Δευτέρα 6 Νοεμβρίου 2017

Πυροβολισμοί έξω από τα γραφεία του ΠΑΣΟΚ

http://media2.eleftherostypos.gr/wp-content/uploads/2017/11/pasok-purovolismoi-1000.jpg
Πυροβολισμοί ακούστηκαν πριν από λίγη ώρα στην Χαριλάου Τρικούπη, κοντά στα παλιά γραφεία του ΠΑΣΟΚ.
Παραμένουν άγνωστες μέχρι τώρα οι συνθήκες κάτω από τις οποίες υπήρξαν πυροβολισμοί, αρκετοί σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία και όπως ήταν φυσικό, ακούστηκαν στην ευρύτερη περιοχή των Εξαρχείων.

Περιφερειάρχης Πελοποννήσου «Ένα ακόμα βήμα πιο κοντά η Περιφέρεια Πελοποννήσου στη δημιουργία της πρώτης Περιφερειακής Τράπεζας, σύμφωνα με το μοντέλο των Sparkassen»

Εμφάνιση IMG_4432.JPG


Ένα ακόμα βήμα πιο κοντά στο στόχο της δημιουργίας Περιφερειακής Τράπεζας, σύμφωνα με το μοντέλο των Γερμανικών Sparkassen, βρίσκεται η Περιφέρεια Πελοποννήσου μετά τη συνάντηση στην έδρα της Περιφέρειας, του Περιφερειάρχη Πελοποννήσου κ. Πέτρου Τατούλη με τους κ. Harald Felzen και Paul Schaefer, υψηλόβαθμα στελέχη του Ιδρύματος των Sparkassen και τον κ. Παναγιώτη Θεοφανόπουλο, σύμβουλο του Περιφερειάρχη.

Με απόφαση Περιφερειάρχη Πελοποννήσου εντάχθηκε στο Ε.Π. Πελοπόννησος 2014 – 2020 το πολυδύναμο νηπιαγωγείο Κορίνθου


http://www.poreia-euthinis.gr/wp-content/uploads/2014/04/sxol1.jpg
Με απόφαση Περιφερειάρχη Πελοποννήσου εντάχθηκε στο Ε.Π. Πελοπόννησος 2014 – 2020 η «Κατασκευή πολυδύναμου νηπιαγωγείου πόλης Κορίνθου» συνολικού προϋπολογισμού δημόσιας δαπάνης  1.200.000,00  και δικαιούχο τον Δήμο Κορινθίων.

Η πράξη αφορά στην κατασκευή νέου πολυδύναμου νηπιαγωγείου στην πόλη της Κορίνθου προς μεταστέγαση των 2ου, 5ου, 8ου και 16ου Νηπιαγωγείων Κορίνθου, που στο σύνολο τους στεγάζονται σήμερα σε μισθωμένους χώρους, με αρκετά υποβαθμισμένη κατάσταση υποδομής και εξοπλισμού.

Με απόφαση Περιφερειάρχη Πελοποννήσου εντάχθηκε στο Ε.Π. Πελοπόννησος 2014 – 2020 η κατασκευή του 2ου Ολοήμερου Νηπιαγωγείου Μολάων



http://www.report24.gr/wp-content/uploads/%CE%98%CE%95%CE%9C%CE%91%CE%A4%CE%91-10-%CE%A4%CE%91%CE%A4%CE%9F%CE%A5%CE%9B%CE%97%CE%A3-%CE%9D%CE%97%CE%A0%CE%99%CE%91%CE%93%CE%A9%CE%93%CE%99%CE%9F.jpgΤο έργο της «Κατασκευής του 2ου Ολοήμερου Νηπιαγωγείου Δ. Κ. Μολάων» συνολικού προϋπολογισμού δημόσιας δαπάνης  900.000,0 και δικαιούχο τον Δήμο Μονεμβασιάς, εντάχθηκε με απόφαση του Περιφερειάρχη Πελοποννήσου κ. Πέτρου Τατούλη στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα Πελοπόννησος 2014 – 2020.

