Κυριακή 21 Αυγούστου 2022

Το «αντίο» του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη και του Βαγγέλη Μεϊμαράκη στον συνθέτη του ύμνου της ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ Ρόμπερτ Ουίλιαμς.

 Ρόμπερτ Ουίλιαμς: Το «αντίο» του πρωθυπουργού στον συνθέτη του ύμνου της ΝΔ

 


Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης έκανε ανάρτηση στο twitter, μετά την είδηση ότι έφυγε από τη ζωή ο τραγουδιστής Ρόμπερτ Ουίλιαμς.

Αντίο στον Ρόμπερτ που με τους Poll συνόδεψε τα εφηβικά όνειρα μιας ολόκληρης γενιάς. Στον ευαίσθητο συνθέτη που δεν έπαψε ποτέ να τραγουδά για τους νέους. Αλλά και για τη ΝΔ που αγαπούσε και συνέθεσε τον ύμνο της. Παντοτινά νέες θα μείνουν οι νότες που μας αφήνει για συντροφιά.

Ο καρδιακός φίλος του Ρόμπερτ Ουίλιαμς, Βαγγέλης Μεϊμαράκης .σε δική του ανάρτηση αναφέρει:
 

Είναι στιγμές που τα λόγια δεν μπορούν να περιγράψουν τα συναισθήματα και τις αναμνήσεις μιας πολύχρονης φιλίας. Ο Ρόμπερτ της εφηβείας και της νιότης μας έφυγε από κοντά μας. Καρδιακός και ανεκτίμητος φίλος, πρωτοπόρος μουσικός, ταλαντούχος δημιουργός, συνθέτης και ερμηνευτής, που σφράγισε την εποχή της αθωότητάς μας, αλλά και τους αγώνες μας για μια «Ελλάδα μεγάλη».
Με θάρρος και γενναιότητα αντιμετώπισε την τελευταία και πιο σκληρή δοκιμασία της ζωής του. Η σκέψη μου είναι κοντά στην Αμαλία και τα παιδιά.