Δευτέρα 25 Οκτωβρίου 2021

Επιχειρηματικός κόσμος και εργατικά σωματεία αποχαιρετούν τη Φώφη Γεννηματά

 Φώφη Γεννηματά: Η τελευταία ομιλία της στη Βουλή [βίντεο]

Βαθύτατα συλλυπητήρια για την απώλεια της Φώφης Γεννηματά εξέφρασε ο επιχειρηματικός κόσμος της χώρας και τα εργατικά σωματεία.

Η Ελλάδα φτώχυνε περισσότερο

Σε δήλωσή του, ο πρόεδρος της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων και του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών Γιάννης Χατζηθεοδοσίου, σημείωσε τα εξής:

«Τα λόγια είναι πολύ φτωχά για να εκφράσουν τα συναισθήματα μου αυτή τη δύσκολη ώρα. Η τόσο ξαφνική απώλεια της Φώφης Γεννηματά με έχει συγκλονίσει και νομίζω όλους τους Έλληνες. Η Φώφη Γεννηματά ανήκε στην σπάνια κατηγορία των πολιτικών που είχαν μόνο συμπάθειες, ανεξαρτήτως της πολιτικής πεποίθησης που έχει κάποιος.

Κατάθεση χρημάτων στην Κιβωτό του Κόσμου και το Χαμόγελο του Παιδιού αντί στεφάνων η επιθυμία της οικογένειάς της Φώφης Γεννηματά

 Φώφη Γεννηματά: Η μάχη που γνώριζε ότι θα χάσει στον Ευαγγελισμό – Η πορεία μιας γυναίκας που έφτασε ψηλά 

Να δωθούν χρήματα στην Κιβωτό του Κόσμου και το Χαμόγελο του Παιδιού αντί στεφάνων είναι η επιθυμία της οικογένειας της Φώφης Γεννηματά.

Στο πλαίσιο αυτό το ΚΙΝΑΛ ενημερώνει ότι «η οικογένεια της Προέδρου του Κινήματος Αλλαγής, Φώφης Γεννηματά, επιθυμεί αντί στεφάνων να κατατεθούν χρήματα στην Κιβωτό του Κόσμου και στο Χαμόγελο του Παιδιού» και για τη διευκόλυνση όσων πολιτών επιθυμούν να καταθέσουν χρήματα στην Κιβωτό του Κόσμου και το Χαμόγελο του παιδιού δίνει τους παρακάτω λογαριασμούς:

Σεισμός στην Αττική με επίκεντρο το Μαρούσι – Γιατί έγινε τόσο αισθητός – Τι απαντάει ο Ευθύμης Λέκκας

 Σεισμός στην Αττική – Γιατί έγινε τόσο αισθητός – Τι απαντάει ο Ευθύμης Λέκκας 

Ο σεισμός 2,9 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ που έγινε αισθητός στην Αττική, είχε επίκεντρο το Μαρούσι και συγκεκριμένα βόρεια του ΟΑΚΑ.

Ο πρόεδρος του ΟΑΣΠ, Ευθύμιος Λέκκας, μιλώντας στο in.gr, ανέφερε ότι η σεισμική δόνηση ήταν επιφανειακή και οι σεισμολόγοι εξετάζουν εάν υπάρχει συσχέτιση με το ρήγμα της Πάρνηθας και της Πεντέλης.

Αποκλεισμένη από Ρομά η Ν.Ε.Ο. Κορίνθου - Πατρών στο Ζευγολατιό - Πετροβολισμός σε αστυνοικούς - Ζημιές σε περιπολικά

 Η ταλαιπωρία είναι τεράστια για τους οδηγούς που κινούνται την ώρα και τα δύο ρεύματα της εθνικής οδού Κορίνθου – Πατρών στο 94χλμ στο ύψος του Ζευγολατιού, καθώς έχουν αποκλείσει Ρομά, ως ένδειξη διαμαρτυρίας για το θάνατο του 20χρονου κατά την καταδίωξη στο Πέραμα  από σφαίρες αστυνομικών και έχει προκαλέσει την οργή της κοινότητας των Ελλήνων Ρομά, που ζητούν δικαίωση, κατηγορώντας την αστυνομία για «έγκλημα μίσους». 

Σύμφωνα με τελευταίες  πληροφορίες, οι Ρομά που βρίσκονται συγκεντρωμένοι στο Ζευγολατιό, άρχισαν να πετούν πέτρες προς τους αστυνομικούς και μάλιστα, έχουν ήδη προκληθεί σοβαρές ζημιές σε περιπολικά

Τ. Μ

Τα κρούσματα κορονοϊού από την αρχή της πανδημίας μέχρι σήμερα στην Πελοπόννησο . 339 νέα κρούσματα σήμερα (34 στην Κοριθία - 44 στην Αρκαδία - 94 στην Μεσσηνία - 115 στην Αχαΐα.)

 

  

Έξαρση Μεγάλη αύξηση,  κρουσμάτων κορωνοϊού, καθώς σε σχέση με χθες, (+ 115), καταγράφηκε  το τελευταίο 24ωρο,  στην Πελοπόννησο.  Συνολικά σήμερα παρατηρήθηκαν 339 νέες μολύνσεις, , εκ των οποίων  τρεις περιοχές  ( Αχαΐα , Μεσσηνία και Αρκαδία) παρουσιάζουν  και σήμερα σχεδόν  τριπλάσιο αριθμό (253) νέων κρουσμάτων, σε σχέση με τις υπόλοιπες περιοχές (84).  

  Συγκεκριμένα:

Διακόσια δεκατέσσερα (214 ) νέα κρούσματα  κατεγράφησαν στη Περιφέρεια Πελοποννήσου, εκ των οποίων 34  νέες μολύνσεις παρατηρήθηκαν στην Π. Ε. Κορινθίας , 94 στην Π. Ε. Μεσσηνίας και οι υπόλοιπες 86 αναφέρθηκαν στις Π. Ε. Αργολίδας (18), Αρκαδίας (44) και Λακωνίας (24).

Επίσης άλλα 123 νέα κρούσματα ανακοινώθηκαν σήμερα στις Π. Ε. Αχαΐας (115) και Ηλείας (8).   

Σήμερα 25 / 10 / 21 κατεγράφησαν, συνολικά 339 νέα κρούσματα σε όλη την  Πελοπόννησο, όπου από την αρχή της πανδημίας, έφτασαν τα 52.409 (25.982  στην Περιφέρεια Πελοποννήσου)

Σήμερα Δευτέρα 25 / 10 / 21, ανακοινώθηκαν νέα κρούσματα στις Π.Ε. Ενότητες Αχαΐας (115),  Μεσσηνίας  (94) ,  Κορινθίας (34), Ηλείας (8), Αργολίδας (18), Αρκαδίας (44) και Λακωνίας (24)

Αναλυτικά τα κρούσματα στους 7 νομούς στην Πελοπόννησο μέχρι σήμερα:

Π.Ε. Αχαΐας                20.661

Π.Ε. Κορινθίας             7.754

Π.Ε. Μεσσηνίας           7.232

Π.Ε. Ηλείας                  5.787

Π.Ε. Αργολίδας           4.510

Π.Ε. Αρκαδίας             3.970

Π.Ε. Λακωνίας            2.496