Οι «απαραίτητοι» του κ. Τσίπρα

Γράφει η Σοφία Βούλτεψη
 
Και τον Φίλη αντικατέστησε και την Χριστοδουλοπούλου και τον Δρίτσα και τον Ξυδάκη την Αναγνωστοπούλου και τον Πελεγρίνη και τον Μάρδα και τον Μπαλτά και τον Αλεξιάδη. Μέχρι και τον Μουζάλα ετοιμάζεται να ξεφορτωθεί – με κλωτσιά προς τα πάνω…
Δεν δίστασε να διώξει και συντρόφους μιας ζωής, όπως ο Λαφαζάνης και ο Στρατούλης και οι λοιποί…
Στο τέλος θα αποδειχθεί πως οι μόνοι υπουργοί τους οποίους ο κ. Τσίπρας δεν θα τολμήσει ποτέ να αποπέμψει είναι τα πρώην μεγαλοστελέχη του ΠΑΣΟΚ, όπως οι Κουρουμπλής και Σπίρτζης – και τα προερχόμενα

ΣΤΟ ΣΦΥΡΙ ΤΟ… ΑΝΑΚΤΟΡΟ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ: Με θέα την Ακρόπολη στο κέντρο της πόλης


Σε πλειστηριασμό βγαίνει στις 22 Νοεμβρίου ένα από τα πιο ακριβά – και σίγουρα πιο εμβληματικά- σπίτια της Αθήνας, το «ανάκτορο Δαφέρμου». Η πολυτελής εξαώροφη κατοικία βρίσκεται επί της οδού Βασιλέως Γεωργίου στην Αθήνα, δίπλα στο Προεδρικό Μέγαρο.

Ο ΕΦΙΑΛΤΗΣ ΤΗΣ ΧΡΕΟΚΟΠΙΑΣ ΚΑΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ Γ.Α. ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ

Εμφάνιση oEfialtisXreokopias-A4.jpg
Ο Εκδοτικός Οργανισμός Λιβάνη έχει την τιμή να σας προσκαλέσει

στην παρουσίαση του βιβλίου
του εκλιπόντος δημοσιογράφου-συγγραφέα Στέφανου Β. Αναγνώστου



Ο εφιάλτης της χρεοκοπίας

και η κυβέρνηση Γ. Α. Παπανδρέου


Οι εκλογές στο Εμπορικό Επιμελητήριο Κορινθίας



Της Γιώτας Μπάγκα

Ένα από τα σημαντικότερα γεγονότα στην σύγχρονη Κορινθιακή κοινωνία είναι αναμφισβήτητα οι εκλογές στο Εμπορικό Επιμελητήριο του Νομού μας. Πολύ μελάνι χύθηκε και πολλές θεωρίες διατυπώθηκαν σχετικά με  τον αριθμό των υποψηφιοτήτων, τους συνδυασμούς, την πολιτική προέλευση των ηγετών των συνδυασμών αλλά και το σχεδιασμό της επόμενης μέρας μετά τις εκλογές. Σε κάποιες περιπτώσεις συζητήθηκαν και θεωρίες «συνωμοσίας»,  όπως ποιος βρίσκεται πίσω από την πληθώρα των σχεδιασμών, ποιος θα υποστηρίξει ποιον κτλ.
Νομίζω όμως ότι μετά τις κυνικές δηλώσεις

Σταθερά πρώτη η Νική Τραγανού στο πρωτάθλημα της Α1 Ηλείας



http://www.onsports.gr/media/com_news/story/2014/03/08/386075/snapshot/6360e163d9df4bb0b332204458aeba70.jpg 
Χωρίς απώλειες για τους πρωτοπόρους ολοκληρώθηκε η 8η αγωνιστική στην Α1 κατηγορίαDEDALOS SECURITY στην Ηλεία. 
Η πρωτοπόρος Νίκη Τραγανού πέρασε εύκολα με 2 - 0 από τα Καβάσιλα, ενώ νικηφόρα συνέχισε και ο Ολυμπιακός Σαβαλίων που επικράτησε με 1-0 επί του Αλφειού. 

