Πέμπτη 21 Ιουνίου 2018

Σκληρή και ολομέτωπη επίθεση Μητσοτάκη κατά Τσίπρα-Καμμένου για το Σκοπιανό


Ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, κ. Κυριάκος Μητσοτάκης, παρέστη σήμερα Πέμπτη, 21 Ιουνίου, στις εορταστικές εκδηλώσεις για την 105η επέτειο απελευθέρωσης της πόλης του Κιλκίς.

Αμέσως μετά έκανε την ακόλουθη δήλωση: 

«105 χρόνια μετά τη μάχη του Κιλκίς, τιμούμε αυτούς που έδωσαν τη ζωή τους για την Πατρίδα, σε μια από τις πιο αιματηρές μάχες του 20ου αιώνα.
Επισκέπτομαι τη Μακεδονία σε μια συγκυρία συναισθηματικά φορτισμένη. Μετά τα προκλητικά πανηγύρια των Πρεσπών, ολοένα και περισσότεροι Έλληνες καταλαβαίνουν ότι η κακή συμφωνία την οποία υπέγραψαν ο κ. Τσίπρας και ο κ. Ζάεφ, έχει ήδη αρχίσει και παράγει αποτελέσματα.
Ο κ. Τσίπρας και η κυβερνητική πλειοψηφία εκχώρησαν στη γειτονική χώρα κάτι το οποίο καμία προηγούμενη κυβέρνηση δεν είχε συζητήσει: Τη “Μακεδονική εθνότητα” και τη “Μακεδονική γλώσσα”.
Θέλω να επαναλάβω, για άλλη μια φορά, εδώ από το Κιλκίς, ότι η Νέα Δημοκρατία θα καταψηφίσει την κύρωση της συμφωνίας Τσίπρα – Ζάεφ, όταν ο κ. Τσίπρας και ο κ. Καμμένος την φέρουν στη Βουλή των Ελλήνων».

Ισόπαλες Δανία και Αυστραλία με 1-1 και όλα ανοιχτά στον όμιλο

https://www.eleftherostypos.gr/wp-content/uploads/2018/06/mountial-dania-australia-500.jpg
 H Δανία και Αυστραλία αναδείχθηκαν ισόπαλες 1-1 στην δεύτερη αγωνιστική για τον τρίτο όμιλο του Μουντιάλ της Ρωσίας. 
Οι Δανοί προηγήθηκαν στο 7ο λεπτό με τον Ερικσεν, αλλά οι Αυστραλοί  ισοφάρισαν στο 38 λεπτό με πέναλτι του Γέντινακ και έμειναν «ζωντανοί» στο κυνήγι της πρόκρισης, υπό την προϋπόθεση ότι θα νικήσουν την τελευταία αγωνιστική το Περού. Οι  Σκανδιναβοί με την ισοπαλία τους αυτή έφτασαν τους τέσσερις βαθμούς και τώρα ζητούν μια ισοπαλία απέναντι στην Γαλλία για να προκριθούν στην επόμενη φάση.
ΔΑΝΙΑ (Αγκε Χαρέιντε): Σμάιχελ, Στρίγκερ Λάρσεν, Κιάερ, Κρίστενσεν, Ντάλσγκααρντ, Σένε, Ντιλέινι, Έρικσεν, Πόουλσεν (59΄ Μπρέιθγουεϊτ), Σίστο, Ν. Γιόργκενσεν (68΄ Κορνέλιους)
ΑΥΣΤΡΑΛΙΑ (Μπερτ Φαν Μάαρβικ): Ράιαν, Μπέχιτς, Μίλιγκαν, Σένσμπερι, Ρισντόν, Μούι, Γέντινακ, Ρόγκιτς (82΄ Ιρβάιν), Λέκι, Κρούζε (68΄ Αρζάνι), Ναμπούτ (75΄ λ.τρ. Γιούριτς)

Δημήτρης Μιχαλόπουλος/ Συνέντευξη στην Μαίρη Νικολοπούλου/ ΗΛΕΚΤΡΑ FM 98,8

Ο Κυριάκος Γκουβέντας στον ΗΛΕΚΤΡΑ FM 98,8, Στην εκπομπή "Με τη Μαίρη ως το μεσημέρι" με την Μαίρη Νικολοπούλου


