Δευτέρα 3 Αυγούστου 2020

Τρια κρουσμάτα στην Κορινθία

 κορονοϊός Πάρος
Τρία νέα κρούσματα ανακοινώθηκαν από την Περιφέρεια Πελοποννήσου στη Π.Ε. Κορινθίας με το ενα εξ αυτών να είναι εισαγόμενο.

Ειδικότερα στην ανακοίνωση της περιφέρειας αναφέρεται ότι πέντε επιπλέον κρούσματα του νέου κορονοϊού καταγράφηκαν στην Περιφέρεια Πελοποννήσου, το περασμένο Σαββατοκύριακο, ανεβάζοντας σε 214 τον αριθμό των προσβληθέντων.

Τρία κρούσματα καταγράφονται στην Π.Ε. Κορινθίας εκ των οποίων ένα εισαγόμενο, ένα κρούσμα στην Π.Ε. Αρκαδίας και ένα κρούσμα σε εισαγόμενο περιστατικό με προορισμό την Π.Ε. Λακωνίας όπου και

ΕΛΛΑΔΑ Κορωνοϊός: 77 νέα κρούσματα στην Ελλάδα ( τρια κρούσματα στην Κορινθία) σήμερα και ακόμη δύο νεκροί! Τρόμος για την Αττική – Εντοπίστηκε σχεδόν το 50% των κρουσμάτων – 10 εισαγόμενα



κορονοϊός

Ο κορονοϊός βρίσκεται ακόμη ανάμεσά μας, κάτι που έχουμε… συνειδητοποιήσει (ακόμη περισσότερο) τις τελευταίες ημέρες, βλέποντας τα κρούσματα να αυξάνονται συνεχώς.

Για το πώς ακριβώς “κινείται” ο κορονοϊός ενημερώνει και σήμερα, Δευτέρα 03.08.2020, ο ΕΟΔΥ με γραπτή ανακοίνωση.

Συγκεκριμένα αναφέρει πως υπάρχουν 77 νέα κρούσματα στην Ελλάδα, σήμερα  εκ των οποίων τα 8 εντοπίστηκαν κατόπιν ελέγχων στις πύλες εισόδου της χώρας και συνολικά 4.737, εκ των οποίων το 54.7% αφορά άνδρες.

Αναλυτικά η κατανομή των κρουσμάτων: 

Ανανέωσαν και συνεχίζουν στον Πανευρωστινιακό


Στην ομάδα των Ροζενών ,τον Πανευρωστινιακό, θα αγωνίζονται και την νέα ποδοσφαιρική περίοδο, καθώς ανανέωσαν την συνεργασίας μας οι:  Γεραρής Βασίλης , Καΐτσας Σπήλιος , Τόλιας Βασίλης , Θεοδωροπουλος Τάσος , Ρωβήλος Ηλίας , Νικολακοπουλος Νίκος , Κλουτσινιωτης Βλάσης και Τσοκαρης Γιάννης

Στον Αστέρα Δερβενίου επέστρεψε ο Γιάννης Εφραιμόπουλος


Την κυανόλευκη  φανέλα του Αστέρα Δερβενίου ξαναφορά και πάλι  ο  Γιάννης Εφραιμόπουλος .
'Όπως μας ενημερώνει η διοίκησης της ομάδας της Δυτικής Κορινθίας , ο νεαρός ποδοσφαιριστής που έχει ξεκινήσει από το φυτώριο του Αστέρα ,αγωνίστηκε στον Ηρακλή Ξυλοκάστρου για 2 χρονιές και επέστρεψε στην ομάδα που ανδρώθηκε και είναι έτοιμος να συνεχίσει την πολύ καλή πορεία που είχε την περυσινή σεζόν.

Στο μεταξύ με ανακοίνωσή της η Διοίκηση του Αστέρα Δερβενίου ενημερώνει ότι λόγω των τελευταίων εξελίξεων και συζητήσεων στο θέμα παραμονής ποδοσφαιριστών που ανήκουν στη ομάδα και ειδικά στο φυτώριο του συλλόγου...ότι δεν έχει υπάρξει καμία παραχώρηση.Τα σωματεία που έρχονται σε επαφή με ποδοσφαιριστές που ανήκουν στο δυναμικό του Αστέρα ,θα πρέπει να ενημερώνουν τους διοικούντες και όχι με πλάγιους τρόπους που δεν αρμόζει στην συνεργασία μεταξύ σωματείων.

Μέτρα για κορωνοϊό: Συλλήψεις ιδιοκτητών κέντρων διασκέδασης – 304 πρόστιμα για μη χρήση μάσκας


Δύο ιδιοκτήτες κέντρων διασκέδασης συνελήφθησαν χθες Κυριακή 2/8/2020, στο Αίγιο και στην Παροικιά της Πάρου, στο πλαίσιο των εντατικών ελέγχων που πραγματοποιήθηκαν από την Αστυνομία σε όλη την επικράτεια για την εφαρμογή των μέτρων αποφυγής και περιορισμού της διάδοσης του κορονοϊού, ενώ βεβαιώθηκαν 304 παραβάσεις για μη χρήση μάσκας και μη τήρηση της προβλεπόμενης απόστασης και κόπηκαν ισάριθμα πρόστιμα των 150 ευρώ.