Ξέφυγαν στο +3 Ατρόμητος Συκέας και ΑΕ Πελλάνας Καστορείου στο πρωτάθλημα Λακωνίας

http://www.isports.gr/wp-content/uploads/2014/11/sikia_20141.jpg

Συνεχίζουν με το απόλυτο των βαθμών την προέλασή τους στο πρωτάθλημα της Λακωνίας , Ατρόμητος Συκέας  και  ΑΕ Πελλάνας  Καστορείου. 
Οι δύο πρωτοπόρες στα πλαίσια της 4ης αγωνιστικής, επικράτησαν , εκτός έδρας, ο Ατρόμητος με 3 – 0 επί της Άμιλλας Αγ. Ιωάννη και η Πελλάνα με 1 – 0 στον Αγγελώνα και ξέφυγαν  στο +3 του Ολυμπιακού Γυθείου που είχε ρεπό.
Παντώς το σκορ της αγωνιστικής σημείωσε ο Απόλλων Ξυροκαμπίου  που συνέτριψε με 7 – 2 το Κάστρο Γερακίου. 
Στους Μολάους ο Μολαϊκός έμεινε στο 0 -0 με το Λεωνίδα Γλυκόβρυσης, ,ενώ ο Πανγυθειατικός  κατόρθωσε να πάρει στην έδρα του το βαθμό της ισοπαλίας 1 – 1 με τον Ευρώτα Έλους που είχε προηγηθεί στο σκορ. 
Η 4η αγωνιστική

Εμειναν στο μηδεν οι πρωτοπόροι στη Μεσσηνία, που απειλούνται απο τον Πανθουριακό

http://www.sportstonoto.gr/media/k2/items/cache/9452ffd7b43cf0f5080a0d9c47ebbe05_S.jpg

Ο Πανθουριακός με την νίκη του με 2-1 επι της Ομόνοιας  κατά την 6η αγωνιστική, στο πρωτάθλημα Μεσσηνίας, πλησίασε  στο πόντο  της πρωτοπόρες ομάδες  του Απόλλωνα Καλλαμάτα και του Πάμισου Μεσσήνης που έχασαν βαθμούς μετά από λευκές ισοπαλίες με Διαβολίτσι  και Ανδρούσα , αντίστοιχα..
Η 6η αγωνιστική

ΛΕΡΝΑ και ΚΟΡΩΝΙΣ συγκάτοικοι στην κορυφή στην Α Εγολίδας

https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEgTT8UjSFnDO-GJGcMhkx5H2TwfchPD5pd7OJqbtRt4rcUabIEzalzA5Z4wO_Gl3Oe7McnmA2zzfRyGdOtqPwbLpfHZAANbIQaWnlInDk8LfqKimXwdymsJCWpH1Jvq6SanmnhMdRyt6aA/s1600/DSC_0831.JPG

Χέρι – χέρι συνεχίζουν την απόλυτη προέλασή τους κατα την 6η αγωνιστικήστο τοπικό πρωτάθλημα Αργολίδας, η Ένωση Λέρνας και η Κορωνίς Κοιλάδας , που νίκησαν , εκτός έδρας με 3 – 1 και 3 – 0, τον Πανασιναϊκό και  Ασκληπιό, αντίστοιχα. Τις δύο πρωτοπόρες ομάδες , ακολουθούν στο πόντο  ΠΑΟΚ Κουτσοποδίου και Ποσειδών Διδύμων. Ο τελευταίος επικράτησε με 3 – 2  επί του Τροιζηνιακού
Η 6η αγωνιστική

Πανθυρεατικός 4Χ4 στο πρωτάθλημα Αρκαδίας

http://www.arcadiaportal.gr/sites/default/files/styles/large/public/field/image/2014-09-20-16.09.27.jpg?itok=txE6q-7U

Ο Πανθυρεατικός  η ομάδα του Άστρους, , στα πλαίσια της 4ης αγωνιστικής, στο τοπικό πρωτάθλημα της Α΄ κατηγορίας,, σάρωσε εκτός εδρας με 6 -2 την ΑΕΚ Τρίπολης και προελαύνει με το απόλυτο των βαθμών. 
Στους -2 βααθμούς  πίσω ο Ερμής Μελιγούς που επικρατισε 2 – 1 του Μαντινειακού. 
Αντίθετα η Δόξα Μεγαλόπολης έχασε στο Κορακοβούνι με σκορ 3 – 1 και βρίσκεται στην πρωτελευταία θέση της κατάταξης ,με  3 βαθμους  

Η 4η αγωνιστική