Τετάρτη 29 Μαΐου 2019

Ο Βλάσης Τσιώτος ευχαριστεί...


Ο Βλάσης Τσιώτος είναι ο μεγάλος νικητής  των Δημοτικών Εκλογών του πρώτου γύρου στο Δήμο Ξυλοκάστρου - Ευρωστίνης. Ο υποψήφιος Δημαρχος και επικεφαλής του συνδυασμού "ΑΝΑΝΕΩΤΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ" σχετικά με την εκλογική του επιτυχία έκανε την ακόλουθη δήλωση:

"Θέλω να ευχαριστήσω από την καρδιά μου όλους τους συνδημότες που μας τίμησαν με την ψήφο τους και μας ανέδειξαν πρώτη δύναμη στις εκλογές της 26ης Μαΐου. Θέλω ακόμα να εκφράσω τον σεβασμό μου στους επικεφαλής, στους υποψήφιους και στους συνδημότες που επέλεξαν τους άλλους συνδυασμούς. Θέλω να ευχαριστήσω και όλους τους συνεργάτες, υποψήφιους και εθελοντές που συμμετείχαν στην εκλογική διαδικασία και συνέβαλαν καθοριστικά στο πολύ θετικό αποτέλεσμα που πετύχαμε. Προχωράμε ενωμένοι και σας ζητώ να με εκλέξετε Δήμαρχο στις εκλογές της 2ας Ιουνίου για να πάμε ξανά μπροστά!"

ΛΟΥΤΡΑΚΙ: Μήνυμα Γεωργίου Αλκ. Γκιώνη


Αποτέλεσμα εικόνας για γκιωνης λουτρακιΣυνδημότισσες και συνδημότες,

Τα προηγούμενα χρόνια, στην θητεία μας ως δημοτική αρχή, με τη δύναμη που μας δώσατε, δουλέψαμε επίμονα, συστηματικά και σοβαρά υλοποιώντας το πρόγραμμά μας, αντιμετωπίζοντας τις τεράστιες δυσκολίες που προέκυψαν μέσα σε μια παρατεταμένη περίοδο οικονομικής και κοινωνικής κρίσης.
Δώσαμε λύσεις σε πολλά χρόνια προβλήματα. Ολοκληρώσαμε μικρές και μεγάλες παρεμβάσεις, αλλά, κυρίως,

Πέτρος Τατούλης «Διαχρονικά απευθύνομαι στον άδολο και ακομμάτιστο πατριωτισμό των Πελοποννησίων»


«Η πίστη στο καθήκον και η αφοσίωση στην υπέρτατη αξία του άδολου πατριωτισμού αποτελούν διαχρονικά συστατικά του αξιακού περιεχομένου του Ελληνισμού» σημείωσε σε δήλωσή του ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου κ. Πέτρος Τατούλης κατά τη διάρκεια των επετειακών εκδηλώσεων Παλαιολόγεια 2019 και τόνισε ότι «αυτά υπερασπιζόμαστε και αυτά αποτελούν το διακύβευμα των επαναληπτικών εκλογών της 2ας Ιουνίου. 

Πέτρος Τατούλης «Καλώ τους πολίτες της Πελοποννήσου να κωφεύσουν στους λαϊκιστές και τις ακραίες απόψεις που εκφράζουν»

Αποτέλεσμα εικόνας για τατουλησ
«Είμαι πεπεισμένος ότι οι πολίτες της Πελοποννήσου θα συνεχίσουν να εμπιστεύονται τη δική μας περιφερειακή αρχή και στις περιφερειακές εκλογές του Β’ γύρου, γιατί διαθέτουμε πρόγραμμα και απόψεις κατατεθειμένες απέναντι σε όλους τους υπόλοιπους που το μόνο που έκαναν είναι να λαϊκίζουν με ακραίες θέσεις χωρίς ποτέ να καταθέσουν τους πολίτες κάποιο πρόγραμμα» τόνισε ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου και εκ νέου υποψήφιος κ. Πέτρος Τατούλης σε

ΠΡΟΣΕΓΓΙΣΗ ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΩΝ ΔΕΥΤΕΡΟΥ ΓΥΡΟΥ


