Σάββατο 29 Ιουνίου 2019

ΜέΡΑ25 Κορινθίας: Ανακριβείς οι δηλώσεις Γ. Ψυχογιού περί συεργασιών...με ΣΥΡΙΖΑ και ΝΔ."

logo-kor.png 
Είναι τουλάχιστον λυπηρό, άνθρωποι που θέλουν να λένε πως ανήκουν ακόμα σε ένα κάποιο τμήμα της Αριστεράς, να καταφεύγουν σε ανακρίβειες για να περιορίσουν την άνοδο της απήχησης του ΜέΡΑ25, την ώρα που οι ίδιοι καταρρέουν.

Σε πρόσφατη συνέντευξη του, ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Γιώργος Ψυχογιός, ισχυρίστηκε και επανέλαβε πολλές φορές οτι το ΜέΡΑ25 είναι διαθέσιμο να συνεργαστεί τόσο με τον ΣΥΡΙΖΑ όσο και με την ΝΔ!!!


ΠΡΩΤΟ: Αυτό δεν ανταποκρίνεται στην αλήθεια και προέκυψε από μιά κοπτοραπτική μονταζιέρας της πραγματικής δήλωσης του Γιάνη Βαρουφάκη, που είναι:

"Το ΜέΡΑ25 δεν πρόκειται ποτέ να δώσει ψήφο εμπιστοσύνης σε καμία κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ ή ΝΔ, αλλά αν έρθει ένα νομοσχέδιο που συνάδει με το πρόγραμμα του ΜέΡΑ25 τότε θα το στηρίξουμε είτε προέρχεται από τον ΣΥΡΙΖΑ, είτε από την ΝΔ."


ΔΕΥΤΕΡΟ: Η συνεργασία ΣΥΡΙΖΑ-ΝΔ-ΠΑΣΟΚ ήταν το βασικό δομικό συστατικό της ανατροπής της λαϊκής ετυμηγορίας του Δημοψηφίσματος και της μετατροπής σε ΝΑΙ στην Βουλή του 62% ΟΧΙ του λαού.
Τον Δεκαπενταύγουστο του 2015 ο ΣΥΡΙΖΑ είχε μόνο 100 βουλευτές πρόθυμους για την κωλοτούμπα. Τους υπόλοιπους 122 τους αλίευσε από το μνημονιακό τόξο και την "επάρατη" Δεξιά!

ΤΡΙΤΟ: "Λαγός την φτέρη κούναγε, κακό της κεφαλής του!" 
Η, για μιά ακόμα φορά, σύμπραξη του ΣΥΡΙΖΑ με την ΝΔ ώστε να προωθηθεί το σχέδιο της χρεοδουλοπαροικίας, αποτελεί γνωστή επιθυμία των δανειστών. Και ως γνωστό η επιθυμία των δανειστών είναι εντολή για τα μνημονιακά κόμματα.

η ΕΕ του
ΜέΡΑ25 Κορινθίας.
www.kor-mera25.gr