Παρασκευή 11 Οκτωβρίου 2024

Α΄ Κορινθίας (4η αγωνιτική): Ντέρμπι στο Χιλιομόδι ( Ατρόμητος- Τενεάτης) και στο Λεχαιο ( Κύψελος -Ελλάς Βέλου). Σε έξοδο οι πρωτοπόροι Πελοπας και Ηρακλής Ξυλοκάστρου

 

Με αρκετά ενδιαφέρουσες αναμετρήσεις συνεχίζεται αύριο Σάββατο (12/10/24, 16:00) , στα πλαίσια της 4ης αγωνιστικής,  το πρωτάθλημα  της Α΄ κατηγορίας Κορινθίας.

Εκτός έδρας αγωνίζονται οι δύο πρωτοπόροι , με το απόλυτο των βαθμών , Πέλοπας Κιάτου και Ηρακλής Ξυλοκάστρου. Ο Πέλοπας αγωνίζεται στο Ζευγολατιό, κόντρα στην εκ  ουραγών ομάδα του ΑΟΖ , ενώ ο Ηρακλής μάχεται στο Πέτρί απέναντι στην τοπική Θύελλα.

Τα ντέρμπι της ημέρας θα γίνουν στο Χιλιομόδι ανάμεσα στον Ατρόμητο και στον γειτονικό του Τενεάτη Αθικίων και στο Λέχαιο όπου ο Κύψελος Κορίνθου αντιμετωπίζει τη Ελλάδα Βέλου

Στο Δερβένι και στο «Κώστας Βυζάς» ο Αστέρας Δερβενίου υποδέχεται τον Ολυμπιακό Λουτρακίου, ενώ ο Ολυμπιακός Άσσου αγωνίζεται με τους Αγίους Θεοδώρους.

Τέλος στο Γαλατάκι ο Σαρωνικός υποδέχεται τον ουραγό Πανσολυγειακό., ενώ στο «Γιάννης Στέφας»  ο Ισθμιακός μαχεται με τον Άρη Βοχαϊκού.

 

4η Αγωνιστική