Tου Γρηγόρη Κλαδούχου

Το εκλογικό αποτέλεσμα για τους ΕΝΕΡΓΟΥΣ ΔΗΜΟΤΕΣ ΞΥΛΟΚΑΣΤΡΟΥ – ΕΥΡΩΣΤΙΝΗΣ υπήρξε κατώτερο των προσδοκιών μας. Η έρευνα των αιτίων του αποτελέσματος είναι διαδικασία που απαιτεί λογική και αντοχή σε συναισθηματικές πιέσεις. Ωστόσο, διαμορφώνονται  συνθήκες ενός νέου αυτοδιοικητικού χώρου με δυνατότητες.
      Την επόμενη Κυριακή διαγωνίζονται αυτοί που έχουν δεχτεί την κριτική μας. Όσοι επέλεξαν άλλους συνδυασμούς πρέπει τώρα να σκεφτούν ποιος είναι ο λιγότερο κακός. Σε κάθε περίπτωση θα πρέπει να θέσουν κριτήρια και να  κρίνουν. Επιπλέον, πρέπει να συνυπολογίσουν ορισμένα πρόσθετα κριτήρια ως μία «συμπληρωματική δοκιμασία» προγραμματικών δεσμεύσεων στη βάση μιας ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΗΘΙΚΗΣ ΚΑΙ ΕΝΟΣ ΑΝΟΙΓΜΑΤΟΣ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΩΝ ΛΟΓΟΥ ΚΑΙ ΕΛΕΓΧΟΥ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΤΕΣ. Έτσι,

"Έφυγε" από τη ζωή η μητέρα του πρώην βουλευτή Κορινθίας Κώστα Κόλλια

Τον θάνατο της μητέρας του ανακοίνωσε πριν λίγη ώρα μέσα από τη προσωπική του σελίδα στο Fb, o πρώην βουλευτής της Ν. Δ. στην Κορινθία κ. Κώστας Κόλλιας.

Ο κ. Κόλλιας αναφέρει:

"Σήμερα "έφυγε" για το μεγάλο ταξίδι η Μητέρα μου. Η εξόδιος ακολουθία θα γίνει αύριο πέμπτη 18.00 στον Ι.Ν Αγίου Κων/νου και Ελένης στον Σολομό. 
ΚΑΛΟ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΟΥ ΜΑΝΟΥΛΑ."
Οι " ΔΥΤΙΚΟΙ ΚΟΡΙΝΘΙΑΚΟΙ ΟΡΙΖΟΝΤΕΣ" εκφράζουν  στον κ. Κόλλια και στην οικογένειά του  ΘΕΡΜΑ ΣΥΛΛΥΠΗΤΙΡΙΑ

Παναγιώτης Νίκας: Δωρεάν μετακίνηση στους ετεροδημότες για τις εκλογές

Δελτίο Τύπου
Ο συνδυασμός μας «Πρωτοβουλία για την Πελοπόννησο» με υποψήφιο Περιφερειάρχη τον Παναγιώτη Νίκα θα φροντίσει για τη δωρεάν μετακίνηση με επιστροφή των ετεροδημοτών, προκειμένου να ψηφίσουν στο Β΄ γύρο των περιφερειακών εκλογών, την Κυριακή 2 Ιουνίου.
Οι ετεροδημότες της Πελοποννήσου μπορούν για την καλύτερη εξυπηρέτησή τους και ανάλογα με την εκλογική περιφέρεια στην οποία ανήκουν, να επικοινωνήσουν στα παρακάτω τηλέφωνα ή emails:
για την Κορινθία:
Τηλ: 27410 80643 / 27410 80742
Email: nikaspekorinthias@gmail.com

Αύριο Πέμπτη 30 Μαΐου , η Κεντρική Ομιλία του υποψήφιου Δημάρχου Ξυλοκάστρου - Ευρωστίνης Βλάση Τσιώτου στο Δερβένι


Προσκαλούμε τους Συνδημότες του Δήμου Ξυλοκάστρου-Ευρωστίνης στην Κεντρική Ομιλία του Συνδυασμού μας στην πλατεία Δερβενίου
την Πέμπτη 30 Μαΐου 2019 και ώρα 20:30 μ.μ. με ομιλητή τον Υποψήφιο Δήμαρχο Ξυλοκάστρου-Ευρωστίνης ΒΛΑΣΙΟ ΧΡ. ΤΣΙΩΤΟ.
Προχωράμε μαζί ενωμένοι προς τη μεγάλη αυτοδιοικητική Νίκη του Συνδυασμού μας, μα πάνω από όλα του Δήμου μας.
Μπορούμε και δηλώνουμε έτοιμοι. #ΈσυΑποφασίζεις
#ΠάμεΞανάΜπροστά #ΑνανεωτικήΣυνεργασία #ΒλάσηςΤσιώτος 



