Δευτέρα 22 Οκτωβρίου 2018

Ατρόμητος-Αστέρας Τρίπολης 3-2: Έσπασαν καρδιές...

Ατρόμητος-Αστέρας Τρίπολης 3-2: Έσπασαν καρδιές... 
Με δυο γκολ του Ευθύμη Κουλούρη ο Ατρόμητος νίκησε σε ένα συναρπαστικό ματς τον Αστέρα Τρίπολης με 3-2 και αναρριχήθηκε στην κορυφή.
Ο Κουλούρης σκόραρε στο 88΄το 3-2 και έπεσε αιμόφυρτος στο χορτάρι καθώς έσκισε το φρύδι του μπαίνοντας με τη μπάλα στα δίχτυα. Με τη νίκη αυτή ο Ατρόμητος πάτησε στην κορυφή, ισόβαθμος με τον ΠΑΟΚ.
Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν στο 42΄με πέναλτι του Κουλούρη που κέρδισε ο

Η ΒΟΝΤΖΟΤΡΑΤΑ ΣΤΑ ΝΕΡΑ ΤΟΥ ΚΟΡΙΝΘΙΑΚΟΥ ΚΟΛΠΟΥ

https://www.boatfishing.gr/wp-content/uploads/2018/07/apsaroi-oi-epaggelmaties-sti-lakonia-agonia-gia-to-ayrio-tis-alieias.jpg

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 Η απόφαση του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων (ΥΠΑΑΤ) για τα «πρόσθετα εθνικά διαχειριστικά μέτρα για την αλιεία με το εργαλείο γρίπος που σύρεται από σκάφος ή βιντζότρατα, ετήσιας ισχύος». ΦΕΚ Β΄ 4421/2018, είναι η συνέχεια προηγούμενης  απόφασής του, όπου
μετά από 2 χρόνια «πειραματικής αλιείας» έτσι βαφτίστηκε η εκκαθάριση των ακτών στον Ελλαδικό χώρο, εστάλησαν τα αποτελέσματα αυτής στην Ευρωπαϊκή επιτροπή Αλιείας για τον καθορισμό των επόμενων βημάτων για την βιωσιμότητα του αλιευτικού εργαλείου της βιντζότρατας.
Αφού έγινε το γνωστό μαγείρεμα, με συμμετοχή των Κοινοτικών οργάνων  και η

Δερβένι: 20χρονη βρέθηκε νεκρή σε μια λίμνη αίματος!

Ξυλόκαστρο: 20χρονη βρέθηκε νεκρή σε μια λίμνη αίματος! | Newsit.gr
Άμεσα στο σημείο κλήθηκε κλήθηκε η αστυνομία Ξυλοκάστρου και Ιατροδικαστής που ερευνά τα αίτια θανάτου.
Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι δίπλα στο άψυχο σώμα της 20χρονης βρέθηκε ένα μαχαίρι.
Για ένα εξαιρετικό ταλέντο στο τρέξιμο και ειδικά στις μεγάλες αποστάσεις και μαραθωνίους μιλούν οι κάτοικοι του χωριού για την 20χρονη.
Όλοι είναι σε αναμονή για την ιατροδικαστική εξέταση, για να απαντηθεί το ερώτημα αν ήταν έγκλημα ή αυτοκτονία ο θάνατός της.

Εκδήλωση: Ημέρα Πράξης Σεβασμού

Εμφάνιση ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ.jpg 
Στο πλαίσιο της ομαδικής εικαστικής έκθεσης με θέμα: «Η Εικόνα και το Βλέμμα - The Image and the Glance», που λαμβάνει χώρα στην Αθήνα, στον Πολυχώρο Τέχνης TRII ART (Δράκου 9 Κουκάκι, σταθμός Μετρό Συγγρού Φιξ) η οποία εγκαινιάζεται στις 19 Οκτωβρίου,   πραγματοποιείται παράλληλα μια δυναμική πρωτοβουλία εκδήλωσης σεβασμού, από την Ιστορικό Τέχνης, Μαρίνα Γκόντα και επιπλέον 23 καλλιτεχνών, με την ΙΔΕΑ: Καθιέρωση της 23ης Οκτωβρίου κάθε

