Τετάρτη 1 Φεβρουαρίου 2023

Στην Τρίπολη για την κηδεία του Υποσμηναγού (Ι) Μάριου – Μιχαήλ Τουρούτσικα ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης

 Στην Τρίπολη για την κηδεία του Υποσμηναγού  (Ι) Μάριου –  Μιχαήλ Τουρούτσικα ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης 

 

Στην κηδεία του Υποσμηναγού (Ι), Μάριου – Μιχαήλ Τουρούτσικα στην Τρίπολη θα παραστεί ο Κυριάκος Μητσοτάκης, σύμφωνα με την ανάρτηση του προγράμματος του Πρωθυπουργού, για την Πέμπτη 2 Φεβρουαρίου 2023.

Η Εξόδιος Ακολουθία, θα τελεστεί στον Ιερό Ναό του Προφήτη Ηλία, στην Πλατεία Άρεως της Τρίπολης. Ακολούθως, η ταφή του αθάνατου ιπτάμενου της Πολεμικής Αεροπορίας, θα γίνει στην κοινότητα Πικέρνι, λίγο έξω απ’ την Τρίπολη.

Μητσοτάκης για Τσίπρα : " Έχουμε κοινοβουλευτική και όχι «πεζοδρομιακή» δημοκρατία - Ας αφήσει τα ψευτοεπικοινωνιακά νταηλίκια."

mitsotakis_marathonas_arthro   

Επίθεση κατά της αξιωματικής αντιπολίτευσης και του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξη Τσίπρα, εξαπέλυσε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, από το Μαραθώνα τον οποίο επισκέφθηκε σήμερα το μεσημέρι, συναντήθηκε με πολίτες και φίλους της ΝΔ, και απηύθυνε χαιρετισμό.

Ο κ. Μητσοτάκης χαρακτήρισε «θλιβερή και απαράδεκτη» τη στάση του ΣΥΡΙΖΑ να απέχει από τις ψηφοφορίες στη Βουλή, έκανε λόγο για «ψευτοεπικοινωνιακά νταηλίκια» και είπε ότι ο κ. Τσίπρας «με τις χθεσινές του δηλώσεις περιφρονεί ανοιχτά το κοινοβούλιο και τη συνταγματική τάξη».

ΣΕ ΚΙΝΔΥΝΟ Η ΟΙΚΙΑ ΤΟΥ ΠΑΝΑΓΗ ΤΣΑΛΔΑΡΗ ΣΤΟ ΚΑΜΑΡΙ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ

  

Από τον επικεφαλής του Δημοτικού Συνδυασμού "ΕΝΕΡΓΟΙ ΔΗΜΟΤΕΣ" Ξυλοκάστρου - Ευρωστίνης κ. Επαμεινώνδα Κατσούλα λάβαμε το ακόλουθο ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ :

"Δημοσιεύουμε το έγγραφο που κοινοποιήθηκε στο Δήμο Ξυλοκάστρου-Ευρωστίνης σχετικά με την έντονη διάβρωση της ακτής κάτω από την οικία Παναγή Τσαλδάρη στο