Βλάσης Τσιώτος 

Επίσης την Παρασκευή ο Βλάσης Τσιώτος θα πραγματοποιήσει την κεντρική πρεκλογική ομιλία του στο Ξυλόκαστρο

Ευχαριστήριο Γιάννη Κούκιου ...

η εικόνα προφίλ του Giannis Koukios, Η εικόνα ίσως περιέχει: 1 άτομο, κάθεται και εσωτερικός χώροςΘα ήθελα να ευχαριστήσω όλους όσους στήριξαν τον συνδυασμό μας! Στην σταυροδοσία κατετάγην τρίτος, 6 ψήφους πίσω από τον Ανδρέα Βασιλάτο & 28 ψήφους πίσω από τον Παναγιώτη Δημόπουλο. Από την πλευρά μου θα επισημάνω τα κακώς κείμενα της δημοτικής αρχής και θα επικροτώ οποιαδήποτε ενέργεια είναι υπέρ στο γενικό συμφέρον. Παναγιώτη  Δημόπουλε συγχαρητήρια για την εκλογή σου! Από εμένα θα έχεις κάθε στήριξη! Το έργο σου είναι δύσκολο αλλά είμαι σίγουρος ότι θα τιμησεις στο 100% την εντολή των πολιτών!

ΔΥΝΑΜΗ ΕΞΕΛΙΞΗΣ - ΠΕΛΟΠΙΔΑΣ ΚΑΛΛΙΡΗΣ:Σας ευχαριστούμε! Συνεχίζουμε…


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Αποτέλεσμα εικόνας για πελοπιδας καλλιρης δημαρχος
Ευχαριστούμε!
Μέσα σε μόλις 5 μήνες από τη «γέννηση» της ΔΥΝΑΜΗΣ ΕΞΕΛΙΞΗΣ, καταφέραμε και κερδίσαμε την εμπιστοσύνη και τη στήριξη των συντοπιτών μας.
 Διανύοντας την προεκλογική περίοδο με πολιτικό πολιτισμό και μακριά από ακρότητες, θέσαμε στην κρίση των πολιτών το Πρόγραμμά μας και το αξιόλογο ψηφοδέλτιό μας.
Επιλέξαμε για επικεφαλής μας τον ικανό και αποτελεσματικό Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε. Κορινθίας, Πελοπίδα Καλλίρη, και ο αγώνας του μας δικαίωσε.
Αγωνιστήκαμε με εντιμότητα και υψηλό το αίσθημα του καθήκοντος απέναντι στις δίκαιες προσδοκίες των συμπολιτών μας.
 Ενεργοποιήσαμε προσωπικότητες με ικανότητες και ειλικρινή διάθεση προσφοράς.
 Κάναμε συμμέτοχη την κοινωνία και ιδιαίτερα τη νέα γενιά.
Εξελίξαμε τον τόπο σε επίπεδο προσώπων, οράματος και πολιτικών πρακτικών.
Και είμαστε πολύ περήφανοι για τη μάχη που δώσαμε.
Μαζί με  τους αιρετούς εκπροσώπους μας στο Δημοτικό Συμβούλιο, θα συνεχίσουμε με όλες μας τις δυνάμεις να αγωνιζόμαστε για να κάνουμε πράξη το αυτονόητο. Την εξέλιξη του τόπου μας.
Με αδιαπραγμάτευτες τις αρχές και τις αξίες μας για τη χρηστή διακυβέρνηση του τόπου, πρωτίστως με διαφάνεια και λογοδοσία, η ΔΥΝΑΜΗ ΕΞΕΛΙΞΗΣ θα ανταποκριθεί στο ακέραιο στην εμπιστοσύνη και τις προσδοκίες των συντοπιτών μας.
Σας ευχαριστούμε! Συνεχίζουμε…  

