Δευτέρα 13 Φεβρουαρίου 2017

ΟΛΗ Η ΕΚΠΟΜΠΗ Τα ακούσαμε όλα,,, ΠΙΣΩ ΑΠ΄ΤΟ ΤΕΡΜΑ!!! Η απάντηση της Λυκοποριάς στα Ταρσινά.- "Βόμβα" Καΐτσα για το Γήπεδο του Πανευρωστινιακού.



ΟΛΗ Η ΕΚΠΟΜΠΗ ΠΙΣΩ ΑΠ ΤΟ ΤΕΡΜΑ 12-2-17
Μία  εκπομπή ροής με την αθλητική κίνηση του Σαββατοκύριακου στα γήπεδα της Κορινθίας μέσα από το "GREEK RADIO WEB CHANNEL το σταθμό της ΑΜΕΣΗΣ ενημέρωσης αλλά και των αποκλειστικών ραδιοφωνικών ποδοσφαιρικών μεταδόσεων,με πάνω από 110 απευθείας μεταδόσεις στα 3 χρόνια λειτουργίας του στην Κορινθία!
Mιά εκπομπη που αναμεταδίδεται σε επανάληψη και από τους "ΔΥΤΙΚΟΥΣ ΚΟΡΙΝΘΙΑΚΟΥΣ ΟΡΙΖΟΝΤΕΣ" και όχι μόνο... με ρεπορτάζ λίγο μετά την λήξη των αγώνων όπως 
- Η απάντηση της Λυκοποριάς στα Ταρσινά.
-  "Βόμβα" Καΐτσα για το Γήπεδο του Πανευρωστινιακού. αλλά και μία
- Συνέντευξη του Γιάννη Χόντια, προπονητή της ομάδας του Αγίου Γεωργίου να μιλά για όλους και για όλα στον Τάσο Μητσόπουλο και στο μικρόφωνο του σταθμού.
Η εκπομπή μεταδίδεται σε επανάληψη γιατί εσείς  το ζητήσατε
ΚΑΛΗ ΣΑΣ ΑΚΡΟΑΣΗ

ΑΚΟΥΣΤΕ ΕΔΩ ΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ ΜΑΣ

Παγκόσμια Ημέρα Ραδιοφώνου - Το πρώτο ραδιόφωνο στον Κούτο ( Ορεινό Χελυδόρι)

Φωτογραφία του Basilis Lalos.
Παγκόσμια Ημέρα Ραδιοφώνου η 13η Φεβρουαρίου και ένας έρωτας που κρατάει χρόνια και συντροφεύει κάθε μας βήμα, είτε για ενημέρωση, είτε για διασκέδαση, έχει σήμερα την τιμητική του. Για τους φανατικούς των ερτζιανών, είτε πίσω από τα μικρόφωνα, είτε μπροστά στα μεγάφωνα είναι ημέρα γιορτής! 
Στη φωτογραφία τo πρώτο ραδιόφωνο που λειτούργησε στο Κούτο το καλοκαίρι του 1962 στα Μπουζέικα , Το χωριό ηλεκτροδοτήθηκε  εκείνη την εποχή πρώτο και μετά η Ζάχολη , Τα καλοκαίρια το χωριό γέμιζε από κόσμο που ανέβαιναν για παραθέριση... 
 Τα δύο πρώτα ραδιόφωνα το ένα το δικό μας και το άλλο στο σπίτι του τότε προέδρου του χωριού , έπαιζαν στη διαπασών και τα άκουγαν  2 χλμ μακριά  ως στα Κατσέικα και κάτω έως τα Ψυχογέικα.   Ποίος δεν θυμάται τον Αγκόπ που μετέδιδε ο τότε ραδιοφωνικός σταθμός της Κορίνθου, την ώρα των ακροατών του ραδιοσταθμού του Αιγίου και άλλων ραδιοφωνικών σταθμών όπως οι σταθμοί του Μεσολογγίου, του Αγρινίου ,αργότερα οι 2 ραδιοσταθμοί της Ναυπάκτου, της Φωκίδας και φυσικά  το Εθνικό πρόγραμμα του τότε ΕΙΡ, το Δεύτερο με τις προσφερόμενες εκπομπές του , το Τρίτο Πρόγραμμα και τον Κεντρικό ραδιοφωνικό σταθμών των Ενόπλων Δυνάμεων , τους ραδιοσταθμούς της Λάρισας της Θεσσαλονίκης , της Κέρκυρας (ΒΔΕ) ,του Βόλου, της Ζακύνθου, της Πάτρας και της Χαλκίδας...Φυσικά ακούγαμε και τους σταθμούς της Τρίπολης καιι των Σερρών που για ένα διάστημα εξέπεμπαν  από τα βραχέα κύματα, Την νύχτα ακουγόντουσαν αρκετοί σταθμοί όπως του Πύργου , της Αμαλιάδας, της Ρόδου, των Χανίων, της Κομοτηνής της Φλώρινας και άλλοι. Τοπικά είχαμε και ραδιοσταθμούς στο Δερβένι, στο Ελληνικό και στο Ξυλόκαστρο.

