Τετάρτη 5 Απριλίου 2023

Ολυμπιακός - ΠΑΟΚ 3-1: Θρύλος από τα παλιά! Χτύπησε η καρδιά του πρωταθλητή και έκανε σμπαράλια τον ΠΑΟΚ!

 Ολυμπιακός - ΠΑΟΚ 3-1: Θρύλος από τα παλιά!  

Ο Ολυμπιακός ήταν κυρίαρχος σχεδόν σε όλο το ματς και με θρυλική ανατροπή στο δεύτερο ημίχρονο έφτασε στο θριαμβευτικό 3-1 επί του ΠΑΟΚ στο Καραϊσκάκη, παραμένοντας ολοζώντανος στο κυνήγι του πρωταθλήματος. 

Ανατροπή και τριάρα! Ο Ολυμπιακός μπορεί να βρέθηκε πίσω στο σκορ στο 22’, όταν ο ΠΑΟΚ προηγήθηκε κόντρα στη ροή του αγώνα με τον Μπράντον Τόμας, αλλά στο δεύτερο ημίχρονο γύρισε τούμπα το παιχνίδι και με γκολ των Μπακαμπού (59’), Μασούρα (78’) και Ελ Αραμπί (87’) πήρε τη νίκη με 3-1, για την τρίτη αγωνιστική των πλέι οφ της Super League.

Γ' Εθνική: Στις 6/5 ξεκινούν τα μπαράζ ανόδου στην SL2 - H κλήρωση

 Γ' Εθνική: Στις 6/5 ξεκινούν τα μπαράζ ανόδου στην SL2 - H κλήρωση  

Πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη (5/4) το πρωί στα γραφεία της ΕΠΟ η κλήρωση των αγώνων μπαράζ για την άνοδο στη Super League 2. Στις 6 Μαΐου θα ξεκινήσει το μίνι πρωτάθλημα των 5 ομάδων που θα αναδειχθούν πρωταθλήτριες από τους ομίλους της Γ’ Εθνικής. 

Αναλυτικά το πρόγραμμα:

1η Αγωνιστική

Πρωταθλήτρια 5ου ομίλου - Πρωταθλήτρια 2ου ομίλου
Πρωταθλήτρια 1ου ομίλου - Πρωταθλήτρια 4ου ομίλου
Ρεπό:
Πρωταθλήτρια 3ου ομίλου



2η Αγωνιστική

Πρωταθλήτρια 2ου ομίλου - Πρωταθλήτρια 1ου ομίλου
Πρωταθλήτρια 4ου ομίλου - Πρωταθλήτρια 3ου ομίλου
Ρεπό:
Πρωταθλήτρια 5ου ομίλου



3η Αγωνιστική

Πρωταθλήτρια 1ου ομίλου - Πρωταθλήτρια 5ου ομίλου
Πρωταθλήτρια 3ου ομίλου - Πρωταθλήτρια 2ου ομίλου
Ρεπό:
Πρωταθλήτρια 4ου ομίλου



4η Αγωνιστική

Πρωταθλήτρια 5ου ομίλου - Πρωταθλήτρια 3ου ομίλου
Πρωταθλήτρια 2ου ομίλου - Πρωταθλήτρια 4ου ομίλου
Ρεπό:
Πρωταθλήτρια 1ου ομίλου



5η Αγωνιστική

Πρωταθλήτρια 4ου ομίλου - Πρωταθλήτρια 5ου ομίλου
Πρωταθλήτρια 3ου ομίλου - Πρωταθλήτρια 1ου ομίλου
Ρεπό:
Πρωταθλήτρια 2ου ομίλου

Βόλος - ΑΕΚ 0-1: Νίκη με το ...αγαπημένο της σκορ η «Ένωση»! / Άρης - Παναθηναϊκός 0-1: «Επαγγελματικό» διπλό...

Βόλος - ΑΕΚ 0-1: Μόνη πρώτη με το ...αγαπημένο της σκορ η «Ένωση»! (highlights)

Δεύτερη νίκη στα πλέι οφς και μάλιστα συνεχόμενη σε διάστημα τριών ημερών και πάλι εκτός έδρας για την ΑΕΚ..

Μετά την Τούμπα στo Bόλο. Με το ίδιο σκορ. 1-0 και πάλι με λάτιν σκόρερ μετά τον Αραούχο τον Πινέδα. 

