Δευτέρα 13 Φεβρουαρίου 2017

Πώς θα φάτε έξω χωρίς να... ξεφύγετε;


Πώς θα φάτε έξω χωρίς να... ξεφύγετε;

romanticdinnerromanou.jpg
Σχεδιάζετε να φάτε έξω του Αγίου Βαλεντίνου; Η ημέρα των ερωτευμένων είναι μια από τις πιο busy ημέρες για τα εστιατόρια. Ωστόσο, το δείπνο έξω δεν θα πρέπει να συνοδευτεί από υπερβολές. Οι πολύ ερωτευμένοι σίγουρα χορταίνουν κοιτώντας το έτερό τους ήμισυ στα μάτια, κάποιοι άλλοι όμως όταν βγαίνουν έξω οδηγούνται
μαθηματικά σε διατροφικές υπερβολές.

Διαβάστε περισσότερα 

depressedpartnerromanou.jpgΒοηθήστε τον σύντροφό σας να ξεπεράσει την κατάθλιψη


Όσο πιο καταθλιπτικός είναι ο σύντροφός σας, τόσο περισσότερη αγάπη θα πρέπει να του δώσετε, υποστηρίζει νέα μελέτη από το Πανεπιστήμιο της Αλμπέρτα. Μπορεί στην αρχή να θέλετε να απομακρυνθείτε, όμως το να βοηθήσετε το αγαπημένο σας πρόσωπο να ανακάμψει, είναι σημαντικό για την ψυχική του υγεία στο μέλλον, σημειώνουν οι ερευνητές.

Διαβάστε περισσότερα 

prediabetesromanou.jpgΠώς ο προδιαβήτης δεν θα γίνει διαβήτης;


Ο γιατρός σας σας είπε να προσέχετε τη διατροφή σας γιατί έχετε εμφανίσει προδιαβήτη; Πώς μπορείτε να κρατήσετε τα επίπεδα της γλυκόζης σας υπό έλεγχο και να μην γίνετε ποτέ άτομο με διαβήτη; Ακολουθήστε τις συμβουλές που ακολουθούν.

Διαβάστε περισσότερα 

postmenopausalwomandivorceromanou.jpgTo διαζύγιο μετά την εμμηνόπαυση κάνει καλό στην υγεία


Οι γυναίκες που μπαίνουν στη διαδικασία ενός διαζυγίου σε μεγάλη ηλικία, έχουν μεγάλες πιθανότητες να χάσουν κιλά και να βιώσουν κάποιες θετικές αλλαγές στην υγεία τους, διαπιστώνει νέα μελέτη του Πανεπιστημίου της Αριζόνα.

Διαβάστε περισσότερα 

kalintika.jpgArtia: Νέα σειρά για τους δερματικούς ερεθισμούς από την ELPEN


Μια νέα σειρά προϊόντων που προσφέρουν ανακούφιση στους ανθρώπους με δερματικούς ερεθισμούς και συμπτώματα ακτινικής δερματίτιδας είναι τώρα διαθέσιμη στα φαρμακεία με την υπογραφή της ELPEN.

Διαβάστε περισσότερα 

nees_exetaseis_ets.jpgΔιάγνωση του Πάρκινσον με εξέταση αίματος;


Η μέτρηση μιας συγκεκριμένης πρωτεΐνης στο αίμα μπορεί μια μέρα να βοηθά τους γιατρούς να ξεχωρίσουν τη νόσο του Πάρκινσον από άλλες, παρόμοιες διαταραχές, ανακοίνωσαν Σουηδοί επιστήμονες.

Διαβάστε περισσότερα 

stogiatro.gr