ΠΕΛΟΠΙΔΑΣ ΚΑΛΛΙΡΗΣ


Πάνω από 2,1 εκ. € από το Υπ. Οικονομίας για την αποκατάσταση και επανάχρηση των πρώην αποθηκών Α.Σ.Ο. στο Ξυλόκαστρο


Τα έργα αξιοποίησης και ανάπλασης εγκαταστάσεων και κτιρίων του Νομού Κορινθίας συνεχίζονται. Έπειτα από ενέργειες και παρεμβάσεις των βουλευτών Κορινθίας του ΣΥΡΙΖΑ δίνεται άλλη μία πολύ σημαντική χρηματοδότηση από το Υπουργείο Οικονομίας και Ανάπτυξης προς τον Δήμο Ξυλοκάστρου-Ευρωστίνης.
Η Ειδική Γραμματέας ΕΤΠΑ & ΤΣ, Ευγενία Φωτονιάτα, υπέγραψε την ένταξη του έργου «Επανάχρηση – Αξιοποίηση Αποθηκών Αυτόνομου Σταφιδικού Οργανισμού (Α.Σ.Ο)» με δικαιούχο τον Δήμο Ξυλοκάστρου – Ευρωστίνης και συνολικό

Πέτρος Τατούλης - Νέα Πελοπόννησος-Δωρεάν μετακίνηση ετεροδημοτών


Ενημερώνουμε πως όσοι ετεροδημότες επιθυμούν να μετακινηθούν από Αθήνα, Πάτρα ή άλλες πόλεις με σκοπό να ασκήσουν τα εκλογικά τους δικαιώματα την Κυριακή 2 Ιουνίου 2019 στην Περιφέρεια Πελοποννήσου μπορούν να επικοινωνήσουν στα τηλέφωνα 2103252900 ή 2103225191 και στη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου info@neapeloponnisos.gr

info@neapeloponnisos.gr

Δήλωση Νίκου Γόντικα για τα αποτελέσματα των τοπικών εκλογών (βίντεο)








Πρώτα απ’ όλα θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε όλες κι όλους που μας τίμησαν και συμμετείχαν στα ψηφοδέλτια της Λαϊκής Συσπείρωσης στους Δήμους και στην Περιφέρεια Πελοποννήσου. Όλες κι όλους που άντεξαν στην πόλωση, στις ψεύτικες υποσχέσεις, στα εκβιαστικά διλήμματα κι έφτασαν ως την κάλπη ψηφίζοντας αγωνιστικά. Ιδιαίτερα θέλουμε να ευχαριστήσουμε όσους έκαναν αυτό το βήμα για πρώτη φορά, τους νέους και τις νέες που έδωσαν την πρώτη

Θύματα εξαπάτησης επιχειρηματίες της Μονεμβασίας


Θύματα εξαπάτησης από ύποπτο κύκλωμα, έχουν πέσει μέχρι στιγμής επιχειρηματίες που δραστηριοποιούνται στη πόλη της Μονεμβασίας.
Άγνωστοι, οι οποίοι μάλιστα επικαλούνται γνωριμία με άτομα της πόλης, τηλεφωνούν σε επιχειρηματίες, λέγοντας τους ότι από λάθος μετέφεραν στο λογαριασμό τους κάποιο χρηματικό ποσό, το οποίο ζητούν να τους το επιστρέψουν. Για να τους πείσουν μάλιστα, στέλνουν με ηλεκτρονικό μήνυμα πλαστό τραπεζικό έμβασμα, στο οποίο φαίνεται η δήθεν μεταφορά χρημάτων.
Το τηλέφωνο αυτό γίνεται συνήθως σαββατοκύριακο, ενώ το ποσό που επικαλούνται είναι αρκετές φορές χιλιάδες ευρώ. Και δυστυχώς σε κάποιες των περιπτώσεων τα άτομα εξαπατήθηκαν και κατέβαλαν το ανωτέρω πόσο.
Ήδη το γεγονός καταγγέλθηκε στην αστυνομία η οποία έρευνα την υπόθεση.
 Η Ελληνική Αστυνομία για αποφυγή εξαπάτησης πολιτών συνιστά:

Ο Παν. Νίκας στην Κόρινθο: "Ο κόσμος μας εμπιστεύεται, τα μηνύματα που δεχόμαστε είναι πολύ θετικά. Την Κυριακή εμείς θα είμαστε οι νικητές»