Αλλά ας πρακολουθήσουμε την ιστορία του Ραδιοφώνου από βίντεο  της Μηχανης του Χρόνου



ΒΑΣΙΛΗΣ ΛΑΛΟΣ

Πώς θα φάτε έξω χωρίς να... ξεφύγετε;


Πώς θα φάτε έξω χωρίς να... ξεφύγετε;

romanticdinnerromanou.jpg
Σχεδιάζετε να φάτε έξω του Αγίου Βαλεντίνου; Η ημέρα των ερωτευμένων είναι μια από τις πιο busy ημέρες για τα εστιατόρια. Ωστόσο, το δείπνο έξω δεν θα πρέπει να συνοδευτεί από υπερβολές. Οι πολύ ερωτευμένοι σίγουρα χορταίνουν κοιτώντας το έτερό τους ήμισυ στα μάτια, κάποιοι άλλοι όμως όταν βγαίνουν έξω οδηγούνται

ΑΣΕΠ: Έρχονται 1.249 μόνιμες θέσεις εργασίας (λίστα)


Στις 1.249 ανέρχονται οι μόνιμες θέσεις εργασίας στο Δημόσιο που είτε έχουν ανακοινωθεί είτε, σύμφωνα με πληροφορίες της aftodioikisi.gr, πρόκειται να «τρέξουν» το επόμενο διάστημα μέσω προκηρύξεων του ΑΣΕΠ.
Πρώτα απ’ όλα, όπως ανακοινώθηκε από την Ανεξάρτητη Αρχή, λόγω των τεχνικών

Ευνοικές ρυθμίσεις για αποσπασμένους. Δείτε πως

Ευνοικές ρυθμίσεις για αποσπασμένους. Δείτε πως

 Στις υπηρεσίες όπου εργάζονται σήμερα μπορούν να μεταταχθούν μόνιμα και με συνοπτικές διαδικασίες οι αποσπασμένοι δημόσιοι υπάλληλοι ενόψει της πλήρους εφαρμογής του νέου συστήματος κινητικότητας ...

Κοινή δημοσκόπηση 5 εταιρειών: Τι ποσοστά καταγράφουν τα κόμματα


Με την «δημοσκόπηση των δημοσκοπήσεων» παρομοιάζουν ο ΣΚΑΪ και η «Καθημερινή της Κυριακής» το «poll of polls» που παρουσιάζουν, δηλαδή την εκλογική πρόβλεψη που προκύπτει από το μέσο όρο των εκτιμήσεων των πέντε μεγαλύτερων δημοσκοπικών εταιρειών.
Το αποτέλεσμα των ευρημάτων είναι να προηγείται με 11,6% η ΝΔ έναντι του ΣΥΡΙΖΑ
Συγκεκριμένα, τα ποσοστά που καταγράφουν τα κόμματα (τα οποία προκύπτουν από το μέσο όρο εκτίμησης ψήφου των πέντε εταιρειών):

Δημόσιο-ΟΤΑ: Χωρίς θεώρηση Επιτρόπου τα Χρηματικά Εντάλματα (διάταξη)


Δεν θα υποβάλλονται για θεώρηση στην υπηρεσία του Επιτρόπου του Ελεγκτικού Συνεδρίου τα χρηματικά εντάλματα των δαπανών του κράτους από την ψήφιση του νόμου και των ΟΤΑ και των νομικών προσώπων από 1.1.2019, ενώ η