Η ομάδα του Αλμέιδα με τον κόσμο της στο πλευρό της (και παρουσία του ιδιοκτήτη της ΠΑΕ Δημήτρη Μελισσανίδη) έπαιξε «τόσο όσο» έχοντας πάρει το μάθημα από

ΚΛΗΡΩΣΗ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΡΙΩΝ ΕΠΣ ΓΙΑ ΠΡΟΒΙΒΑΣΜΟ στην Γ'. ΕΘΝΙΚΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ( 6ος όμιλος - ΕΠΣ Κορινθίας)

 

Ύστερα από κλήρωση μεταξύ πρωταθλητριων ΕΠΣ γιά προβιβασμό στην Γ΄ Εθνική κατηγορία που πραγματοποιήθηκε στο ξενοδοχείο Αthens Marriott , η πρωταθλήτρια της Α΄ κατηγορίας Κορινθίας κληρώθηκε στον 6ο όμιλο μαζί με τις πρωταθλήτριες των ΕΠΣ Αργολίδας, Βοιωτίας, Ευβοίας, Ευρυτανίας , Πειραιά Β΄ και Φωκίδας.

Όπως διαφαίνεται από τις βαθμολογίες των παραπάνω Ενώσεων πιθανοί πρωταθλητές θα αναδειχθούν οι ομάδες: ΠΑΣ Κόρινθος ( Κορινθίας), Κορωνίς Κοιλάδας (Αργολίδας), ΑΟ Ελλοπιακός (Βοιωτίας), ΑΟ Αρτάκης ή Αμαρινθιακός (Ευβοίας), Αίολος Καρπενησίου ( Ευρυτανίας), Περαμαϊκός ( Πειραιώς Β΄) και Απόλλων Ευπαλίου ή Αστέρας Ιτέας ( Φωκίδας

Ολυμπιακός Β - Απόλλων Σμύρνης 0 - 0 . Στάση Ρέντη ... για την "Ελαφρά Ταξιαρχία"

Ολυμπιακός B: Επίθεση στην ΕΠΟ και σκέψεις αποχώρησης από την Super League 2  

Ο Ολυμπιακός Β κατάφερε να κρατήσει στο μηδέν τον Απόλλωνα Σμύρνης εντός έδρας για την 18η αγωνιστική της Super League 2.

Όλα στο… μηδέν στο Ρέντη, με το παιχνίδι του Ολυμπιακού Β’ και του Απόλλωνα Σμύρνης να ολοκληρώνεται χωρίς σκορ και την «Ελαφρά Ταξιαρχία» να χάνει έδαφος από την κορυφή του Νοτίου ομίλου στη Superleague 2.

Να τονίσουμε ότι την αναμέτρηση παρακολούθησαν οι παίκτες της πρώτης ομάδας του Ολυμπιακού αλλά και ο Ζοζέ Ανιγκό λίγες ώρες πριν το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ στο Φάληρο για τα Playoff της Super League.

Super League 2: Νίκες για Καλλιθέα, Καλαμάτα , Ηλιούπολη και Ηρακλή.

 Super League 2: Νίκες για Καλλιθέα, Καλαμάτα και Ηλιούπολη 

Σπουδαία νίκη πέτυχε η Καλλιθέα στα πλαίσια της 18ης αγωνιστικής της Super League 2. Η ομάδα του «Ελ Πάσο» επικράτησε στην Ιεράπετρα του τοπικού ΟΦΙ (0-1) και εξακολουθεί να ελπίζει στην άνοδο. Διπλό γοήτρου πήρε η Καλαμάτα επί της Παναχαϊκής (0-2), ενώ η Ηλιούπολη επικράτησε εύκολα στην Νέα Αλικαρνασσό επί του ουραγού Ηρόδοτου (0-2). Τα βαθμολογικά άνετα Χανιά δεν χαρίστηκαν της Επισκοπής στο Κρητικό ντέρμπι (3-2).

Στον βόρειο όμιλο, ο Απόλλων Πόντου έφθασε μια ανάσα από το διπλό στη Νεάπολη κόντρα στον γηπεδούχο ΠΑΟΚ Β’ (1-1). Ο «δικέφαλος του βορρά», ωστόσο, δεν χαρίστηκε στον συμπολίτη που δίνει μάχη για την παραμονή και ισοφάρισε με τον Γιαξή στο 97’ !  Πολύ ανώτερος ο Ηρακλής νίκησε τον πρωτοπόρο Πανσερραϊκό (2-0) όπως και στον πρώτο γύρο. Έσπασε το σερί των 13 νικών των Σερρών, τα γκολ Γιουμπιτάνα με πέναλτι και Πατράλης.

