Κυριακή 3 Ιουλίου 2016

Με επιτυχία η Γιορτή Κερασιού της Τ.Κ. Πύργου Κορινθίας



 
 Πετυχημένη ήταν η χθεσινή Γιορτή Κερασιού στον Πύργο Κορινθίας που διοργανώθηκε από τον
Πολιτιστικό & Αθλητικό Σύλλόγο  του ορεινού χωριού της Ευρωστίνης με τη βοήθεια της τοπικής κοινωνίας, παρουσία εκατοντάδων ανθρώπων που ανέβηκαν στα 650 μέτρα για να γευθούν από κοντά το τραγανό ζαχολίτικο κεράσι.  Την όμορφη αυτή γιορτή τίμησε με την παρουσία της η Δημοτική αρχή Ξυλοκάστρου - Ευρωστίνης. Στόχος των αγρωτών της περιοχής η γιορτή Κερασιού που γίνεται για 2η φορά στο Πύργο ( 8 χλμ νότια από το Δερβένι να γίνει ένας επιτυχημένος θεσμός προβολής της τοπικής παραγωγής, και όχι μόνον..

Οι παλαίμαχοι του Απόλλωνα Σμύρνης 4 - 3 τούς παλαιμάχους του Ηρακλή Ξυλοκάστρου σε φιλικό αγώνα σε μνήμη Γιάννη Ζάρρου

ΞΥΛΟΚΑΣΤΡΟ : Ποδοσφαιρικός Αγώνας στην Μνήμη του Ιωάννη Ζάρρου ΗΡΑΚΛΗΣ-ΑΠΟΛΛΩΝ ΑΘΗΝΩΝ
Φιλικός ποδοσφαιρικός αγώνας διεξήχθει χθες Σάββατο στό  Ξυλόκαστρο μεταξύ των παλαιμάχων του Ηρακλή Ξυλοκάστρου καί του Απόλλωνα Σμύρνης στη μνήμη του τέως προέδρου των "πρασίνων" τού Ξυλοκάστρου Γιάννη Ζάρρου, παρουσία αρκετών φιλάθλων. Νικήτρια αναδείχτηκε με σκορ 4 - 3 η ομάδα παλαιμάχων του Απόλλωνα.
Το σκορ ,ανοιξε για τον Απόλλωνα ο Πικουλίδης με σουτ στο 6΄ για να ισοφαρίσει δύο λεπτά αργότερα γιά τον Ηρακλή ο Σ. Καραβάς. Στο 18' ο Καράνικας έδωσε προβάδισμα εκ νέου στην Αθηναϊκή ομάδα για ισοφαρίσει σε 2 - 2 στο 32΄ ο Ν. Τσιπάς. Στο 44  ο Σουμπατόπουλος και στο 70΄ ο Αθανασιάδης αύξησαν υπέρ του Απόλλωνα το σκορ στο  4 - 2. Τρία λεπτά αργότερα ο Τακουμάκης μείωσε γιά τον Ηρακλή στο τελικό 4 - 3.
ΗΡΑΚΛΗΣ ΞΥΛ/ΣΤΡΟΥ (Κώστας Φωτόπουλος): Κόνδης (20' Κολιμάδης), Χαλκιάς, Καφαντάρης Δ, Τακουμάκης, Βορινιώτης Γ, Καραβάς Σπ, Κουμούσης Β, Ραχανιωτης Γ, Χουσελάς Βαγ, Τσιπας Ν, Άλογογιάννης Γ, Επαιξαν έπίσης οί Φωτόπουλος Γ, Κολοβός Θ, Τσέλιος Π, Κατσούλης Ι.Καπλάνης Γ, Διαμαντόπουλος Μπ, Παύλου Χρ,Γιώργας Γ, Κριτσώνης Δ, Καρσιώτης Χρ, Μιλά. 
ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ  (Μαστρακούλιας): Παντελης, Μπάκας, Άργυρίου, Έμμανουήλ, Μπότζος, Ζουμπατόπουλος, Μήτσης, Λέλος, Καρανίκας, Άθανασιάδης, Πικουλίδης. Έπαιξαν έπίσης οί Θεοχαράκης, Κόκκινος, Ξανθόπουλος, Ντερτινής Άνδ, Ζουμπατόπουλος Β, Βαλλίδης, Πλέσσας, Άργυρίου, Κεφαλάς Θ. Γεωργόπουλος.