«Είμαστε στο τέλος ενός μαραθωνίου που διανύσαμε..» είπε ο Παναγιώτης  Νίκας, ο οποίος μετά την Αργολίδα, βρέθηκε χθες στην Κόρινθο. «Αυτά τα τελευταία μέτρα όμως είναι και τα πλέον σημαντικά. Ο κόσμος μας εμπιστεύεται, τα μηνύματα που δεχόμαστε είναι πολύ θετικά. Την Κυριακή εμείς θα είμαστε οι νικητές» επεσήμανε καταχειροκροτούμενος ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Πελοποννησου με τον συνδυασμό "Πρωτοβουλία για την Πελοπόννησο". Ο κ. Νίκας στην Κόρινθο είχε σύσκεψη με τους υποψήφιους του συνδυασμού του στη Π.Ε. Κορινθίας ενώ στη διάρκεια της βρέθηκαν και δημότες που θέλησαν να του μεταφέρουν τις ευχές τους για τελική επικράτηση στις επαναληπτικές εκλογές της προσεχούς Κυριακής



Η Πατρίτσια Αδαμοπούλου εξελέγει Δημοτική Συμβουλος στο Δερβενι με τον συνδυασμό " ΕΝΕΡΓΟΙ ΔΗΜΟΤΕΣ ΞΥΛΟΚΑΣΤΡΟΥ - ΕΥΡΩΣΤΙΝΗΣ"

Η εικόνα ίσως περιέχει: 1 άτομο, εσωτερικός χώρος
Τελικά και το Δερβένι εξέλεξε, μετά από μια πενταετία χωρίς εκπροσώπηση στο Δημοτικό Συμβούλιο, και την "δική του" Δημοτική Σύμβουλο μέσα στο Δήμο Ξυλοκάστρου - Ευρωστίνης. Πρόκειται για την κ. Πατρίτσια Αδαμοπούλου. που εξελέγει τελικά στο Δ. Σ. με 14 ψήφους διαφορά στην μοναδική έδρα που κέρδισε , στην Δημοτική Ενότητα Ευρωστίνης, ο συνδυασμός " ΕΝΕΡΓΟΙ ΔΗΜΟΤΕΣ ΞΥΛΟΚΑΣΤΡΟΥ - ΕΥΡΩΣΤΙΝΗΣ" με επικεφαλή τον Επαμεινώνδα Κατσούλα. Πρέπει να τονίσουμε ότι η έδρα της Δ.Ε. Ευρωστίνης πριν κερδηθεί   , τελικά από την κ. Πατρίτσια, Αδαμοπούλου , "πέρασε" και από την κ. Λένα Κοφινά και τον κ. Αλέκο Κανελλόπουλο... 

Σε ευχαριστήριο μήνυμά της , η κ. Αδαμοπούλου αναφέρει τα εξης :
"Φιλες και φιλοι,συνδημοτες της Ευρωστινης και Ξυλοκαστρου , με βαση τα τελικα αποτελεσματα απο τους Ενεργους Δημοτες στην Ευρωστινη εκλεγομαι εγω αντι της φιλης και συνυποψηφιας Λενας Κοφινα με μικρη διαφορα ψηφων.Απο το Ξυλοκαστρο ο Αντρεας Τσιρμπας.Για μας τους Ενεργους Δημοτες ο αγωνας συνεχιζεται καθως ολοι μαζι θα στηριξουμε την αναβαθμιση των θεσμων στο Δημο μας, την διαφανεια και τον ελεγχο καθως και την ενημερωση των δημοτων για ολα τα θεματα που τους απασχολουν.Θα βαλουμε πλατη για να αναβαθμιστει ο τοπος μας και να αποτελεσει προτυπο αναπτυξης με σεβασμο στον ανθρωπο και στο περιβαλλον.Ευχαριστω ολους για την στηριξη και την αποδοχη"

Το νέο 27μελές Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Ξυλοκάστρου - Ευρωστίνης:

Αποτέλεσμα εικόνας για δημοσ ξυλοκαστρου

Από τον συνδυασμό "ΑΝΑΝΕΩΤΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΞΥΛΟΚΑΣΤΡΟΥ - ΕΥΡΩΣΤΙΝΗΣ" με υποψήφιο Δήμαρχο τον Βλάσιο Τσιώτο εκλέγονται επτά (7), οι:
Π. Ε. ΕΥΡΩΣΤΙΝΗΣ

