Τρίτη 6 Απριλίου 2021

Μητσοτάκης από Λιβύη: Να ακυρωθούν τα παράνομα έγγραφα που εμφανίζονται ως διεθνείς συμφωνίες

 Μητσοτάκης 

«Αισθάνομαι μεγάλη χαρά που η παρουσία μου στη Λιβύη συνδυάζεται με μια διπλή επανεκκίνηση: το νέο ξεκίνημα της ίδιας χώρας και των διμερών μας σχέσεων» τόνισε ο Έλληνας πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, ξεκινώντας τις κοινές δηλώσεις με τον μεταβατικό πρωθυπουργό της Λιβύης, Αμπντούλ Χαμίντ Ντμπεϊμπά, στην Τρίπολη.

Νέα Ελληνική Διασπορά: Μια δημόσια διαδικτυακή συζήτηση, αύριο Τετάρτη 7/4, στις 18:30

  

Πρόσκληση σε δημόσια διαδικτυακή συζήτηση
με θέμα:


Η Νέα Ελληνική Διασπορά

Μια διοργάνωση της διαΝΕΟσις και του Κέντρο Σπουδών Νοτιοανατολικής Ευρώπης στο Πανεπιστήμιο της Οξφόρδης (SEESOX) την Τετάρτη 7/4 στις 18:30 (zoom link).
 

 

Η διαΝΕΟσις και το Κέντρο Σπουδών Νοτιοανατολικής Ευρώπης στο Πανεπιστήμιο της Οξφόρδης (SEESOX) σας προσκαλούν σε μια δημόσια διαδικτυακή συζήτηση με θέμα "Η Νέα Ελληνική Διασπορά" την Τετάρτη 7 Απριλίου στις 18:30.

Ένταξη σημαντικών εργων σε Κιάτο , Ξυλόκαστρο, Κόρινθο και Λουτράκι στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα Πελοπόννησος 2014-2020

 

Ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου Παναγιώτης Νίκας, υπέγραψε τη Δευτέρα 5 Απριλίου, την ένταξη έξι σημαντικών έργων σε ισάριθμους Δήμους στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα Πελοπόννησος 2014-2020, συνολικού προϋπολογισμού: 14.586.164,96 ευρώ.

Κατά τις δηλώσεις του, παρουσία των Δημάρχων των 6 Δήμων καθώς και στελεχών της Περιφέρειας, τόνισε:

 

«Τα έργα είναι των Δημάρχων, οφείλονται στις προσπάθειές τους να κάνουν τις μελέτες, να τα επιβλέψουν και να τα συντηρούν. Δίνω συγχαρητήρια σε όλους τους Δημάρχους για αυτήν τους την προσπάθεια και τους παρακαλώ να