Τετάρτη 6 Απριλίου 2022

Η φρίκη του πολέμου: Νεκρός εντοπίστηκε ο μικρούλης Σάσα

 Η φρίκη του πολέμου: Νεκρός εντοπίστηκε ο μικρούλης Σάσα 

Ο Σάσα Γιάνκο, το παιδί με  το γλυκύτατο προσωπάκι που  είχε χαθεί από τις 10 Μαρτίου εντοπίστηκε δυστυχώς νεκρός.

Η μαμά του η Άννα ενημέρωσε: «Σήμερα βρήκαμε το πτώμα του Σάσα. Ευχαριστώ όλους όσους πίστεψαν, όσους βοήθησαν στην αναζήτηση, ευχαριστώ όλους για τις προσευχές και την πίστη σας, σας ευχαριστώ για την υποστήριξή σας. Χάρη σε εσάς, ο γιος μου με συνάντησε. Ο Σάσα, ο μικρός μας άγγελος είναι ήδη στον ουρανό! Σήμερα η ψυχή του βρήκε γαλήνη…»

Παρουσίαση του νέου βιβλίου του βουλευτή Κωνσταντίνου Γκιουλέκα για το χρονικό της Επανάστασης 1821-1831, από τον Πρόεδρο της Βουλής Κωνσταντίνο Τασούλα

 

«Το χρονικό της Επανάστασης, από το 1821 έως το 1831, όπως αποτυπώνεται στις εφημερίδες που εξέδωσαν οι ίδιοι οι αγωνιστές, είναι ένα διάστημα που καταλαβαίνοντάς το ακόμη καλύτερα, μέσα από τη δημοσιογραφική έρευνα, δυναμώνει την πίστη μας για την πατρίδα, για τον εαυτό μας, για το σήμερα, αλλά και για το αύριο». Αυτό επεσήμανε ο Πρόεδρος της Βουλής των Ελλήνων, κ. Κωνσταντίνος Τασούλας, κατά την παρουσίαση του νέου βιβλίου του Προέδρου της Διαρκούς Επιτροπής Εθνικής Άμυνας και Εξωτερικών Υποθέσεων της Βουλής, κ. Κωνσταντίνου Γκιουλέκα, με τίτλο «1821, ΤΟ   ΧΡΟΝΙΚΟ   ΤΗΣ    ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗΣ, μέσα από τις εφημερίδες της Παλιγγενεσίας. ΣΤΗΝ ΦΩΤΙΑ, ΜΕ ΑΙΜΑ ΚΑΙ ΜΕΛΑΝΙ. 1821-1831, από τον ξεσηκωμό ως την δημιουργία του Ελληνικού Κράτους».

Όπως σημείωσε ο συγγραφέας του βιβλίου, βουλευτής κ. Κωνσταντίνος Γκιουλέκας,