Και τώρα Τσίπρας και Καμμένος έμειναν μόνοι τους

Γράφει η Σοφία Βούλτεψη
 
Η συμπαιγνία, το θέατρο εις βάρος των εθνικών μας θεμάτων, η σύμπραξη στη δημιουργία υπαρξιακού προβλήματος στη χώρα, αποδείχθηκαν περίτρανα στο υπουργικό συμβούλιο της προηγούμενης εβδομάδας.
Τα στοιχεία είναι μπροστά στα μάτια μας:
Όπως αποκαλύφθηκε, Τσίπρας και Καμμένος γευμάτισαν μυστικά στη ΛΑΕΔ την προηγουμένη του υπουργικού συμβουλίου. Εκεί, όπως αποδείχθηκε την επομένη, σκηνοθέτησαν την παρουσία τους στο υπουργικό συμβούλιο.
Έτσι, την επομένη (16 Οκτωβρίου), στο υπουργικό συμβούλιο, ανέβασαν την παράσταση «διαφωνώ, αλλά

Πέτρος Τατούλης «Αναβαθμίζουμε και αναπτύσσουμε το ενδομεσσηνιακό οδικό δίκτυο»


 Εμφάνιση IMG_8326.JPG
Ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου κ. Πέτρος Τατούλης και η Θεματική Αντιπεριφερειάρχης κ. Ντίνα Νικολάκου επιθεώρησαν τα οδικά έργα Τζάνε - Καλαμάκι και Σουληνάρι - Κορυφάσιο, προκειμένου να διαπιστωθεί η πορεία των έργων.

Το έργο «Τζάνε - Καλαμάκι» προχωράει ικανοποιητικά και οι εργασίες θα ολοκληρωθούν εντός του χρονοδιαγράμματος, όπως είχε αποφασιστεί στην πρόσφατη σύσκεψη που έγινε, ενώ το «Σουληνάρι - Κορυφάσιο» θα παραδοθεί πολύ σύντομα το σύνολο του έργου.

Ο Φάνης Στεφανόπουλος στην συνδιάσκεψη για τον Ευρωπαϊκό Μηχανισμό της Πολιτικής Προστασίας.

Εμφάνιση 20181017_161409.jpg
Επέστρεψε από τις Βρυξέλλες ο εντεταλμένος Περιφερειακός σύμβουλος κ. Φάνης Στεφανόπουλος, όπου είχε μεταβεί εκπροσωπώντας τον Περιφερειάρχη κ. Πέτρο Τατούλη, στην συνδιάσκεψη για τον Ευρωπαϊκό Μηχανισμό της Πολιτικής Προστασίας. 
Πιο συγκεκριμένα, ο κ. Στεφανόπουλος είχε την ευκαιρία να επισκεφθεί την

Ντου από μαθητές στο γραφείο Γαβρόγλου


Μαθητές και φοιτητές μπήκαν στο προαύλιο του υπουργείου Παιδείας φωνάζοντας συνθήματα κατά του νόμου Γαβρόγλου.
Στην συνέχεια οι μαθητές έσπασαν τον κλοιό και μπήκαν μέσα στο υπουργείο Παιδείας και δεν έμειναν εκεί. Μπήκαν μέσα στο γραφείο του υπουργού και αυτή την ώρα μιλούν μαζί του.

ΕΛΛΗΝΑΣ ΔΕΣΜΩΤΗΣ

Βρίσκομαι στην ευχάριστη θέση να σας αποστείλω το νέο μου βιβλίο «ΕΛΛΗΝΑΣ ΔΕΣΜΩΤΗΣ» 
 Τούτο διατίθεται αφιλοκερδώς προς  προαγωγήν της μαθήσεως
και εξυψώσεως  της εθνικής μας συνειδήσεως
Μπορείτε να το αποστείλετε όπου εσείς επιθυμείτε


http://amphiktyon.org/?p=335

κωνσταντινίδης κωνσταντίνος

Ο ΓΡΑΦΙΚΟΣ ΓΙΓΚΙΤ ΜΠΟΥΛΟΥΤ

Στα όρια της φαντασίας και με το ρόλο του "Μπαμπούλα" κάποιος Γιγκίτ Μπουλούτ κάθε λίγο και λιγάκι μας εμφανίζεται στα ελληνικά μέσα ενημέρωσης να μας φοβίσει. Ευτυχώς, μας δίνει πάντα και μία επιλογή για να κάτσουμε σαν φρόνιμα παιδιά, να φάμε το σανό μας και να επιτρέψουμε στη σύμμαχο Τουρκίας να μας

ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΡΑΣΠΟΥΤΙΝ;

Τρομερές καταγγελίες τις τελευταίες ημέρες καταγράφονται σχετικά με την πρώην Εισαγγελέα Διαφθοράς Ελένη Ράικου για την υπάρξη κάποιου "Ρασπούτιν" που παρεμπόδιζε ή καθόριζε τις υπό διερεύνηση από την ελληνική Δικαιοσύνη υποθέσεις διαφθοράς της Ελλάδας.