ENHMEPΩΣΗ ΑΠΟ ΤΟ stogiatro.gr


 logo newsletter

 

stogiatroofelisej.jpgΤα κρυφά οφέλη του sex


Η σεξουαλική μας ζωή αποτελεί δείκτη σωματικής, πνευματικής και ψυχικής υγείας, σύμφωνα πάντα με τους ειδικούς, που όπως είναι φυσικό δεν την έχουν αφήσει έξω από τα πεδία μελέτης τους.

Διαβάστε περισσότερα

Αλλαγές στα capital controls: Ποιες καταθέσεις θα είναι «ελεύθερες»

Την εξαίρεση των νέων καταθέσεων από τους περιορισμούς στην κίνηση κεφαλαίων θα αφορά κατά κύριο λόγο η περαιτέρω χαλάρωση των capital controls που αναμένεται το επόμενο χρονικό διάστημα, σύμφωνα με «Το Βήμα της Κυριακής».
Το θέμα εξετάζει ο υπουργός Οικονομικών Ευκλείδης Τσακαλώτος, ο οποίος έχει στα χέρια του την θετική εισήγηση από την Τράπεζα της Ελλάδος, ενώ πράσινο φως έχει δώσει και η Κομισιόν.
Με τις προωθούμενες αλλαγές κάθε ευρώ εκτός τραπεζικού συστήματος, το οποίο θα επιστρέψει στις τράπεζες, θα είναι ελεύθερο να μετακινείται χωρίς κανέναν απολύτως περιορισμό. Η απελευθέρωση δεν θα αφορά νέες καταθέσεις που προέρχονται από μισθοδοσία ή συντάξεις.

aftodioikisi.gr

Κέρδισε με 6-5 την Ιταλία Συγκλονιστική πρόκριση για τη Γερμανία ύστερα από 18 πέναλτι

Συγκλονιστική πρόκριση για τη Γερμανία ύστερα από 18 πέναλτι
 Στα ημιτελικά του EURO 2016 προκρίθηκε η Γερμανία ύστερα από τους πλέον συγκλονιστικούς προημιτελικούς της διοργάνωσης, καθώς επιβλήθηκε στα πέναλτι με 6-5 της Ιταλίας, μετά από 18 εκτελεσμένα πέναλτι. Η κανονική διάρκεια του αγώνα έληξε 1-1. Ο Οζίλ άνοιξε το σκορ στο 65' και στο 78' ο Μπονούτσι με πέναλτι έφερε το παιχνίδι στα ίσα.Πλέον οι Γερμανοί περιμένουν το νικητή της κυριακάτικης αναμέτρησης ανάμεσα σε Γαλλία και Ισλανδία

Πριν την «μάχη» Oι Ισλανδοί παίκτες αξίζουν το 11% των Γάλλων - Η «οικοδέσποινα» Γαλλία και η «Σταχτοπούτα» Ισλανδία, για μία θέση στον ημιτελικό

Η «οικοδέσποινα» Γαλλία και η «Σταχτοπούτα» Ισλανδία, για μία θέση στον ημιτελικόΟ πρόωρος ή... λιγότερο πρόωρος αποκλεισμός της Ισπανίας της Αγγλίας και του Βελγίου από την συνέχεια του EURO 2016, ενδέχεται να αποδειχθεί καταλυτικός για την Γαλλία. Το βράδυ (22:00, ΕΡΤ-1) στο «Σεντ Ντενί», οι διοργανωτές υποδέχονται στον -χρονικά- τελευταίο πρημιτελικό, τους Ισλανδούς, που «άφησαν εκτός νυμφώνος» τους Αγγλους και συνεχίζουν απτόητοι στον δρόμο για το όνειρο...  
Οι εντυπωσιακές εμφανίσεις των «βίκινγκς», αλλά κυρίως ο αποκλεισμός των «μεγάλων δυνάμεων», αναμένεται να λειτουργήσει θετικά για τους «πετεινούς», προκειμένου να μην υποτιμήσουν σε καμμία περίπτωση τους Ισλανδούς. Γιατί διαφορετικά, είναι βέβαιο ότι θα τους κοστίσει ακριβά...