Χειμερινά σπορ: Πώς να αποφύγετε τους τραυματισμούς


Χειμερινά σπορ: Πώς να αποφύγετε τους τραυματισμούς


skyingfaile1.jpgΤα χειμερινά σπορ, όπως σκι, snowboard κ.ά. ευθύνονται συχνά για πτώσεις, τραυματισμούς ή άλλες επιπλοκές, οδηγώντας στην απουσία από τις καθημερινές

Οι μεγάλες ευκαιρίες που «χάνει» η Κεντροδεξιά

karamanlis-pavlopoulos

Λίγες έως ελάχιστες ήταν οι ευκαιρίες που είχε το πολιτικό σύστημα της χώρας να ακολουθήσει ένα άλλο δρόμο εθνικής εσωτερικής συνεννόησης και ταυτόχρονα διαπραγμάτευσης με τους δανειστές, τα χρόνια του εθνοκτόνου Μνημονίου.

Αυτές οι στιγμές «φάροι», θα αναδεικνύονταν στη λογική δύο βασικών αξόνων:

3ο Γυμνάσιο Κορίνθου: ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΕ ΘΕΑΤΡΙΚΟ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ


Η θεατρική ομάδα του 3ου Γυμνασίου Κορίνθου, στα πλαίσια του σεμιναρίου θεατρικής παιδείας 2017 που διοργανώνει το Κορινθιακό Θέατρο Βασίλης Ρώτας, θα παρουσιάσει  απόσπασμα από την κωμωδία του  Αριστοφάνη «Εκκλησιάζουσες» την Κυριακή, 19 Φεβρουαρίου 2017 στις 18: 30, στο Δημοτικό Θέατρο Κορίνθου.
cid:image003.png@01D285F7.384A5EA0
3ο Γυμνάσιο Κορίνθου

Όταν μιλούν οι αριθμοί (10). Δυο χρόνια ΣΥΡΙΖΑ: Καταστροφή σε ενημέρωση και παραγωγή


Γράφει η Σοφία Βούλτεψη
Τα αποτελέσματα στον χώρο της ενημέρωσης τα βλέπουμε καθημερινά: Λουκέτα, ανεργία και στο βάθος… έλεγχος της ενημέρωσης δια της κατάργησης της πολυφωνίας.
Ο κλάδος είναι ευαίσθητος από κάθε πλευρά και στα στοιχεία που παραθέτω σήμερα θα διαπιστώσετε πως κατακρημνίστηκε το 2012 και το 2013, όταν άρχισε να αχνοφαίνεται μια ανοδική πορεία. Η ανοδική αυτή πορεία συνεχίστηκε θεαματικά και εδραιώθηκε το 2014. Το 2015, όμως, ξεκίνησε και πάλι μια πτωτική πορεία, η οποία πήρε δραματικές διαστάσεις
Η απόδειξη έρχεται με τους αριθμούς (με έμφαση στις υπογραμμίσεις):
-14 Ιουνίου 2012: Πτωτικά κινήθηκε ο τζίρος σε όλους τους κλάδους του τομέα ενημέρωσης και επικοινωνίας στη χώρα το α΄ τρίμηνο εφέτος, αν και επιβραδύνθηκε ο ρυθμός της μείωσης σε σχέση με το α΄ τρίμηνο πέρυσι.

Ποιο Πάσχα θα παραδοθεί η Κορίνθου – Πατρών;



Γράφει ο Τάκης Πουρναράκης

 Είχα πολλές μέρες να ταξιδέψω στο εργοτάξιο Κορίνθου – Πατρών. Το έκανα χτες πήγα στην Πάτρα και επέστρεψα. Ακόμη μια φορά ταλαιπωρήθηκα αφάνταστα, κινδύνεψα και εκνευρίστηκα.
 Τα αρχικά αυτά συναισθήματα αναμείχθηκαν και εξελίχθηκαν σε ντροπή. Ως Έλληνες πολίτες ως κοινωνία δε θα έπρεπε ν’ ανεχόμαστε τέτοιες καταστάσεις. Δεν πρόκειται για δρόμο, αλλά για εργοτάξιο. Γνώμονας της σχεδίασης και της σήμανσης είναι η εξυπηρέτηση των οχημάτων του εργοταξίου και όχι η ασφάλεια και η άνεση των Ι.Χ.
 Είναι αλήθεια πως χτες είδα να δουλεύουν εκατοντάδες άνθρωποι κατά μήκος του δρόμου.

