Πέμπτη 16 Σεπτεμβρίου 2010

Πρόγραμμα επίσκεψης του προέδρου της Νέας Δημοκρατίας κ. Αντώνη Σαμαρά στη Θεσσαλονίκη, στο πλαίσιο της 75ης Δ.Ε.Θ

ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ



Πέμπτη, 16 Σεπτεμβρίου 2010

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Πρόγραμμα επίσκεψης του προέδρου της Νέας Δημοκρατίας κ. Αντώνη Σαμαρά στη Θεσσαλονίκη, στο πλαίσιο της 75ης Δ.Ε.Θ.:

Παρασκευή 17 Σεπτεμβρίου 2010:

Μέτρα - ασπιρίνες



ΑΡΘΡΟ ΤΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΜΙΧΑΛΟΥ

Για άλλη μια φορά απογοήτευσαν οι πρωθυπουργικές εξαγγελίες. Αγνοώντας τα τεράστια προβλήματα, αλλά και τις προτάσεις για την ανάκαμψη, που έχει καταθέσει ο επιχειρηματικός κόσμος, ο πρωθυπουργός, στο πλαίσιο της ΔΕΘ, περιορίστηκε σε γενικόλογες αναφορές και αποσπασματικά μέτρα, που -δεδομένων των συνθηκών- μόνο ως «ασπιρίνες» θα μπορούσαν να χαρακτηριστούν.

Περί δημοψηφίσματος και άλλα τινά

Η κοινή πολιτική λογική λέει ότι όπως κάθε εκλογική αναμέτρηση, έτσι και αυτή θα δοκιμάσει τις αντοχές της κυβέρνησης.Ενδεχόμενη καταψήφιση των κυβερνητικών υποψηφίων, κυρίως στις μεγάλες περιφέρειες, θα ερμηνευθεί ως ευθεία αποδοκιμασία τής πολιτικής της. Της πολιτικής του Μνημονίου.

Θύμα τροχαίου ο Σπύρος Παπαδόπουλος

Λαχτάρησε τα ξημερώματα ο ηθοποιός και παρουσιαστής Σπύρος Παπαδόπουλος, όταν ένα αυτοκίνητο έπεσε πάνω στη μηχανή που οδηγούσε στη λεωφόρο Βουλιαγμένης, στο ύψος της Γλυφάδας! Ο ηθοποιός μεταφέρθηκε στο «Ασκληπιείο» της Βούλας με σοβαρά κατάγματα στο πόδι, ωστόσο πήρε ήδη εξιτήριο και πλέον βρίσκεται σπίτι του.
Λόγω του τροχαίου, η έναρξη της θεατρικής παράστασης στην οποία συμμετέχει θα μετατεθεί χρονικά.

NEWSBEST

Ο Δημήτρης Δράκος επισκέφθηκε σταφυλοπαραγωγούς στη Στιμάγκα


Στην Κορινθία βρέθηκε σήμερα Πέμπτη, ο Δημήτρης Δράκος όπου είχε συνάντηση με το Νομάρχη Κορινθίας και υποψήφιο Αντιπεριφερειάρχη Πελοποννήσου Νίκο Ταγαρά.

Επίσκεψη του Πέτρου Τατούλη στο Νοσοκομείο Καλαμάτας



«Το θέμα παροχής υγείας αποτελεί πρώτιστη φροντίδα της νέας περιφερειακής διοίκησης», είπε ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Πελοποννήσου κ. Πέτρος Τατούλης μετά από επίσκεψή του στο

Τη Δευτέρα 20.09.2010 η συζήτηση στο Εκλογοδικείο για την ένσταση συνταγματικότητας συμμετοχής αλλοδαπών στις Δημοτικές Εκλογές

Τη Δευτέρα 20.09.2010 θα συζητηθεί στην αίθουσα 7, στο ισόγειο του Κτιρίου 6 της πρώην Σχολής Ευελπίδων, με αριθμό πινακίου 41 & ώρα 09:00, στο Πολυμελές Πρωτοδικείο Αθηνών (Διαδικασία Εκουσίας Δικαιοδοσίας) η ένσταση http://syntagmagr.blogspot.com/2010/08/blog-post_10.html συνταγματικότητας συμμετοχής αλλοδαπών στις Δημοτικές Εκλογές της 7ης Νοεμβρίου 2010.