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε στο Παλέρμο η 2η συνάντηση της επιτροπής διαχείρισης του EnernetMob, με επικεφαλής την Περιφέρεια Πελοποννήσου


 Εμφάνιση IMG_8209.JPG
Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε στο Παλέρμο της Ιταλίας, από τις 17 έως τις 19 Οκτωβρίου, η 2η συνάντηση της επιτροπής διαχείρισης του έργου EnernetMob, στο πλαίσιο του προγράμματος εδαφικής διασυνοριακής συνεργασίας Interreg Med, επικεφαλής εταίρος του οποίου είναι η Περιφέρεια Πελοποννήσου.

Πώς εμφανίζεται ο τραυλισμός και σε ποια ηλικία; Παγκόσμια Ημέρα για τον Τραυλισμό

 https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEiaLFwqneZExBUoqIQpI6XsF6jhlsNKTa7aG9Qrg8CMWwpw9I5vyBGYD5TjWGp0m43V7H9maMN_XbPe8jp1LuaJdgwVJery4zuOyBE859kxojSVxwgx9PGi-aO2Q6r1sox1r2VXhMwV0EKM/s600/stuttering-how-to-support-your-child.jpg
Η Παγκόσμια Ημέρα για τον Τραυλισμό καθιερώθηκε το 1998, με πρωτοβουλία του Καλιφορνέζου ακτιβιστή Μάικλ Σούγκαρμαν κι έκτοτε γιορτάζεται κάθε χρόνο στις 22 Οκτωβρίου. Με την πάροδο του χρόνου

Βραβευση των επιτυχόντων στην τριτοβάθμια εκπαίδευση.αποφοίτων των Λυκείων του Δήμου Ξυλοκπάστρου - Ευρωστίνης.


 https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEi6c1OAbYOkFggW6SCPeef3hJ4__uRIpQAcivVjXuetObXYyXD9x2fXEMMYAAnIvY3lADguMLZli74Z7NNi0ly9xLEbN0GM0hyH3eC5MLcaa0ZesU1TEUjuqTCFFJD8ZETKsJLDwC3diGE/s640/okoytsompolis.jpg



ΔΗΜΟΣ ΞΥΛΟΚΑΣΤΡΟΥ ΕΥΡΩΣΤΙΝΗΣ
Ν.Π.Δ.Δ. ΠΑΙΔΕΙΑΣ & ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ & ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ
ΔΗΜΟΥ ΞΥΛΟΚΑΣΤΡΟΥ ΕΥΡΩΣΤΙΝΗΣ
«ΗΛΙΑΣ ΚΑΤΣΟΥΛΗΣ» 


 Π Ρ Ο Σ Κ Λ Η Σ Η


     Το Σάββατο 27 Οκτωβρίου  2018  και ώρα 18.30  στο Θέατρο «ΑΓΓΕΛΟΣ ΣΙΚΕΛΙΑΝΟΣ»  στο Ξυλόκαστρο,  θα πραγματοποιηθεί εκδήλωση για τους αποφοίτους των Λυκείων του Δήμου μας και βράβευση των επιτυχόντων στην τριτοβάθμια εκπαίδευση.


Ο Δήμαρχος  &
Πρόεδρος του Ν.Π.Δ.Δ.


Ηλίας  Ανδρικόπουλος
 


Πέτρος Τατούλης «Ιστορικά επιβεβλημένη η συνένωση των διαφορετικών δυνάμεων σε ένα κοινό σκοπό με πίστη στον άδολο πατριωτισμό»


Εμφάνιση IMG_8261.JPGΕμφάνιση IMG_8301.JPG

Τη συνένωση των διαφορετικών δυνάμεων σε ένα κοινό ζητούμενο και ένα κοινό σκοπό, με πίστη στον άδολο πατριωτισμό, έθεσε ως το διαχρονικό διακύβευμα ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου κ. Πέτρος Τατούλης στον πανηγυρικό λόγο που εκφώνησε κατά την 191η επέτειο της Ναυμαχίας του Ναυαρίνου στην Πύλο το Σάββατο 20 Οκτωβρίου