Τετάρτη 29 Μαΐου 2019

Η Πατρίτσια Αδαμοπούλου εξελέγει Δημοτική Συμβουλος στο Δερβενι με τον συνδυασμό " ΕΝΕΡΓΟΙ ΔΗΜΟΤΕΣ ΞΥΛΟΚΑΣΤΡΟΥ - ΕΥΡΩΣΤΙΝΗΣ"

Η εικόνα ίσως περιέχει: 1 άτομο, εσωτερικός χώρος
Τελικά και το Δερβένι εξέλεξε, μετά από μια πενταετία χωρίς εκπροσώπηση στο Δημοτικό Συμβούλιο, και την "δική του" Δημοτική Σύμβουλο μέσα στο Δήμο Ξυλοκάστρου - Ευρωστίνης. Πρόκειται για την κ. Πατρίτσια Αδαμοπούλου. που εξελέγει τελικά στο Δ. Σ. με 14 ψήφους διαφορά στην μοναδική έδρα που κέρδισε , στην Δημοτική Ενότητα Ευρωστίνης, ο συνδυασμός " ΕΝΕΡΓΟΙ ΔΗΜΟΤΕΣ ΞΥΛΟΚΑΣΤΡΟΥ - ΕΥΡΩΣΤΙΝΗΣ" με επικεφαλή τον Επαμεινώνδα Κατσούλα. Πρέπει να τονίσουμε ότι η έδρα της Δ.Ε. Ευρωστίνης πριν κερδηθεί   , τελικά από την κ. Πατρίτσια, Αδαμοπούλου , "πέρασε" και από την κ. Λένα Κοφινά και τον κ. Αλέκο Κανελλόπουλο... 

Σε ευχαριστήριο μήνυμά της , η κ. Αδαμοπούλου αναφέρει τα εξης :
"Φιλες και φιλοι,συνδημοτες της Ευρωστινης και Ξυλοκαστρου , με βαση τα τελικα αποτελεσματα απο τους Ενεργους Δημοτες στην Ευρωστινη εκλεγομαι εγω αντι της φιλης και συνυποψηφιας Λενας Κοφινα με μικρη διαφορα ψηφων.Απο το Ξυλοκαστρο ο Αντρεας Τσιρμπας.Για μας τους Ενεργους Δημοτες ο αγωνας συνεχιζεται καθως ολοι μαζι θα στηριξουμε την αναβαθμιση των θεσμων στο Δημο μας, την διαφανεια και τον ελεγχο καθως και την ενημερωση των δημοτων για ολα τα θεματα που τους απασχολουν.Θα βαλουμε πλατη για να αναβαθμιστει ο τοπος μας και να αποτελεσει προτυπο αναπτυξης με σεβασμο στον ανθρωπο και στο περιβαλλον.Ευχαριστω ολους για την στηριξη και την αποδοχη"