Επίσης επιβλήθηκε πρόστιμο 500 ευρώ σε ταξιδιώτη που δεν είχε συμπληρώσει την ηλεκτρονική φόρμα PLF (Passenger Locator Form).

Όπως έγινε γνωστό από την Αστυνομία, ένας από τους δύο καταστηματάρχες που συνελήφθησαν,

Τράπεζες: Κομμένες από αύριο συγκεκριμένες συναλλαγές στα καταστήματα λόγω κορονοϊού!

Τράπεζες: Αλλάζουν από αύριο οι συναλλαγές - Ποιες απαγορεύουν οι τράπεζες στα γκισέ

Η Ελληνική Ένωση Τραπεζών, ενημερώνει τους συναλλασσόμενους για τις συναλλαγές που δεν θα μπορούν να διενεργούν στα τραπεζικά καταστήματα από την Τρίτη, 4 Αυγούστου 2020, μετά την απόφαση Δ1α/ΓΠ οικ. 48002/2020 για «εφαρμογή του μέτρου της υποχρεωτικής χρήσης μη ιατρικής μάσκας σε εμπορικές επιχειρήσεις παροχής υπηρεσιών, χώρους γραφείων και άλλους χώρους συνάθροισης κοινού στο σύνολο της Επικράτειας, προς περιορισμό της διασποράς του κορωνοϊού COVID-19».

Ειδικότερα η ανακοίνωση της ΕΕΤ αναφέρει:

Superleague 2: Εμμένει σε αναδιάρθρωση, δεν πέρασε η συγχώνευση με τη Football League

«Κληρώνει» για την αναδιάρθρωση - Κρίσιμες συνεδριάσεις σε Super League, Super League 2 και ΕΠΟ
Δεν πέρασε η πρόταση για ενοποίηση της Super League 2 και της Football League στο σημερινό Δ.Σ της εκτελεστικής επιτροπής των πρωταθλημάτων. Η πρόταση για τη διεξαγωγή πρωταθλήματος σε δύο ομίλους των 16 ομάδων τέθηκε σε ψηφοφορία, με 10 ομάδες να ψηφίζουν υπέρ και πέντε κατά, με αποτέλεσμα να μη συγκεντρωθεί η απαιτούμενη πλειοψηφία (3/4).

Η ανακοίνωση

ΑΣΕΠ -4Κ/2020: Πότε οι προσωρινοί πίνακες -Διάψευση δημοσιευμάτων

Προς τα τέλη του 2020 (Νοέμβριο, Δεκέμβριο) αναμένεται, σύμφωνα με τα σημερινά δεδομένα, οι προσωρινοί πίνακες για την προκήρυξη 4Κ/2020, δηλαδή, τις (2.909) θέσεις τακτικού προσωπικού Πανεπιστημιακής, Τεχνολογικής, Δευτεροβάθμιας και Υποχρεωτικής Εκπαίδευσης σε Ο.Τ.Α. α΄ βαθμού της Χώρας (για την εξυπηρέτηση του προγράμματος “Βοήθεια στο Σπίτι”). Αυτό αναφέρουν πληροφορίες της aftodioikisi.gr από το ΑΣΕΠ, διαψεύδοντας σχετικά δημοσιεύματα των τελευταίων ημερών που υποστήριζαν ότι θα ανακοινωθούν εντός ολίγων ημερών!!!!

Serie A: “Σώθηκε” η Τζένοα – Στη Serie B η Λέτσε

https://www.newsit.gr/wp-content/uploads/2020/08/inter-1536x1030.jpg
H Serie A; της σεζόν 2019-20 έφτασε στο τέλος της με την Τζένοα να “σφραγίζει” την παραμονή της σε αυτήν την 38η και τελευταία αγωνιστική, ενώ η Λέτσε έγινε η τελευταία ομάδα που πήρε το δρόμο για την 2η κατηγορία μαζί με τις ΣΠΑΛ και Μπρέσια.

Η Τζένοα ήταν η μεγάλη κερδισμένη της τελευταίας αγωνιστικής του ιταλικού πρωταθλήματος, καθώς επικράτησε με 3-0 της Βερόνα και εξασφάλισε την παραμονή. Αντίθετα υποβιβάστηκε η Λέτσε που ηττήθηκε 3-4 στην έδρα της από την Πάρμα.

Οι ποδοσφαιριστές της Τζένοα γνώριζαν πολύ καλά ότι με νίκη απέναντι στη