Τετάρτη 7 Σεπτεμβρίου 2022

Στο Λουτράκι οι πανελλήνιοι αγώνες Special Olympics

  

Επιστρέφουν οι πανελλήνιοι αγώνες Special Olympics Hellas στο Λουτράκι Κορινθίας, από τις 3 μέχρι τις 8 Οκτωβρίου, μετά από τέσσερα χρόνια αναστολής, λόγω των περιοριστικών μέτρων της πανδημίας.

Όπως αναφέρει σχετική ανάρτηση του δήμου, θα λάβουν μέρος στους αγώνες 1.300 με 1.500 αθλητές, συνοδοί, προπονητές, εθελοντές, συνεργάτες, μαθητές και εκπαιδευτικοί απ’ όλη τη χώρα. Θα γίνουν επτά αθλήματα, ενώ έχουν σχεδιαστεί και άλλες, παράλληλες, αθλητικές, εκπαιδευτικές και ψυχαγωγικές δράσεις.

Μέσα από τους αγώνες του Λουτρακίου θα επιλεγούν οι αθλητές που θα εκπροσωπήσουν τη χώρα, στους Παγκόσμιους Αγώνες Special Olympics, που θα γίνουν στο Βερολίνο το καλοκαίρι του 2023.

ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις 2022: Ο Μητσοτάκης φόρεσε φόρμα WRC και πήγε στην υπερειδική του ΟΑΚΑ

 ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις 2022: Ο Μητσοτάκης φόρεσε φόρμα WRC και πήγε στην υπερειδική του ΟΑΚΑ 

Στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο του ΟΑΚΑ που έχει διαμορφωθεί για τις ανάγκες της υπερειδικής του ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις 2022 εμφανίστηκε νωρίτερα το απόγευμα της Τετάρτης ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, συνοδευόμενος από τον υφυπουργό Αθλητισμού Λευτέρη Αυγενάκη

Taste of Loutraki 2022, Απολογιστικό Δελτίο Τύπου

 Taste of Loutraki

Email ImageEmail Image

Email Image

https://tasteofloutraki.gr/

Email Image 

Taste of Loutraki 

THE CORINTHIAN FOOD FESTIVAL

2-4 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2022

Η ΔΙΑΒΡΩΣΗ ΤΩΝ ΑΚΤΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΜΑΣ ( Ξυλοκάστρου - Ευρωστίνης)

  

Του Επαμεινώνδα Κατσούλα*

Μετά τη δημοσιοποίηση της πρόσφατης παρέμβασής μου προς τη Δημοτική Αρχή για την ακτή Αριστοναυτών, ξεκίνησε ένας διάλογος με συνδημότες για το σοβαρό αυτό θέμα. Θέλοντας να συμβάλλω στην ανάδειξη του προβλήματος διατυπώνω συνοπτικά διαπιστώσεις, απόψεις και προτάσεις μου :