Σάββατο 5 Νοεμβρίου 2022

Ο ΠΑΟΚ 2 - 0 επι του μετριότατου ΠΑΣ Γιάννινα

ΠΑΟΚ - ΠΑΣ Γιάννινα 2-0: «Ασπρόμαυρο»... μονότερμα 

Ένα δεκάλεπτο ήταν αρκετό για τον ΠΑΟΚ προκειμένου να κάμψει την αντίσταση του μετριότατου ΠΑΣ Γιάννινα με σκορ 2-0, στο ματς που διεξήχθη το βράδυ του Σαββάτου στο γήπεδο της Τούμπας για την 11η αγωνιστική της Super League.

Οι Θεσσαλονικείς ήταν ορμητικοί στο α' μέρος, πίεσαν ασφυκτικά την εστία του ΠΑΣ και σκόραραν δις στο πρώτο κιόλας δεκάλεπτο με τον κορυφαίο Ίνγκασον και τον Σβαμπ, γεγονός που ουσιαστικά έβγαλε τους φιλοξενούμενους εκτός διεκδίκησης

Λαμία – Βόλος 2-2: Γκολ και θέαμα στο «Αθανάσιος Διάκος» / ΟΦΗ - Ιωνικός 0-2: Πρώτη νίκη με Μάντζη / Ατρόμητος-Άρης 0-0: Εντάσεις χωρίς νικητή.

Λαμία – Βόλος 2-2: Γκολ και θέαμα στο «Αθανάσιος Διάκος» 

Ύστερα από ένα καταπληκτικό παιχνίδι στο «Αθανάσιος Διάκος», Λαμία και Βόλος τα έδωσαν για τη νίκη αλλά τελικά πήραν από έναν βαθμό (2-2).

Η Λαμία στο πρώτο ημίχρονο ήταν καλύτερη. Πίεσε ψηλά, έβαλε δύσκολα στον Βόλο που έχει βέβαια την ποιότητα από τη μέση και μπροστά να απειλήσει κι αυτό έκανε.

Η ομάδα του Φέστα είχε δοκάρι και γκολ στο πρώτο δεκάλεπτο ενώ δημιούργησε κι άλλες φάσεις για να

Επισκοπή-Ολυμπιακός Β' 1-1: Δραματικό φινάλε / Πανσερραϊκός – Θεσπρωτός 1-1: Όρθια η ομάδα της Ηγουμενίτσας στις Σέρρες


 Επισκοπή-Ολυμπιακός Β' 1-1: Δραματικό φινάλε 

Συγκλονιστική ήταν η πρεμιέρα ανάμεσα σε Επισκοπή και Ολυμπιακό Β' για τη Super League 2. Τα πάντα σε αυτή την αναμέτρηση κρίθηκαν στις καθυστερήσεις με τις δύο ομάδες να αρνούνται να χάσουν και τελικά να μένουν στο 1-1.

Στο 57' ο Ολυμπιακός Β' έμεινε με δέκα παίκτες λόγω αποβολής του Μαυρουδή και οι γηπεδούχοι άρχισαν να ανεβάζουν στροφές και να πιέζουν για το γκολ που θα τους έβαζε μπροστά στο σκορ. Το γκολ ήρθε στο 90ο λεπτό της αναμέτρησης από τον Χοβανισιάν με σουτ. Ο Ολυμπιακός Β', ωστόσο δεν παράτησε τα όπλα και στο 90+3 ο Κατσουλίδης με σουτ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα και διαμόρφωσε το τελικό 1-1.

Αλλαγή στην κορυφή της Β΄ Κορινθίας. "Συγκάτοικοι στο ρετιρέ" Αστέρας Δερβενίου , Παννεμεατικός και ΑΟ Λυκοποριάς. Ήττες γιά Κόρινθο ΄06 και Εθνικό Ξυλοκερίζης.

 

Με την 3η αγωνιστική συνεχίστκε σήμερα Σάββατο (5/11) το πρωτάθλημα της Β΄ κατηγορίας Κορινθίας . Απώλειες βαθμών είχαμε για ΄τους τρεις επικεφαλείς της κατηγορίας. Ο Αστέρας Δερβενίου αν και έχασε βαθμούς στην έδρα ( 0 - 0 με το Σπαθοβούνι) παραμένει επικεφαλής. Αντίθετα την ήττα γνώρισαν στην έδρα του ο Εθνικός Ξυλοκερίζης με 0 - 4  από τον ΠΑΣ Κλένια και η Κόρινθος ΄06 , με 3 - 2, στο Ζευγολατιό , από τον ΑΟΖ, ο οποίος σημείωσε την πρώτη του νίκη, στο πρωτάθλημα. Τωρα¨"συγκάτοικοι στο ρετιρέ" , ισόβαθμοι με τον Αστέρα Δερβενίου είναι  ο Παννεμεατικός , που νίκησε με 2 - 0 τον Σαρωνικό Γαλατακίου και η  Λυκοποριά που πέρασε νικηφόρα με σκορ 3 - 2 από το γήπεδο της Κλένιας επί του ΑΟ Μαψού. Στον Άγιο Βασίλειο , η Πρόοδος επικράτησε με το ευρύ 4 - 1 επί της  Δάφνης Εξαμιλίων, την  στιγμή που ο Αστέρας Κορίνθου , στο γήπεδο Εξαμιλίων, έχασε με 0 - 2 από τον Άρη Βοχαϊκού. Τέλος στο "ΓΑΝΝΗΣ ΣΤΕΦΑΣ" ο Ολυμπιακός Λουτρακίου γνωρισε την ήττα με 1 - 2 από τον ΑΟ Ασπρόκαμπου.

3η Αγωνιστική

Κανονικά το ντέρμπι - «Μέχρι το μεσημέρι της Κυριακής οι καταιγίδες στην Αττική»

 Κανονικά το ντέρμπι - «Μέχρι το μεσημέρι της Κυριακής οι καταιγίδες στην Αττική» 

Λόγω της κακοκαιρίας που έχει ήδη «χτυπήσει» την Ελλάδα και αναμένεται σε μερικές ώρες να πλήξει και την Αττική υπήρξε έντονη ανησυχία για τη διεξαγωγή του ντέρμπι ανάμεσα σε Παναθηναϊκό και ο Ολυμπιακό στο γήπεδο της Λεωφόρου.

Η τελευταία ενημέρωση της Εθνικής Μετεωρολογικής Υπηρεσίας, ωστόσο είναι καθησυχαστική και δεν προκύπτει πως θα δημιουργηθεί πρόβλημα λόγω του καιρού. Σύμφωνα με τις προβλέψεις της ΕΜΥ οι καταιγίδες στην Αττική θα σταματήσουν το μεσημέρι και το απόγευμα δεν θα βρέχει.

«Ερυθρόλευκο» πάρτι στο Ρέντη: «Διπλό στη Λεωφόρο Θρύλε ολέ»

  

Απίστευτη ατμόσφαιρα, που αναδεικνύει τη λαχτάρα των οπαδών του Ολυμπιακού για το εκτός έδρας παιχνίδι της Κυριακής (19:30) στη Λεωφόρο, στο πλαίσιο της 11ης αγωνιστικής της Super League, στο προπονητικό κέντρο του Ρέντη 

Πέντε χιλιάδες οπαδοί του Ολυμπιακού έδωσαν βροντερό «παρών» στου Ρέντη και ζήτησαν από παίκτες και Μίτσελ διπλό στη Λεωφόρο. Έκλεισαν οι πόρτες γιατί δεν χωρούσαν άλλοι.