Σάββατο 29 Ιουνίου 2019

Παναγιώτης Νίκας: “Καταλαβαίνω τον αγώνα της Περιφερειακής Αρχής να μην μας αφήσει δεκάρα!Να μην έχουμε μαντήλι να κλάψουμε!”



Σε δηλώσεις που έκανε την Παρασκευή σε δημοσιογράφους της Μεσσηνίας, ο νέος Περιφερειάρχης Πελοποννήσου Παναγιώτης Νίκας, αναφέρθηκε στις εντυπώσεις του από τις συνεδριάσεις:
της 5ης Επιτροπής Παρακολούθησης του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Πελοπόννησος» 2014-2020 και του Περιφερειακού Συμβουλίου.

Μίλησε  για κακό σχεδιασμό της απερχόμενης περιφερειακής αρχής στο κρίσιμο θέμα της διαχείρισης των απορριμμάτων, για τις εκλογές της 7ης Ιουλίου αλλά και για την πιθανή ημερομηνία Ορκωμοσίας της νέας περιφερειακής αρχής, που την προσδιορίζει στις 25 Αυγούστου.

ΜέΡΑ25 Κορινθίας: Ανακριβείς οι δηλώσεις Γ. Ψυχογιού περί συεργασιών...με ΣΥΡΙΖΑ και ΝΔ."

logo-kor.png 
Είναι τουλάχιστον λυπηρό, άνθρωποι που θέλουν να λένε πως ανήκουν ακόμα σε ένα κάποιο τμήμα της Αριστεράς, να καταφεύγουν σε ανακρίβειες για να περιορίσουν την άνοδο της απήχησης του ΜέΡΑ25, την ώρα που οι ίδιοι καταρρέουν.

Σε πρόσφατη συνέντευξη του, ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Γιώργος Ψυχογιός, ισχυρίστηκε και επανέλαβε πολλές φορές οτι το ΜέΡΑ25 είναι διαθέσιμο να συνεργαστεί τόσο με τον ΣΥΡΙΖΑ όσο και με την ΝΔ!!!


ΠΡΩΤΟ: Αυτό δεν ανταποκρίνεται στην αλήθεια και προέκυψε από μιά

Απαγόρευση κυκλοφορίας οχημάτων και παραμονή εκδρομέων σε εθνικούς δρυμούς, δάση και ευπαθείς περιοχές της Π.Ε. Κορινθίας Πολύ υψηλός κίνδυνος πυρκαγιάς (κατηγορία 4) για αύριο Κυριακή 30 Ιουνίου 2019.


http://media.enikos.gr/data/photos/resized/720_8a9d56212175d5c2a58fe48611ad463b.jpg
                                   
ΕΛΛΗΝΙΚΗ  ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ
ΓΡΑΦΕΙΟ ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ













Κόρινθος, 
   29.06.2019
                     







ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Σύμφωνα με το Χάρτη Πρόβλεψης Κινδύνου Πυρκαγιάς που εκδίδει η Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας (www.civilprotection.gr) του Υπουργείου Εσωτερικών για αύριο Κυριακή 30 Ιουνίου 2019, προβλέπεται πολύ υψηλός κίνδυνος πυρκαγιάς (κατηγορία 4)  για το Νομό Κορινθίας.

Υπενθυμίζουμε,  ότι οι περιοχές όπου απαγορεύεται η κυκλοφορία και παραμονή εκδρομέων όταν ο κίνδυνος πυρκαγιάς είναι κατηγορίας 4 και 5, σύμφωνα  με την υπ΄ αριθμ. πρωτ.: 174542/947/02.07.2018 (ΑΔΑ:7ΥΤΤ7Λ1-28Ρ) απόφαση του Αντιπεριφερειάρχη Κορινθίας η οποία είναι σε ισχύ με την υπ΄ αριθμ. πρωτ.: 149754/1157/30.05.2019  ΑΔΑ: 6Γ3Δ7Λ1-ΝΨΟ απόφαση Περιφερειάρχη Πελοποννήσου, είναι:

H Κατερίνα Γκέκη - Φαρμάκη απαντά σε δημοίευμα ότι ιστορικά στελέχη του ΠΑΣΟΚ Κορινθίας , δεν στηρίζουν την υποψηφιότητά μου στις εκλογές της 7 Ιουλίου.


Απαντώντας σε δημοσίευμα ότι δήθεν τα ιστορικά στελέχη του ΠΑΣΟΚ Κορινθίας , δεν στηρίζουν την υποψηφιότητά μου στις εκλογές της 7 Ιουλίου έχω να δηλώσω τα εξής: 
Τα ιστορικά στελέχη του Πασοκ Κορινθίας γνωρίζουν πάρα πολύ καλά ότι: 

Ο Μάγος του ΟΖ στη Στυμφαλία


https://korinthiannews.gr/wp-content/uploads/2019/06/3a-12-669x1024.jpg

Κερδίζει τους Κορίνθιους η πολιτική ατζέντα του Νίκου Ταγαρά

http://isthmos.gr/images/images-uploads/10859/nikos-evro5__art-big.jpg 
Οι εθνικές εκλογές πλησιάζουν στην τελική τους ευθεία και απέχουμε 10 ημέρες από την κάλπη. Όλοι οι υποψήφιοι ξεδιπλώνουν τη στρατηγική τους και ο καθένας προσπαθεί να αναδείξει τη διαφορετικότητά του.
Αυτό, βέβαια, για τους πρωτόπειρους είναι δυσκολότερο, όπως προκύπτει από τον τρόπο με τον οποίο διαχειρίζονται τα Κοινωνικά Δίκτυα και περισσότερο το Facebook.
Ο Νίκος Ταγαράς δεν φαίνεται να αντιμετωπίζει αυτό το πρόβλημα, αφού η αναγνωρισιμότητα και η δημοφιλία του είναι δεδομένες. Έτσι δημιουργεί την