Τετάρτη 24 Απριλίου 2024

ΑΕΚ- Παναθηναϊκός 3-0: Τον… κατάπιε!

 ΑΕΚ- Παναθηναϊκός 3-0: Τον… κατάπιε! 

Η ΑΕΚ ήταν καταιγιστική στην «OPAP Arena» και επικράτησε με σκορ 3-0 του Παναθηναϊκού για την 7η αγωνιστική των play off στη Super League και πλησίασε ακόμα πιο κοντά στην κατάκτηση του τίτλου.

Οι «κιτρινόμαυροι» είχαν την απόλυτη υπεροχή από τα πρώτα λεπτά του αγώνα εκμεταλλεύθηκαν την κάκιστη αμυντική λειτουργία κυρίως του Ακαϊντίν και έφτασαν πανεύκολα σε μια μεγάλη νίκη. 

Η ΑΕΚ χρειάζεται πια μια νίκη στην Τούμπα ή στο Φάληρο για να «κλειδώσει» τον τίτλο. Μπορεί να κινδυνεύσει μόνο αν σ' αυτά τα δύο ματς πάρει 0 ή 1 βαθμό.

Άρης – Ολυμπιακός 1-1: «Κόλλησε» στη Θεσσαλονίκη και έχασε έδαφος

 Άρης – Ολυμπιακός 1-1: «Κόλλησε» στη Θεσσαλονίκη και έχασε έδαφος  

Ο Ολυμπιακός αναδείχθηκε ισόπαλος 1-1 με τον Άρη στο «Κλ. Βικελίδης» και πέταξε δύο πολύτιμους βαθμούς στην προσπάθειά του για κατάκτηση του τίτλου.  Ο Ολυμπιακός είχε ευκαιρίες, είχε δοκάρια, απείλησε αρκετές φορές τον Άρη, αλλά στο τέλος «κόλλησε» στο 1-1 στο «Κλ. Βικελίδης». Οι ψυχωμένοι «κίτρινοι» μετά το γκολ της ισοφάρισης που δέχτηκαν, δεν άφησαν πολλά περιθώρια στους Πειραιώτες για να απειλήσουν και κάπως έτσι ο Ολυμπιακός έχασε πολύτιμο έδαφος στην προσπάθεια που έκανε για τον τίτλο. Όχι τίποτε άλλο, αλλά δεν εκμεταλλεύτηκε και την γκέλα του ΠΑΟΚ στη Λαμία για να τον προσπεράσει στη βαθμολογία.

Λαμία – ΠΑΟΚ 1-1: Ισοπαλία σαν ήττα…

 Λαμία – ΠΑΟΚ 1-1: Ισοπαλία σαν ήττα…  

Ο ΠΑΟΚ μπορεί να ισοφάρισε στο 10ο λεπτό των καθυστερήσεων τη Λαμία σε 1-1 στη Φθιώτιδα, αλλά η ισοπαλία ήταν σαν ήττα για τους Θεσσαλονικείς στη μάχη για τον τίτλο.

Η Λαμία είχε εξελιχθεί σε «σάκο του μποξ» στα πλέι οφ, αλλά τελικά κατάφερε να κάνει τη ζημιά στον ΠΑΟΚ στο «Αθ. Διάκος», έστω κι αν ισοφαρίστηκε στο 10ο λεπτό των καθυστερήσεων. Η ομάδα της Φθιώτιδας έκοψε βαθμούς από τους Θεσσαλονικείς στην προσπάθεια που κάνουν για τον τίτλο, με τους παίκτες του Λουτσέσκου να συνεχίζουν τις χαμηλές τους πτήσεις το τελευταίο διάστημα. 

Γ΄ Εθνική: Ο Παναργειακός νίκησε με 2 -1 την Ρόδο. Αυριο ο ΠΑΣ Κόρινθος αγωνίζεται στο Αίγιο κόντρα στον Παναιγιάλειο

 

Τετραπλή αναβολή στη Γ’ Εθνική καθώς τα ματς Γ.Α.Σ. Ιάλυσος- Αστέρας Βάρης, Γ.Σ. Μαρκό- Α.Ε.Ρ.Α., Παναιγιάλειος-Κόρινθος και Ελλάς Σύρου-ΠΑΟ Βάρδας θα γίνουν την Πέμπτη (25/4). 

Ειδικότερα, ο Αστέρας Βάρης δεν μπόρεσε να φτάσει στη Ρόδο λόγω καιρικών συνθηκών. Το αεροπλάνο δεν ήταν σε θέση να προσγειωθεί στο αεροδρόμιο εξαιτίας των ανέμων.  Λόγω και καιρικών συνθηκών δεν ήταν σε θέση να ταξιδέψει στην Αθήνα για το ματς με τον ΓΣ Μαρκό και η ΑΕΡ Αφάντου. 

Ωστόσο και επειδή οι παραπάνω αναμετρήσεις έχουν τεράστιο βαθμολογικό ενδιαφέρον που αφορά την παραμονή στον 3ο όμιλο, ανάγκασε την ΕΠΟ να ορίσει και τα παιχνίδια Ελλάς Σύρου-ΠΑΟ Βάρδας και Παναιγιάλειος-ΠΑΣ Κόρινθος. Οι αναμετρήσεις θα γίνουν αύριο στις 11:00.

Η " κουτσουρεμένη" 33η αγωνιστική άρχισε χθες στα Μέγαρα όπου το ντέρμπι της Δυτικής  Αττικής  ανάμεσα στον Βύζαντα Μεγάρων έληξε ισόπαλο 4 - 4. 

Σήμερα συνεχίστηκαν  με την διεξαγωγή  3 αγώνων. Στο Άργος ο Παναργειακός επικράτησε με 2 - 1 της Ρόδου ενώ ισόπαλοι με σκορ 1- 1.τελείωσαν τα παιγνίδια της Ερμιονίδας με την Εράνη Φιλιατρών και του ΑΟ Πυλίου Κω με την Θύελλα Ραφήνας και Τέλος ο ΑΕ Μυκόνου κέρδισε στα "χαρτιά" ( 3-0) την ΑΕ Μεσολογγίου.

3ος όμιλος