΑ: Live το διάγγελμα Μπάιντεν 

 


Διάγγελμα προς τον αμερικανικό λαό απηύθυνε ο πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών  Τζο Μπάιντεν για τις ενδιάμεσες εκλογές στη χώρα. 

«Η δημοκρατία μας έχει δοκιμαστεί τα τελευταία χρόνια, αλλά οι Αμερικανοί μίλησαν με τις ψήφους τους. Δεν ξέρουμε όλα τα αποτελέσματα ακόμα, αλλά είμαι αισιόδοξος. Οι ψηφοφόροι έδειξαν τις ανησυχίες τους», τόνισε αρχικά ο Τζο Μπάιντεν.

Βαθμολογία Super League 1: Συνέχισαν με νίκες Παναθηναϊκός, ΑΕΚ και Ολυμπιακός

Super League: Στη Λιβαδειά ο Ολυμπιακός, στο Αγρίνιο ο Παναθηναϊκός, με ΟΦΗ η ΑΕΚ 

Ο Παναθηναϊκός πέρασε με 1-0 από την έδρα του Παναιτωλικού και η ΑΕΚ επικράτησε άνετα του ΟΦΗ με 3-0 στη 12η αγωνιστική της Super League 1, διατηρώντας τη μεταξύ τους απόσταση στις δύο πρώτες θέσεις της βαθμολογίας.

Στο -10 από την κορυφή παρέμεινε ο Ολυμπιακός, που  νίκησε με 1-0 εκτός έδρας τον Λεβαδειακό. Νωρίτερα, ο Ατρόμητος πήρε σημαντική νίκη με 2-0 επί του Αστέρα Τρίπολης και τον άφησε στο -5 στη βαθμολογία, ενώ προσπέρασε και τον Παναιτωλικό, πλησιάζοντας τις θέσεις των play off.

 

Αναλυτικά το προφίλ της 12ης αγωνιστικής:

Λεβαδειακός – Ολυμπιακός 0-1: Πέρασε από τη Λιβαδειά και ετοιμάζεται για ΑΕΚ

Ο Ολυμπιακός επιβεβαίωσε την αγωνιστική του άνοδο και στη Λιβαδειά. Μετά την εξαιρετική εμφάνιση κόντρα στον Παναθηναϊκό, η ομάδα του Μίτσελ επικράτησε εκτός έδρας του Λεβαδειακού με 1-0 για τη 12η αγωνιστική της Super League 1 και διατηρήθηκε στο -10 από τον Παναθηναϊκό.

Ο Ολυμπιακός δημιούργησε αρκετές φάσεις για γκολ σ’ ακόμα ένα παιχνίδι και πήρε το τρίποντο, πριν το ντέρμπι με την ΑΕΚ στο “Γ. Καραϊσκάκης”, με το οποίο θα ολοκληρωθεί ο πρώτος γύρος.

ΑΕΚ – ΟΦΗ 3-0: Νίκησε με συνοπτικές διαδικασίες

ΑΕΚ: Χωρίς Σιμάνσκι και Τσούμπερ αλλά με Μουκουντί για τον ΟΦΗ 

Η ΑΕΚ συνέτριψε τον ΟΦΗ με 3-0 στην Opap Arena για την 12η αγωνιστική της Super League 1 κι επέστρεψε στις νίκες μετά την ισοπαλία με τον Αστέρα στην Τρίπολη.

Η ΑΕΚ ευτύχησε να ανοίξει πολύ γρήγορα το σκορ. Ο Άμραμπατ κέρδισε πέναλτι, ο Λιβάι Γκαρσία ανέλαβε την εκτέλεση και έκανε το 1-0 για την Ένωση.

