Κυριακή 21 Αυγούστου 2022

Άρης – Λεβαδειακός 3-0: Δημιουργούν και σκοράρουν οι «κίτρινοι». Άστοχοι οι Βοιωτοί

 Άρης – Λεβαδειακός 3-0: Δημιουργούν και σκοράρουν οι «κίτρινοι». Άστοχοι οι Βοιωτοί  

Την ποιότητα που τον χαρακτηρίζει στην δημιουργία και την επίθεση επιβεβαίωσε ο Άρης στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος, κόντρα στον Λεβαδειακό (3-0). Οι «κίτρινοι» ήταν παραγωγικοί, είχαν σε καλή βραδιά τον Αργεντίνο μεσοεπιθετικό Ντάνιελ Μαντσίνι που πέτυχε δύο γκολ στο πρώτο ημίχρονο, οπότε και κρίθηκε υπέρ των Θεσσαλονικέων το ματς.

Παναθηναϊκός – Ιωνικός 1-0: Νίκη κι όπως να είναι…

  Παναθηναϊκός – Ιωνικός 1-0: Νίκη κι όπως να είναι… (highlights) 

Ο Παναθηναϊκός ξεκίνησε με τον ιδανικό τρόπο το πρωτάθλημα, καθώς επικράτησε με 1-0 του Ιωνικού στη Λεωφόρο με πέναλτι που κέρδισε ο Σπόραρ και εκτέλεσε εύστοχα στο 45+3' ο Αϊτόρ μετά από ένα μέτριο παιχνίδι, στο οποίο είχε μεν την κυριαρχία, αλλά δεν μπορούσε να επιβεβαιώσει την ανώτερότητά του στον δείκτη του σκορ.

Φιλική "τεσσάρα" του ΠΑΣ Κόρινθος επί του Ηρακλή Ξυλοκάστρου.

 Μπορεί να είναι εικόνα 8 άτομα, άτομα που στέκονται και εξωτερικοί χώροι

Σε φιλικό αγώνα προετοιμασίας στο ΔΑΚ Κορίνθου ο ΠΑΣ Κόρινθος επικράτησε με το ευρύ 4 - 0 ( 1-0) επί του Ηρακλή Ξυλοκάστρου. Σκόρερς γιά τον ΠΑΣ αναδείχτηκαν οι : Χαρτσιάς 2 τέρματα και από ένα οι Ππανικολάου και Σαχσανίδης.

Πυρκαγιά σε δασική έκταση στο Κατακάλι / Κινδυνος να κλείσει η παλαιά Εθνική Οδός Ισθμού – Επιδαύρου

 Φωτιά στην Κορινθία: Έκαναν μπάνιο και έβλεπαν το δάσος στο Κατακάλι να τυλίγεται στις φλόγες 

Φωτιά ξέσπασε νωρίς το απόγευμα σε δασική έκταση στο Κατακάλι Κορινθίας. Στο σημείο έχουν σπεύσει 7 οχήματα με 17 πυροσβέστες που προσπαθούν να τη θέσουν υπό έλεγχο.

Λουόμενοι από την κοντινή παραλία είδαν τις φλόγες και ειδοποίησαν την Πυροσβεστική που έφτασε στο σημείο και  επιχειρεί. Σύμφωνα με πληροφορίες η φωτιά πλησιάζει την παλαιά Εθνική Οδό Ισθμού – Επιδαύρου και οι επόμενες ώρες χαρακτηρίζονται κρίσιμες. Αφού οι Πυροσβέστες θέλουν να κερδίσουν τη μάχη πριν πέσει το φως της ημέρας…

Αυτές τις 35 εφαρμογές πρέπει να διαγράψετε αμέσως από το κινητό σας αν τις έχετε κατεβάσει

 Αυτές τις 35 εφαρμογές πρέπει να διαγράψετε αμέσως από το κινητό σας αν τις έχετε κατεβάσει 

Μια νέα λίστα με 35 κακόβουλες εφαρμογές για το κινητό μας, που όσοι έχουν θα πρέπει να τις διαγράψουν αμέσως, δημοσίευσε η εταιρεία κυβερνοασφάλειας, Bitdefender, επειδή μπορεί να παρουσιάζουν διαφημίσεις χωρίς τη συγκατάθεση των χρηστών τους ή να «μολύνουν» με κακόβουλο λογισμικό στις συσκευές.

Είναι γνωστό σε όλους όσους χρησιμοποιούν smartphone πως τα ψηφιακά καταστήματα της Google (για τα Android λογισμικά) και της Apple (για τα iOS λογισμικά) είναι ο ασφαλέστερος τρόπος για να

Ο Λευτέρης Πετρούνιας πρωταθλητής Ευρώπης για έκτη φορά στους κρίκους

 Ο Λευτέρης Πετρούνιας πρωταθλητής Ευρώπης για έκτη φορά στους κρίκους 

Ο Λευτέρης Πετρούνιας έγραψε ιστορία. Ο θρυλικός Έλληνας πρωταθλητής κατέκτησε και πάλι την κορυφή της Ευρώπης στους κρίκους, κάνοντας επίδειξη δύναμης και στον τελικό του αγωνίσματος.

Ο Λευτέρης Πετρούνιας κατέκτησε το έκτο ευρωπαϊκό τίτλο του στο ίδιο όργανο, επίτευγμα ιστορικό, μιας και έχει γίνει ακόμα μία φορά στην 67χρονη ιστορία του θεσμού.