ΕΘΝΟΣ ΧΩΡΙΣ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ

Η Ελλάδα παραμένει διαχρονικά και αναίτια ένα Κράτος χωρίς καταγεγραμμένη εθνική στρατηγική. Φυσικό επακόλουθο να άγεται και να φέρεται και να πηγαίνει όπου φύσανε οι ισχυροί διεθνείς άνεμοι, χωρίς ένα δέντρο για να πιαστεί. 
Ένα έθνος ανίκανο να διατυπώσει μία εθνική στρατηγική, παρά το πλήθος άξιων επιστημόνων και ειδικών, είναι αναπόφευκτο να παραμένει ένα προτεκτοράτο. Κάθε αποικία των ισχυρών διακρίνεται για το διχασμό της ώστε να είναι έωλη και εύκολα διαχειριζόμενη.

Οι ...αντιδήμαρχοι των 600 ευρώ

Νέο "τσουνάμι" στον χώρο της Αυτοδιοίκησης προκαλεί το σχέδιο νόμου «αυτοτελής υπηρεσία εποπτείας Ο.Τ.Α, ρύθμιση θεμάτων ΟΤΑ και άλλες διατάξεις» καθώς γίνεται κυριολεκτικά «σφαγή» στους μισθούς των αντιδημάρχων προκειμένου να επανέλθει η μισθοδοσία για τους άμισθους αντιδημάρχους.

Πρόκειται για μια μείωση που κυμαίνεται από 25% - 30% της αντιμισθίας του Δημάρχου. Αυτό σημαίνει ότι οι αντιδήμαρχοι δεν θα λαμβάνουν το 50% της αντιμισθίας του δημάρχου, αλλά το 25% ή το 30%!

Δημόσιο: Άκυρα τα έγγραφα που δεν διακινούνται ηλεκτρονικά

Ρύθμιση με την οποία οι υπηρεσίες του δημοσίου θα υποχρεώνονται αφενός να διακινούν ηλεκτρονικά τα έγγραφα τους και αφετέρου να χρησιμοποιούν ψηφιακή υπογραφή, θα περιλαμβάνεται στο νομοσχέδιο για την κινητικότητα που πρόκειται να δοθεί τις επόμενες ημέρες σε δημόσια διαβούλευση.

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΝΤΟΡΑΣ ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗ ΣΤΗΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΑΓΟΡΑ


ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΝΤΟΡΑ ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗ ΣΤΗΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΑΓΟΡΑ ΚΑΙ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟ ΘΑΝΟ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΥ

Πως σχολιάζετε τους χειρισμούς της κυβέρνησης για το θέμα της Cosco.

Η κυβέρνηση προσπάθησε να εξαπατήσει τον αντισυμβαλλόμενο στη συμφωνία που έκανε για τον ΟΛΠ, προκειμένου να ικανοποιήσει τα συμφέροντα βολεμένων συνδικαλιστών. Δεν τήρησε την υπογραφή της και όπως εξαπάτησε τους Έλληνες προσπάθησε να εξαπατήσει και τους Κινέζους. Το μόνο που τελικώς κατάφερε είναι να υποχωρήσει άτακτα και να επιβεβαιώσει σε όλους τους επενδυτές ότι αυτή η κυβέρνηση δεν επιθυμεί τις επενδύσεις. Με τέτοιες πρακτικές, στέλνει λάθος μήνυμα σε κάθε επενδυτή που ενδιαφέρεται να επενδύσει στην Ελλάδα και καταδικάζει τη χώρα σε οικονομικό μαρασμό.  

Τελικά πιστεύετε πως η συζήτηση για το Brexit μπορεί να αναβιώσει συζητήσεις  για Grexit ή έχει παρέλθει για εμάς αυτός ο κίνδυνος;