Η ομάδα του Ματίας Αλμέιδα δεν άφησε το πόδι από το γκάζι. Συνέχισε

Κυπαρισσία: Εξιχνιάστηκε η δολοφονία του 31χρονου που βρέθηκε σε παραλία

 https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEgx9dtSvv-ezd8cOnQBQZG72hlWBqEYfHsWUUZQQBxwooHb6w2ycDt_z1MwJRE3l611qPkr3qVWDJNmvyHtX5e4rNOns153_Qi_ymCCQTnHsXbCpSO6mQY-Qm9Vn6HORzqp8ppDXPEgL6S9CRzJAE8TLY7GEpSGu5mjc6xREunIaSYLsMUY3oqVvbAaIg/s2016/%CE%A1%CE%95%CE%A0%CE%9F%CE%A1%CE%A4%CE%91%CE%96%CE%9D%CE%95%CE%A4.jpg

Τρία άτομα συνελήφθησαν για τη δολοφονία του 31χρονου Αλβανού, που βρέθηκε θαμμένος στην άμμο της παραλίας Καρτέλα στην Κυπαρισσία, καθώς εντοπίστηκαν οι δύο φερόμενοι δράστες και παραδόθηκε στις Αρχές ο τρίτος.

Η σορός του 31χρονου άνδρα εντοπίστηκε το απόγευμα της Δευτέρας 7 Νοεμβρίου θαμμένη στην άμμο της παραλίας Καρτέλα στην Κυπαρισσία, από έναν άνδρα που έκανε βόλτα με τον σκύλο του στην περιοχή. Ο ιατροδικαστής που πήγε στο σημείο, είπε εξ’ αρχής ότι πρόκειται για δολοφονία. Ο 31χρονος σκοτώθηκε από χτυπήματα στο

ΤΟ ΕΘΝΙΚΟ ΘΕΑΤΡΟ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ-ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

Ένα μοναδικό αφιέρωμα στους τηλεθεατές θα προσφέρει τον Νοέμβριο και τον Δεκέμβριο η ΒΟΥΛΗ-ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ με την τηλεοπτική μετάδοση εννέα σημαντικών θεατρικών παραστάσε­ων του Εθνικού Θεάτρου. Πρόκειται για τις παραστάσεις που είχαν μεταδοθεί απευθείας σε α­κριτικές περιοχές της Ελληνικής περιφέρειας την περίοδο 2018-2019, μέσω των υποδομών του Τηλεοπτικού Σταθμού της Βουλής των Ελλήνων. Οι παραστάσεις αυτές θα ξεκινήσουν να προ­βάλλονται τηλεοπτικά -και διαδικτυακά- από την Τηλεόραση της Βουλής, για δεύτερη φορά με­τά την ολοκλήρωση της πρώτης φάσης του εν λόγω προγράμματος.

Ακολουθεί αναλυτικά το πρόγραμμα των προβολών:

Σύνδεσμος Λουτρακιωτών–Περαχωριτών-Ο ΙΒΥΚΟΣ: Πρόσκληση σε παραδοσιακό κρητικό γλέντι

  

Ο «Σύνδεσμος Λουτρακιωτών–Περαχωριτών-Ο ΙΒΥΚΟΣ», γλεντάει και σας προσκαλεί στο παραδοσιακό κρητικό γλέντι που διοργανώνει την Κυριακή 13 Νοεμβρίου 2022 & ώρα 19.00’, στην ταβέρνα «Μαϊστράλι», Ποσειδώνος 83, Λουτράκι, https://maistraliloutraki.gr// .

Ελάτε να γλεντήσουμε όλοι μαζί, με κρητικούς χορούς & τραγούδια και να απολαύσουμε παραδοσιακά κρητικά εδέσματα!

Την βραδιά θα πλαισιώσουν οι μουσικοί:

Μιχάλης Βογιατζιδάκης : Λύρα– τραγούδι

Γιώργος Καργιωλάκης: Λαγούτο

Ανδρέας Παπαδάκης: Λαγούτο

Χορευτικό τμήμα του Συνδέσμου θα παρουσιάσει κρητικούς χορούς.

Τιμή εισιτηρίου: 15€ το άτομο. Περιλαμβάνει κρητικό μενού με ρακή & κρασί.

Λόγω περιορισμένων θέσεων επικοινωνήστε για κρατήσεις στο 697-4607284.

Προπώληση εισιτηρίων: στα γραφεία του συνδέσμου (Αγίου Ιωάννου 10 και Κολοκοτρώνη, Λουτράκι), Πέμπτη: 21.00-22.00, Παρασκευή: 19.00-20.30 & Σάββατο: 10.00-15.00.

Λουτράκι, 09/11/2022

    Το Δ.Σ. του  «ΙΒΥΚΟΥ»