Σκέρος  Ιωάννης του Κωνσταντίνου και
Καραβάς Ανδρέας του Γεωργίου

Π. Ε. ΞΥΛΟΚΑΣΤΡΟΥ
Αποστολόπουλος Σπυρίδων του Βασιλείου
Λόντος Αναστάσιος του Κωνσταντίνου
Λάσκος Νικόλαος του Ιωάννου
Μενούνου Αγγελική (Ελίνα) του Νικολάου και
Μαστέλου - Βασιλάκη Γεωργία ( Γιόλα) του Δημητρίου.

Από τον  συνδυασμό "ΟΜΟΝΟΙΑ" του νυν δημάρχου Ηλία Ανδρικόπουλου εκλέγονται  έξη (6) Δημοτικοί Σύμβουλοι, οι :
Π. Ε. ΕΥΡΩΣΤΙΝΗΣ
Κάσσιος Δημήτριος του Γεωργίου

Π.Ε. ΞΥΛΟΚΑΣΤΡΟΥ
Καλύβας Παναγιώτης του Νικολάου
Χαρτσιάς Αλέξανδροος του Βλασίου
Δουβής Δημήτριος του Κωνσταντίνου
Αλογογιάννης Εμμανουήλ του Παναγιώτη και
Αδρακτάς Παναγιωτης του Χαραλάμπους.

Από τον  συνδυασμό " ΣΥΜΠΡΑΞΗ ΔΗΜΟΤΩΝ ΞΥΛΟΚΑΣΤΡΟΥ - ΕΥΡΩΣΤΙΝΗΣ" του Φάνη Μπρακούλια εκλέγονται  έξη (6) Δημοτικοί Σύμβουλοι, οι :
Π. Ε. ΕΥΡΩΣΤΙΝΗΣ
Μετεβελής Σπυρίδων του Σπυρίδωνος

Π.Ε. ΞΥΛΟΚΑΣΤΡΟΥ
Μπρακούλιας Θεοφάνης του Βασιλείου
Αγγελίδης Απόστολος του Περιάνδρου
Δούρης Σωτήριος του Παναγιώτη
Μενούνος Απόστολος του Παναγιώτη και
Λυμπερόπουλος Βασίλειος του Γεωργίου

Από τον  συνδυασμό  "ΟΡΙΖΟΝΤΕΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ" του Σπύρου Καραβά   
εκλέγονται  πέντε(5), οι: 
Π. Ε. ΕΥΡΩΣΤΙΝΗΣ
Δημόπουλος Παναγιώτης του Χαραλάμπους.

Π.Ε. ΞΥΛΟΚΑΣΤΡΟΥ
Καραβάς Σπυρίδων του Βασιλείου
Γκιόκας Γεώργιος του Κωνσταντίνου
Καζάνη Χριστίνα του Κωνσταντίνου και
Κολοτούρος Λάμπρος του Αθανασίου

Από τον συνδυασμό "ΕΝΕΡΓΟΙ ΔΗΜΟΤΕΣ ΞΥΛΟΚΑΣΤΡΟΥ - ΕΥΡΩΣΤΙΝΗΣ" του Επαμεινώνδα Κατσούλα εκλέγονται τρεις (3),οι:
Π. Ε. ΕΥΡΩΣΤΙΝΗΣ
Αδαμοπούλου Πατρίτσια του Νικολάου

Π.Ε. ΞΥΛΟΚΑΣΤΡΟΥ
Κατσούλας Επαμεινώνδας του Βασιλείου και
Τσίρμπας Ανδρέαςτου Παναγιώτη.

ΤΕΛΙΚΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΩΝ ΣΤΗΝ ΚΟΡΙΝΘΙΑ

Σχετική εικόνα

Εκλογικη Περιφερεια
Κορινθίας

Τελευταία ενημέρωση
28/5/2019, 17:16
Ενσωμάτωση
100,00 
Συμμετοχή
63,83
Ποσοστό
Ψήφοι
33,48 
28.983
3,33 
2.880
1,53 
1.327
1,50 
1.298
0,61 
525
0,30 
263