Ο Κυριάκος Γκουβέντας στον ΗΛΕΚΤΡΑ FM 98,8, Στην εκπομπή "Με τη Μαίρη ως το μεσημέρι" με την Μαίρη Νικολοπούλου

Ανάλυση πρόσφατης επιστημονικής δημοσίευσης Β.Μπαλάφα Η συνταγή του Τραμπ στους «ενεργειακούς εφιάλτες» της Αμερικής - Ανάλυση πρόσφατης επιστημονικής δημοσίευσης Β.Μπαλάφα

Η συνταγή του Τραμπ στους
Βαγγέλης Γεωργίου
Βαγγέλης Γεωργίου 

Λίγες ώρες πριν την ιστορική παρατεταμένη χειραψία του προέδρου Τραμπ με τον Κιμ Γιονγκ Ουν, ο υπουργός Ενέργειας των ΗΠΑ Rick Perry έκανε μια πολύ ενδιαφέρουσα δήλωση η οποία δεν πήρε τόση δημοσιότητα: «Το υπουργείο Ενέργειας θα παίξει ζωτικό ρόλο. Είναι ο ηγετικός οργανισμός. Αν πετύχουμε, όπως ελπίζουμε, στις διαπραγματεύσεις του προέδρου των ΗΠΑ για την αποπυρηνικοποίηση της κορεατικής χερσονήσου, το υπουργείο Ενέργειας θα παίξει

«Περιφέρεια Πελοποννήσου και νέα δεδομένα της ΑΟΖ»

https://www.dikaiologitika.gr/media/k2/items/cache/69e52807730a8fe0ca7b5acd89efcae0_XL.jpg?t=-62169984000
Το Σάββατο 23/6/2018 στο Αμφιθέατρο του Πνευματικού Κέντρου του Δήμου Τριπόλεως και ώρα 18.00μμ θα πραγματοποιηθεί Masterclass με τίτλο «Περιφέρεια Πελοποννήσου και νέα δεδομένα της ΑΟΖ» με ομιλητές τον Περιφερειάρχη Πελοποννήσου κ. Πέτρο Τατούλη, τον κύριο Ηλία Κονοφάγο Χημικό Μηχανικό του Ελβετικού Ομόσπονδου Πολυτεχνείου της Λοζάνης και τον κύριο Νίκο Λυγερό Στρατηγικό Σύμβουλο.   

Η Μακεδονία και τα τριάντα αργύρια

Γράφει η Σοφία Βούλτεψη
 
Τα τριάντα αργύρια, έναντι των οποίων ξεπούλησε την Μακεδονία, περιμένει να λάβει σήμερα η κυβέρνηση από το Eurogroup. Γι’ αυτό και σκοτώθηκαν να υπογράψουν τη συμφωνία για την Μακεδονία την περασμένη Κυριακή.
Δεν πρόλαβε να στεγνώσει το μελάνι, δεν πρόλαβαν Τσίπρας και Κοτζιάς να πάνε στον (ματωμένο, όπως αποδείχθηκε με την βία κατά των διαδηλωτών) «γάμο» στα Σκόπια, δεν πρόλαβαν τα τραγούδια του γάμου να γίνουν ξανά μοιρολόγια (στα οποία αναφέρθηκε στην ομιλία του ο κ. Τσίπρας) και η άθλια συναλλαγή που έχω καταγγείλει από τις 2 Φεβρουαρίου, ολοκληρώθηκε.

"ΖΗΤΕΙΤΑΙ ΨΕΥΤΗΣ" από το ΓΕΛ Ξυλοκάστροπυ

Εμφάνιση ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΓΕΛ ΞΥΛΟΚΑΣΤΡΟΥ.jpg

Γραφείο Τύπου Δήμου Ξυλοκάστρου - Ευρωστίνης

Στο Φράγμα του Ασωπού ,αυριο, ο Περιφερειάρχης ΠέτροςΤατούλης


Σας ενημερώνουμε οτι αύριο 21/06/2018 και ώρα 10:30 π.μ ο Περιφρεάρχηις κ. ΠέτροςΤατούλης θα επισκεφτεί το Φράγμα του Ασωπού.

Καψαλού Αθηνά.
Γραφείο Αντιπεριφερειάρχη Κορινθίας.