Τρίτη 31 Ιανουαρίου 2023

Eurovision 2023: Ελλάδα και Κύπρος θα διαγωνιστούν στον δεύτερο ημιτελικό

 Eurovision 2023: Ελλάδα και Κύπρος θα διαγωνιστούν στον δεύτερο ημιτελικό 

 

 

Στον ίδιο ημιτελικό και συγκεκριμένα στον δεύτερο (11 Μαϊου)  θα διαγωνιστούν η Ελλάδα και η Κύπρος στον φετινό διαγωνισμού τραγουδιού της Eurovision.

Ελλάδα και Κύπρος θα διαγωνιστούν στο πρώτο μισό του ημιτελικού της Eurovision και η σειρά που κληρώθηκαν οι χώρες είναι οι εξής: 

Τρίπολη: Οι αρχηγοί ΓΕΕΘΑ και ΓΕΑ στο σπίτι του αδικοχαμένου υποσμηναγού

 Τρίπολη: Οι αρχηγοί ΓΕΕΘΑ και ΓΕΑ στο σπίτι του αδικοχαμένου υποσμηναγού 

Ο αρχηγός του ΓΕΕΘΑ Στρατηγός Κωνσταντίνος Φλώρος και ο αρχηγός του του ΓΕΑ Αντιπτέραρχος Θεμιστοκλής Μπουρολιάς, επισκέφθηκαν την οικογένεια του Μάριου Τουρούτσικα στην Τρίπολη, προκειμένου να εκφράσουν τα συλλυπητήρια τους.

Οι γονείς του υποσμηναγού συγκυβερνήτη Μάριου Τουρούτσικα συγκλονισμένοι δέχτηκαν τα συλλυπητήρια και τα θερμά λόγια που τους απηύθυναν.

Οικονόμου για Τσίπρα: Εκτός κάθε ορίου ο κατήφορός του – Έχει γίνει απόλυτα επικίνδυνος - Γνήσιος εκφραστής του τραμπισμού

 Οικονόμου για Τσίπρα: Εκτός κάθε ορίου ο κατήφορός του – Έχει γίνει απόλυτα επικίνδυνος

 Σφοδρή επίθεση στον Αλέξη Τσίπρα εξαπέλυσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Γιάννης Οικονόμου με αφορμή την τοποθέτηση του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου στο Ζάππειο.

Ο Γιάννης Οικονόμου χαρακτηρίζει τον κ. Τσίπρα ως γνήσιο εκφραστή του τραμπισμού αλά γκρέκα και προσθέτει ότι προχωρά σε κινήσεις αμφισβήτησης και βαριάς υποβάθμισης των θεσμικών πυλώνων της Ελληνικής Δημοκρατίας: της λαϊκής κυριαρχίας, του Κοινοβουλευτισμού και της συνταγματικής τάξης.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Γιάννη Οικονόμου

Μητσοτάκης από Ιαπωνία: Αυξήσεις στους μισθούς την επόμενη τετραετία – Η Ελλάδα σε τροχιά ανάπτυξης

https://www.newsit.gr/wp-content/uploads/2023/01/MITSOTAKIS_102_JAPAN_APEMPE_31_01_2023-1536x1024.jpg 

Στη Σχολή Δημόσιας Διοίκησης της Ιαπωνίας μίλησε ο Πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, στο πλαίσιο της επίσκεψής του στη χώρα του Ανατέλλοντος Ηλίου. Ο κ. Μητσοτάκης εστίασε στην οικονομία, την ανάπτυξη, τις ανανεώσιμες πηγές ενέργειας και την ψηφιοποίηση του κράτους.

«Αποκαταστήσαμε την εμπιστοσύνη στη χώρα», είπε ο Κυριάκος Μητσοτάκης, στην ομιλία του στη Σχολή Δημόσιας Διοίκησης της Ιαπωνίας. Ο Έλληνας Πρωθυπουργός παρουσίασε τις βασικότερες κυβερνητικές πολιτικές, εστιάζοντας στη μείωση των φόρων, την επένδυση στις ανανεώσιμες πηγές ενέργειας και την ψηφιοποίηση του κράτους.

Γ. Ψυχογιός: Να ενταχθούν και να πληρωθούν άμεσα όλοι οι επιλαχόντες «Νέοι Αγρότες» στην Κορινθία

https://www.arosi.gr/wp-content/uploads/2020/10/%CE%95%CE%93%CE%9A%CE%91%CE%A4%CE%91%CE%A3%CE%A4%CE%91%CE%A3%CE%97-%CE%9D%CE%95%CE%A9%CE%9D-%CE%93%CE%95%CE%A9%CE%A1%CE%93%CE%A9%CE%9D.jpg

Τρίτη 31/01/2023

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΔΗΛΩΣΗ

Πριν από περίπου πέντε (5) μήνες είχαμε καταθέσει με τους βουλευτές Πελοποννήσου του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Ερώτηση προς το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, ζητώντας να ενταχθούν όλοι οι επιλαχόντες/ούσες του Υπομέτρου 6.1 “Εγκατάσταση Νέων Γεωργών” του ΠΑΑ 2014-2020 στην Περιφέρεια Πελοποννήσου.