Το πανόραμα της 18ης αγωνιστικής 

Για μια νέα αρχή ο Ολυμπιακός | Για την αντίδραση ο Παναθηναϊκός

  

Πράξη τρίτη στα πλέι οφ του πρωταθλήματος της Super League, με τους “ερυθρόλευκους” να… ανοίγουν νέο κεφάλαιο με τον Ανιγκό στον πάγκο τους κόντρα στον ΠΑΟΚ, ενώ οι “πράσινοι” θέλουν να επιστρέψουν στις νίκες απέναντι στον Άρη και ο Βόλος φιλοξενεί την ΑΕΚ, η οποία θέλει να παραμείνει στην κορυφή της βαθμολογίας. 

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης από Ιωάννινα: Ευκαιρίες χρηματοδότησης από το Ταμείο Ανάκαμψης για εταιρείες του ψηφιακού τομέα

 Κυριάκος Μητσοτάκης - περιοδεία

Παραγωγικές μονάδες και εργαστήρια που συνδέονται με τον πρωτογενή τομέα και την τεχνολογία επισκέφτηκε ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, στο πλαίσιο της περιοδείας του στην περιοχή των Ιωαννίνων.

Ο Πρωθυπουργός παρέστη στα εγκαίνια της νέας σύγχρονης μονάδας παραγωγής και συσκευασίας φυτικών προϊόντων και σκληρών τυριών της επιχείρησης «Δωδώνη».

«Ανάπτυξη στο πεδίο σημαίνει

Περιοδεία Τσίπρα στην Κόρινθο:: Το δίλημμα της κάλπης είναι ρύθμιση δανείων ή αναδιανομή περιουσίας από τη μεσαία τάξη στα χέρια των λίγων

 https://www.ertnews.gr/wp-content/uploads/2023/04/%CF%84%CF%83%CE%B9%CF%80%CF%81%CE%B1%CF%82-111-768x512.jpg

Στη Κόρινθο βρίσκεται σήμερα ο Αλέξης Τσίπρας. Στο σχέδιο διακυβέρνησης είναι η στήριξη όχι μόνο των ευάλωτων αλλά και της μεσαίας τάξης, που μαστίζεται από την ακρίβεια, τονίζουν στην αξιωματική αντιπολίτευση. Στην κεντρική αγορά ήδη συνομιλεί με τους πολίτες, καταναλωτές, επαγγελματίες καταστηματάρχες, όπως συνηθίζει όλο αυτό το διάστημα για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν, φέρνοντας στο επίκεντρο την πρόταση του ΣΥΡΙΖΑ για άμβλυνση και διόρθωση, όπως λένε στελέχη του κόμματος, των πολύ

Το solarium πόσο επικίνδυνο είναι, για το τεχνητό μαύρισμα; Υπάρχει κίνδυνος για καρκίνο του δέρματος και μελάνωμα;

 

των Κλεοπάτρα Ζουμπουρλή, μοριακή βιολόγος, Θάλειας Γούτου, αισθητικός-κοσμετολόγος, medlabnews.gr

Το σολάριουμ είναι μία συσκευή με λάμπες, που είτε είναι ένας όρθιος θάλαμος όπου ο πελάτης στέκεται όρθιος, είτε ένα σκεπαστό κρεβάτι όπου ξαπλώνει. Οι λάμπες αυτές, εκπέμπουν στο σώμα μας ακτινοβολία, παρόμοια με την ακτινοβολία που δεχόμαστε από τον ήλιο, που συμβάλλει στο μαύρισμα του δέρματός μας.

Οι λάμπες του σολάριουμ εκπέμπουν πυκνή υπεριώδη ακτινοβολία (UVA). Στην πραγματικότητα τα σολάριουμ μπορούν να εκπέμπουν UVA έως και πέντε φορές ισχυρότερη από όσο ο μεσημεριανός ήλιος του καλοκαιριού. Η UVA ωθεί τα κύτταρα του δέρματος να παράγουν την χρωστική ουσία μελανίνη με αποτέλεσμα το δέρμα μας να εμφανίζεται μαυρισμένο. Το μαύρισμα με το solarium επιταχύνεται μια και η UV είναι πιο έντονη από ό,τι από την φυσική ακτινοβολία του ήλιου.

Η χρήση των σολάριουμ και στη χώρα μας είναι ιδιαίτερα εκτεταμένη, καθώς υπάρχουν σχεδόν παντού -από ξενοδοχεία και ινστιτούτα αισθητικής έως γυμναστήρια, σπα και κέντρα αδυνατίσματος ..................

read more