Από την Κορινθία ξεκινά η Ηλεκτρονική Συνταγογράφηση

Από την Κορινθία (αλλά και τη Βοιωτία και τη Λέσβο) θα ξεκινήσει στις 15 Οκτωβρίου η ηλεκτρονική συνταγογράφηση. Το φιλόδοξο σχέδιο, το οποίο θα προσπαθήσει να βοηθήσει το ελληνικό δημόσιο να εξοικονομήσει περισσότερα από ένα δισεκατομμύριο ευρώ ετησίως, ολοκληρώθηκε χάρη στην επίπονη δουλειά της ομάδας στην οποία συμμετείχε και ο Κορίνθιος γιατρός Μιχάλης Κούτρας και θα λειτουργήσει πιλοτικά στους τρεις νομούς που προαναφέραμε και στον ΟΑΕΕ.

Eκατόν δέκα οκτώ (118) μονάδες Αίματος από τους αιμοδότες του Ξυλοκάστρου

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΘΕΛΟΝΤΩΝ ΑΙΜΟΔΟΤΩΝ ΞΥΛΟΚΑΣΤΡΟΥ   «ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΤΗΣ ΖΩΗΣ»


Την Κυριακή 12 Σεπτεμβρίου και την Τετάρτη 15 Σεπτεμβρίου 2010 πραγματοποιήθηκαν, στα γραφεία του Συλλόγου μας Αγίου Βλασίου 20, οι προγραμματισμένες Αιμοδοσίες μας.

Στην Αλεξανδρούπολη απόψε και αύριο στην Κωνσταντινούπολη η «Παγκόσμια Ενορία της Αγίας Σοφίας»


Το ραντεβού είναι σήμερα στις οκτώ το βράδυ στην Αλεξανδρούπολη. Εκεί πρόκειται να συναντηθούν μέλη και υποστηρικτές της οργάνωσης «Παγκόσμια Ενορία της Αγίας Σοφίας» που με επικεφαλής τον ιδρυτή και πρόεδρό της, τον ελληνοαμερικανό Κρίς Σπύρου - πρόεδρο της Ελληνοαμερικανικής Ένωσης Αθηνών και πρώην πρόεδρο του Δημοκρατικού κόμματος στην πολιτεία Νιου Χαμσάιρ - θα επιβιβαστούν αύριο στα λεωφορεία που θα τους οδηγήσουν στην Κωνσταντινούπολη για να τελέσουν θεία λειτουργία και να προσευχηθούν στην Αγία Σοφία.

Στην Αιγιαλεία ο Δημήτρης Τριανταφυλλόπουλος δίνει δική του δημοσκόπηση


Με αφορμή δημοσκόπηση της Εταιρείας DATA R.C για λογαριασμό του «ΡΑΔΙΟ ΑΙΓΙΟ» και της Εφημερίδας «ΑΙΓΙΑΛΕΙΑ», η οποία εν μέρει δημοσιοποιήθηκε, ο Δημοτικός Συνδυασμό «Αιγιάλεια – Νέα Εποχή» επισημάνει τις εξής παρατηρήσεις αλλά και περίεργες συμπτώσεις:

ΛΕΣΧΗ ΚΑΠΝΟΥ


«Παραθυράκια» του νέου αντικαπνιστικού νόμου αναζητούν και βρίσκουν καταστηματάρχες και «θεριακλήδες».Οι … υπέρμαχοι του καπνίσματος , οι οποίοι θέλουν να συνεχίσουν να βλέπουν τα τασάκια τους, ο καθένας για τους δικούς του λόγους, έχουν ήδη εντοπίσει τα πρώτα κενά στα οποία θα …φυσάνε τον καπνό τους.