Νότια Αφρική: Ενθρονίστηκε ο νέος βασιλιάς των Ζουλού

 

Φορώντας μια παραδοσιακή στολή με μαύρα φτερά, ενθρονίστηκε χθες Σάββατο στη Νότια Αφρική ο νέος βασιλιάς των Ζουλού. Πλήθος κόσμου είχε συγκεντρωθεί για να επευφημήσει τον 47χρονο Μισουζούλου, ο οποίος διαδέχεται τον πατέρα του Γκούντγουιλ Ζουελιτίνι που πέθανε πέρυσι ύστερα από 50 χρόνια στον θρόνο.

Μπορεί ο βασιλιάς

Έτσι αποχαιρετούν τον Ρόμπερτ Ουίλιαμς, ο πρώην πρωθυπουργός Κώστας Καραμανλής, ο Κωστής Χατζηδάκης και ο Βασίλης Μιχαλολιάκος

 Ρόμπερτ Ουίλιαμς: Έτσι τον αποχαιρετά ο πρώην πρωθυπουργός Κώστας Καραμανλής 

«Με συγκίνηση αποχαιρετώ τον φίλο μου Ρόμπερτ. Τον ταλαντούχο, αξιοπρεπή και συνεπή στις ιδέες του μουσικό, τον συμμαχητή στα δύσκολα για την παράταξή μας χρόνια του ’80» δήλωσε ο πρώην πρωθυπουργός Κώστας Καραμανλής, για τον θάνατο του τραγουδιστή Ρόμπερτ Ουίλιαμς.

Και κατέληξε: «Στην οικογένειά του εκφράζω τα ειλικρινή συλλυπητήριά μου».

Νωρίτερα, δηλώσεις για τον θάνατο του Ρόμπερτ Ουίλιαμς, έκανε ο πρωθυπουργός αλλά και ο καρδιακός φίλος Βαγγέλης Μεϊμαράκης. 

 Επίσης δηλώσεις  έκαναν ο Κωστής Χατζηδάκης και ο Βασίλης Μιχαλολιάκος.

Κωστής Χατζηδάκης: "Να ευχηθούμε «καλό ταξίδι» στον Ρόμπερτ Ουίλιαμς, που έφυγε σήμερα για πάντα από κοντά μας! Πρόωρα και γι’ αυτό μας λύπησε διπλά. Ένας αγαπητός καλλιτέχνης, που η δική μου γενιά τον θυμάται από το συγκρότημα Poll και τη Eurovision. Και όλοι εμείς οι παλιοί ΟΝΝΕΔίτες από τα φεστιβάλ και τις εκδηλώσεις της ΟΝΝΕΔ του ‘80 και του ‘90. Κρατήσαμε επαφή μέχρι τα τελευταία χρόνια. Πολιτικές συζητήσεις, οι εκκρεμότητες των καλλιτεχνικών δικαιωμάτων, αλλά και τα φοβερά ανέκδοτα που διηγούνταν ο Ρόμπερτ. Φίλε Ρόμπερτ θα σε θυμόμαστε πάντα!"

Βασίλης Μιχαλολιάκος: "Αγαπημένε μου Ρόμπερτ τα λογια αδυνατούν να περιγράψουν τα συναισθηματα οδύνης για τον αδικο χαμό σου. Αντ´ αυτών «σε περιμένω να ρθεις και πάλι μαζι να κάνουμε μια Ελλάδα μεγάλη. Ζήτω η Ελλάδα. Ζήτω η θρησκεία. Ζήτω η Νέα Δημοκρατία». Με αγάπη & ευγνωμοσύνη για την ανεκτίμητη προσφορά σου.."

Το «αντίο» του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη και του Βαγγέλη Μεϊμαράκη στον συνθέτη του ύμνου της ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ Ρόμπερτ Ουίλιαμς.

 Ρόμπερτ Ουίλιαμς: Το «αντίο» του πρωθυπουργού στον συνθέτη του ύμνου της ΝΔ

 


Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης έκανε ανάρτηση στο twitter, μετά την είδηση ότι έφυγε από τη ζωή ο τραγουδιστής Ρόμπερτ Ουίλιαμς.

Αντίο στον Ρόμπερτ που με τους Poll συνόδεψε τα εφηβικά όνειρα μιας ολόκληρης γενιάς. Στον ευαίσθητο συνθέτη που δεν έπαψε ποτέ να τραγουδά για τους νέους. Αλλά και για τη ΝΔ που αγαπούσε και συνέθεσε τον ύμνο της. Παντοτινά νέες θα μείνουν οι νότες που μας αφήνει για συντροφιά.

Ο καρδιακός φίλος του Ρόμπερτ Ουίλιαμς, Βαγγέλης Μεϊμαράκης .σε δική του ανάρτηση αναφέρει:
 

Είναι στιγμές που τα λόγια δεν μπορούν να περιγράψουν τα συναισθήματα και τις αναμνήσεις μιας πολύχρονης φιλίας. Ο Ρόμπερτ της εφηβείας και της νιότης μας έφυγε από κοντά μας. Καρδιακός και ανεκτίμητος φίλος, πρωτοπόρος μουσικός, ταλαντούχος δημιουργός, συνθέτης και ερμηνευτής, που σφράγισε την εποχή της αθωότητάς μας, αλλά και τους αγώνες μας για μια «Ελλάδα μεγάλη».
Με θάρρος και γενναιότητα αντιμετώπισε την τελευταία και πιο σκληρή δοκιμασία της ζωής του. Η σκέψη μου είναι κοντά στην Αμαλία και τα παιδιά.