Καλημέρα με την Μαίρη παρέα με τον Ηλέκτρα 98..8 fm

Αναγνώριση προϋπηρεσίας: Σε ποιους φορείς δεν «μετράει» η απασχόληση



Δυνατή είναι η αναγνώριση προϋπηρεσίας που έχει προσφερθεί μεταξύ άλλων σε ΝΠΙΔ που ανήκουν στο κράτος, ή σε ΝΠΔΔ ή σε ΟΤΑ ή επιχορηγούνται τακτικά, σύμφωνα με τις κείμενες διατάξεις, από κρατικούς πόρους κατά πενήντα τοις εκατό (50%) τουλάχιστον του ετήσιου προϋπολογισμού τους. Ως εκ τούτου, δύναται να αναγνωριστεί η προϋπηρεσία υπαλλήλου που παρασχέθηκε για παράδειγμα στην Κολυμβητική Ομοσπονδία Ελλάδας. Η διανυθείσα προϋπηρεσία στο εν λόγω ΝΠΙΔ αποτελεί προϋπηρεσία που δεν αναγνωριζόταν με το προηγούμενο νομοθετικό πλαίσιο αλλά αναγνωρίζεται πλέον με το ισχύον και

ΨΗΝΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΑΥΣΤΡΑΛΙΑ! Έλιωσε μέχρι και η άσφαλτος… (ΦΩΤΟ)



Σφοδρό κύμα καύσωνα.
Στην κυριολεξία ψήνονται… καθώς οι φωτιές σχεδόν σε όλη τη χώρα είναι άπειρες, με τους κατοίκους να πηγαίνουν καθημερινά στην παραλία μπας και μπορέσουν να δροσιστούν έστω για λίγο.
Μάλιστα, στην γνωστή παραλία του Σίδνει, το Bondi Beach, είναι κάπως καλύτερα τα πράγματα με 35 βαθμούς

Οι περισσότεροι μιλάνε για την χειρότερη μέρα του χρόνου, με καταστροφικές συνέπειες για τη χώρα, σύμφωνα με το ABC News.
Φωτογραφίες δείχνουν τον κόσμο που συρρέει στις παραλίες, τα σκυλάκια που κολυμπάνε, αλλά και την άσφαλτο… που έλιωσε! 

Πρόσκληση σε Συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου του Ν.Π.Δ.Δ. «ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΛΙΜΕΝΙΚΟ ΤΑΜΕΙΟ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ – ΠΕΡΑΧΩΡΑΣ».



            http://www.loutraki-agioitheodoroi.gr/wp-content/uploads/2016/10/ShareThumb.jpg
      ΔΗΜΟΣ
                 ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ-ΠΕΡΑΧΩΡΑΣ-
                         ΑΓΙΩΝ ΘΕΟΔΩΡΩΝ                             Λουτράκι     10/02/2017
     ------------------------------------------                    Αρ. Πρωτ :      51
                  ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΛΙΜΕΝΙΚΟ ΤΑΜΕΙΟ                   
                     ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ- ΠΕΡΑΧΩΡΑΣ



Παρακαλούμε όπως προσέλθετε στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Λουτρακίου - Περαχώρας - Αγίων Θεοδώρων (Ιάσονος & Εθν. Αντιστάσεως) την 15 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2017 ημέρα ΤΕΤΑΡΤΗ και ώρα 5:30μ.μ. σε τακτική συνεδρίαση για συζήτηση και λήψη απόφασης στα κατωτέρω θέματα της ημερήσιας διάταξης:

 .    1.  Διορισμός πληρεξουσίου δικηγόρου επί άσκησης ένδικων μέσων επί βεβαιωμένων οφειλών μας στη Δ.Ο.Υ. Κορίνθου από πρόστιμα Λιμεναρχείου Κορίνθου ετών 2013-2014.
2  2.    Διορισμός πληρεξουσίου δικηγόρου για την παροχή νομικής γνωμοδότησης επί της τεκμηρίωσης νομιμότητας των ενεργειών μας επί θεμάτων που αφορούν το Φορέα μας.
3    3.    Έγκριση και διάθεση υποχρεωτικών πιστώσεων προϋπολογισμού έτους 2017, βάσει του Π.Δ. 80/16. 



                                                                               Ο  ΠΡΟΕΔΡΟΣ Δ.Σ.

                                                                         ΟΥΜΕΛΙΩΤΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